Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.5.2008 11:38:27
|
|
|
|
Zamima
|
mucamaca zate in za nogavico , naj nam bo tole naklonjeno nooooooo
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.5.2008 15:24:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz izvem v ponedeljek, če bo kaj kruha iz te moke. Zaenkrat kaže kar dobro. Ne vem, če ne bo naša Ana računalničarka, ko zagleda pc znori od veselja. Like mother, like daughter.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.5.2008 15:52:58
|
|
|
|
Zamima
|
nogavica je pa kot zgleda kar v službi ostala , joooj, da bi le
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.5.2008 18:27:33
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima nogavica je pa kot zgleda kar v službi ostala , joooj, da bi le Ja, res, ko bi le. No, danes je bil moj razgovor precej podoben prvemu, le da je bil z drugo osebo. Sem ga vprašala na koncu, koliko nas je bilo v tem zadnjem krogu in je rekel, da 6. Zdaj pa samo upam, da sem tudi na njega naredila dober vtis. Rekel je, da se bodo potrudili čimprej obvestiti o odločitvi. Računam naj v pričetku naslednjega tedna. Živa je nora na češnje! Imamo eno "tazgodnjo" in so že fajn zrele, mala čisto podivja, ko gremo mimo in ji jih moram obvezno nabrat kako peščico. O tem, kako nora je na kruh pa raje ne bi. Če bi ga imela na voljo, bi ga menda ves dan žvečila. Zdaj se pa navečerja in gre spat, ker je zunaj divjala z dedijem in si že menca očke.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.5.2008 18:30:34
|
|
|
|
Zamima
|
nogavica, torej bomo očitno vse trepetale do naslednjega tedna,.... no upanje še vedno je dokler ne rečejo: "na žalost nismo izbrali vas".
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.5.2008 19:18:33
|
|
|
|
Nogavica
|
Itak. Upanje umre nazadnje, ali kako že pravijo.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.5.2008 19:24:25
|
|
|
|
Zamima
|
ja, mogoče smo me tri z mucomaco pravi dokaz za to
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.5.2008 22:55:42
|
|
|
|
majas
|
Čer! Samo da vas pozdravim, ker verjetno že vse ajate. Jaz se tudi odpravljam. Lahko noč.. In seveda velikooo za srečo...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.5.2008 8:41:14
|
|
|
|
krfjolca
|
Tudi jaz želim srečo vsem, ki čakate na odgovor glede službe!!! ZOO - ker je napovedano slabo vreme v nedeljo, smo se mi raje odločili za toplice. Gremo v Zreče, tako da če še katera ne ve, kam bi se umaknili pred dolgočasnim dežjem, se lahko tam dobimo na kavi . Zdajle pa še 4 ure, potem pa VIIIIIKEEEEEND!!! Sem že čisto izmučena od tega tedna, pa naj še kdo reče, da učitelji manj delamo . Čisto vsak večer sem do polnoči ali še dlje delala za službo.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.5.2008 14:15:42
|
|
|
|
majas
|
Da nas prestavim iz 2.strani Jaz sem tudi končala za danes... šl avprašat v salon če rabijo kozmetičarko, pa jo moram komaj avgusta poklicati. Bomo videli. Še vedno nisem zbrala poguma da povem kar me muči v tej službi, in da po izteku pogodbe grem stran... nevem zakaj sem taka, a ne spravim iz sebe... kdaj bo počilo v meni, potem pa se samo obremenjujem. Danes pa grem BB gledat v Lj.. a joj joj... sem naredila sosedi presenečenje, ki mi čuva kajo, za roj.dan ker ona tako to spremlja, pa jo danes peljem.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.5.2008 14:29:22
|
|
|
|
Nogavica
|
Jaz sem že dobila odgovor - izbrali so drugo. Upam, da boste ostale imele več sreče.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.5.2008 14:32:22
|
|
|
|
Zamima
|
jaz še vedno nič ne vem glede službe ,... a čem kar obupat, da me bojo vzeli?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.5.2008 14:34:33
|
|
|
|
Zamima
|
Zala ima novo šild kapo , pa eno majčko pa dvojne platnene supergice . Zdaj se pa tamala afna, sedi na škatli od čevljev pa po taktu tolče dol z nogami pa to šildkapo ima na sebi , prava je že zdaj, kaj šele bo
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.5.2008 14:35:27
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Jaz sem že dobila odgovor - izbrali so drugo. Upam, da boste ostale imele več sreče. ,..... nogavica žal mi je, res
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.5.2008 19:38:41
|
|
|
|
Aja1
|
Nogavica, škoda . Ampak jaz vseeno še naprej držim pesti. Vem, da te nekje čaka še boljša služba. Zamima in MucaMaca - za vaju tudi še držim pesti. Jutri imava pa z mojim obletnico poroke. Vse kaže, da me bo za obletnico peljal k tašči . No, bom vidla jutri.... Neja je pa že spet začela kašljat. Kašlja samo v spanju. Je možno, da je še vedno presuh zrak (čeprav se ne kuri več)?
|
RE: November 2006 - 3. del 16.5.2008 20:04:20
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Mi tud odpovedujemo ZOO. Gremo drug teden, če bo vreme. Nogavica sej bo. Bo pa kaka druga služba. Sam ne obupaj, za tistega, ki si želi delat, se bo že kaj našlo ni . Zamima in MucaMaca za vaju pa še vedno držim pesti. Naš mulo je bil pa zdele na izletu z jezikovno šolo. Upam, da mu je blo všeč. Zdele čakam, da ga Žiga pripelje domov. Aja lahko, da je presuh zrak. Nama je zdele ene par dni kazalo pod 40% (čist mal nad 30), pa se tud ne kur več. Probi met malo okno odprto v spalnici. zdej grem pa mal BB gledat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.5.2008 21:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Očitno ste vse zaposlene z BB. Jaz pa pred odprto skripto za izpit, pa nikamor ne prilezem. Nogavica, žal mi je za službo.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.5.2008 22:15:23
|
|
|
|
ircica
|
Nogavica, žal mi je zaradi sužbe ... imaš pa še nekaj časa več z Živo, če že iščemo srebrne obrobe na oblakih. Se mi zdi, da vedno manj vidim malega in da pozna že polno fint, pa jaz sploh ne vem. Npr. plesat ringaraja pa odpadke ločevat. Jedec pa je še vedno - kaj vse ta otrok vase spravi. Zadnjič je jedel oveji jezik pri babici. Jaz ga nisem mogla, moj tudi ne (preveč žive asociacije), mali pa se usede pred moj krožnik in pogoltne celo zadevo Z mesarjem pa sta ak najboljša prijatelja... kje so moje sanje o zamišljenem pesniškem otroku, ki bo z mano debairal o knjigah. Grem stavit, da se bom morala naučit pohat preden bo šel v šolo.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.5.2008 10:16:02
|
|
|
|
Nogavica
|
Jutro! Samo vas na hitro pozdravim z novega računalnika, preden greva z Živo ven. Danes zjutraj sem postrigla našo žabo. Prvič. Odzadaj je imela ful dolge laske in se je nonstop potila po vratu, čopka pa ni pustila delati. Bom potem probala prilimat kako fotko "before" in "after". Lep dan vam želim
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.5.2008 12:14:58
|
|
|
|
Zamima
|
Nogavica, super, da imata nov računalnik ,.... jaz sem tud zadnjič Zalo malo ostrigla, ampak samo zadaj, ko je imela mokre laske, ker je imela neenakomerne, saj ni čuda, če je še sploh nismo prej nič strigli , babica je rekla samo: NEEE! ko je vidla, da sem vzela škarje , sem rekla, pa saj ne bom dosti porezala, pa sem ji res samo zravnala, tak, da sploh noben ne opazi, da ma kaj krajše,.... no razen mene
< Sporočilo je popravil Zamima -- 17.5.2008 12:15:13 >
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.5.2008 13:55:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ana ima tudi že kar dolge laske, pa še malo se ji kodrajo. Do zdaj sem jo dvakrat ostrigla, kar na mašinco, zdaj pa jo nadaljnega ne strižem več. Razen če bo mala madam sama izrazila željo po tem, v kar pa močno dvomim. Lep preostanek vikenda želim vsem.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.5.2008 15:51:27
|
|
|
|
krfjolca
|
Hehe, pol smo samo mi taki friki, da smo mulca ostrigli že cca desetič . Saj verjetno ima zato tako močne in goste lase, sem mu prav fovš! Rastejo mu pa tudi grozno hitro, je manj ko dva tedna, ko sva ga na krtačko z mašinco, da je bil kot US marinec, pa ima že spet dolge Nogavica, škoda glede službe . Ne obupat, za delovne ljudi se vedno najde služba.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.5.2008 18:37:10
|
|
|
|
atanja
|
eEvo da se vam mal javim. Sm mogla danes nenapovedano šibat v trgovino delat. ZDaj pa mam cel dan uničen ker sem mela ful plane. Mi spa smo našga strigl že pri 4m. Takrat mi je še spal k sem ga strigla. Zdaj ap ga tud skoz strižem. K ma ravne laske in je k polizan cucek. Šibam še mal ven Lep vikend
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.5.2008 19:36:02
|
|
|
|
Aja1
|
Danes smo kupili vlažilnik zraka. Upam, da bo noč minila brez kašljanja. Sicer vlage kaže ta vlažilnik 65% ...torej naj bi bilo dovolj vlažno ozračje. Sem naštimala na 70%...bomo videli. Upam le, da nismo kupili spet nečesa brez veze.... Sicer pa je dan minil kar hitro. Dopoldan malo po nakupih, potem k tašči na kosilo in popoldan h kolegici, ki ima oktobrko 06. Je bilo prav lušno. Sem pa kar malo slabe volje, ker za Nejo ne dobim čeveljčkov. Ima bolj visoko nogo. Danes sem ji obula vsaj 10 sandalc, pa nobene niso bile ok. Večina jih je bila prevelika (niso imeli št. 20), katere so pa imeli 20, jih pa nisem mogla spravit na njeno nogo . Obup. Za zdaj ima ene bele (zdaj že sivo rjave) in superge...to je pa vse ...s tem, da ji bodo superge kmalu premajhne.
|
RE: November 2006 - 3. del 17.5.2008 19:36:36
|
|
|
|
Aja1
|
Sem dodala nekaj novih slikic v album v podpisu .
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......