|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
14.5.2008 8:01:31   
ROZICA29
Dajamaja user posted image user posted image user posted image , kaj če bi vseeno poskusila še s krvnim testom, mogoče v urinu še ni toliko tega nosečniškega hormona, in zato ni pokazal.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 851
14.5.2008 8:08:58   
blanč
Dajamaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 852
14.5.2008 8:12:19   
sapi
mismis samo, da se ve kdo je gazda ... ja sem mislila vaju s user posted image .... malo sem se morala pohecati saj sem se spomnila na štorijo, ko se je vedelo kdo je gazda pa se je na koncu izkazalo, da ni tako user posted image ... dobro opravi pri s. Blanki  30-tega ...
abra hvala sva uživala ... pa še z zvončkom sva pozvonila za želje in se ob tem spomnila še na vse vas ... kako je s tabo upam, da so vam s pijo in piko izcedki izginili močno držim pesti ...
gigi1  si pa imela kalvarijo res upam, da ni bila zaman ... še vedno držim pesti za danes ...
Dajamaja, ROZICA29 držita se user posted image user posted image user posted image ... ja take stvari te na koncu utrdijo vendar kriza pride, ko najmanj pričakuješ vsaj tako je pri meni ... bodita pogumni ...
mami26 naj vse skupaj mine s čim manj bolečin in uspešno ...

sapi

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 853
14.5.2008 8:14:38   
Pija76
Dajamaja user posted image user posted image user posted image , ne vem kaj naj napišem, vse skupaj naj gre nekam! Ni pravice, res je ni!

Rožica tudi zate user posted image user posted image user posted image . Prvič malokateri rata! Imaš pa vsaj celo vojsko pingvinov, tako da optimistično pokliči na GK, pejdi do svojega ginekologa na GK, ker rabiš napotnico in potem do Mire po številko. Če si iz LJ, pejdi kar osebno tja boš prej zrihtala, sam mislim da nisi a ne? Srečno ti želim, pingvini so borci!

Vsem hvala za lepe želje, pri meni je malo izcedka prisotnega ampak za odtenek, še vedno ne pričakujem ne vem kaj.........sem pa zjutraj mal kipnla, če zastopite kaj mislim user posted image .

Gigi čakamo tebe, naj bo vsaj tvoja novica danes lepa.

Vsem želim kljub slabim novičkam en lep dan! Grem delat.....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 854
14.5.2008 8:19:53   
DaisyE
Eh, drek. user posted image  

Presneti šit. user posted image

Dajamaja in rožica ... Pa kaj naj človk sploh reče? Ne vem, ne znam.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 855
14.5.2008 8:22:57   
ROZICA29
Pija, ni cele vojske pingvinov. Na dan transferja sem imela 8 oplojenih, 1 so mi ustavili, po pošti pa sem dobila obvestilo, da sta 2 zamrznjena, tako, da ne vem kaj naj si mislim, in kaj je bilo z unimi petimi, Nekje sem brala, da naj bi šparali s prostorom. Ne vem pa ne.
Bom še danes poklicala in se probala kaj zment.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 856
14.5.2008 8:32:59   
tjasshyy
Dajamaja in rožica-najprej za vaju en velik objemčekuser posted image .
Ja rožica te razumem tudi jaz sem tokrat prvič in sploh ne veš točno kaj in kako, pa poln optimizma...jaz sem danes 14 dan po ET, test mam v petek,vse je kazalo dobro, pa so se pojavili izcedki danes zjutraj...tko da lahko pričakujem user posted image  v bližnji prihodnosti. Ampak je res velika sreča da rata v prvo, tko da gremo naprej!
Lep dan vsem!

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 857
14.5.2008 8:34:24   
pikovit
Dajamaja in Rozica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res mi je hudo.user posted image Samo optimistično naprej.

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 858
14.5.2008 8:36:15   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: tjasshyy

Dajamaja in rožica-najprej za vaju en velik objemčekuser posted image .
Ja rožica te razumem tudi jaz sem tokrat prvič in sploh ne veš točno kaj in kako, pa poln optimizma...jaz sem danes 14 dan po ET, test mam v petek,vse je kazalo dobro, pa so se pojavili izcedki danes zjutraj...tko da lahko pričakujem user posted image  v bližnji prihodnosti. Ampak je res velika sreča da rata v prvo, tko da gremo naprej!
Lep dan vsem!

Dokler ni prave rdečke,še ni konec

(odgovor članu tjasshyy)
Neposredna povezava do sporočila: 859
14.5.2008 8:42:03   
ROZICA29
Hvala vsem za tolažbo, zlate ste.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 860
14.5.2008 9:06:59   
Grethy
dajamaja ... rožica ... nimam besed ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 861
14.5.2008 9:14:38   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 14.05
mami26 - punkcija

Četrtek, 15.05
Rubin - UZ
Julija30 - UZ

Nedelja, 18.05
Arneja - UZ

Četrtek, 22.05
mala81 - UZ

Ponedeljek, 26.05
Hedviga - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Četrtek, 15.05.
 Tejek - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

Ponedeljek, 26.05.
   Pinki2 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image
user posted image  Sulfinija user posted image
user posted image Womanpolice user posted image
user posted image Rozica29 user posted image
user posted image  Dajamaja user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Gigi1 greje   user posted image user posted image - TEST 14.05.2008
Tjasshyy greje    user posted image user posted image - TEST 16.05.2008
Pika74 greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Pija76 greje  user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Zvezdica greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Abra greje  user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Pinki36 greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Stijan greje    user posted image - TEST 21.05.2008
Sonček33 greje  user posted image user posted image - TEST 26.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (dr. Reš, Menopur in Dipherline, ET 05.05.)
  • Pija76 (špikarka, ET 04.05.)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Stijan (dr. Reš, ET 07.05.)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur, ET 10.05.)
  • Zorica (09.05. nizki štart špike)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič, ET 03.05.)
  • Abra ( dr. Reš, ET 05.05.)
  • mami26 (LJ), 
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Gigi1 (ET 28.04.)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 27.05. špike)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Daisy (dr. Reš, zdaj bo pa akcija user posted image )
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image  
user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 862
14.5.2008 9:20:23   
Grethy
... kje je pa naša gigi1 ... držim pestke za +

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 863
14.5.2008 9:23:20   
ROZICA29
Grethy, kam moram klicat za zamrznjenčke, a sestro Blanko?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 864
14.5.2008 9:24:31   
mismis
Mislim kaj je to danes, dan slabih novic? A ni tko, da je kao maj mesec ljubezni in kaj pa jaz vem česa še...mislim klinc pa tak mesec, ki je poln slabih novičk ##&/&( o ) %%###

Dajamaja, samo objemčki user posted image user posted image user posted image

Rozica, zate velja enako user posted image user posted image user posted image . Rozica ti takoj danes pokliči sestro Miro, naj ti da številko za prenos zamrznjenčkov, potem pa se ne naročati pri dokotrju, ker boš dobila datum šele po počitnicah, tisti dan ko dela tvoj doktor, pojdi v Leonišče in tam v sprejemni reci, da potrebuješ samo napotnico, tako da te bodo še isti dan vzeli.

Tjasshyy, dokler ni prave krvi, je vedno upanje. Jaz sem si te drznila uvrstiti na naš seznam, če ti ni prav, da bom izbrisala

Gigi, je šla pa zgleda naravnost na krvnega user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 865
14.5.2008 9:32:12   
ROZICA29
Mismis, a maš kje pri roki številko sestre Mire

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 866
14.5.2008 9:33:50   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ROZICA29

Grethy, kam moram klicat za zamrznjenčke, a sestro Blanko?

Uh rožica,  lubica zlata, si me pa najdla, še dobro da je naš mali leksikonček mismis tu, da rešuje mojo glavo ... veš, jaz do tja še nisem prišla ... ker mi nekako vse organizira zdravnica ...  je pa tu tolko punc ki to več kot dobro vedo kako poteka, da ni panike ... vidiš predno sem jaz odreagirala so ti že povedale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 867
14.5.2008 9:34:26   
gigi1
Hojla deklice

Sem šla naravnost na krvnega (kot obljubljeno) in KAJ HUDIČA MI NOBENA NI POVEDALA, da moram čakat do 12ih. Tko, da novic še ni. Javim, ko bo.

Sem sam hitro pregledala... Dajamajči, Rožica pa ne nooo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 868
14.5.2008 9:35:14   
pikovit
Mami ima pa danes punkcijo.Mami držim pesti,da ni bolelo in da bo veliko celicuser posted image

Pa kaj je z tem mesecem maj.Se mi zdi,da zadnjih par let ni tako uspešen.So bolj jesenski uspešni.Pa zimski tud.Punce sam pozitivno naprej.

Gigi da test pokaže visok BHCGuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 869
14.5.2008 9:40:14   
mismis

Mismis, a maš kje pri roki številko sestre Mire

mam mam, evo je 01 231 82 45 in 01 522 61 12

pa dobro opravi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 870
14.5.2008 9:40:47   
ROZICA29
Hvala mismis, zlata si

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 871
14.5.2008 9:41:40   
pikovit

Hvala mismis, zlata si

ITAK user posted image  

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 872
14.5.2008 9:48:13   
ROZICA29
Pa še ena stvar, ki me zanima, a moram kam sporočiti, da sem dobila menstruacijo, in da me ne bo na odvzem krvi?

a sem tečna, a ne.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 873
14.5.2008 9:55:08   
mismis

Pa še ena stvar, ki me zanima, a moram kam sporočiti, da sem dobila menstruacijo, in da me ne bo na odvzem krvi?

a sem tečna, a ne.

jap pokličeš na oddelek SIII in jim tam poveš to žalostno novico

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 874
14.5.2008 9:59:11   
zorica

Punce se mi zdi, da sem nekako padla v mesec, ki ni user posted image naklonjen.Jaz se svojega optimizma držim kot pijan plota.Upam da mi bo uspelo, seveda želim da uspe vsem nam.

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.