arneja
|
Dobro jutro tudi od mene . Rožica, objemček zate . Če imaš zamrznjenčke, kar ostani optimistična. Koliko punc je ravno z eskimčki zanosilo . Sem pa ravno prejle v postelji študirala, da kako mala možnost mora biti, da bi prvič uspelo. Če nam toliko in toliko let ne uspe, da bi pa zdaj kar prvič, bi morala biti pa res velika sreča. Razen, če ima res samo moški slabe plavalčke. Drugače je pa sigurno milijon drugih razlogov, ki jih moramo eliminirati. In večkrat, ko poskusimo, bolj jasno je verjetno, v čem je problem. Jaz zase zdaj že vem, da imam slabe celice. Bo pač treba pri prehrani paziti, da boljše pridelam. Če bi imela pa dobre celice, potem bi pa začela s čajčki za odebelitev sluznice ali kaj podobnega. Saj bo, Rožica, za nekatere od nas, žal, malo kasneje. Ampak bo . Dajamaja in Gigi, vidve polulanki, hitro sporočit, da sta dve črtici nalulali . Abra, Pika in Pija, vaši izcedki so pa izginili neznano kam, ne ? Dejzika, jaz sem danes sanjala o predsedniškem apartmaju . Se ne hecam. Se mi je sanjalo, da je bilo kup predsednikov v LJ na obisku in so bila hotelska okna teh apartmajev odprta, in se je videlo notri, kako predsedniško razkošni so . Čeprav, roko na srce, tisti v Grand hotelu Union meni niso niti -p od predsedniškega. No, pred hotelom so bili pa sami BMW-ji X 5 parkirani. Jaz moram pa v tem postopku staro kartco vozit . Res se mi je to sanjalo . Pičila sem se pa lepo, ni nič kri pritekla . Do punkcije bom ravno spet profesionalka.