|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
14.5.2008 14:43:33   
gigi1
Hvala, hvala vsem, da ne naštevam vake posebej!

Punce sem zvedla, da čaj proti celulitu odsvetujejo! Ne bom ga več pila. Prosim, ve tudi ne!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 901
14.5.2008 15:15:25   
pikovit
O Gigi čestitkeuser posted image user posted image user posted image ,pa lepo nosečnost.

Punce a ste slišale da imate spletno anketo od H&M jo izpolnete in dobite bon za 5€.Evo pa pekte mal šopingirat,da si pomirite živčke in pocrkljate.
Evo link-spodaj v desnem kotu kliknite in izpolnite,pol pa sprintaj bon.Velja samo še do 18.5. šibite,da kaj prišparate.Zihr kaj na poletje rabite.user posted image

http://www.hm.com/si/#/startpagedefault/

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 902
14.5.2008 15:20:56   
Pija76
Gigi čestitke! Želim ti mirno in zdravo nosečnost, pejmo do konca 9 mesecev.

Rožica ja dva na enkrat! No vidiš, na morje greste 4!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 903
14.5.2008 15:27:26   
vijolica30
user posted image user posted image user posted image SUPER, ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 904
14.5.2008 15:32:17   
gigi1
Kako ste kaj trepetalke? Triperesna deteljica? Abra, Pika, Pija? Zvezdica, Pinki, Stijan, Sončica ???Tjaši?? Ti si naslednja pozitivka ta mesec!
Pikovit hvala za idejo. Res moram iti v šoping. Nobenih hlač ne morem zapet.

Mami kako je bilo?

Sonček povej že 1x kakšne kalamare si jedla? Se mi kar sline cedijo

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 905
14.5.2008 16:24:02   
pinki36
Čestitke Gigi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si vsi mi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz še vedno trpetam in se ne dam. Sem trdno prepričana da moji dve pikici se ne dasta, tako kot njihova mama. user posted image user posted image user posted image
Si nama prinesla prav malo optimizma.

Č E S T I T K E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vsem ostalim pa en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  !!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 906
14.5.2008 17:06:03   
oktavija
Živjo punce!

user posted image user posted image Najprej čestitke za GIGI! Zdravo nosečnost in zdravega bebija!user posted image user posted image

Bom katr prekopirala kar sem že napisala na borbi:

Danes naredila test in spet -user posted image , bila sem tudi v MB kjer so me dali na IUI...
Zdaj čakam na tetouser posted image  in potem začnem ponovno jemati Klomifen....pol pa IUI, še ta mesec!user posted image
So se pa v MB postopki čakanja na IVF zelo skrajšali, danes so naročali za september kar je super hitro user posted image user posted image glede na gužvo ki jo imajo!

Lep pozdrav za vse!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pinki36)
Neposredna povezava do sporočila: 907
14.5.2008 17:18:11   
tejek
Evo me. Sem danes malo pozna. Sem komaj čakala na današnje novice.
Gigi1 - ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Končno sem mi je ena pridružila na seznamu.

Dajamaja in ROZICA29 - user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi za vaju bo posijal sonček.

Jadrnica, ti si omenjala prijatelje, ki težijo glede otrok. Ti povem mojo izkušnjo. Žena od najboljšega prijatelja od mojga miškota se od lani, ko sva začela graditi hišo, noče več družit z nama (bi očitno lahko tekmovala v slovenskem nacionalnem športu št. 1). Za prvomajske praznike imamo običajno z družbo otvoritev piknik sezone, vendar midva nisva šla, ker sem se ubadala s hiperstimulacijo in se raje nisem kazala okrog v svoji "mogočnosti". Mislim, da nekaj sluti in bo umrla od radovednosti. Kar nekaj časa se nismo nič družili, takrat pa je na vsak način hotla, da gremo kaj ven ali pa prideva k njim na obisk. Če njej povema, da sva bila v postopku, je to tako kot če daš oglas na radio. Njen mož pa mojga kar naprej sprašuje, če mu ima mogoče kaj povedat (?!user posted image ).
Toliko o ljudeh, za katere si na začetku mislil, da so ti prijatelji.
Lep dan vam želim in držim pesti za vse trepetalke in za vse, ki ste v postopku, da bo veliko jajčk na UZ in uspešna punkcija in ET.
Tejek

(odgovor članu pinki36)
Neposredna povezava do sporočila: 908
14.5.2008 18:15:54   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

EVO ME! +++++++++!

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Gigi!!!! Pridna punca!

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 909
14.5.2008 18:47:26   
Grethy
Kako ste punčke moje ... danes je lep sončen dan ... jaz sem pa brez pravega teksta ... sploh nimam pojma kaj naj vam napišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem lenivec !!!!!!

Drug teden grem pa delat, pade nočna izmena, štart v nedeljo zvečer ... po pravici - komaj čakam, mi manjka bit mal med ljudmi, pa pri nas je itak skoz napeto, tako da mi manjka ta moj adrenalinski šport ... municijo za odgovore mam pa tko že pripravljene, eno zvrst za firbce, eno za hinavce in eno za tiste k se štekamo ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu tejek)
Neposredna povezava do sporočila: 910
14.5.2008 18:53:24   
sonček33
Grethy - ti si taprava...vse naštudiraš. Ti dam prav.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 911
14.5.2008 19:02:12   
blanč
Gerthy ja kje pa ti delaš zaboga, da že v nedeljo (gospodov dan) začnešuser posted image user posted image ?
Jaz sem tudi tako v prejšnji službi pred nekaj leti in so se mi nočne in sobotne ter nedeljske zagravžale do smrti....

GIGI user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 912
14.5.2008 19:12:48   
DaisyE
Lepo pozdravljene še od mene. Ne vem, če bom kaj pametnega sklamfala, veste človek naj bi samo z enimi 10 procenti možganov funkcioniral, no meni pa samo še 5 procentov od teh desetih procentov dela. Bom na fini način rekla, da je to Gonal kriv, da me je zmatral. user posted image

Dan je baš loše počeo in ko sem prebrala tisto od dajemaje, sem še jaz malo tečna in malodušna postala. Sem hodila okrog in gledala ko ris in samo čakala, da mi kdo kaj reče, pa da mu jih par naložim v smislu . . . brezvezen lajf. Pol so me pa v druge vode potegnili, pa sem malo odklopila. Nimamo kaj. Jaz sem že zdaj tečna v upanju da bom potem, ko bo postopka konec malo manj, če bom spet dobila otroke po njihovemu fotru (beri, da se jim še rast ne da).

No pol sem pa gigi prebrala in se mi je dan malo razjasnil. Upanje umre zadnje! Bravo gigi!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pijem brezalko pivo, na pol kinkam in sem kar kontenti. J...ebat ga.

Kako ste punce?

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 14.5.2008 19:13:16 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 913
14.5.2008 19:19:50   
blanč
marjetka user posted image user posted image user posted image  bravoooooooooo, nihanje razpoloženja= hormoni delajo kot 1oo hudičevuser posted image
To, da maš pa takiga deca si pa sama krivauser posted image user posted image user posted image  v rit ga brcn pa mal ven delat nažen, zvečer pa brez večerje sexat, zjutraj pa če hoče zajtrk dobit še hitro en sex itd...
Ma tale tvoj srečo da ni savinčanke dobil, saj veš, ČE MAŠ SAVINČANKO TUDI PSA PRI BAJTI NE RABIŠuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 914
14.5.2008 19:39:46   
DaisyE
Brcam, lajam, grizem, tolčem, razbijam, pridigam... Sem sprobala že vse psihološke prijeme, pa veš kako Mlakar pravi... Naš se ne da! user posted image user posted image user posted image

Najbolj, da ga pustim pri miru, pol pa že kaj nardi. Počas. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 915
14.5.2008 19:41:24   
DaisyE
Itak, da sem si sama kriva, zakaj sem si ga pa navlekla. user posted image  Ti a savinjčanke so pa tolk hude?

Aja pa še neki, ko mam glih eksperta pri roki... A celje spada pod štajersko?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 916
14.5.2008 19:43:43   
DaisyE
Mlinčka če bereš, daj kaj napisat, jaz sem firbec, ampak mam premalo delujočega mozga, da bi lahko v živo funkcionirala...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 917
14.5.2008 19:44:21   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Aja pa še neki, ko mam glih eksperta pri roki... A celje spada pod štajersko?

Celje je 1000% štajersko!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 918
14.5.2008 19:47:05   
DaisyE
Ufff, jaz sem pa danes trdila, da se vi že ne bi pustili med štajerce klasificirat! Se vidi, da nisem pri sebi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 919
14.5.2008 19:48:48   
blanč
Marjetka, pa kaj ti sprašuješ a misliš,da je avstrijska koroška???? Pa veš, da je Cele skor savinska.
A veš kako rečemo v savinski 49???

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 920
14.5.2008 19:49:56   
DaisyE
devetjnštjrdeset

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 921
14.5.2008 19:52:22   
blanč
jp skorrrrrrrrr.

mi rečemo    švoh pejdeset. po tem se vidi, da smo sami brezupni optimistiuser posted image user posted image user posted image user posted image   jle oktavia.

Marjetka kam si nas pa ti tiščala, če ne med štajerce?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 922
14.5.2008 19:54:46   
blanč
ps. jaz spet na črno papcam klomifen. Sam nobenmu povedattttttttt

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 923
14.5.2008 19:55:48   
DaisyE
Ja sem mislila, da ste savinjčani za sebe. Da mate z mariborom kako rivalstvo in se zato proglašate za neštajerce. user posted image user posted image user posted image  Saj nisem vedla, kam vas dat. Posavsko??? user posted image

Ampak a ni fajn, kako se skos neki učim. Meni do smrti ne bo dolgcajt. Sem ko zlata ribica v bovli, enkrat okol prplavam, pa že vse pozabim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 924
14.5.2008 19:57:52   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

ps. jaz spet na črno papcam klomifen. Sam nobenmu povedattttttttt

user posted image user posted image user posted image  Si pa faca user posted image user posted image user posted image  A maš zaloge al kaj?

Zdaj bom tvoj post kot samostojno temo objavila, da se bo pol spet našlo enih par punc, da ti povejo, kolk si neodgovorna. user posted image user posted image user posted image  Na Želimo si novega člana te bom dala! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.