Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 10.5.2008 13:27:07
|
|
|
|
db
|
tudi jaz se priajvlam v novi krog kdaj točno pa nevem ker mam ful zmešane
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 11.5.2008 15:45:38
|
|
|
|
aqua77
|
Pozdravljene, tudi jaz sem se preselila med junijske borke. Ne pričakujem je 02.06. Ko se je v februarju pojavila ta tema, sem bila sigurna, da bo takrat moj trebušček že okrogel , pa še vedno nič. Gremo v 11 krog in upam da bo več sreče ta mesec za ves nas...
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 11.5.2008 21:10:42
|
|
|
|
Rakica_80
|
Katalina Bo pa sigurno naslednji mesec, jaz pravim da poletni časi so vedno najboljši za vse Skupaj v nove boje
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 11.5.2008 23:44:04
|
|
|
|
Athina
|
Katalina, te čisto razumem, tudi z mano je bilo tako ... Ampak bo, boš videla, da bo ...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 12.5.2008 7:28:51
|
|
|
|
*kinnie*
|
še ena navijačica držim pestke za vse vas pa za srečo!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 12.5.2008 9:17:28
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Katalina Bo pa sigurno naslednji mesec, jaz pravim da poletni časi so vedno najboljši za vse Skupaj v nove boje Naj se tvoje besede pozlatijo... Iz tvojih ust v božja ušesa...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 12.5.2008 10:27:53
|
|
|
|
tane
|
· xx.06. - fragola · xx.06. - tane · xx.06. - tinkatonka · xx.o6. - brkn83 · xx.06. - jer.za · xx.06. - srecna_zvezda · xx.06. - Še ena T · xx.06. - sazi · xx.06. - crvicek · xx.06. - athina · xx.06. - nina166 · xx.06. - nejkag (16.krog) · xx.06. - BEBII · xx.06. - db · 01.06. - Arwenko(2.krog) · 02.06. - sunny24 · 02.06. - katalina (11.krog) · 03.06. - Bivy · 03.06. - darja30 (9.krog) · 04.06. - *Pikyca* · 04.06. - Jernejav · 04.06. - Pikicaa25 (6.krog) · 07.06. - micamuca(2.krog) . 14.06. - becky . 29.06. - šnucika Navijačice: Navijačice: · uršika*** · isa · murkica · Rosi* · bambina · tany83 · bastian111 · pikica5 · urskaj · little angel · Sasa78 · Polynesia · katalina · TODY78 · _ ancica_ · anci · _sanja_* · Tiki55 · lunica24 · sonček85 · EnaNobena · Orhideje · spps · *kinnie* Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... 23,7% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 12.5.2008 10:50:05
|
|
|
|
tane
|
lepo sazi, da si tudi ti prišla pogledat, se pravi isto kot tinkatonka, ko pride ta mesec , nam sporočiš, da držimo pesti velja. no, se vidi da je bil vikend lep in ni bilo časa za RR, sem dodala danes ta nove, od jutri naprej pa prosim naj katera druga ureja, ker grem na operacijo (končno) in me 3 dni ne bo.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 12.5.2008 11:13:24
|
|
|
|
tinkatonka
|
od jutri naprej pa prosim naj katera druga ureja, ker grem na operacijo (končno) in me 3 dni ne bo. draga tane...upam da bo operacija dobro uspela in da boš hitro okrepavala. Potem pa kmalu v nov korg za . Javi se in sporoči nam kako si prestala.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 12.5.2008 12:05:03
|
|
|
|
jernejav
|
db in katalina ! Gremo skupaj v nove boje. Veselo še naprej....
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 12.5.2008 12:08:39
|
|
|
|
tane
|
hvala tinkatonka, pričakovan dan je skoraj tu, mešani občutki 'končno, komaj čakam' pa tudi strah, ampak samo da bo kočno za menoj. Sporočim, kako je bilo, ko pridem nazaj, pa da izvem kdaj spet v nove boje. Ker kot sem že pisala eni G-ji svetujejo po odstranitvi pregrade, počakat eno , drugi pa 2, pa da vidim ali lahko nadaljujem svoj 'boj' pri vas ali se bom morala preseliti v julij.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 12.5.2008 14:59:08
|
|
|
|
nina166
|
Ojla borke! Jaz pa ne vem, če se ne bbom preselila k majčicam . M noče in noče prit. Po odstranitvi mirene sem po dveh dneh dobila menstruacijo, ki je trajala več kot 10 dni. Potem pa z mojim nisva več pazla. Zdaj bi jo mogla dobit za vikend, pa še nič ni. Dobila sem mozolje, tudi šravfa me nekaj po trebuhu. Drugače pa nimam nobenih nosečniških znakov . Bi pa kar rada, da ta mesec še pride, ker se bojim, da če bi bila noseča, da bi bilo to prekmalu po odstranitvi mirene. Bomo videli kako bo...sporočim ko pride tardeča. Če pa jo do konca tedna ne bo pa naredim test. Imam pa še eno vprašanje: tiste ki jemljete Elevit. A se mora ta tableta cela pojest, ali se lahko zgrize in potem poje? Ker jaz nikakor ne morem pojest tako velike tablete Vsem ki čakate, želim da čimprej zagledate ...pa veselo na delo
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 12.5.2008 15:24:55
|
|
|
|
pin
|
Selim se iz seznama za MAJ . Naslednje ne pričakujem 5.6. vaša pin
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 12.5.2008 15:38:32
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina Pozdravljene, tudi jaz sem se preselila med junijske borke. Ne pričakujem je 02.06. Ko se je v februarju pojavila ta tema, sem bila sigurna, da bo takrat moj trebušček že okrogel , pa še vedno nič. Gremo v 11 krog in upam da bo več sreče ta mesec za ves nas... uboga naša Katalina. Za junij ti pošiljam pikepoke, da bodo pomagale Good luck
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 12.5.2008 15:40:13
|
|
|
|
sonček85
|
junijke veselo slončkajte ta mesec da bo mesec junij bolj rozA kot je sedaj maj
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 13.5.2008 8:37:08
|
|
|
|
KatkaT
|
Se vam pridružujem v nepričakovanju moje ne sme bit 09.06. dajmo punce
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 13.5.2008 8:42:33
|
|
|
|
boma2
|
tudi jaz se pridružujem upam, da tudi moje ne bo 9.6.2008... pa bom fulllllllllllllllll vesela... : Držim pa pesti za vse borke, ki čakajo na ali Za vse ostale, ki čakajo pa čimlepšo nosečnost... in zdravega zdaj pa še mal navijam za vse lep dan... :)
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 13.5.2008 10:52:26
|
|
|
|
_sanja_*
|
Živjo punce! Naj se vam najprej zahvalim za čestitke. Ja sumijo na dvojčke Nisem še povsem dojela in me je kar malo strah. In ja, če bota dvojčka, bosta enojajčna, ker imam en rumenjakov mehurček. Upam, da si ne delita iste posteljice in ne bo dodatnih zapletov Mogoče pa v četrtek slišim 2 . No, tudi če bo , bo super. Samo, da ne bo nič narobe Kako pa ste kaj ve, moje junijčice? Pridno slončkate? Junij bo kmalu in bo treba lulat po testih. Veliko mislim na vas in vam res želim, da v juniju zagledate !! Majčice se kar nekam modro barvajo Upam, da bo pri vas precej manj modre barve, če že ne bo brez nje. Držim pesti
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 13.5.2008 12:37:38
|
|
|
|
lily32
|
_sanja_* kako lepo je to slišat držim pesti, da bo vse v redu. Obveščaj nas o dogajanju.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 13.5.2008 13:34:28
|
|
|
|
brkn83
|
Punce, zdej ko je zunaj tk lepo vreme, sploh ne visim nič kej na računalniku. sedaj v službi mam nekaj časa, da se malo javim. punce sedaj moramo vse pridno , da bo potem seznam lepo obarvan, in da bomo vse na testih zagledale . ja js držim pesti za vse nas in upam, da nam bo uspelo. lp
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 13.5.2008 15:23:07
|
|
|
|
Tiki55
|
Hojla punce, jaz še vedno pridno navijam za vas . Če se vam pridružim tudi kot borka, pa bo znano v teh dneh... Junij je en tak lep mesec, upam da bo še lepši, ko se bo seznamček barval roza
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 13.5.2008 17:16:45
|
|
|
|
sonček85
|
navija mza vse junijke lp sončica
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 13.5.2008 22:08:11
|
|
|
|
Rakica_80
|
Sanja......kako je lepo slišat tako lepo novico Sporoči, če bosta . Srečno
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 14.5.2008 8:07:41
|
|
|
|
loveforever
|
tudi jaz se vpisujem da je ne pričakujem 13.6 je pa to 7 krog.majski seznam je obupen, dajmo punce vsk dan delat da kaj ne zgrešimo"!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 14.5.2008 9:27:27
|
|
|
|
_sanja_*
|
Sem prišla malo navijat za vas! In da vam dam nekaj za srečo: Upam, da pridno , da bo seznamček lepe barve. Ju3 vam pa javim, če dobimo ali . Mam pregled že ob 7.30 zjutraj, tako da bom kmalu vedela. Držite pesti, da bo vse vredu Lp moje junijčice
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?