|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
13.5.2008 21:25:41   
tweetek
anja ni za kajuser posted image

Mojca, ti kar pančat.....  Nič se ne sekiraj, jaz sem na primer zadnjič pustila vse odklenjeno ko sem šla od doma, enkrat prej pa vse zaklenila in seveda potem ključe usjalauser posted image Dokler ne damo kofeta v žep pa ključev od avta v mikrovalovno je še vse OKuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
13.5.2008 21:27:36   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3877
13.5.2008 21:27:41   
tweetek
Zdaj moram pa nujno jest, pa trebuh mi otrdeva tako da grem malo počivat.... Lahko noč, user posted image , me veseli da smo kljub panikam preživele še vse v enem kosuuser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
13.5.2008 21:37:19   
l.daisy
mojca, še dobro, da je ok... a lahko samo vprašam, na kakšen način lahko vejo, da ni bila voda?
pa še eno neumno vprašanje za vse, ki ste že rodile... user posted image a lahko sploh odteka/odteče voda, če se še ni odluščil čep? user posted image

za oblečt imam pa jaz tudi že krizo... me že malo tiščijo nosečniške kavbojke, ko sedim...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
13.5.2008 21:41:05   
*Mojca*
l.daisy naredijo en test. Ti vzamejo bris, potem pa to nakapljajo z enim barvilom in če se obarva v modro je to plodovnnica, če ne pa ne.

Zdaj pa res grem v horizontalo.

Nočko vsem!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
13.5.2008 21:48:44   
l.daisy
aha, to je ta kunšt... nisem vedela... hvala... user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
13.5.2008 21:54:08   
Anonimen
Ja punce, meni čep pada počasi dol. Je rumene barve in sluzasto. Upam, da zdržim vsaj 2 tedna.user posted image
Voda pa lahko odteka počasi, vendar pravi curek čuti in vidi vsaka ženska...tako mi je razložil g.user posted image

Samo, da je vse ok Mojca.user posted image

Zdej grem pa v horizontalo, ker sem spet doživela družinski šok.user posted image  Po mojem bo pri nas kmalu knjiga z naslovom Saga pri Novakovih user posted image user posted image user posted image   joke

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3882
13.5.2008 21:54:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

pa še eno neumno vprašanje za vse, ki ste že rodile... user posted image a lahko sploh odteka/odteče voda, če se še ni odluščil čep? user posted image

a veš da ne bi vedela- po moje da lahko. Meni ni v prvo odtekla voda- so mi mehur šele v P predrli.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3883
13.5.2008 22:32:11   
lunca14
Mojca......sem prebrala celoten potek,lepo,da se je vse skupaj lepo isteklo,z vodo in plinomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem zauser posted image user posted image user posted image zlate ste.........
Moj pritisk se je umiril na 137/86,tako da upam,da tudi ostaneuser posted image user posted image ,je pa mali nadobudnež zelo aktiven,tako,da me že vse boli,in zato grem spatuser posted image ......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
13.5.2008 23:04:28   
anaj22
Mojca sam da je vse ok

Lahkonoč princeske

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
14.5.2008 3:07:31   
Anonimen
Jaz sem šla pa spat ob 21h al tm nekje - sem bla utrujena od reorganizacije spalnice - zdejle pa spat ne morem. Seveda ni nbene tukaj - to pomeni, da vse spiteuser posted image user posted image user posted image .

Mojca - sam da je vse ok. A mi lahko ktera pove, če ti plodovnica počasi odteka, kdaj je panika, pa kako sploh veš? Ma nč, bom v četrtek vprašala g. - me zanima, kaj bo rekel.

Drgač mi gre pa na živce, ker ne morem dat dol prstana z roke - čez dan brez problema, zdejle pa ne morem.

Pa še user posted image  je bil včeraj zvečer najbrž tko zmatran kot jst, ker je zvečer kmalu zaspal - sm se že ustrašla - ampak zdejle že veselo miga.

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3886
14.5.2008 5:47:57   
Anitka
Jutro, sicer sem Majčica pa sem malce k vam pokukala, da preverim kako je kaj z vašimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ki naj še malce počakajo s prihodi.user posted image user posted image user posted image

Nya jaz ti svetujem, da prstan raje kar snameš in ga ne daješ več gor, da ne boš imela potem problema s snemanjem, če te slučajno pot v Rim kaj prehiti.user posted image

Glede oblačil vas pa čisto razumemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vse lepo vam želim.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
14.5.2008 6:08:09   
Anonimen
Najprej sem vam skuhala eno user posted image Sem že dobre pol urce pokonciuser posted image , ker sem šla na wc in nisem mogla nazaj zaspatuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Drgač mi gre pa na živce, ker ne morem dat dol prstana z roke - čez dan brez problema, zdejle pa ne morem.

jaz ti tudi priporočam, da ga daš zjutraj dol in ga ne nosiš več. Jaz sem ga dala dol že kakšen mesec nazaj, ker ne bi rada videla, da bi morala ga rezat, da bi ga dol dobila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3888
14.5.2008 6:08:53   
Anonimen
Anitka, pri nas je še malo zatišja, ker čakamo, da boste ve majčice vse rodileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3889
14.5.2008 7:07:07   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Najprej sem vam skuhala eno user posted image Sem že dobre pol urce pokonciuser posted image , ker sem šla na wc in nisem mogla nazaj zaspatuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nya

jaz ti tudi priporočam, da ga daš zjutraj dol in ga ne nosiš več. Jaz sem ga dala dol že kakšen mesec nazaj, ker ne bi rada videla, da bi morala ga rezat, da bi ga dol dobila.

Ninny.....sva imele pa spet isto uro ustajanja,sam sem si rekla,ziher še vse spite,,,,,
Nya....hvala za kavo,jaz tud nisem ponoč spala,no sem zaspala ob 1.30 in se ustala ob 5-Enej.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
14.5.2008 7:17:03   
Anonimen
Spetuser posted image a nisva že enkrat ta teden tako obe vstali?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3891
14.5.2008 7:22:09   
l.daisy
jutroo...
jaz sem pa danes "samo" trikrat vstala ponoči... user posted image
moj user posted image je pa že čisto napsihiran, vsakič ko grem na wc, me sprašuje, če že moramo it... user posted image user posted image user posted image
jaz tudi ne nosim več prstanov, pa včeraj mi je mami rekla, da preden grem v rim, moram dati dol ves nakit, ki je zapet (zapestnico, verižico)... kao zaradi odpiranja... a je za to vražo že katera slišala?

didlinaa, a misliš, da je to to? ker jaz sem imela tudi pred nekaj dnevi dva, tri dni gost sluzast izcedek rumenkaste barve, pa menda naj to ne bi bilo to.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
14.5.2008 7:23:26   
lunca14

Sva,jauser posted image user posted image user posted image ,no v tretje gre rado,daj jutri spi malo dljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
14.5.2008 7:29:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Sva,jauser posted image user posted image user posted image ,no v tretje gre rado,daj jutri spi malo dljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da bomuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3894
14.5.2008 7:29:50   
Anonimen
jaz tudi ne nosim več prstanov, pa včeraj mi je mami rekla, da preden grem v rim, moram dati dol ves nakit, ki je zapet (zapestnico, verižico)... kao zaradi odpiranja... a je za to vražo že katera slišala?

a veš, da tega še nisem slišala

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
14.5.2008 7:41:43   
Anonimen
pa včeraj mi je mami rekla, da preden grem v rim, moram dati dol ves nakit, ki je zapet (zapestnico, verižico)... kao zaradi odpiranja...

Ta je pa nova hehe user posted image user posted image

Dobro jutro vsem tetam nespečnicam user posted image  Maaaa jaz bi pa samo spala! Sploh zjutraj user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3896
14.5.2008 7:41:57   
l.daisy
jaz tudi ne... če bo pa pomagalo, z veseljem to naredim... user posted image

jooooj, danes moram spet v kranjuser posted image ... včeraj so mi vzeli kri samo za hemoglobin iz prsta, pa je bila cela štala... mi morajo danes vzeti kri iz žile in naredit cel hemogram...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
14.5.2008 7:45:12   
Anonimen
I.daisy, ta izcedek je bil pri meni ful sluzast. G. je rekel, da lahko pada čep kar nekaj časa dol. Nekatere pa imajo samo nenaden izliv vode.

Prstanov pa jaz že par dni ne nosim več, edino uhane in verižice. Ne upam dat prstana gor, ker potem imam problem dat dol.user posted image  Se navadiš, na začetkuje pa ful čuden občutek.

Danes ponoči se imela en kar hud popadek, sem ga kar predihala, pa malo prehodila po stanovanju.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3898
14.5.2008 7:47:41   
l.daisy
didlinaa, saj pri meni isto... ful sluzast, gost...  ampak kot pravim... dva, tri dni in samo rahlo rumene barve... mogoče je bil to samo začetek... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
14.5.2008 7:56:28   
Anonimen
Bodi kar prepričana, da se je začelo. user posted image

Sam nisi menda zdaj živčna zaradi tega?user posted image user posted image  Ti moraš itak prehiteti.user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?