|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
14.5.2008 7:59:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Bodi kar prepričana, da se je začelo. user posted image

Sam nisi menda zdaj živčna zaradi tega?user posted image user posted image  Ti moraš itak prehiteti.user posted image

Vauuuu l.d !!!! user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
14.5.2008 8:09:25   
babysolza
Dobro jutro,

jaz sem tudi že ene 2 uri pokonci - sem si končno naštimala torbo za v P. In sem ugotovila, da če nočem pol stvari dvojnih imet, si lahko naštimam eno čist majhno toaletno torbico in dooolg seznam, kaj moram še vreči noter, preden grem v P. user posted image  user posted image  user posted image     user posted image  user posted image

Jaz sem pa predvčerajšnjim, ko sem šla na wc, na spodnjicah imela ene čudne barve flekec - nekje med barvo krvi pri menstruaciji (kako že to zgleda user posted image  user posted image ) in barvo blata. Sem se mal ustrašla, sam ker potem ni blo nič več, sem na to skoraj pozabila. Včeraj, med kofetkom z user posted image  pa sem pomislila, če je bil to čep. user posted image  Sam jaz imam še točno 30 dni do PDP, a ni to mal prezgodaj?

Mojca, samo da si ok. Sem zdejle brala vaše včerajšnje čvekanje in sem od tvojga prvega posta naprej sam prosila, da bom vidla tudi kak odgovor, da je vse ok. Torej je tvoj user posted image  sklenil, da bo še mal čvekal. Sicer si pa tudi ti v vlogi naše tajnice, tako da ne velja prehitevat!!! user posted image

Moj user posted image  je tudi še zelo živahen in priznam, da sem prav vesela, kadar brcne. Sam ko se kot en nasedli kit obračam po postelji si pa kr zaželim na momente, da bi to žogo zamenjala za bebiko... Sploh ker ga mam na sumu, da se mu ne bo nikamor mudilo...

AS, a ti pa lenuhariš danes? user posted image  Hec, sem te vajena pri jutranjem čveku. user posted image

Spet moram it kaj pojest. Zajtrk je že prebavljen. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
14.5.2008 8:10:17   
l.daisy
haha, saj mi je včeraj na CTGju "nakazovalo posamezne popadke".... me pa črviči po malem že tretji dan tako kot pri menstruaciji, da o otrdevanju ne govorim....

živčna... aaaaaaaaaaaa.... kaaaaaaaaaj.... kaj je to živčnost.... user posted image

panikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
14.5.2008 8:11:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

haha, saj mi je včeraj na CTGju "nakazovalo posamezne popadke".... me pa črviči po malem že tretji dan tako kot pri menstruaciji, da o otrdevanju ne govorim....

živčna... aaaaaaaaaaaa.... kaaaaaaaaaj.... kaj je to živčnost.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3904
14.5.2008 8:13:17   
babysolza

živčna... aaaaaaaaaaaa.... kaaaaaaaaaj.... kaj je to živčnost....

panikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A moramo že začeti navijati al boš še kak dan počakala? user posted image  V vsakem primeru sporoči, da bomo lahko držale pesti in mislile na vse 3!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
14.5.2008 8:15:55   
Anonimen

počasi se začenjauser posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3906
14.5.2008 8:15:55   
tajči27
ooooo..dobro jutro sotrpinke...ste pa zgodnje...če bi to vedla,bi kaj prej pokukala goruser posted image ..pa ful se vam dogaja že vidim..jah vidim pa tud da nisem edina k me muči tale nespečnost,pa kr ne najdem pravega položaja,pa ijmam še cel mesec do poti v rim...pa baje da bo še trebušček malo zrastel???!!!user posted image ..ja kam???..že zdaj sem tak balonček..joj ko vas berem priznam da je mene tud mal strah tole odtekanje vode,...pa še bolj zarad tega ker sem veliko oz. skoz sama doma,k mojga ni k dela,pa da bi me panika ko bi se začelo...narjraj bi vidla da bi se začelo med vikendom,pač ko se bo,drgač bo kr štala...jst tud včeraj imela ctg in pregled,naslednji je 28.5. pa je vse ok-hvala bogu,sam  a še katero tko user posted image  bolijo sramne kosti???? mene že več kot en teden in se čez dan to tko razboli da popolne še samo počivam...itak po moje ne moreš nič zato al ne?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
14.5.2008 8:18:10   
D.anna 76
Dobro jutro.

Kolk prej pa naj bi čepek odpadel. A naj bi bilo to kot močnejši beli tok? Ker jaz ga zaznavam zadnji teden imam pa še slabe 3 tedene do PDP.

Hudiča, saj sem bila na vseh 10 predavanjih v MŠ v LJ, pa se sedaj tut slučajno ne spomnim kaj so o tem povedali. Pa še marsikaj drugega mi je tudi že izpuhtelo iz glave. A bom sploh znala dihat?! A bom znala previjat pa pravilno kopat bebiko?!

Temu se pa panika reče an ne?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
14.5.2008 8:18:39   
l.daisy
včeraj na CTGju nisem nič čutila... G pa pravi, da se tako začne... da po malem zvija... včeraj zvečer mi je v uri in pol 6x otrdel trebuh, ampak najprej 4x v rednih razmakih, potem pa ne več...
ponoči sem se enkrat zbudila, ko me je vse tiščalo in sem imela trd trebuh...
danes me spet malce črviči, ampak tudi približno ne tako hudo kot pri menstruaciji... ravno toliko, da čutim.... user posted image

moj user posted image pravi, da mora biti ta teden ali začetek naslednjega... da bosta user posted image user posted image po horoskopu bika... zdaj kar naenkrat je postal strokovnjak za horoskopuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
14.5.2008 8:21:16   
D.anna 76

včeraj na CTGju nisem nič čutila... G pa pravi, da se tako začne... da po malem zvija... včeraj zvečer mi je v uri in pol 6x otrdel trebuh, ampak najprej 4x v rednih razmakih, potem pa ne več...
ponoči sem se enkrat zbudila, ko me je vse tiščalo in sem imela trd trebuh...
danes me spet malce črviči, ampak tudi približno ne tako hudo kot pri menstruaciji... ravno toliko, da čutim.... user posted image

moj user posted image pravi, da mora biti ta teden ali začetek naslednjega... da bosta user posted image user posted image po horoskopu bika... zdaj kar naenkrat je postal strokovnjak za horoskopuser posted image user posted image user posted image

Priprvi se na polno lino 20.5. - če ne prej zana luna naredit svoje.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
14.5.2008 8:23:33   
l.daisy
je rekla včeraj kolegica, ki dela pripravniško v porodni, da je dva dni prej in dva dni kasneje gneča... da ravno na polno luno ni kaj več kot kakšen drug dan...

malo me pa je panika... user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
14.5.2008 8:27:11   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: tajči27
pa baje da bo še trebušček malo zrastel???!!!user posted image ..ja kam???..že zdaj sem tak balonček..

balonček??? aaaaah, imaš še čas... user posted image
jaz sem kot.. hm... baloooon je premajhen... no, mogoče tisti balon na vroči zrak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
14.5.2008 8:32:19   
polly80
dobro jutrouser posted image ,vidim da ste že pridne,bi že prej prišla gor,če bi vedela,da tako pridno čvekate..me muči namreč nespečnost,sploh ne spim ponočiuser posted image pa vidim,d nas je kar veliko takih..

l.daisy-verjamem,da te malo panika,ampak ne skrbi,vse bo ok!si itak pridna,da si že v 37.tednu,če še kakšen teden počakaš,pa tudi ne bo kaj narobe..user posted image sicer pa imaš moj blagoslov,da me prehitiš user posted image

tajči27-dobrodošlauser posted image user posted image user posted image ,s sramnimi kostmi na srečo (še) nimam težav

mojca
-ti pa le ne prehitevaj!!!user posted image da je vse ok!!user posted image

d.anna-ja,panika user posted image

pa še vprašanje:meni se je spustil trebuh,opazno,vendar ne drastično..a to kaj pomeni?pa malo me je včeraj špikalo spodaj...me zanima,tiste,ki veste,a če se ti spusti trebuh,a potem kar hitro rodiš al se dalj časa spušča oz.a je to osvisno od posameznice???user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi še kakšen teden rada počakala s porodom...user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
14.5.2008 8:34:07   
tajči27
heheh...balonček...to sem se premilo izrazila,verjemi...al pa tud ne..a veš un balon,tavelik,ko na helij leti..hehe...ampak res a ne misli nehat rasti?!..se mi zdi da sem vsak dan opazno večja...še danes preden je šel moj v službo me tko gleda in pravi-čuj men se zdi da imaš ti vsak dan večji trebušček...aja???se ti zdi???lepo dobro jutro sem dobila ni kaj...oooo pri tebi se pa počasi že začenja??? nič panike...kmalu boš imela svojo bvebico v rokahuser posted image ...jah sej vem,kakšna panika bo šele mene...user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
14.5.2008 8:39:54   
tajči27
ja meni se je trebus spustil pred dobrim tednom,najprej me je tudi špikalo spodaj,najbolj je to občutil moj mehur-že itak sem non stop na wc-ju...pa bolečine v križu sem dobla od teže se mi zdi pa noge mi bolj zatekajo,skratka same spodbudne besede sem ti dala a ne?!user posted image ..ni nuujno da bo pri tebi isto ...aja pa to s sramnimi kostmi me je začelo bolet...je pa opazna razlika,ker sem dost manj aktivna kot sicer,ker enostavno ne gre več!!!..čutim tak pritisk dol..nelagono a ne?!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
14.5.2008 8:43:28   
Anonimen
meni se je spustil trebuh,opazno,vendar ne drastično..a to kaj pomeni?

Če tvoj ticker prav kaže (18 dni do poroda), potem se ni kaj za čuditi user posted image

(odgovor članu tajči27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3916
14.5.2008 8:45:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

meni se je spustil trebuh,opazno,vendar ne drastično..a to kaj pomeni?

Če tvoj ticker prav kaže (18 dni do poroda), potem se ni kaj za čuditi user posted image

se strinjam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3917
14.5.2008 8:55:21   
alea01
Jutro čvekiceuser posted image  oz. dan čvekiceuser posted image !

Sem končno odnesla papirje na CSD. Jutri pa začnem s porodniško. Sem hitra, ni kajuser posted image user posted image . Ko so me pa zajeb....

Meni se je tudi že trebuh spustil, sam ne vem kdajuser posted image . Je zadnjič v Žalcu na materinski rekla, da se mi je že fajn spustil. Sramne kosti pa tudi mene bolijo ali pa pač nekaj tam okoliuser posted image . Otrdevanje je skoz, črviči me tudi skozuser posted image . Bom vidla, če bo jutri CTG kaj zaznal.

Aja, tista sluz rumenkasta- to naj bi bil luščenje čepa? Ja, bentiš, to sem tudi jaz čez vikend opazila- sem mislila da je beli tok. ----------no, mogoče pa je, glede na to, da ga celo nosečnost nisem imelauser posted image

l.daisy- jaz še zmeraj mislim, da pri tebi še ta teden in mogoče še tudi drugega ne bo ničuser posted image

In mislim, da bo didlinaa prehitela l.daisy... Zdej bom pa še tle napovedi dajalauser posted image user posted image user posted image

Kufra za v P, pa še zmeraj nisem pripravila. Skoz imam filing, da tisti dan ko ga bom pripravila, ga bom tudi rabilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
14.5.2008 8:57:04   
Anonimen
In mislim, da bo didlinaa prehitela l.daisy... Zdej bom pa še tle napovedi dajala

jaz pa še vedno mislim, da bo l. daisy prva, potem kaja, didlinaa..... jaz pa tam nekje predzadnja oz.  zadnjauser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
14.5.2008 8:58:25   
anaj22
ojla user posted image
jest sem mela pa dons že ker ornk jutranjo telovadbo, mi je najin user posted image ušel na stopnišče in pol sem ga lovila gor pa dol po stopnišču, sem se kr zmatralauser posted image

Jest pa še ne razmišljam kako je ko voda odteče oz. se začnejo popadki, sem najinmu sinkotu lepo razložila da more počakat da gre mami še 31.5. na poroko od prjatelce pol se spočije pol pa lohk on pride na svet. Bomo vidl če me bo kej uboguuser posted image
V petek grem pa mal v šopinguser posted image , da kupim še določene stvari iz seznama. Me je sodelovka lepo prosila če grev lohk skupi bi ona kej za našga user posted image  pa še svojga sineka more oblečt.
Glede spanja, jest spim na obroke pa še ful se premetavam po pojstli, pa pravi user posted image  da ga ponoč tepemuser posted image

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
14.5.2008 9:01:48   
l.daisy
alea, meni je načeloma vseeno, uradno dovoljenje od G imam, v torek je polna luna, malo me črviči, torej se zagotovo nekaj pripravlja... važno mi je samo, da ne bom čez rok, kar pa itak ne bom... rok za dvojčke je 38 tednov, potem sledi sprejem in verjetno sprožitev (tako mi je včeraj rekla)... 

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
14.5.2008 9:03:08   
Anonimen
V petek grem pa mal v šoping , da kupim še določene stvari iz seznama. Me je sodelovka lepo prosila če grev lohk skupi bi ona kej za našga pa še svojga sineka more oblečt.
Glede spanja, jest spim na obroke pa še ful se premetavam po pojstli, pa pravi da ga ponoč tepem

jaz grem pa v sobotouser posted image user posted image user posted image

spanje: drugače jaz spim dobro, na enem boku 2,3 urce, potem me začne bolet da se premaknem na drug bok in tako je do zjutraj. Edino na hrbtu mi ne paše- jaz bi spala na trebuhuuser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3922
14.5.2008 9:03:40   
Anonimen

alea, meni je načeloma vseeno, uradno dovoljenje od G imam, v torek je polna luna, malo me črviči, torej se zagotovo nekaj pripravlja... važno mi je samo, da ne bom čez rok, kar pa itak ne bom... rok za dvojčke je 38 tednov, potem sledi sprejem in verjetno sprožitev (tako mi je včeraj rekla)... 

imam občutek da boš ti še ta teden rodilauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3923
14.5.2008 9:06:02   
tajči27
jaaaaa jst tud spanje na trebuhu najbolj pogrešam...včasih nisem mogla zaspati drugače kot na trebuhu...zdaj pa itak od spanja ni nič...pa niti pol ne bo a ne?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
14.5.2008 9:06:16   
alea01
spanje- celo nosečnost, se pravi od oktobra nisem spala. Zdej pa kake tri tedne spim ko dojenčicauser posted image user posted image . Lulat itak da grem vsake pol ure, proti jutru na uro, ampak to delam vse napol v snu- kot zombiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?