|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
13.5.2008 19:56:45   
Anonimen
Al pa ti je mal ušlo - če si se kej smejala - to se baje lahko zgodi

Ja to je tud res user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
13.5.2008 19:57:10   
alea01
*Mojca* ali smrdi? Mal vohaj..... Mogoče je urin. Saj proti koncu nosečnosti nam lahko uhaja urin. Glej, če bo karkoli teklo in ne boš mogla zadržat je pa voda in hitr pol šibaj v P. Lahko je tudi močan beli tok. A imaš kaj belega toka?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
13.5.2008 19:59:23   
alea01
Ej, tolk si blizu P in se pojdi pokazat. Vsaka minuta je pomebna- pa ne se ustrašit. Saj verjetno ni nič, sploh pa če mali miga.... sam vseeno. Ziher je ziher

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
13.5.2008 20:00:37   
*Mojca*
Ja sej šibam. Je brez vonja, skoraj brez barve.

Sporočim ko pridem nazaj...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
13.5.2008 20:05:55   
alea01
*Mojca* držim pesti, da bo vse kul. Ma, itak da bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
13.5.2008 20:15:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

*Mojca* držim pesti, da bo vse kul. Ma, itak da bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enako

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3856
13.5.2008 20:15:52   
Kaja08
Uuu, zdele je pa bil šok...Sem lih pršla Mojci napisat post, da se drug teden dobiva na kafetu u Supernovi, pa preberem tole! No, itak verjamem, da ni nič in da se samo zašvicala al pa je tok bolj močnejši. Jst mam že kakšen mesec bolj močen izcedek in je G rekla, da je proti koncu user posted image  to normalno. Sicer pa - držim pesti za Mojco user posted image  in upam, da se boš javila TAKOJ, ko prideš domov user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
13.5.2008 20:33:08   
NajaG
hej hej, tudi jaz imam povečan izcedek. In moram redno mali vložek nosit...hmm Jutri imam pregled in bom še vprašala G, da vidim, če je kaj narobe?! Ampak kolko sem malo brala, je to čisto normalno. Kaj pa vem...No, zdaj sem že tudi jaz radovedna, kako je z Mojco?:)

drugače pa, jaz še cotik nisem začela prati, nimam še sestavljene posteljice...nimam še ne vozička...ah..še delam 14dni, potem pa sem na porodniškem in bom potem vse to delala v miru. user posted image
kakšne vozičke imate kaj ve?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
13.5.2008 20:42:36   
*Mojca*
Evo me nazaj.
Posneli CTG, me pregledali in baje je to bil res samo izcdek. Baje je proti koncu to normalno, da je vse skupaj bolj sončno in lahko kdaj špricne ven.

Ampak sem se pa pošteno prestrašla user posted image

Hvala vsem, ki ste mislile name user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu NajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
13.5.2008 20:44:27   
D.anna 76
Upam, da je z Mojco vse o.k. in da je samo povečan izcedek ali pa se je malce bolj prepotila.

Kar se izcedka tiče se je zadnji teden tudi meni povečal, predvsem je to opaziti zjutraj, ko vstanem. Se mi kar pocedi, pol je pa bolje čez dan. Tako da čez dan uporabljam čist tatanke higijenske vložke.

Sem bila danes v službi po enem tednu porodniške oz. po slabem mesecu odkar nisem bila v službi. Kot prvo sem ugotovila, da tudi nosečniških kavbojk ne morem več obleči. Tako, da imam sedaj samo ene nosečniške hlače ki so mi prav pa nekaj majic s tričetrt rokavi. S kratkimi rokavi pa za v mesto nimam nič. Za doma pa nosim kar od mojega dragega in neke stre reklamne mikice. Katastrofa! Ampak za te tri tedne pa ne mislim nobene nove nosečniške cunje kupit.

In kot drugo sem ful vesela, da sem na porodniški saj je pri nas v službi zadnje čase menda nenormalna gužva, tako da so mi sodelavke kr mal fovš, da sem doma.....

< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 13.5.2008 20:48:34 >

(odgovor članu NajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
13.5.2008 20:51:08   
tweetek
oooo madonca, zdaj se pa dogaja! Upam da je
Mojca v reduuser posted image ...

Alea, ti si legendauser posted image user posted image user posted image Saj bom jaz tud gotovo kaj podobnega pogruntala prav kmal.... No, pa kašno sem tud žeuser posted image .

Mojga pa ne smem nič kregat da mi ne pomaga ker ga je včeraj v križu uštoknilo ko psa in je danes na bolniški in sem ga komaj prepričala da mu smem pomagat štumfe obut, ker pravi "kdo je zdaj tle noseč"... Je pa res revež, je šel po tablete pa  eno mažo so mu dali ampak še vedno komaj živi...

Mene je zdaj tud kar panika malo pograbla, da bom jaz že zelo kmalu na vrsti  - danes mam projekt "košek"  - sem našla ene take oblogce ki jih bom malo priredila in  bojo kar v redu služile namesto tiste "zavesce" ki jo naštimajo preko koška in stane celo premoženje... Pa eno rjuhco bomo dali šivilji predelat vdve manjši za v špampek, samo ne vem če bo ta prav čas uštimano (ker lahko mi vsak čas odteče voda, če je Mojci žeuser posted image user posted image ) pa bom jutri po moje v baby centru kupla eno rjuhco za stokke posteljico, če bom ugotovila da je v redu dimenzij...  Pol mi pa manjka še prevlekca za manjšo dekico - a mislite a lahko dam ta večjo prevlekco in jo dam na pol? A je to kak riziko da se mi user posted image zaduši? Kaj pa če bi dala kar rjuhco pa dekco čez, namesto kapne? joooj, sori sem čist obsedena, ker me panikaaaaaa

(odgovor članu NajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
13.5.2008 20:52:09   
tweetek
uffff, Mojca, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
13.5.2008 20:53:34   
tweetek
si me kar prestrašla, kok si se morala šele ti!  Tvoj baby naj kar še malo počakauser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
13.5.2008 20:53:39   
Anonimen
No Mojca fino da ni alarma user posted image

D.anna sem že alei predlagala naj navije rjuho okol hehe user posted image  šala, šala - drugače pa daj si nabavi ene 3/4 pajkice (Fabianijeve so reeeees raztegljive) pa čez oblekice nosi pa je... Oblekice so pa tako ali tako po 10-20 eur - za zdaj bodo čist dobre user posted image

Mene bolj kot to skrbi kamufliranje nosečniškega modrca! Poleti bo padel kakšen top ali oblekica brez naramnic...pa saj veste kje nastane problem ane? Tiste grde naramnice od modrca!?
Me ima da bi kupila samo malo večji navaden moderc namesto tega za dojenje.

Naja jaz imam High treck od Bebe Confort (je že kakšna 2 meseca v kleti), pa sem že pozabila kako se ga zlaga itd user posted image  Bova imela v juniju eno vajo, približno tako kot vaja pri varnosti pri delu user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
13.5.2008 20:56:31   
*Mojca*
No pa še ena nosečniška...prideva dmomov in gori plin....še od kosila...no comment...

Jaz sem tako zmatrana da bom šla kar spat...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
13.5.2008 21:00:02   
alea01
*Mojca*- user posted image user posted image user posted image user posted image  da je vse kul. Saj sem ti rekla. Si pa hitra oz. oni v P so tudi hitriuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
13.5.2008 21:01:32   
tweetek
za oblečt; ja men tud počasi cot zmanjkuje - za doma mam razvlečeno trenirko pa mikice od raznih seminarjev (ker zmeraj talajo samo XLuser posted image ), za ven mam pa 2 majčki s kratkimi in dvoje kavbojk. Pa amen.  Nosim tud dve jopci in en reklec ampak jih seveda ne zapnemuser posted image Ampak jaz tud ne bom nič kupila....

vozički pa - jaz mam traxxa jaguar 3  - to je tak "terenc"  -sicer še kar težek in ne gre v majhen prtljažnik ampak zelo primeren za naše brezasfaltne kraje in vzdržljiv pa dokaj lahko vodljiv ker se sprednja kolesa obračajo. Zame idealen, ker živim v hiši, na vasi in imamo karavana. Česi pa v bloku in v mestu pa imaš npr twingota, je pa čist neuporabenuser posted image

pospravljanje - jaz delam še vse,ampak po malem in počasi....Mi je včeraj G rekla da naj malo več počivam zdaj in se navadim delat stvari bolj počas, ker sem pršibala not po svoji navadi sto na uro in vstala s ctg-ja na en mah, pol me je pa krč (v rit, alea zdaj vem kako se počutišuser posted image )... Me lubi skoz krega. Pa pomaga tud, samo ne preveč navdušeno - njemu se pač ne zdi silno pommbno da so tla spucana. Mi pa zato vse prinese pa perilo nese po štengah, pa skuha tud kaj...

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
13.5.2008 21:02:11   
Kaja08
user posted image user posted image user posted image  Mojca....sam, da ni nič hujšega!! No, glede na to, da še ne boš rodila user posted image  se pa komot lahko drug teden zmeniva v Supernovi. Ti kar poklič, bom vesela družbe!!!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
13.5.2008 21:03:02   
D.anna 76
Eno butasto vprašanje za butast odgovor:
Kaj so te zvezdice po imeni? A se to veže glede na število objav ali kaj?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
13.5.2008 21:05:05   
tweetek
aja, še modrci za dojenje  - ja, so res kar super nagravžni. Še najbolj normalni so v neckermannu, se mi zdi, sem si komplet dveh naročila... Dva sta celo čipkasta, pa eden od teh nima unih "stara mama" naramnic in ga po moje lahko tud malo pokažeš.... anja, jaz tu svetujem da greš na njihovo spletno stran pogledat, pri "oblačila za bodoče mamice".... Čakaj bom probala link pripopat....

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
13.5.2008 21:06:00   
tweetek
D'anna, ja maš prav to je število objav. Ta tretjo zvezdico dobiš pri 500 tako da kar pridno čvekaj!

Neposredna povezava do sporočila: 3871
13.5.2008 21:06:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Eno butasto vprašanje za butast odgovor:
Kaj so te zvezdice po imeni? A se to veže glede na število objav ali kaj?

ja povezano je s številom objav

Neposredna povezava do sporočila: 3872
13.5.2008 21:06:44   
Anonimen
Mojca samo da je vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3873
13.5.2008 21:09:43   
tweetek
http://www.neckermann.si/oddelek/7120/Oblacila-za-bodoce-mamice?showall=1
Evo link do modrčkov... Sicer sem se spomnila d aje ena že pisala od teh neckerman modrčkov, ampak saj je vseen bo pa dvakratuser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
13.5.2008 21:14:50   
Anonimen
Fenks tvitek user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?