|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
12.5.2008 8:51:55   
Tejchy
Ponedeljek... se očitno tud RR ne da delat... sem ful napisla, pa mi je vse zbrisalo oz. zahtevalo ponovno prijavo user posted image  ...

Kakorkoli... ne da se mi vsega še enkrat... upam, da ste se med vikendom spočile, naužile sončka, ...

Brcike - ni panike.... tud js ponavadi user posted image čutim najbolj intenzivno šele zvečer, ker čez dan sem tako aktivna in polagam brcikam malo manj pozornosti. Se mi je že tud zgodilo, da sem ga kak dan samo na rahlo čutila zvečer in to je to... Se mi pa zdi, da so brcike vedno bolj intenzivne... jih čutim tudi čez dan... kar je itak logično, če user posted image  vedno bolj raste..

Spanje - js večinoma spim na boku... mogoče kako urco na hrbtu preden zaspim... kaj več mi pa itak ne paše.. mam občutek kot da sem vsa zategnjena user posted image  user posted image  user posted image

Drugače pa bo ta teden minil v pričakovanju četrtkovega pregleda in morfologije user posted image  user posted image  user posted image  .... končno bo tudi zame nastopil ta težko pričakovani pregled... pa tudi učenja - mam v ponedeljek izpit...

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
12.5.2008 8:59:51   
ključek
Drugače pa bo ta teden minil v pričakovanju četrtkovega pregleda in morfologije .... končno bo tudi zame nastopil ta težko pričakovani pregled... pa tudi učenja - mam v ponedeljek izpit...

pozabila si na sobotni spoznavni dan, nas user posted image !!!!!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
12.5.2008 9:04:29   
Tejchy
pozabila si na sobotni spoznavni dan, nas !!!!!!!!!!!!!!

Tudi to.. se opravičujem user posted image  Upam samo, da ta teden v službi ne bo prevelika gužva, da se bom lahko kako urco tudi učila.. pa da naštudiram vse do vikenda, da si bom lahko v soboto vzela fraj za vas....... pa za buuuuuuuuuuuuuureeeeeeeeeeeeek ... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ....... mlask.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
12.5.2008 9:07:44   
ključek
pa za buuuuuuuuuuuuuureeeeeeeeeeeeek

ne delaj mi luštov, jaz sem že lačnaaaaaaaaaaaaaaaa.................. user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
12.5.2008 9:10:43   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz še vedno spim na pol na trebuhu oz. v položaju nezavestnega (eno nogo pokrčim). Nimam pojma, kako bom spala potem, ko to ne bo več možno. Včasih se spravim zvečer spat na bok pa se spet zbudim na pol na trebuhu. Najbrž bom zadnje dva meseca spala stoje.user posted image user posted image user posted image

meta  -  tudi meni se to dogaja...., hrbtno ležanje pa baje ni dobro, ker sem zadnjič brala, da je tako kot da bi otrok spal na kamenju...medenične kosti, pa to..... zato pa tudi tako brca.....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
12.5.2008 9:22:12   
gold fish
tejchy in me to you -  kaj bi vidve nehale s to hranouser posted image ....jaz sem doma pa bom kar #napadla# hladilnik.....user posted image

me to you  - imaš zs...

bubi - kaj lahko jem centrum materna in še pijem ta magnesol?   Mi je zadnjč v lekarni na Teznu rekla, da raje ne, ker bi ga bilo preveč.....  Zadnjič sem imela par dni krče v mečih, zdaj pa zaenkrat več ne.... a to je od slabe prekrvavljenosti ali česa drugega?

pf - bomo tudi mi plačali odpovedni riziko...ziher je ziher.......  Čakam na jutrišnjo morfologijo, da izvem kako in kaj, pol pa akcija..... 
Mogoče bom jaz tudi že jutri vedela, kaj imam pod user posted image ...sicer mi je vseeno kaj bo....radovedna sem pa vseeno....user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
12.5.2008 9:23:36   
gold fish
 soncek75 - hello ....... si zdaj tudi ti prišla med nas?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4057
12.5.2008 9:32:31   
KAHLO
OJla moje babnce!!!

Ste pa kar nekaj napisale za vikend, sem do zdaj prebirala, kar ste napisale.....

Naše frišne ženke so verjetno že na medenih tednih al pa se še pobirajo od poročne nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam da se bodo kaj oglasile in poročale.....seveda vse četitke puncam!!!!!user posted image

Kaj se tiče spanja, se jaz tud sred noči dost pretegujem, in ko se me zmeraj hočejo krči v noge grabit, v petek ponoči me je ene pet krat zgrabilo in to v eni in drugi nogi......tako da je bla petkova noč pr meni prav katastrofalna, pa slabo mi je bilo pa vse me je bolelo.........nevem....no in tako je zdaj prišel moj na idejo, da se filam s tem magnezijom in pretegovanjem, vsako večer delava vaje za raztezanje mišic na nogah.......user posted image user posted image user posted image user posted image  je prav zabavno, ampak za čuda me do zdaj ni zgrabil noben krč več. Jah drgače jaz nimam drugih težav, edino to k ma boli ta venerin hribčekuser posted image user posted image user posted image user posted image  res tud na dotik čutim bolečino, no zdaj mi vsi pravijo da je to zato k mi mala dol pritiska......zdaj samo upam da ne bo hujše in bo ostalo pr taki bolečini, ker mi ene pravijo da tud hodit niso mogle pol več....tega si pa sploh ne moram predstavlat.

Drgače pa sem ta vikend dobila 3 sms od frišnih mamic, vsak dan mi je ena sporočila veselo novico o novorojenčku.....zgleda da je bil kar pester vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no ampak zdaj sem tud ugotovila da se je začelo....zdaj sta še pred mano dve znanki in nekaj mojih forumk ek majčic, pol smo pa že me na vrsti ...za navijatuser posted image user posted image  kaj je hitro minil čas.....tak da je bil prav evforičen vikend.

Jaz grem tud ta teden vnovčit bon....Me to you......hvala ti!!!!zdaj še moram sam dragega prepričat, da greva v nabavo!!!user posted image user posted image  drgače pa ja ...šef  je danes prav židane volje, nasmešek do ušes.....mogoče je mel prijetno nočuser posted image user posted image user posted image  so pa zato vsi ostali toliko bl zahtevni in imajo razne želje, da o telefonih sploh ne govorim, danes bi vsi samo telefonirali!!!!

PUnce a s te vidle da nam bo ljubljana v soboto priredila pravo fešto, čez dan bodo otroške delavnice v tivolijo in čuki bodo animirali ta male, zvečer pa bo kreslinuser posted image user posted image user posted image  tako da za muziko je poskrbljeno!!!!!!user posted image user posted image user posted image  zdaj se še res moramo dogovoriti o uri................mene že prav firbec razganja..........user posted image  upam da bo vas res čim več našlo čas in da kakšno poklepetamo, predvsem pa da se spoznamo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4058
12.5.2008 10:33:57   
ključek
danes je pa nekam zatišje tukaj........imate toliko dela???
jaz oz. midva z user posted image  sva se najedla - sendvič, jogurt, pa še milch shnite. mislim, da prej nisem nikoli pojedla tok sendvičev, kot jih sedaj. sedaj mi pa ful pašejo.user posted image
še nobena ni nič napisala glede ure za soboto?? se pol strinjate z 16???? dajmo punce, dajmo, da ne bomo do zadnjega dne čakale.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
12.5.2008 10:35:19   
gold fish
...... sem klicala za izvide za kri, glukozo in toxo ...... in je vse OK..... nisem zdržala, ker imam pregled komaj 2.6. .... v bistvu me je bilo ful strah za toxo...zdaj sem pa ful vesele, da je negativna......user posted image

..zdaj pa še samo morfologija jutri ...in sem na konju....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
12.5.2008 10:36:30   
KAHLO
danes je pa res prav neka strašljiva tišina na tem našem septembru!!! a majo punce kakšne podaljšane vikendeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj jaz bi tudi sendivčččččččččččččččččččččččččččč................pa mam danes jogurt pa kornfleks zraven za malcouser posted image , bo treba skočit v menzo pogledat če mamo kak delavski sendvič na razpolagouser posted image user posted image user posted image user posted image

Me to you.............dobr si mi sline pocedilauser posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
12.5.2008 10:37:22   
KAHLO
goldi........sploh se nič bat.........vse je o.k, ti samo lepo uživaj!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  pa seveda čestitam za izvideuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
12.5.2008 10:39:02   
ključek
...... sem klicala za izvide za kri, glukozo in toxo ...... in je vse OK.....

super, čestitke!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4063
12.5.2008 10:50:29   
Lea2007
Ja vikend je bil poru luštn...sonček, vroče, kratke hlače, kratke majčke...zakon...smo imeli tu 28 stopinj...včeri so pomoje po Londonu poprodali ves sladoled...si bil prou izjema, če ga nisi mel :-)...

Glede magnesola in Centrum materne...jaz tudi jem oboje, centrum vzamem zjutraj, magnesol pa zvečer...pa mi je bolš, če ne pijem magnezija mi ful otrdeva trebuh...mi je pa sestra pri G rekla, da lahko do tri šumeče tablete na dan...tako da pomoje en centrum in en magnezij ni panike...

Gold fish jst sm tut vsa prestrašena za to tokso...mam pa 26. pregled krvi...ma sej po eni strani se mi zdi, da spet brez veze paniko delam, sam joj ja strah je pa zmeri prisoten...prvič sm jo tut...pa je bilo hvala Bogu vse ok, upam, da bo zdej tudi...

A mate tut v Slo kej sončka...jaz že komaj čakam, da pridem zopet malo domov...čeprav potem me je pa panika, ker bom jaz ostala v Slo moj lubek se bo pa vrnu našiht...da me ne bo pobral...

Dans končno dobiva še vrata vgradne omar za otroško sobico...teli tipoti so jo pacal en mesec...tok sm bla jezna...pa da ne pomislm, kok sva dala zanjo...pol nam pa še tko vlečejo...sm očiju napisala cel spisek na kaj nej bo pozorn, kva morjo narest...uf...sm bla jezna...

En lep pozdravček iz sončne anglije...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
12.5.2008 10:58:45   
ključek
me to you - imaš zs...

thanx!! user posted image
si lepo napisala!! in me pomirila!!

< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.5.2008 11:11:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 4065
12.5.2008 11:03:35   
Špelca25
Lea - to da ti zamujajo z montazo, se ni nic v primerjavi s tem, kako nas vlecejo za nos z notranjimi vrati: naprej 4 tedne od izmere do izdelave, potem  4 - 6 tednov, zdaj ze 8 - 10 tednov. Potem pa se je treba zmenit sele z monterjem, ki te umesti v svoj urnik v ene 2 tednih. Potem se pregovarjamo za tlakovce, pa za teraso, pa za dovoz zemlje itd. Bi sem morali seliti ze marca... zdaj upam, da bomo koncno v novi hisi sredi junija...

Sicer pa, tudi mi smo imeli krasen vikend. V soboto smo se udelezili pohoda ob zici - do Siske do Ljubljane je kar 2 uri hoje... Sem se koncno ornk razmigala...

Ja, in tudi jaz pravkar razmisljam o hrani...

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
12.5.2008 11:13:37   
ključek
Ja, in tudi jaz pravkar razmisljam o hrani...

jaz sem komaj malico pojedla, pa se že s piškoti filam................user posted image user posted image

(odgovor članu Špelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
12.5.2008 11:21:06   
Tejchy
še nobena ni nič napisala glede ure za soboto?? se pol strinjate z 16????

Men je ura ok. user posted image  

Gold fish - čestitke za dobre izvide. user posted image  Js bom tud verjetno v četrtek dobila napotnico za drug pregled toxe... Nazadnje sem mogla bit tešč, tak da bom verjetno naslednji ponedeljek šla dat kri... oz. v torek, ker imam v ponedeljek izpit. Upam, da bo vse ok.

Js pa tud šibam zdj ob 12h na kosilo... hmmm.. še študiram kaj naj si dobrega privoščim...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
12.5.2008 11:52:25   
lana luna
ojla...

jest bi pa glede ure srečanja rajš kšno urco prejuser posted image user posted image ker mamo popoldne en piknik, pa bi rada na oba konca pršla...
a bi to šlo mogoče??

drgač sem pa jest dons ekstra sončno razpoložena. sam dohodnina me je mal iz tira vrglauser posted image user posted image mor uboga študentka s trebuham, k že zdj težko službo še kšno dobi plačat naši že tko bogati državi 163 eurou!!!
pa iz kje nej potegnem???user posted image user posted image jest zdj na šiht zato hodm da bom loh svoji user posted image kej s svojmu dnarjam kupla!!! ne pa zato da bom državi dajalauser posted image user posted image user posted image pa itak sploh ne dojemam te davkarije, tko da me loh fejst ukol prnesejo!!

sam jest sem še zmer fajn volje!!!user posted image user posted image user posted image k je tak lep sončk, k mava jutr z user posted image športn dan, pa morfologijo, k je vse tko lepouser posted image user posted image user posted image pomojem me mal hormoni napadajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
12.5.2008 11:54:57   
lana luna
aja pa čestitke za dobre izvide goldi pa najbrž še kšna. midve mava jutr obe morfologijo!!!

komej čakava, a ne???user posted image user posted image

drgač pa tale toxa mene do zdj ni tolk skrbela, k itak nism čist dobr vedla zakaj se gre. zdj k pa vem da sm bla na prvem testiranju negativna me je pa začel kr neki skrbet, da jo nam kje staknila...user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
12.5.2008 12:03:01   
ključek
jest bi pa glede ure srečanja rajš kšno urco prej

kar napiši kdaj, pa bomo počakale še na ostale in katera ura bo prevladovala, tista zmaga. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4071
12.5.2008 12:26:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

aja pa čestitke za dobre izvide goldi pa najbrž še kšna. midve mava jutr obe morfologijo!!!

komej čakava, a ne???user posted image user posted image

drgač pa tale toxa mene do zdj ni tolk skrbela, k itak nism čist dobr vedla zakaj se gre. zdj k pa vem da sm bla na prvem testiranju negativna me je pa začel kr neki skrbet, da jo nam kje staknila...user posted image

komaj čakava ja....user posted image

Jaz tudi najprej nisem vedela točno kako in kaj, zdaj sem se pa tudi ful sekirala...sploh, ko sem videla kaj se je zgodilo Glorii..... -  mačk ne božam odkar vem, da bi rada user posted image ...., po zemji rovarim z rokavicami, pa nič takega ne delam kot drugače.... tako, da hvala bogu je izvid OK..... 

Jaz pa našega user posted image  spet čutim čisto v nožniciuser posted image ...vsake toliko čutim neki premik...me prav zanima kako leži to dete in s katerim delom mene tam spodaj #jezi# ....zdaj sem se nekaj spomnila....kaj je možno, da ga to kolcauser posted image  ...ker je tak en čas, pol pa mir.......  samo se to že zdaj čuti? po moje ne....

Bone si bom pa jaz danes sprintala in jutri malo v oglede....

Neposredna povezava do sporočila: 4072
12.5.2008 12:30:59   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

drgač sem pa jest dons ekstra sončno razpoložena. sam dohodnina me je mal iz tira vrglauser posted image user posted image mor uboga študentka s trebuham, k že zdj težko službo še kšno dobi plačat naši že tko bogati državi 163 eurou!!!

jaz sem tudi danes dobila....za plačat....66€, pa mobitela 44€ ..... pa me je tudi malo iz tira vrglouser posted image .... bom ga dala zdaj malo na hladno...

Sem bila zdaj pridna, pa sem vse zlikala, zdaj pa grem malo na sončeka.... 

Držite pesti danes ob 16 uri..... naši pikeci tekmujejo v folklori......

Neposredna povezava do sporočila: 4073
12.5.2008 12:37:30   
ključek
Sem bila zdaj pridna, pa sem vse zlikala, zdaj pa grem malo na sončeka....

oooooooo, pejte še za nas, ki smo v službi!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4074
12.5.2008 13:30:10   
KAHLO
k meni tud lahko pridete kaj popegladuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se tiče ure našega srečanja sem jaz po 14. uri na razpolagouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

goldi jaz moram našo piko tud bol nizko nosit, ali pa je v pokončnem položajuuser posted image user posted image user posted image user posted image ker tud včash tam spodaj čutim kak brsek, pol pa spet pr rebrah...če na boku ležim pa jo po celi strani čutimuser posted image seveda če se začne premikat, je pa čist možno da kolca, se mi zdi da je moja tud že kolcala, ker je blo tak čudno da in so v enakomernih intervalih prhajale brcike....al kar koli je to že bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si pa tudi moja pika privošči kdaj bl miren dan......ampak ob večerih pa še vseeno veselo poskakuje!!!

Midvi z našo mava naslednje srečanje naslednji torek in se že prav veselim, upam da je še močnejša baba ratala k že jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?