Jančika_
|
Ojla, lubice, sem nazaj (ne lih s Havajev, no, ampak morje je morje, ne bomo zdaj dlake cepili ). Imela sva se zelo fajn, ampak sem preveč pogrešala druga dva fanta, tako da sva se vrnila že danes in ne šele jutri. Sem vesela, da sem se odločila in šla; najprej zato, da sva imela z Vasjem malo časa zase, potem zato, ker je rihtat enega mala malca proti dvema (mislim, resno, dejansko sem POČIVALA), pa tudi zato, ker še nikoli nisem sama peljala tako daleč. Saj smo prefurali pol Evrope, ampak smo se menjavali za volanom. Snorlax, hudiča, pa kr komolec si greš zlomit . Boga! Upam, ni prehudo? Na bambus sem pa čisto pozabila in nisem vprašala tasta, kako dolgo to ven hodi . No, upam, da bo kaj prikukalo ven. Mavo, čestitke še tu . In ker sem od poti utrujena ko pes, samo še pozdrav novim (novopečena), izgubljenim in spet najdenim (PABLO) in vsem ostalim. Me že mal piga, ker sem na morju šla obakrat spat ob pol devetih , nakar sem spala do skoraj šestih zjutraj . Na tak način se pa lahko naspiš, ja, ne pa tako, da se zvališ v pojstlo opolnoči... Nočko!
|