|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
9.5.2008 10:43:30   
luna8
helo,

danes sem bila pri svojem ginekologu, da sem dala urin, ker sem imela probleme, in je ok. potem pa me je še vaginalno potipal, če bi slučajno maternica pritiskala na mehur, da bi zaradi tega imela probleme, pa se mi je ulila kri. Naredil mi je še zunanji UZ in rekel, da je vse ok, plod v redu, srček bije, maternični vrat dovolj dolg. Rekel je da je to možno, da imam tako občutljivo in da naj nimam spolnih odnosov med nosečnostjo. zdej imam trenutno še nekaj kapljic. Če ne bom nehala krvavet je rekel, da naj grem v porodnišnico. Strah me je.

Ali je katera imela podoben primer ali pa ve za kakšnega?
Resnično upam, da je vse ok.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
9.5.2008 11:01:59   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ         MF 16.06.(NS) user posted image ,user posted image

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         UZ 03.06 (NS)

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE         pregled (NS)

02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB         UZ 12.05.(NS) user posted image

03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj        MF 09.06.(NS)user posted image

05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ          pregled (NS) 

05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj        pregled (NS)

06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ          pregled

06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ          UZ 30.05.(NS)

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.     pregled

10.11.   zara13                 (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice    pregled (NS)

10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          pregled (NS)user posted image

10.11.    mihi78                  (4user posted image ,0user posted image )    29 let     Ptuj         NS 09.05.

11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj         pregled    

11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled (NS) 

11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )       ?? let  Domžale     pregled (NS)

12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ         UZ 04.06. (NS)    

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          UZ 10.06.(NS)

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO          pregled

13.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice     UZ 20.05. (NS) 

13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          UZ 14.05.(NS)

13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.      UZ 26.05.(NS)

14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR          UZ 14.05.

15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška     pregled (NS)

15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale     pregled 

16.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ           NS 16.05. 

18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR         pregled (NS) user posted image ,user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           pregled (NS)

20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          NS 12.05.

21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           NS 13.05.

22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 12.05.

22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM           NS 16.05.

23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

24.11.    saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP       UZ+NS 12.05 

25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 20.05.

25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       NS 15.05.

25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )       33 let      kraj         NS 14.05.

26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          NS 12.05. 

26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          NS 22.05  user posted image

26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           NS  20.05.   

27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         UZ 09.05. 

28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      UZ 08.05.

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO      
NS 28.04.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj      UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj      pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          nixie                     (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
9.5.2008 11:02:08   
ANIME
Špela12 ... user posted image user posted image  za opravljen pregled

mihi78 ... ne se preveč sekirat. G ti nikoli ne bo rekel, da NE boš imela otroka s kakšno napako ... samo povedo, da obstaja verjetnost in kolikšna je. Ampak tudi tu se dogajajo napake. Upam, da te danes pomirijo!

bobika1 ... tudi meni se je tako začelo in še vedno je isto. Zjutraj imam manjši trebuh kot po hrani ... zakaj tako pojma nimam.... ampak izgledam pa veliko bolj noseča, kot sem v resnici.

caligula ... načeloma naj se celo nosečnost ne bi dvigovalo več kot 5 kg. Saj dokler je vse OK, ni problemov. Če pa nastanejo problemi, potem pa si lahko očitaš, da je to pripomoglo (posteljica se odlušči....). Jaz bi na tvojem mestu malo pazila, pretiravat pa po moje ni treba. Jaz zdaj ko obešam perilo, enostavno dvakrat nesem v škafu.

nixie ... menda da je v drugi nosečnosti vedno tako, da se začne prej poznat, saj se vezi in mišice nikoli ne povrnejo v prvotno stanje (pred nosečnost). Jaz sem zdaj v 16. tednu ampak že več kot mesec dni nosim nosečniške hlače, saj sem po naravi full suha in se mi že od 8. tedna naprej malo pozna (vsak teden samo še slabše). Je pa res, da imam dva. Zredila pa sem se 3 kg. Tako da je res čisto odvisno.

peny ... kot sem že napisala ... sicer sem v 16. tednu, vendar že en mesec nosim samo nosečniške hlače, ker mi nobene druge niso prav (tudi jaz ne prenesem, da mi kar koli pritiska na trebuh ali da me veže). Pa sem tudi prvič noseča... pač vsako telo drugače reagira. Jaz sem do 10. tedna pridelala 1kg (nisem imela nikakršnih slabosti - ravno obratno, precej povečan tek, ampak se mi ni toliko poznalo). Zdaj imam pa vse skupaj +3 kg.
Drugače sva midva že rezervirala voziček - sicer vem, da je še čisto prezgodaj, ampak ga imajo ravno v akciji in sva ga šla včeraj pogledat in se nama je zdel popoln (razen malih koles). Ampak kakor je ena že rekla, pri vsakem je nekaj narobe. Odločila sva se za Hoco, zraven dobiš še zimski košari in pa vreči za nogice - za 500 €. En teden imava časa, da še malo razmisliva.

nagajiva ... midva živiva v enosobnem stanovanju (30m2) in pričakujeva dvojčka user posted image user posted image user posted image . Meter imava že od 6. tedna naprej v roki in kombinirava vse živo. Nekako se bomo že znašli.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
9.5.2008 12:34:26   
carly
Jest sem tudi začela malo vozičke gledat.Sem si prejle ravno cene v katalog od peg-perego napisala pa še od hartana  prospekte imam doma, drugače pa po trgovinah še nisva nič šla.Počakam najprej na rezultate, potlej se bom pa okupirala z vsemi katalogi kar jih dobim, pa bova vidla.Sej se bo že kej fajnga najdlo, nisva zbirčna, glavno da je vozek kvaliteten pa ne sme biti na tri kolesa, ker mi je grd pa da sta sprednja kolesa gibljiva.
Drgač sem pa danes prov prstjena, mi je moj dal za poiskat na netu eno tako raztegljivo pvc mrežo, ki je v roli in v katero lahko daš notri kakšen izdelek za zaščito.Pa nimam pojma kako bi se ji reklo in kaj naj vpišem v iskalnik, sem že vse probala pa nič takega najdla, grr kako sem jezna.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
9.5.2008 12:40:37   
carly
Aja drgač pa Mihi78, sej boš danes videla prave rezultate.Je pa res tale ns bl ena verjetnost in ti ne da točnih rezultatov, sem se jaz na začetku ful sekirala ko sem izvedela da so moji rezultati bl na meji za normalno. Sedaj sem se pa pomirila, bova lepo počakala na rezultate krvi, potlej bova pa videla kako bo.Je šele naslednja preiskava ( ne vem kako se ji točno reče) na katero te dajo če imaš res slabe rezultate, tista ki ti 99% pove ali je z otrokom vse ok ali ne, ns je pa bolj statistika in so slabi rezultati večkrat lažni.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
9.5.2008 12:59:24   
mojsoncek
oj cvekice!

Jaz vas res ne sledim vec... pocasi si bom morala zaceti delati izpiske, da bom lahko sodelovala v aktualni debati in odgovarjala na posamezna vprasanja user posted image ...

Za danes imam dosti sihta... sem dokoncala en malo bolj zahteven dokument tehnicne narave in me je cisto "izmozgalo". Zdaj pa nic vec ne morem... in tako se malo po forumih sprehajam... cez dobro urico pa ze domov user posted image .

Drugace pa komaj caka danasnji vecer, ker bova z mozekom sestavljala traktor na pedala s prikolico za tamalega. Mu bova kar jutri dopoldan dala rojstnodnevno darilo, da bo imel cel dan casa za igro. Ce bi mu ga dala v ponedeljek, ko pridemo domov, ga ne bova spat spravila zvecer.

Cestitke vsem za dobre rezultate NS, ostale pa le veselo porocajte se naprej (mihi jaz verjamam, da si danes cisto brez veze slabo spala in so/bodo danasnji rezultati super)!

p.s. carly, v iskalnik daj raztegljiva ali stretch folija pa bos nasla kar isces user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
9.5.2008 13:05:08   
carly
Hvala mojsonček, sem že probala pa najdem samo razne folije, to je pa v bistvu kot mreža, z luknjicami.Bom pa še probavala, ni hudič da ne bom najdla.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
9.5.2008 14:02:23   
Oaza
Pozdravljene user posted image !

Samo, da vam na hitro javim: danes sem imela UZ. Z user posted image  je vse O.K. Sem v 12. tednu in je user posted image  velik 44 mm. NS pa imam 20.5.

Uživajte!

lp

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
9.5.2008 14:05:59   
Peny
Ojuser posted image .
Pravkar sem si pobarvala lase, ker me prejšnjič moja frizerka ni hotela zaradi nosečnosti. Si barvate lase? Jst sploh ne kompliciram in živim čist normalno, kljub temu da sva na to čakala skoraj štiri leta. Voziček je baje dobro kupiti na Hrvaškem, ker dobiš nazaj 20% davka. Kakšen je postopek naprej, če rezultati NS niso dobri? A ste se novembrčice 2008 že kdaj kje dobile? Lp vsemuser posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
9.5.2008 14:41:19   
lyra*
oilaaauser posted image

Samo na hitro se vam javim preden se lotim pospravljanja v škatle in čiščenjja,itd.user posted image user posted image user posted image

Moja okno so tudi,khm...user posted image user posted image  Upam,da se bo moj spravil jih očistit drugače pa bom mami prosilauser posted image
Jaz tako ful uživam 1oo na uro! Hodim po mestu,grem na sladoled...user posted image user posted image Sem ful srečna in vesela,kar žarimuser posted image user posted image

mihi78  držim pesti,da te danes pomirijo in bo vse okuser posted image user posted image

peny ne novemberčice se še nismo dobila...nekaj smo se pogovarjale,zdaj pa user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Peny)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
9.5.2008 14:51:27   
pomar*ANČA*
jaz se normalno barvam, oz živim tako kot sem prej, le da nisem več športno aktivna- sem le še pešačka, trebušni ples, aerobiko in tek sem pa pustila kakoj ko sem zvedela.  smo se pa nekaj pogovarjale, da bi se dobile, pa zdaj ni več nobenga glasu o tem... pobudnica predloga naj določi datum kdaj se zberemo, ker drugače bo to ostalo le pri obljubah... tok je lepo zunej, da moram mal v naravo. bom kakšno neumnost povedala še zvečer.

mejte se!!!!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
9.5.2008 14:56:01   
lyra*
oaza  čestitke za uspešno opravljen pregleduser posted image user posted image

Glede barvanja sem se tudi jaz pobarvala normalno,tudi frizerka ni nič komplicirala. Eni govorijo,da je barvanje škodljivo,drugi,da če se barvaš ni nič narobe. Samo,če bi vedno gledali,kaj je škodljivo in kaj ne,bi lahko bile 9mesecev zavite v vato...user posted image user posted image

Joj zdaj pa res gremuser posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
9.5.2008 16:01:21   
konina
uf, sem kar malo jezna. Bi morala imeti NS 16.5. pa so mi prestavili na 17.5. Takrat pa mojega moža ni doma. user posted image  Pa tako sva se veselila, da bova šla skupaj. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
9.5.2008 16:05:27   
caligula
konina...mene tud ravnokar poklicala sestra in preložila na 17.05. ob 9.20. Katero uro imaš ti?
Glede srečanja: Ne vem koliko vas je po službah in kako vam odgovarja sob bolj zgodaj pop okol 12-13, drugače lahko naredimo v ned v bistvu jaz sem prilagodljiva, predlagam da naredimo spisek katera bi šla, od kod je in kdaj ji odgovarja: 31.05. ali 01.06.? Šle bi pa v Zbilje?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
9.5.2008 16:08:10   
pomar*ANČA*
mene daj na seznam, bi mi pa bilo malce bolje v soboto kot nedeljo, torej jaz sem za 31.5. 

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
9.5.2008 16:12:38   
konina
caligula jaz imam pa ob 9.00. Sem spet pred tabo dvajset min. user posted image  Ampak boš malo počakala, ker meni morajo dva pregledat. user posted image

LP, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 1391
9.5.2008 16:23:29   
nagajiva
Ojla user posted image

Tako pa sem spet sama............moj je prišo iz službe, se najedo in je že odpeketal dalje...................Jaz pa grem malo kasneje.
Barvanje; sem bla ravno včeraj pa ni frizerka nič komplicirala. Sicer pa, kot je rekla Lyra, če vse upoštevaš se res lahko zaviješ v vato za 9 mesecev. Jaz skušam živet kot prej......................razen moj user posted image  kako stvar več naredi namesto mene, pa vsi mi posvečajo večjo pozornost..................to pa tak pašeuser posted image user posted image user posted image
Glede srečanja, sem iz mb pa še geografija slo. mi ne leži najbolje...............kje so Zbilje? Nisem namreč sigurna. Sicer pa bi meni bolj odgovarjala sob., torej 31.5. Bom že user posted image  nafehtala, da me pelje, sama ne vozim rada................

Neposredna povezava do sporočila: 1392
9.5.2008 18:34:35   
caligula
pomar*ANČA*   31.05.
nagajiva             31.05.
caligula              31.05.

Zbilje so mal iz Lj vn. Sj te lahko jaz poberem v LJ sam nekak do mene pridi, nagajiva.
A se zmenmo, da prinesemo kakšne dekce pa prigrizke al bomo poležavale v kafiču ob kupi?

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
9.5.2008 18:47:03   
Polynesia
Hej hej.

No nekaj časa se nisem javljala. Zaenkrat sem super, še 14 dni bolniške potem pa že v službo, po dveh mesecih sploh ne vem kako bom sedela 8 ur, ampak bomo poskusili, drugače pa po 4 urce.

Vsem jupiiiiiiii iuser posted image za uspešno opravljene preglede.

No jaz sem tudi za da se dobimo, samo ima takrat tašča roj.dan in bomo verjetno praznovali 31.05. ali pa 01.06, ampak mislim da bo piknik kar v soboto 31.05. user posted image ....no v vsakem primeru sem zato da se dobimo in komaj čakam. Drugačle pa sem iz Lj, ampak se pripeljem kamorkoli treba, tko da ni panike, samo res uuupam da bom lahko, drugače mi bo full žal user posted image .

mihi nič ne skrbi, vse bo ok.

lyra evo še mene user posted image user posted image user posted image .

Joj punce jaz imam pregled šele čez 3 teeeeeedne, kako se to vleče zdej ko imamo preglede na en mesec, noro.
Včeri sem bila pri kolegici ki ima Angel sound in sva mal preizkušali, ona ima dvojčke in je 14 dni več nosečka kot jaz, in se pri nobeni ni nič slišalo, sem več pričakovala od tega hudiča, al pa ne znam uporabit...ona je rekla da se enkrat sliši enkrat pa ne...kako je pa pri vas ki jih imate?!?! No meni je mož izrecno prepovedal to zadevico kupit, ker je rekel da boom samo še bolj panična, ker jaz sem že po defoltu en tak veliki panik user posted image .

Jutri greva pa v Železnike v Alples, greva gledat za novo dnevno in otroško sobico, no otroško sobico bi opremila tudi če ne bi bilo še dojenčka na poti, da imva apotem vse urejeno, sproti bova pa še dnevno zamenjala, ala pa zdej bova dala v dnevno v kot računalnik, ko bo v mali sobici naš malček. Tko da se že veselim, zdej ko sem na bolniški je vsak izhod zame kot da bi šla, hm ne vem, na dopust user posted image user posted image .

Vikend bo pa spet fuuuul lep in topel, jupiiiii user posted image .

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
9.5.2008 21:37:47   
lyra*
polynesiaaaaauser posted image user posted image Kako si?? Ej hotela sm te vprašat,če imaš v sredo čas?user posted image user posted image Glede andelsound  jaz vsakič najdem utrip,vendar ga najdem vsakič na drume mestu,in ponavadi moram iskat nekaj časauser posted image Tudi jaz poslušam to nonstop...user posted image Me mitja že čudno gleda,sam njemu je to tudi zelo fajn...pol pa kao,da ga prisilim,da mora poslušat,pol pa nehat nočeuser posted image Samo zdaj,ko ga ni doma,jaz nimam komu za gnjavituser posted image

Glede srečanja pa tudi jaz pridemuser posted image user posted image user posted image user posted image 1000% pridem 31.user posted image Samo tudi jaz nevem kje je touser posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
9.5.2008 21:38:02   
nixie
vse ste tko vesele, jaz pa sem čist čudna in skoz me je strah, da bi šlo kaj po zlu. danes sem imela tako moraste sanje o dojenčku, da mi je bilo kar slabo, ko sem se zbudila.
res se vlečejo tile meseci, ko čakaš na preglede, vmes pa se lahko zgodi sto stvari.jazupam, da bo vse ok. pregled imam v sredo.

Neposredna povezava do sporočila: 1396
9.5.2008 22:15:16   
konina
nixie, jaz ste razumem. Tudi mene preganjajo moraste sanje in skoraj vsako noč se zaradi njih zbudim. Potem pa nazaj ne morem zaspat, ker me je strah, da bom spet sanjala. Mislim, da v neki meri strahovi so pri vsaki prisotni, pri nekaterih pač malo več. Jaz se poskušam sprostit, komaj pa čakam na NS, da se prepričam, da je vse o.k. Mene je veliko bolj strah sedaj kot v prvi nosečnosti. Malo zaradi težav z zanositvijo, pa še dva sta. Se še spoprijemam s spoznanjem, da v meni rasteta dve bitji.

VSE BO V REDU Z NAŠIMI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Lepo sanjajte. Lahko noč.

LP, Nina

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
9.5.2008 22:55:44   
nagajiva
Ojla user posted image

Verjetno že vse spite, sem danes malo pozna.....................sem pa glih zmazala eno grško solato in pomfri iz McDonaldsauser posted image user posted image  Uh je pasalo...................
Lyra*-sma obe iz Mb in se nobeni ne sanja kam morma................pa ni vrag, da ne najdema. Se zmenma in grema skupaj. Samo jaz sem anti šofer, a ti voziš? Pa naju bo že ktera iz Lj počakala nekje na poti................user posted image user posted image
Nixie-ne se bat. tud jaz mam občasno čudne sanje, pa me moj user posted image  potolaži in lažje zaspim. To je verjetno samo velika ljubezen do user posted image  in seveda skrb, da bo vse Ok. Ma, nekaj smo že pregurale, še preostale tedne bomo..............user posted image
Tako, zjutraj grema na vikend, tako da bo čas za spanje.
Lepo spite, stisnite se k user posted image  in cartajte bušije............user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
9.5.2008 23:06:11   
Polynesia
lyra mam čas, itak sem še na bolniški user posted image ...ej glede angelsounda, s kolegico sva probali, jaz sem sicer minutko dve pa nism nč kej pametnega slišala, zdej me pa kr skrbi, hehehe, sej sem točn vedla da bo tko panika in to...ampak, tko je, kaj čmo, je rekla naj pridem še naslednji teden do nje da še enkrat poskusiva.

Drugače pa punce, jaz sem že dala skozi NS in je bilo vse ok, pa me ravno tako skrbi če bo vse ok, kje so še triiiiije tedni do pregleda, ravno zato bi z angelsoundom rada "zadela" srček da se pomirim, pa si ga ne upam kupit k mi je možek tko zabičal user posted image ...no sej ponavadi nima kej dosti besede pr teh stvareh user posted image user posted image user posted image .

Glede srečanja joj kaj če ne bom mogla priti user posted image pa tkooooo se že veselim, joj upam da res ne bo mela tašča piknika enega od teh dveh dneh, srčno upam. Ampak a veste kaj bom nardila, probala jo bom prepričat da nardi piknik 01.06. hahahaha, zdej k sem srečka ma ni hudiča da mi ne popustijo user posted image user posted image . A se kar zmenimo za fiksen datum, pa da jaz taščico prepričam, ve Mariborčanke bom pa jaz vodila oz. lyra bo že vedela user posted image .
nagajiva a veš da sem si pa jaz včeraj privoščila mc donalds user posted image ...in je prooooov pasal.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
9.5.2008 23:08:03   
Polynesia
Joj še tole vam povem: a veste kaj mi zdele diši, prav voham vonj pekarne user posted image user posted image user posted image Zanimivo da ni nobene v bližini, vse v glavi kaj, hihihi user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.