Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:46:26
|
|
|
|
babysolza
|
meni se še nič ne cedi . A pol ne bo mleka ali kaj? Ravno obratno - me bomo že zdaj ga pol proč zmetale. AS, sem ti napisala eno prigodo o mojem nečaku in njegovem 'bezljanju' v sosednjo vas (1 km razdalje), pa mi je napisalo, da sem že predolgo na strežniku. A zdaj je tudi čas na RR omejen al kaj?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:47:27
|
|
|
|
l.daisy
|
anjaPH, saj veš... nosečniški IQ saj res.... kako se obnese zakonski stan??? a se splača poročit?
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:47:46
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Babysolza-kaj? Predolgo?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:48:02
|
|
|
|
Anonimen
|
A me lahko katera razsvetli, kako v enem postu odgovorim večim z okvirčki - sej vem, čudno vprašanje, ampak sej veste glupo vprašanje, glup odgovor, al pa odgovor za glupe, tko da kr dejte si duška
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:48:30
|
|
|
|
l.daisy
|
babysolza, meni tudi prej... zdaj iz previdnosti natipkam, kliknem copy, potem pa šele potrdi...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:48:53
|
|
|
|
babysolza
|
alea, sem preverila pri sosedi, ki ima še sveže izkušnje in pravi, da jih lahko zmečeš v sušilca... njena hipoteza je celo ta, da je bolje v sušilcu sušit, da se fino pregrejejo in ko potem še polikaš, uničiš vso nesnago... pravi, da gredo edino malenkost skupaj cunjice, ampak da ne nekaj blazno veliko... Sicer nimam pojma, ampak po filingu bi se kar strinjala s tem. Ker sušilec res fajn pregreje cunje še enkrat in razen kakim res občutljivim to ne more škodit. Mogoče kakšne cunjice s tiskom al pa kako res fino blago raje ne stavi.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:49:09
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
A me lahko katera razsvetli, kako v enem postu odgovorim večim z okvirčki - sej vem, čudno vprašanje, ampak sej veste glupo vprašanje, glup odgovor, al pa odgovor za glupe, tko da kr dejte si duška Evo, to pa tudi mene zanima,...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:49:45
|
|
|
|
alea01
|
hvala za nasvete. Bom vrgla v sušilca, saj itak nimam tolk ščipalk, da bi vse te cunjice navesila
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:50:46
|
|
|
|
Anonimen
|
saj itak nimam tolk ščipalk Jst jih pa mam pa dost, ampak je velik lažje v sušilca zmetat
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:51:26
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
saj itak nimam tolk ščipalk, da bi vse te cunjice navesila Saj ko sem obešala te mičken cunjice je ščipalk tudi meni zunaj zneslo glih za glih-z varčevanjem na koncu
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:51:31
|
|
|
|
babysolza
|
A me lahko katera razsvetli, kako v enem postu odgovorim večim z okvirčki - sej vem, čudno vprašanje, ampak sej veste glupo vprašanje, glup odgovor, al pa odgovor za glupe, tko da kr dejte si duška Na glupo vprašanje dobiš glup odgovor: Jaz obarvam, kliknem odgovor, napišem, potem pa npr. kliknem pri postu od katere druge, obarvam pa spet kliknem odgovor - te vrže v drugo okence, potem pa to prenesem v tisto prvo okence. A je blo to razumljivo?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija A me lahko katera razsvetli, kako v enem postu odgovorim večim z okvirčki - sej vem, čudno vprašanje, ampak sej veste glupo vprašanje, glup odgovor, al pa odgovor za glupe, tko da kr dejte si duška Evo, to pa tudi mene zanima,... jaz tud tega ne vem
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:52:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza A me lahko katera razsvetli, kako v enem postu odgovorim večim z okvirčki - sej vem, čudno vprašanje, ampak sej veste glupo vprašanje, glup odgovor, al pa odgovor za glupe, tko da kr dejte si duška Na glupo vprašanje dobiš glup odgovor: Jaz obarvam, kliknem odgovor, napišem, potem pa npr. kliknem pri postu od katere druge, obarvam pa spet kliknem odgovor - te vrže v drugo okence, potem pa to prenesem v tisto prvo okence. A je blo to razumljivo? vse jasno -hvala
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:52:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy anjaPH, saj veš... nosečniški IQ saj res.... kako se obnese zakonski stan??? a se splača poročit? Ravno danes je 1 mesec Kaj naj porečem... Splača se zakonski stan z ruskim tajkunom Šala, šala Zdaj se odvija toliko stvari naenkrat, da zakon še ni prišel do izraza. Bom sporočila po dopustu avgusta, hehe
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:52:38
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jst jih pa mam pa dost, ampak je velik lažje v sušilca zmetat Ja, ampak meni jih je tako fino skozi okno poglesdati, kako se sušijo,... Mmmmmm Prav pašejo na vrt
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:53:11
|
|
|
|
alea01
|
meni ful otrdeva trebuh..... za popiz . Pa še boli me nad sramno kostjo ali sramna kost, v glavnem neki dam dol.... Skoz je trd. A še kateri?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:53:23
|
|
|
|
babysolza
|
saj itak nimam tolk ščipalk, da bi vse te cunjice navesila Saj ko sem obešala te mičken cunjice je ščipalk tudi meni zunaj zneslo glih za glih-z varčevanjem na koncu Jaz sem pa raje brez ščipalk obešala - kar se je dalo, seveda. Ker me ful moti tista pisa, ki jo ščipalka pusti na cunji. In s ščipalkami obešam samo nogavice, da mi jih kam ne odnese. Drugo pa samo na pol dam preko špage. Pa še hitreje gre.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza A me lahko katera razsvetli, kako v enem postu odgovorim večim z okvirčki - sej vem, čudno vprašanje, ampak sej veste glupo vprašanje, glup odgovor, al pa odgovor za glupe, tko da kr dejte si duška Na glupo vprašanje dobiš glup odgovor: Jaz obarvam, kliknem odgovor, napišem, potem pa npr. kliknem pri postu od katere druge, obarvam pa spet kliknem odgovor - te vrže v drugo okence, potem pa to prenesem v tisto prvo okence. A je blo to razumljivo? Kako pa preneseš? K nimam možnosti copy Bom pa vseen probala
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:54:55
|
|
|
|
babysolza
|
Ja, ampak meni jih je tako fino skozi okno poglesdati, kako se sušijo,... Mmmmmm Prav pašejo na vrt Pa ko pomisliš, kako fajn jih bo pol likat, a ne?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:56:17
|
|
|
|
babysolza
|
Kako pa preneseš? K nimam možnosti copy Bom pa vseen probala Nič ne klikaš, zato da imaš v tem drugem okencu še obarvan tekst, pa samo v spodnji orodni vrstici greš na tisti prvi post, v katerem imaš 1. odgovor.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 8:56:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še boli me nad sramno kostjo ali sramna kost, v glavnem neki dam dol.... Mene pa ponavadi peče, tko kot da bi me kdo od znotraj praskal - sej najbrž ma bejbi dolge nohte. Ker me ful moti tista pisa, ki jo ščipalka pusti na cunji. Mene tudi. Super pogruntala, sam označiš, primeš, preneseš. zame.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 9:03:12
|
|
|
|
babysolza
|
Super pogruntala, sam označiš, primeš, preneseš. zame. Pa bravo zame, da ste vse razumele, kaj sem napisala. Jaz sem ta način kar sama 'izumila', enkrat ko se mi ni dalo odgovarjati vsaki posebej, tako da sigurno obstaja kak bolj eleganten način. Bomo že pogruntale, do junija je še daleč. Zdaj bomo lohka pa še bolj čvekale.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 9:04:38
|
|
|
|
babysolza
|
Jaz moram it zdaj kaj pojest. SPET. Saj ne vem, al bi zraven prlimala al . Na tehtnico itak ne grem več, ker mi sam še laže.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 9:06:17
|
|
|
|
polly80
|
dobro jutro! jaz sem šele vstala ,na hitro sem vas malo prebrala..bomo pa res prišle do 4.dela l.daisy-bravo za 36.tednov sicer pa mam še manj kot tri tedne,torbo za P že okvirno pripravljeno,tudi za za iz P imam že vse pripravljeno,imam pa problemček-ne vem kako bom dala ime , sploh se ne morma zmenit z ,vsakemu je všeč kaj drugega..če ne bom mela zbranega imena do dneva D,bom po moje zapadla v depresijo mleko-nobenega duha in sluha še... upam,da bo za P je baje fajn imeti zraven vlažilne robčke..jaz jih grem počasi kupit..ko se spravim iz pižamce,seveda
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 12.5.2008 9:06:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Na tehtnico itak ne grem več, ker mi sam še laže. Moja tudi . Kako firmo maš??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?