|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
12.5.2008 8:26:34   
aleksandra silvija
da gredo sami - ker smo starši preveč zaščitniški in delamo največkrat preveliko paniko.

Ja, ampak otroci se med sabo razlikujejo.
Naš 3-letnik zna steči na cesto, ki je pred hišo in služi kot obvoznica avtoceste.
Saj ne stori tega vsak teden, ampak 1-krat je lahko preveč. Npr. 1-krat je videl muco in tekel za njo, pa 1-krat je hotel za enimi otroki,...
Enostavno tudi pozabi.
Pri 3-eh se mi zdi, je še premajhen.
In kljub novemu zakonu, so še vedno norci na cesti.
Pa tudi 50 na uro zna biti preveč.
Ravno pri nas je cesta ravna in marsikdo to izkoristi tudi za prehitevanje,...

Po drugi strani pa. Do 12. leta otroke spremeljamo v šolo, ne smejo kao nikamor, pri 13-ih pa "lahko" že sexsajo.
res, nekaj vmes manjka.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
12.5.2008 8:27:55   
l.daisy
no takole:

tisti modrc, ki sem ga nalepila na 137. strani (čipkastega za aleo), je iz neckermanna, stane pa 17 €... tako da ni neka misija nemogoče... samo kakšen je pa v resnici, je pa vprašanje.... zgleda ne slab...

vidim, da se obeta stavnica, katera bo prva... prva je bila eva, ne pozabit... ampak podpišem takoj, da bi bila zdaj jaz za njo... user posted image
ampak zdaj vidim... Kajin user posted image se mi zdi malo sumljiv... čeprav sta tudi moja kakšen dan tako mirna, da mislim, da pakirata, pa potem naslednji dan vse za nazaj pobrcata... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Punce-glede na vse lahko delimo nasvet tisti, ki nameravajo zanostti. Naj zanosijo kar kakšen dan prej, da se jim ne bo tako vleklo,..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
strah,saj vesta kakšen je ....ga ni....vse je v naših glavah.....saj bo,bosta videli..........ko vama tole pišem,se jaz počutim podobno kot ve,ampak ni me strah bolečin,ampak tiste negotovosti,kaj vse se lahko zgodi,saj sem optimist,ampak,podzavest dela svoje,tako,da bo treba delat zdej,ko se bližamo finišu na psihi .

kot bi opisovala sebe... se prepričujem, da bo bolelo, ampak da bo to samo nekaj ur... kaj je to proti večnosti... pa kakšno "nagrado" bomo za to dobile... norooooooo, jaz bi šla kar rodiiiiiiiiit.... user posted image

babysolza, user posted image za zvezdico...

alea, če je tako, bom počakala do polne lune, potem pa začnem hodit po stopnicah gor pa dol + user posted image na veliko (jaaaaa, I wish).... user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
12.5.2008 8:28:30   
babysolza
Khm.... jST sem rekla za kozmetični kovček, d-aaa ?!?

UUUPPPSSS..... user posted image  
Se opravičujem, pohvale torej tebi Polma, user posted image , Mojca tiste zate pa nazaj vzamem! user posted image  user posted image

pa dopolnjenih 36 tednov imamo.... juhuuu za moja ...

Bravi I.daisy! Sam kak teden al pa 2 pa vseeno še lohk čvekaš z nami! user posted image

jaz sem enkrat sanjala, kako rojevam to našo pužo in sem polovico porodila, polovico pa kao čez tri tedne, ker ni dovolj zrela .

Ja, ti si še hujša kot moj. user posted image  user posted image  user posted image

moji so pa vedno veliki, ko rodim in na prvem dojenju govorijo z mano ?!?

A na drugem si pa že skuhajo sami? user posted image  user posted image  user posted image

babysolza - sej se strinjam za zavese - sam a so res toliko bolj kvalitetene, pa dobr narejene, da so 10x dražje

Ja, saj to je vprašanje. Sam imamo v stanovanju precej velika okna, zato rabim pri dveh oknih skoraj 3m dolge karnise, kar pomeni 6,5 oz. skoraj 8 m blaga v širino. 

Alea, glede sušilca nimam pojma. Jaz sem, ko sva še živela pri user posted image , vse metala v sušilca, skoraj brez izjeme. V stanovanju ga pa nimam, zato ne vem. Ampak ga bom po moje kmal nabavla, ker meni je bil zakon! 

Neposredna povezava do sporočila: 3503
12.5.2008 8:28:31   
Anonimen
Tukaj je legenda za vse, ki ne vemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3504
12.5.2008 8:30:15   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija
In kljub novemu zakonu, so še vedno norci na cesti.
Pa tudi 50 na uro zna biti preveč.
Ravno pri nas je cesta ravna in marsikdo to izkoristi tudi za prehitevanje,...

zadnjič sem gledala tisto "z glavo na zabavo"... mislim, da je rekel eden od govornikov, da je 44 km/h dovolj, da ubije človeka... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3505
12.5.2008 8:30:45   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3506
12.5.2008 8:31:25   
Anonimen
Čisto po nosečniško sem jo prej pozabila nalepituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3507
12.5.2008 8:32:12   
Anonimen
Alo alo, tukaj nočni ptič user posted image

Najprej so na mestu čestitke vsem za vse (od bolniških, vrnitev iz bolnic, nebolečih križev, dopolnjenih XX tednov, itd.), potem pa dalje razmišljanje na glas.
Veliko je govora o modrcih za dojenje. Ker ne premorem niti enega, niti ne vem kakšne različice obstajajo me zanima ali katera ve če obstaja tak modrc brez naramnic?
Moje premoženje zgoraj ni tako veliko in po slikah sodeč nimam v ta modrc kaj za pospraviti user posted image  Mislim, da bodo prišle do neke polne C košarice (v stanju mlekarn), več pa ne.

Potem je pa tu še eno razmišljanje na glas. Morje. Saj ni nič narobe če se pač da blazinico za dojenje (ali kako se jim že reče) kar v modrc od kopalk?
Mimogrede, v BC je teh blazinic za dojenje nekaj vrst - katere se najbolje obnesejo?

< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 12.5.2008 8:35:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 3508
12.5.2008 8:32:58   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Bravi I.daisy! Sam kak teden al pa 2 pa vseeno še lohk čvekaš z nami! user posted image

ooooo, a misliš, da se me boste potem znebile??? user posted image user posted image user posted image user posted image
mi trije bomo potem vaši najglasnejši navijači... user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
12.5.2008 8:33:33   
aleksandra silvija
A, tako blizu je ta modrček?
Fino, mi še v trgovino ni treba.user posted image

TORBA ZA P: Tudi jaz bom imela večji kozmetični kovček, pa še mojo torbico, va katero gre fulllluser posted image .

Pa meni je najvažnejši mobi, pokličem, pa mi prinesejo kar manjkauser posted image .

Mene je pa malo začelo dajat, ker user posted image  ta tedne 5 dni ne bo doma. Od srede zgodaj zjutraj, vrne se iz nedelje na ponedeljek.

Itak ni to nič takega, samo,...user posted image  Ja kdo mi bo pa masiral podplate, pa čohal po hrbtu?user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
12.5.2008 8:35:51   
alea01
nya- hvala za link. Sam meni je to že vse jasnouser posted image . Ampak, še na niti eni cunji- pa ne samo od bejbija- nisem zasledila, da bi bilo za sušilec. Vsepovsod je prečrtano. Jaz kljub temu veselo mečem v sušilca......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
12.5.2008 8:37:28   
babysolza
Čisto po nosečniško sem jo prej pozabila nalepit

user posted image  user posted image  user posted image  

Mimogrede, v BC je teh blazinic za dojenje nekaj vrst - katere se najbolje obnesejo?

Jaz sem si jih kupila od Chicco - so mal dražje, sam meni so fajn in potem niti nisem sprobala kakih cenejših. Jih namreč nosim že kar kaka 2 meseca (seveda se je pocedilo ravno kadar jih nisem imela user posted image  zato jih zdaj nosim non-stop) in sem kupila že 2 škatlo. Jih pa lahko mal okrog obračaš pa tud kak dan dlje nosiš, če ni veliko 'barvila'.

ooooo, a misliš, da se me boste potem znebile???
mi trije bomo potem vaši najglasnejši navijači...

To pa verjamem. user posted image  Sem mislila na tisti čas, ko boste v P, pa boste mal bl 'zaposlene' user posted image  user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
12.5.2008 8:37:37   
l.daisy
anjaPH, če misliš za sprehod, potem jih lahko zatakneš v modrc... samo moja nosečniška pamet razmišlja še dlje... da jih je pa brezveze vstavljat za v vodo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni že nekaj časa "spuščajo", pa sem najprej kupila tiste poljske blazinice v BC, ker so bile najcenejše... in sem kmalu ugotovila, da so po pravici povedano navadno sruser posted image ... so me pekle bradavice za znoret... potem sem si kupila chiccotove, te so pa zakon... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3513
12.5.2008 8:38:08   
alea01
aleksandra silvija-user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj bo hitr spet nedelja.... Ti lepo veselo čvekaj z nami, pa boš vidla, en dva tri in lubi bo domauser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
12.5.2008 8:38:56   
aleksandra silvija
mi trije bomo potem vaši najglasnejši navijači...
user posted image user posted image user posted image

Blazinice za dojenje.
V kopalke? Zakaj pa ne?
Katere so naj? Ene vem, da zelo hitro premočijo-katere? Sem pozabila. Bom že v startu kupila ene 2 različne. Saj jih v začetku veliko porabiš in potem ugotoviš, katere so boljše.

Modrček za dojenje brez naramnic-mislim, da ne bo šlo.
Ampak veš, saj lahko konec koncev uporabiš navaden modrček in ga samo dvigneš.

Neposredna povezava do sporočila: 3515
12.5.2008 8:39:40   
alea01
meni se še nič ne cediuser posted image . A pol ne bo mleka ali kaj?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
12.5.2008 8:41:51   
alea01
jaz sem vzela od aventa- znana znamkauser posted image . Kakšne so pa nimam pojma. Na suho jih ne morem sprobat ali pa?user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
12.5.2008 8:42:24   
Anonimen
Jaz kljub temu veselo mečem v sušilca......

Enako

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3518
12.5.2008 8:43:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Mene tud to zanimauser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3519
12.5.2008 8:44:05   
l.daisy
alea, sem preverila pri sosedi, ki ima še sveže izkušnje in pravi, da jih lahko zmečeš v sušilca... njena hipoteza je celo ta, da je bolje v sušilcu sušit, da se fino pregrejejo in ko potem še polikaš, uničiš vso nesnago...  pravi, da gredo edino malenkost skupaj cunjice, ampak da ne nekaj blazno veliko... 

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
12.5.2008 8:44:29   
Anonimen
l.daisy super za porodniško user posted image user posted image user posted image user posted image

nya si si pa danes res privoščila, ko si spala do 8ihuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3521
12.5.2008 8:44:35   
aleksandra silvija
meni se še nič ne cedi

Meni tudi ne. Ni niti kapljice-no, razen ponoči se naredijo majcene skorjice. Blajk. user posted image  Ki jih je treba zjutraj spravit dol in ni to nič fajn občutek.

Ja, se mi zdi, da so Chicco in Avent res naj blazinice. Oboje imajo nek film, da ne pricurlja preko, pa še mehke in udobne.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
12.5.2008 8:44:58   
Anonimen
Daisy za v vodo pa res ne bom mela modrca gor user posted image  Saj veš kako je na dopustu - okoli riti nekaj navesiš, zgoraj imaš pa modrc od kopalk, pa sem razmišljala kako bi se izognila temu zloglasnemu modrce za dojenje user posted image

In, me veseli, da ste se z malčki/icami na ponedeljkovem kolegiju odločili/e ostati z nami user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3523
12.5.2008 8:44:58   
Anonimen

Meni se tud nič ne, ampak brez skrbi, ker mleko bo.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3524
12.5.2008 8:45:19   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Mene tud to zanimauser posted image

itak da bo... pravijo, da to prehitevanje nima nobene veze s kasnejšo zmožnostjo dojenja/nedojenja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?