l.daisy
|
no takole: tisti modrc, ki sem ga nalepila na 137. strani (čipkastega za aleo), je iz neckermanna, stane pa 17 €... tako da ni neka misija nemogoče... samo kakšen je pa v resnici, je pa vprašanje.... zgleda ne slab... vidim, da se obeta stavnica, katera bo prva... prva je bila eva, ne pozabit... ampak podpišem takoj, da bi bila zdaj jaz za njo... ampak zdaj vidim... Kajin se mi zdi malo sumljiv... čeprav sta tudi moja kakšen dan tako mirna, da mislim, da pakirata, pa potem naslednji dan vse za nazaj pobrcata... IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Punce-glede na vse lahko delimo nasvet tisti, ki nameravajo zanostti. Naj zanosijo kar kakšen dan prej, da se jim ne bo tako vleklo,.. IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 strah,saj vesta kakšen je ....ga ni....vse je v naših glavah.....saj bo,bosta videli..........ko vama tole pišem,se jaz počutim podobno kot ve,ampak ni me strah bolečin,ampak tiste negotovosti,kaj vse se lahko zgodi,saj sem optimist,ampak,podzavest dela svoje,tako,da bo treba delat zdej,ko se bližamo finišu na psihi . kot bi opisovala sebe... se prepričujem, da bo bolelo, ampak da bo to samo nekaj ur... kaj je to proti večnosti... pa kakšno "nagrado" bomo za to dobile... norooooooo, jaz bi šla kar rodiiiiiiiiit.... babysolza, za zvezdico... alea, če je tako, bom počakala do polne lune, potem pa začnem hodit po stopnicah gor pa dol + na veliko (jaaaaa, I wish)....