|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
12.5.2008 8:46:26   
babysolza
meni se še nič ne cedi . A pol ne bo mleka ali kaj?

Ravno obratno - me bomo že zdaj ga pol proč zmetale. user posted image  user posted image  

AS, sem ti napisala eno prigodo o mojem nečaku in njegovem 'bezljanju' v sosednjo vas (1 km razdalje), pa mi je napisalo, da sem že predolgo na strežniku. user posted image  user posted image  user posted image  A zdaj je tudi čas na RR omejen al kaj? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
12.5.2008 8:47:27   
l.daisy
anjaPH, saj veš... nosečniški IQ user posted image user posted image user posted image
saj res.... kako se obnese zakonski stan??? a se splača poročit? user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
12.5.2008 8:47:46   
aleksandra silvija
Babysolza-kaj? Predolgo?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
12.5.2008 8:48:02   
Anonimen
A me lahko katera razsvetli, kako v enem postu odgovorim večim z okvirčki - sej vem, čudno vprašanje, ampak sej veste glupo vprašanje, glup odgovor, al pa odgovor za glupe, tko da kr dejte si duškauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3529
12.5.2008 8:48:30   
l.daisy
babysolza, meni tudi prej... user posted image
zdaj iz previdnosti natipkam, kliknem copy, potem pa šele potrdi... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

Neposredna povezava do sporočila: 3530
12.5.2008 8:48:53   
babysolza
alea, sem preverila pri sosedi, ki ima še sveže izkušnje in pravi, da jih lahko zmečeš v sušilca... njena hipoteza je celo ta, da je bolje v sušilcu sušit, da se fino pregrejejo in ko potem še polikaš, uničiš vso nesnago... pravi, da gredo edino malenkost skupaj cunjice, ampak da ne nekaj blazno veliko...

Sicer nimam pojma, ampak po filingu bi se kar strinjala s tem. Ker sušilec res fajn pregreje cunje še enkrat in razen kakim res občutljivim to ne more škodit. Mogoče kakšne cunjice s tiskom al pa kako res fino blago raje ne stavi.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
12.5.2008 8:49:09   
aleksandra silvija
A me lahko katera razsvetli, kako v enem postu odgovorim večim z okvirčki - sej vem, čudno vprašanje, ampak sej veste glupo vprašanje, glup odgovor, al pa odgovor za glupe, tko da kr dejte si duška

Evo, to pa tudi mene zanima,...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
12.5.2008 8:49:45   
alea01
hvala za nasvete. Bom vrgla v sušilca, saj itak nimam tolk ščipalk, da bi vse te cunjice navesilauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
12.5.2008 8:50:46   
Anonimen
saj itak nimam tolk ščipalk

Jst jih pa mam pa dost, ampak je velik lažje v sušilca zmetatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
12.5.2008 8:51:26   
aleksandra silvija
saj itak nimam tolk ščipalk, da bi vse te cunjice navesila
user posted image
Saj ko sem obešala te mičken cunjice je ščipalk tudi meni zunaj zneslo glih za glih-z varčevanjem na koncuuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
12.5.2008 8:51:31   
babysolza
A me lahko katera razsvetli, kako v enem postu odgovorim večim z okvirčki - sej vem, čudno vprašanje, ampak sej veste glupo vprašanje, glup odgovor, al pa odgovor za glupe, tko da kr dejte si duška

Na glupo vprašanje dobiš glup odgovor: user posted image  user posted image  

Jaz obarvam, kliknem odgovor, napišem, potem pa npr. kliknem pri postu od katere druge, obarvam pa spet kliknem odgovor - te vrže v drugo okence, potem pa to prenesem v tisto prvo okence. A je blo to razumljivo? user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
12.5.2008 8:51:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Evo, to pa tudi mene zanima,...user posted image user posted image

jaz tud tega ne vemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3537
12.5.2008 8:52:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Jaz obarvam, kliknem odgovor, napišem, potem pa npr. kliknem pri postu od katere druge, obarvam pa spet kliknem odgovor - te vrže v drugo okence, potem pa to prenesem v tisto prvo okence. A je blo to razumljivo? user posted image

vse jasnouser posted image -hvala

Neposredna povezava do sporočila: 3538
12.5.2008 8:52:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

anjaPH, saj veš... nosečniški IQ user posted image user posted image user posted image
saj res.... kako se obnese zakonski stan??? a se splača poročit? user posted image user posted image

Ravno danes je 1 mesec user posted image

Kaj naj porečem... Splača se zakonski stan z ruskim tajkunom user posted image  Šala, šala user posted image

Zdaj se odvija toliko stvari naenkrat, da zakon še ni prišel do izraza. Bom sporočila po dopustu avgusta, hehe user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3539
12.5.2008 8:52:38   
aleksandra silvija
Jst jih pa mam pa dost, ampak je velik lažje v sušilca zmetat

Ja, ampak meni jih je tako fino skozi okno poglesdati, kako se sušijo,...user posted image
Mmmmmm
Prav pašejo na vrtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3540
12.5.2008 8:53:11   
alea01
meni ful otrdeva trebuh..... za popizuser posted image . Pa še boli me nad sramno kostjo ali sramna kost, v glavnem neki dam dol.... Skoz je trd. A še kateri?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
12.5.2008 8:53:23   
babysolza
saj itak nimam tolk ščipalk, da bi vse te cunjice navesila
Saj ko sem obešala te mičken cunjice je ščipalk tudi meni zunaj zneslo glih za glih-z varčevanjem na koncu

Jaz sem pa raje brez ščipalk obešala - kar se je dalo, seveda. Ker me ful moti tista pisa, ki jo ščipalka pusti na cunji. user posted image  In s ščipalkami obešam samo nogavice, da mi jih kam ne odnese. Drugo pa samo na pol dam preko špage. Pa še hitreje gre. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3542
12.5.2008 8:54:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Kako pa preneseš? K nimam možnosti copyuser posted image

Bom pa vseen probala

Neposredna povezava do sporočila: 3543
12.5.2008 8:54:55   
babysolza
Ja, ampak meni jih je tako fino skozi okno poglesdati, kako se sušijo,...
Mmmmmm
Prav pašejo na vrt

Pa ko pomisliš, kako fajn jih bo pol likat, a ne? user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3544
12.5.2008 8:56:17   
babysolza
Kako pa preneseš? K nimam možnosti copy

Bom pa vseen probala

Nič ne klikaš, zato da imaš v tem drugem okencu še obarvan tekst, pa samo v spodnji orodni vrstici greš na tisti prvi post, v katerem imaš 1. odgovor.

Neposredna povezava do sporočila: 3545
12.5.2008 8:56:41   
Anonimen
Pa še boli me nad sramno kostjo ali sramna kost, v glavnem neki dam dol....

Mene pa ponavadi peče, tko kot da bi me kdo od znotraj praskal - sej najbrž ma bejbi dolge nohte.

Ker me ful moti tista pisa, ki jo ščipalka pusti na cunji.

Mene tudi.

Super pogruntala, sam označiš, primeš, preneseš. user posted image user posted image user posted image  zame.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3546
12.5.2008 9:03:12   
babysolza
Super pogruntala, sam označiš, primeš, preneseš. zame.

user posted image user posted image  user posted image

Pa bravo zame, da ste vse razumele, kaj sem napisala. user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem ta način kar sama 'izumila', enkrat ko se mi ni dalo odgovarjati vsaki posebej, tako da sigurno obstaja kak bolj eleganten način. Bomo že pogruntale, do junija je še daleč. user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj bomo lohka pa še bolj čvekale. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
12.5.2008 9:04:38   
babysolza
Jaz moram it zdaj kaj pojest. SPET.

Saj ne vem, al bi zraven prlimala user posted image  al user posted image . Na tehtnico itak ne grem več, ker mi sam še laže. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3548
12.5.2008 9:06:17   
polly80
dobro jutro!

jaz sem šele vstala user posted image ,na hitro sem vas malo prebrala..bomo pa res prišle do 4.dela user posted image user posted image

l.daisy-bravo za 36.tednov user posted image

sicer pa mam še manj kot tri tedne,torbo za P že okvirno pripravljeno,tudi za user posted image za iz P imam že vse pripravljeno,imam pa problemček-ne vem kako bom dala ime user posted image , sploh se ne morma zmenit z user posted image ,vsakemu je všeč kaj drugega..če ne bom mela zbranega imena do dneva D,bom po moje zapadla v depresijo user posted image

mleko-nobenega duha in sluha še...user posted image upam,da bo

za P je baje fajn imeti zraven vlažilne robčke..jaz jih grem počasi kupit..ko se spravim iz pižamce,sevedauser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
12.5.2008 9:06:39   
Anonimen
Na tehtnico itak ne grem več, ker mi sam še laže.

Moja tudiuser posted image user posted image user posted image . Kako firmo maš??

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?