|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
12.5.2008 7:50:13   
alea01

Lahko pa se zgodi, da te user posted image  pozabi doma in sam pride v Puser posted image .

user posted image user posted image  to je pa čist možno, ker sam čaka kdaj gremo..... Ja lubček dragi, rok imam šele čez en mesec. Ne moremo kar rodituser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
12.5.2008 7:53:02   
aleksandra silvija
ker sam čaka kdaj gremo..... Ja lubček dragi, rok imam šele čez en mesec

Ja, naslednjega naj pripravi "malo prej"user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
12.5.2008 7:55:44   
alea01

Ja, naslednjega naj pripravi "malo prej"user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom mu dala na znanjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3478
12.5.2008 7:57:58   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Punce-glede na vse lahko delimo nasvet tisti, ki nameravajo zanostti. Naj zanosijo kar kakšen dan prej, da se jim ne bo tako vleklo,..user posted image

Za dobro jutro vas najprej mal prebiram, ampak nisem si mogla kaj da se ne nasmejem da tale post. Izvirno moram reč!!!user posted image user posted image  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3479
12.5.2008 7:59:50   
polma
Jutro!

Dans sem zmenjena pri šivilji, da mi zašije haljico. V bistvu obleko na preklop. Ampak-šit, zakaj se mi je že zdelo prejšnji teden nujno, da imam eno haljo? dans se mi ne da nikamor user posted image . Kakšna halja, neki?!?user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
12.5.2008 8:00:34   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Punce-glede na vse lahko delimo nasvet tisti, ki nameravajo zanostti. Naj zanosijo kar kakšen dan prej, da se jim ne bo tako vleklo,..user posted image

Za dobro jutro vas najprej mal prebiram, ampak nisem si mogla kaj da se ne nasmejem da tale post. Izvirno moram reč!!!user posted image user posted image  user posted image user posted image

Res, bravo as!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
12.5.2008 8:01:44   
alea01
bom imela kmalu cote oprane. Sem dala dreft, pa notri alkoholni kis. Bomo vidli, kaj bo ven prišlouser posted image . A lahko dam v sušilca? Se ful skrči ali kako?

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
12.5.2008 8:02:24   
babysolza
No, pa sem vas prebrala. Mislim, čveke... user posted image user posted image

Najprej da objasnim zavese - meni so tud mal brez-veze, zato jih pa po enem letu v novem stanovanju še nimava. Oziroma še bolj po pravici - vedno je dnarja zmanjkalo za to. Ampak mi je moja mami rekla, da mi jih kupi kot darilo za vselitev in je rekla, da hoče da si kupim lepe, zato sem tudi te naročila. Ker tiste iz Ikee mi pa res niso, no... user posted image  Vseeno pa ne bi rada, da mami zdej neki ful preveč plača za ta špas. Ampak te naše mame so pa res zlate. user posted image

Ninny, sam da si OK. Ker si moja tajnica (in Mojca) in te bom še rabla! user posted image  user posted image  user posted image

Tista ki je dala predlog (uuupsuser posted image user posted image  - a si bla ti, Mojca?) - pametno, tale ideja glede kozmetičnega kovčka. Jaz bom najbrž tudi kar to vzela, čeprav so v Postojnski P omare ful ozke in vprašanje, če gre ta kovček sploh noter. user posted image  No, saj lahko ga pa user posted image  domov odnese pa zadnji dan prinese pa je.

Jaz imam tudi modrček iz Mullerja - po vaših priporočilih. user posted image  Nimam pojma, kako se bo obnesel, izgled tudi ni bohve kaj, ampak zgleda pa ful udoben in praktičen.

Pa da se še mal pohvalim: od srede naprej sem pod 30 dni do PDP. Potem bo pa panikaaa. Še user posted image  je rekel, da je danes ponoči sanjal, da sem rodila. In sem ga vprašala, kako je bilo, upam da sem imela easy porod. Pa mi reče ja, si kar na kavču v dnevni doma, je kar ven skočil.user posted image  user posted image  AAA?  user posted image  Ne vem, če bi ravno to rada??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3483
12.5.2008 8:03:49   
alea01
polma, sem včeraj bila v euruparku in tudi nobene haljice- sam une debeleuser posted image user posted image . Kje si ji že ti vidla?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
12.5.2008 8:05:02   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Punce-glede na vse lahko delimo nasvet tisti, ki nameravajo zanostti. Naj zanosijo kar kakšen dan prej, da se jim ne bo tako vleklo,..

Za dobro jutro vas najprej mal prebiram, ampak nisem si mogla kaj da se ne nasmejem da tale post. Izvirno moram reč!!!

Res, bravo as!!

Ja, mene je kar na školjko pognalo, ko sem to prebrala. user posted image  user posted image  user posted image

Pa tretjo zvezdico sem dobila! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
12.5.2008 8:06:45   
alea01
jaz sem enkrat sanjala, kako rojevam to našo pužo in sem polovico porodila, polovico pa kao čez tri tedne, ker ni dovolj zrelauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
12.5.2008 8:07:14   
polma
Uf, una za 150 eurov, misliš, alea? Una je pa v emporiumu na spodnjem perilu. Cotton club, oranžna ali črna. Z eno besedo: božanska!!!

Khm.... jST sem rekla za kozmetični kovček, d-aaa user posted image user posted image user posted image ?!?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
12.5.2008 8:08:20   
l.daisy
jutroooo...
jaz sem pa danes prvi dan na porodniškiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image
pa dopolnjenih 36 tednov imamo.... juhuuu za moja user posted image user posted image ...

grem zdaj brat za nazaj...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
12.5.2008 8:08:49   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

jaz sem enkrat sanjala, kako rojevam to našo pužo in sem polovico porodila, polovico pa kao čez tri tedne, ker ni dovolj zrelauser posted image user posted image user posted image user posted image .

o, mama user posted image user posted image ...

moji so pa vedno veliki, ko rodim in na prvem dojenju govorijo z mano user posted image user posted image ?!?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
12.5.2008 8:09:31   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

jutroooo...
jaz sem pa danes prvi dan na porodniškiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image
pa dopolnjenih 36 tednov imamo.... juhuuu za moja user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
12.5.2008 8:09:45   
alea01
150eur? Ta je pa mal prehudauser posted image .

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
12.5.2008 8:10:46   
aleksandra silvija

Objave: 393
Status: odsoten IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

jutroooo...
jaz sem pa danes prvi dan na porodniškiiiiii
pa dopolnjenih 36 tednov imamo.... juhuuu za moja ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
12.5.2008 8:13:55   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

150eur? Ta je pa mal prehudauser posted image .

Ja, jeuser posted image . Zato sem jaz kupila en tak jersey, ki podobno pade-pa še v sušilca gre, kar jen super. Ker tisti material je po mojem svila al pa viskoza in je težji za vzdrževanje. Ampak kroj je lep-ni navadna halja, ampak tko že prav lepa filmska, zvezdniška seksi halja...  za dojenjeuser posted image ...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
12.5.2008 8:17:51   
alea01
l.daisy- jeeeeeejjjjjjjjj, Tvoja dva user posted image user posted image  sta pa že dovolj zrelauser posted image user posted image . Sam po moje, še en teden ali dva ne bo nič

ej, kaj je zdej? Cunje so oprane. ali lahko fliknem v sušilca ali ne? Ali je pa to preveč bebasto vprašanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
12.5.2008 8:20:03   
Anonimen
Je oče samo čez mrežo gledal,....
Pravi, da sta oba dovolj velika in znata ubogat. Hmmmmmm

aleksandra silvija - ravno v soboto mi je ena mama razlagala, da kako je ful zgodaj začela otroke navajta, da gredo sami - ker smo starši preveč zaščitniški in delamo največkrat preveliko paniko. Ampak jaz vem, da men tud ne bi blo vseeno - tko da se strinjam s tabo.

lunca, ninny... - danes sem pa jst celo spala do 8h - končno - se mormam naspat pred prihodom dojenčka - k pol se baje ne morešuser posted image

babysolza - sej se strinjam za zavese - sam a so res toliko bolj kvalitetene, pa dobr narejene, da so 10x dražjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3495
12.5.2008 8:20:26   
aleksandra silvija
ej, kaj je zdej? Cunje so oprane. ali lahko fliknem v sušilca ali ne?

Pozimi sem tudi jaz vse cotke sušila v sušilcu. Tudi od user posted image -pred letiuser posted image .

Razen če imaš kaj ful občutljivega.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
12.5.2008 8:22:00   
D.anna 76
l.daisy - čestitke za porodniško.

Kar se jutranje halje tiče sem jih jaz gledala v eni trgovini v Supernovi v LJ v prvem nadstropju v črni in roza barvi. Potem sem jo pa po naklučju dobila v službi od naše PR-ovke eno reklamno sicer od Svilanita v bež barvi sicer z logotipom podjetja na zavihku rokava vendar je našitek iste barve tako da se skoraj ne vidi. Je pa taka lušna krajša in iz tanjšega frotirja tako da je glih primerna za ta letni čas.

Tudi jaz še nimam pripravljene torbe za v P, sem se pa odločila da bom kar v en ruzak vse spravila. Potem ko bomo enkrat rodile nam itak ne bo važno v čem smo kaj v P prinesle, pa tudi če je to v navadni vrečki. Važno da bodo naša deteta zdrava in me o.k.

Zdej grem pa zajtrkovat, tokrat sadni šejk, pol pa še  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3497
12.5.2008 8:23:12   
polma
No, grem, moram na Ig. 

Pa-pa!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3498
12.5.2008 8:25:28   
anaj22
dobro jutro

pr nas je sonček user posted image  tko da bom lohk spet cev dan zuni. Drugač sem pa preživela v soboto dekliščino od prijateljive in sem še 2v1, zdej pa še nejena poroka pol grem pa lahko rodit.user posted image
Kok men smešen noge zatekajo leva je čist ok, sam desno mam pa ko slon sploh gležen. Sem sama sebi ful smešna.
Ta teden grem po en paket cun k moževi sestrični, je včeri klicala kdaj pridem. Bom lohk mal malega crklala je star 6mes., mava na isti dan rd.
Zdej grem pa user posted image  zbudit je čas da vstane in mi pomaga stanovanje pospravit, pravzaprav je njegova naloga da pomoje potleh.
Lep dan vam želim

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
12.5.2008 8:25:32   
Anonimen
Cunje so oprane. ali lahko fliknem v sušilca ali ne? Ali je pa to preveč bebasto vprašanje

Poglej gor na etiketeke, bom prilepila tabelo za pranje gor - jst sm zadnjič jo našla na netu. Sam trenutek prosim

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?