lunca14
|
Saša + mojca.....strah,saj vesta kakšen je ....ga ni....vse je v naših glavah.....saj bo,bosta videli..........ko vama tole pišem,se jaz počutim podobno kot ve,ampak ni me strah bolečin,ampak tiste negotovosti,kaj vse se lahko zgodi,saj sem optimist,ampak,podzavest dela svoje,tako,da bo treba delat zdej,ko se bližamo finišu na psihi . Pravkar sem malo prečekirala majčice,kok se jim dogaja,skoz nove štručke,tako,da samo poročajo in čestitajo,še malo,pa bomo mele me tak tempo.Moj sinko,me vsak dan sprašuje kdaj bo prišel Žiga-tako ga je poimenoval,kdaj ga bo lahko pobožal,hoče bit zdraven,pri porodu......skratka zelo se veseli prihoda bratca . Nya.... za predalnik,pa upam,da se ti je želodček že pomiril....kaj ga pa biksaš na vseh teh feštah,noge v luft,pa počivat,ne pa tancat pa sam jest ..... Aeksandra.....tud ti ,kar lepo misli o svojem finišu,vse se bo isteklo suuuuuuuper,še malo,pa boš na cilju,in to pred mano lepo se mejte,jaz grem v pančevo,ker me je začelo nekaj v križu zbadat,tako,da mislim,da je čas,da grem horizontalno
|