|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
11.5.2008 21:11:47   
Anonimen
AS ti imaš pa samo štiri dni  manj kot Mojca

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3451
11.5.2008 21:12:35   
*Mojca*
AS mislim da bo to treba vprašat mojega, kako mu je ratalo ustrelit 4 dni pred tvojim user posted image user posted image user posted image

Meni se pa vseeno zdi takooo daleč user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3452
11.5.2008 21:13:53   
aleksandra silvija
AS ti imaš pa samo štiri dni manj kot Mojca

No, ja.. Ampak nisem še pod 40user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
11.5.2008 21:14:41   
aleksandra silvija
AS mislim da bo to treba vprašat mojega, kako mu je ratalo ustrelit 4 dni pred tvojim
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3454
11.5.2008 21:16:02   
aleksandra silvija
Punce-glede na vse lahko delimo nasvet tisti, ki nameravajo zanostti. Naj zanosijo kar kakšen dan prej, da se jim ne bo tako vleklo,..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3455
11.5.2008 21:17:37   
*Mojca*
AS to je dobra ideja ja user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3456
11.5.2008 21:17:42   
aleksandra silvija
Joj, mojim črkam na tipkovnici se je user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3457
11.5.2008 21:21:49   
*Mojca*
veš kaj je fora, vleče se ti če si pr junijčicah recimo. Ker če bi bila julijka bi se mi moj PDP zdel ultra hiter...eh, sej ne vem kaj hočem povedat. user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3458
11.5.2008 21:25:47   
sasa.vracko
Čao punce!

Ej, mene pa ful matra vse po vrsti, ful sem utrujena, pa pritisk mam skoz mal povišan (135/90), mi je že G prejšnji teden rekla, da je mal povišan, pa ne vem kako to... Pa včeraj sem popoldan stanovanje počistila, pol sem pa še ene rože sadila in zvečer nisem več mogla na noge stopit, ker sem mislila, da bom skup padla od utrujenosti, pa ful me je začela panika zarad poroda dajat... Sej se delam korajžno, ko me kdo vpraša če me je kaj strah, samo ko me pa začne kaj matrat, me pa ful panika zagrab ... Pa naslednji pregled mam šele v 38. tednu, ne vem no... Kaj pa če bo prej? Ful mam filing, da bo prej...
Pa ful mi roke zatekajo, prsti na rokah, sem že pred časom vse prstane pospravla...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3459
11.5.2008 21:30:25   
*Mojca*
saša user posted image user posted image user posted image

Sej bo, ne se preveč matrat, probaj čimveč počivat, kar pa se tiče poroda...če je šel noter bo šel tudi ven.user posted image
Prstane pa sem tudi jaz pospravila, čeprav nič ne zatekam, ampak nikoli ne veš...

Jaz ne vem ampak mene je bilo ful ful ful strah poroda. Od kar pa sem se odločila za EA na strah sploh ne pomislim več. Se mi zdi da bo vse šlo na easy...

Nič, jaz grem počasi v horizontalo. Lepo čvekajte še naprej!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
11.5.2008 21:37:39   
sasa.vracko
Mojca - hvala, samo mene je pa še bolj strah EA, tko da si ne upam za to odločit. Ja, kolegice ki že majo otročke, mi tud skoz govorijo, da tko fajn ko je šel noter, ne bo šel ven, user posted image  sam js upam, da ko bo šlo zares, da bo čimprej mimo... Ta mali v men je pa ful aktiven in se mi zdi, da že komi čaka, da pride ven.

Papa!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
11.5.2008 22:32:36   
lunca14
Saša + mojca.....strah,saj vesta kakšen jeuser posted image ....ga ni....vse je v naših glavah.....saj bo,bosta videli..........ko vama tole pišem,se jaz počutim podobno kot ve,ampak ni me strah bolečin,ampak tiste negotovosti,kaj vse se lahko zgodi,saj sem optimist,ampak,podzavest dela svoje,tako,da bo treba delat zdej,ko se bližamo finišu na psihiuser posted image .
Pravkar sem malo prečekirala majčice,kok se jim dogaja,skoz nove štručke,tako,da samo poročajo in čestitajo,še malo,pa bomo mele me tak tempo.Moj sinko,me vsak dan sprašuje kdaj bo prišel Žiga-tako ga je poimenoval,kdaj ga bo lahko pobožal,hoče bit zdraven,pri porodu......skratka zelo se veseli prihoda bratcauser posted image .
Nya....user posted image user posted image za predalnik,pa upam,da se ti je želodček že pomiril....kaj ga pa biksaš na vseh teh feštah,noge v luft,pa počivat,ne pa tancat pa sam jestuser posted image .....
Aeksandra.....tud ti ,kar lepo misli o svojem finišu,vse se bo isteklo suuuuuuuper,še malo,pa boš na cilju,in to pred mano
user posted image  lepo se mejte,jaz grem v pančevo,ker me je začelo nekaj v križu zbadat,tako,da mislim,da je čas,da grem horizontalnouser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
12.5.2008 6:34:43   
lunca14
Dobro jutro zaspankeuser posted image ,sem vas še malo pustila spat,ker sem pokonci že od pete ure,eh to moje dete-Enej,on se zbudi s kuramiuser posted image ,tako,da semvam  skuhala enouser posted image in si jo postrezite.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
12.5.2008 6:39:04   
Anonimen
Še ena ki je danes bolj zgodnja

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3464
12.5.2008 6:41:53   
lunca14
Jutro ninnyuser posted image ,kaj pa tebe ne pusti spatiuser posted image ........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
12.5.2008 6:50:22   
Anonimen
Zbudila sem se, ko je moj vstal potem sem se pa samo še premetavala v postelji.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3466
12.5.2008 6:52:58   
babysolza
Dobro jutro! Ja, ta sonček nas očitno kar zgodaj 'pomeče' iz postelje.

Vas moram it najprej prebrat, potem pa bomo mal počvekale, a prav?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
12.5.2008 6:54:53   
Anonimen
Pri nas še ne duha ne sluha o sončkuuser posted image - vsaj upam, da bo, ker bi šla rada malo na zrak.

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3468
12.5.2008 7:01:03   
*Mojca*
Jutro!

Vidim da ste nekatere že pridne user posted image

Moj križ se je malo umiril, tako da pičim počasi v službo...še ta teden in še 3 dni user posted image user posted image user posted image

Lep dan, pri nas je tudi ful lep sonček!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
12.5.2008 7:28:51   
aleksandra silvija
Jutro.
Sasa.vracko user posted image .

Lunca-hvala za kavo.

Tako. Naša 2 otročka sta šla v šolo in vrtec, mož delat, za njimi sem pospravila,...

Mojca, ti pa res do konca vztrajaš v službi.Kot naša Luncauser posted image user posted image user posted image .

Jaz pa sem včeraj zlezla na podstrešje in ugotovila, da nisem več najbolj okretna in da je brskanje tam gor prava mora zame. Le zakaj?

Pa mala 2 sta včeraj šla malo dol k očetu in potem naenkrat tišina. Nikogar nikjer. Pa je šel oče k sosedovim in otroka odpeljala s sabo, pa nič povedal.user posted image
Potem sta pa SAMA pritekla domov-res čez travnik, punčka je pozvonila, da sta doma-ampak kaj če bi mali stekel na cesto ali kam drugam????
Je oče samo čez mrežo gledal,....user posted image
Pravi, da sta oba dovolj velika in znata ubogat. Hmmmmmm

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
12.5.2008 7:30:04   
aleksandra silvija
Pri nas tudi sonček-super. Moram nadaljevati s pranjem pliškotov, superg, pkrasnih blazin,...

Neposredna povezava do sporočila: 3471
12.5.2008 7:43:12   
alea01
Dobro jutro princeskeuser posted image !

Roštiljada je za mano. Sam čevapčiči niso bili dobri-bljak, perutke so bile pa fantastičneuser posted image .
So mi pa zaćeli otekat prstki na rokah in nasplošno roke bolj kot nogeuser posted image . Trebuh je skoz trd in še špika me zraven. Ne vem, če bom jaz počakala do junija. Ful imam filing, da bom rodila prej- pa še kufra nimam pripravljenegauser posted image .
Ena je dala predlog, da v kovček od kozmetike. Super, mi ni padlo na pamet in bom še jaz tja not spakirala.

Sem pa danes dala prat cunje- končnouser posted image . Mi je pa včeraj ena kolegica dala 1 vrečko cunjuser posted image . Tko, da imam tudi jaz nekaj sposojenega in tako je bil vsaj boben od pralnega stroja poln. Drgač bi mogla še kaj nakupit, ker cotic, ki sem imela bi bilo bistveno premal.

Mislite, da bo šlo vse skoz, če jaz šele v sredo odnesem papirje na CSD, v četrtek je pa 1 dan porodniške? So me zajeb..... do konca. Zdej se pa še to sekiramuser posted image user posted image

ninny- super ,da si kuluser posted image
*Mojca*- user posted image user posted image za pecivo

ostalo pozabila?user posted image  Jao, jao,.... kam bomo pa prišli, če vse pozabimouser posted image user posted image . Bom še rodit pozabila ituser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3472
12.5.2008 7:46:01   
Kaja08
Dobro jutro bejbe!! Hvala za kavico! Ta vikend sva bila na vikendu (nimamo interneta) in vidim, da ste bile zelo pridne s čvekanjem. Moram še vsaj 15 strani za nazaj prebrat, da bom lahko kaj pokomentirala user posted image
Skratka, naš user posted image  se je pa včeraj grozno umiril. V soboto je še brcal ko nor, včeraj pa skoraj nič....a je to že priprava?? user posted image  Zdej čakam, da vidim, kakšno bo danes stanje. Je že neki muval, ampak ne tako kot ponavadi...Sam upam, da je že na glavi in da ne sedi več na riti
Ja nč, grem zdej nazaj brat, pa seznam poiskat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3473
12.5.2008 7:47:10   
aleksandra silvija
Bom še rodit pozabila it

Aaaaaa, zakaj imam občutek, da ne bošuser posted image ?
Lahko pa se zgodi, da te user posted image  pozabi doma in sam pride v Puser posted image .
Pa user posted image  za cotke, pa lepo preživet vikend, ...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
12.5.2008 7:48:31   
aleksandra silvija
včeraj pa skoraj nič....a je to že priprava??

O, Kaja. Da res slučajno ne pakira?
Ampak ti si že znotraj 3-eh tednov. Mislim, vauuuuuuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?