mml
|
Dan, imam čisto slučajno čas, ker je Matic zaspal med tem, ko sem se jaz oblačila, da bi šla ven vozičkat in v trgovino... Včeraj je imel posvetovalnico in cepljenje, tehta 6450 g in je dolg 63 cm (toliko je imela Manca pri 4 mesecih), tulil je že, ko je moral piti Rotarix, tako da pikanja v nogo sploh ni opazil. Zaenkrat je brez težav in upam ,da tako tudi ostane, ker prvič ga je po Rotarixu 2 dneva kar precej zvijalo... lonja upam, da ti bo bolniška kaj pomagala, da se malo spočiješ Jaz sem pri Maticu tudi šla na bolniško, ker je bil v Avstriji in sva bili sami z Manco, meni pa cel dan slabo, pa še utrujena sem bila za znoret ac vožnja s kolesom po LJ cestah res ni najbolj varna in zdrava zadeva tudi, če nisi , je pa hitra in zanesljiva varianta, pa še s parikrinim prostorm se ni treba obremenjevati...jaz se že cel teden spravljam na kolo, pa se mi ne da, ker bom ugotovila, kako sem brez kondicije NRMM a sem ušla črni piki ? Včeraj sem bila polno zaposlena...posvetovalnica z Maticem, pa še mama je bila na obisku, tako da sploh nisem imela časa . Popoldan sva se šla za z menit za kosilo po Maticevem krstu in po tem smo obdelovali našo "njivo" tinas 3. tradicionalni blokovski piknik je 17. maja ob 16., upam, da uspete priti. Je stanovanje že prodano? Lepo da Lia uživa pri nonah . A vrtec v Go ste dobili? pegica katere janauračice imaš ti v mislih . Te pa čisto razumem, da nimaš veliko časa, če si šele začela z raziskavo, dr moraš pa oddati marca....upam, da ti uspe...a ne moreš podaljšati, ker si na porodniški? Po mojem bi ti na prošnjo podaljšali... sonček superm, da uživaš v toplih dnevih z Marušo in Laro , krasno da je Maruša boljša in da jo črviči samo še občasno. Matic tudi ne pase rad kravic...zato se poskuša čim hitreje obrnit nazaj na hrbet . Če ne bo nobenih drugih kandidatov za srečanje, se bova dobili pa sami z bino kdaj bi vam ustrezalo naslednji teden ? Jaz ne morem samo v sredo dopoldan šnucika upam, da oteklina ni prehuda, da ne bodo sosedje mislili, da te pretepa cuma ti pa si pridna, da že tako navsezgodaj čistiš po stanovanju . Manca je sami sebi tudi dolgo pravila Maca, no sedaj je pa Manca, ampak še vedno pa požira končne dele besed in če se ena beseda konča s soglasnikom in druga začne s sogalsnikom, to kar združi v eno besedo in nekaj črk spusti...pa še vedno zase govori v drugi osebi...boš dobila, pobožal te je...upam, da bo kmalu preklopila na prvo osebo, ker se včasih prav čudno sliši Nana Liza tega o dolžini las in samozavesti pa še nisem slišala , jaz sem imela do pol faksa dolge lase ,večinoma spete v čop ali kito, po tem sem se pa postrigla in se dosti boljše počutim s kratkimi lasmi...ne vem pa če je to kaj vplivalo na samozavest, je pa na ocene na faksu...z dolgimi lasmi sme imela večinoma 8, po tem pa 10 jana povej šefu, da imaš preveč dela in da te tukaj na RR pogrešamo Grem pomagat Maticu lenarit...sicer se nad nočmi ne smem pritoževati, ampak ker nikoli ne veš kaj bo, je treba lenarit za naprej