Kofi
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM Pegica ti si pa čist padla v DR.Se ne pustis moti,a ne?Kako kaj tvoja nagajivčka?Bi bil že malo čas,da prideš kaj naokoli,glede na to,da si obljubila. jaja...dr. in otroci...pa še hiško bi radi kupli, tko da ni da ni! V ponedeljek imam avto, pa bi se res lahko pr tebi oglasla...kaj praviš na to idejo..če si za, povej ob keri uri ti paše (aja...mislim, da imava z Ažbetom ob 12.45 pediatra - tko da če bi šlo zjutraj, bi blo super) AC...čestitke za !!!! Pa ta Djerba res nekaj sprcka...mi torej ne smemo septembra na Djerbo, ker zdaj še 3. met bi me pobralo. Jana, poskusi res najprej dat stran KM...s prilagojenim pa mislim, da ne boš nič dosegla, ker je itak to tudi kravje, le da so neke zadevšne ven pobrane ;) Tvoja MarEla pa je punca kot se šika! Ful je cartika - kaj ne bi bla, če je po mami ...škoda res, da ji tolk fejst nagajajo te bolezni! cuma, kaj čist na kratko si se postrigla? Mene je moj dragi naročil v soboto, tko da punce, pazite se me, ker bom bejba in pol JAz bom tudi to grivo stran dala...ne sicer čist na kratko, definitivno pa nočem več teh dolgih las...zdaj že Neli skače po stanovanju in pravi - mama, lej las! Ful mi zdaj izpadajo, ker dojim Kak pa naj bomo suhice, če nam vedno postrežeš brioše in kofe??? NRMM kdaj začneš ti delat? Oz. bi mogla začet - dopust boš menda tud pokurla ali? TinaS - smo pogledali ceno ene take vrstne na Ledinah in naju je z dragim hmali kap. Ravno ena moja sošolka iz srednje šole jo prodaja - 89m2??? nekaj takega...bi pa bli tam doma ja..bi bli čist blizu mojih - no, oni so zdaj na Krasu...vseeno pa bi nam blo super. bino - ti je lepši zoo v linjanu al v ljubljani? Meni je skorde lepši naš. zdaj enkrat bi šli še zagrebškega pogledat...baje je tut lep. v linjanu so vse živali spale, da smo bli takrat prav žalostni. edino žirafe so ble svetovne! sonček...kako ste ve3? je marušika že boljš? spite kaj? Ažbe je odkar smo zakurli carto in pol...res, taka sprememba, da skor ne morem verjet. imamo že utečen ritem, dokaj..če naju kaj ne vrže iz tira, kot so npr. ti prazniki, ko smo bli na Krasu. v ponedeljek zvem kolko je še težek in kolk cm ima..pa če je vse ok z njim, ker glavico ful nazaj daje in dejansko ko ga nosimo je skor v obliki loka Da bi pa kake krave pasel, o tem še ni govora - tak kot Matic od mml. Zdaj je nekaj namignil, da bi se rad obrnil iz hrbta na trebuh, a hitro obupa, ko rokice ne more ven povlečt :) nanaliza, nrmm - mi smo meli pri neli tudi vso lišajasto kožo...o kakih testih za alergijo sploh niso govorili, tko da smo sami skapirali kaj jo muči - to je blo v prvi vrsti olivno olje, s katerim smo jo mogli pospešeno mazat po navodilih in takoj za tem še Čokolino!!!! ja...pa še zdaj dobi po čokolinu suho kožo po trebuščku in hrbtu. Raje kuhajte gris, ker je bolj naraven. Če ga sploh lahko jejo. lonja...ti zdaj kakav piješ? Jaz ga med nisem, bi ga pa zdaj na litre popila, in to zvečer in še mrzlega...po mojem sem samo žejna pa mi paše taka sladka tekočina. In veš kak si ga naredim :) 8 žličk kakava pa ene 3 deci mleka :) Moj pravi da bo hmali žlica pokonci stala! šnucika...pr nam ni blo nič od glist...mi je pediater reku, naj malo namažem 3x na dan kr z mojim Canestenom...in sem jo samo 1x na dan, pa je vsa rdečica zginila. Reku je, da je to zato, ker majo pupike premajhno razdaljo med tistim in tistim :) in da pride pri nekaterih hitro do rdečice in srbenja...morem potrkat, zdaj že dolgo nič ne srbi. Razen kak jezik, ker je tko lapasta,da je ne moremo ugasnit :) mml...je krompir že zunaj No, kak petršiljček pa mogoče je res, kaj? Malo heca! Nekaj si se hvalila da boš organizirala srečanje? Kje, kdaj? Vržemo glave skup, pa bo 1, 2, 8 cajt okoli Eto...dovolj mate babe...zdaj grem spet delat dr., pol skuhat kosilo, pol rit previt, pol.......se kr ne konča...pride kera pomagat??? Papa (dobro da sem dala CTRL+C, ker če ne bi zdaj norela...to se mi je pa prvič zdaj zgodlo!)
|