|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
7.5.2008 22:44:21   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Zala je postala pravi mali user posted image , kaj naj nardim, da ne bo več plezala po klubski mizici, po stolih in vsepovsod kamor seže? Postala je pravi divjak user posted image user posted image

Mi se s tem ubadamo že odkar je shodila. user posted image  Ne zaleže lepa beseda, ne kreganje, nič. Čakamo, da bo minilo samo od sebe.

tudi pri nas je enako...ampak kar uboga ko je pri volji, včasih pa se mi smeje. Zdaj smo imele boje ker me je vlekla za lase in bolj sem jaz tulila bolj je vlekla, še bolj pa se je smejala. Zdaj pa ji dopovedujem da to mamico boli pa nekako razume no ker je bolje.

Smo pa danes peskovnik napolnili z mivko in imamo mir ker je čisto vesela in zadovoljna tam notri. Le mivko imam zdaj po ceem stanovanju ker je kar letela iz njenih cotuser posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
7.5.2008 23:23:39   
max81
joj MucaMaca moje iskreno sožaljeuser posted image
Nogavica in Zamima držimo pesti še naprej, da končno dobita službi
srečanje??? jest ne morem rečt nič, ker se moj trenutno vozi z mojim avtom na šiht, če bo pa avto doma pa sama z mulčkoma ne bi hodila..itak ma pa moj za en teden naprej pisan razpored za šiht, tko da nič ne vem kako in kaj

danes smo se malo potepali, po trgovinah sevedauser posted image je blo treba po plenice in hrano, pa mojmu sem kupla brivnik k je on meni vzadno kupu telefon

v soboto  grem pa k frizerju ker mam narastka do sredi glave, pol greva pa naprej v kranj po cunje, ker mamo naslednjo nedeljo krst od nečakinje, pa mogoče še od naših dveh, če bo seveda moj dobu župnika, ker ga čaka že par dni in nikoli ni dosegljivuser posted image

ja drugače je pa tudi naša pravi vragec, ki mi veselo pije živce, ker dela same stvari ki jih ne sme počettuser posted image user posted image user posted image ...skratka ni mi dolgčas, sploh ne vem kdaj sem šla nazadnje popoldan spatuser posted image
nč zdej pa šibam še lase posušit pol pa spat..moj je šel že gor s tamalim

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
8.5.2008 14:07:10   
krfjolca
Mucamaca, tudi od mene iskreno sožalje user posted image .

Še vedno držim pesti za službe. Kdaj pa imata naslednje razgovore?

Mi pridno delamo podstrešje, je dragi dobil ful zagona in si celo zrihtal dopust, da bo več naredil. Manjka še kaka desetina sten, potem se pa začne kitanje, šmirglanje in končno beljenje (oziroma najverjetneje zelenenje ...). Nato pa počasi že parket in izdelava stopnic. Upam, da bo narejeno do jeseni.

Je pa pri nas danes prav lep sonček. Sem zdajle že zakurblala našo novo klimo v kuhinji, pa me že malo zebe v prste user posted image .  Po kosilu pa šibam z malim v Kranj na eno kavo. Bova šla kar s kolesom. Upam, da bo zdržal, sicer bom pa dragega poklicala, da ga bo prišel z avtom iskat. Sicer ni daleč - 20 minut v eno smer, ampak pri Anžetu nikoli ne veš, kako kmalu se bo naveličal ...

Ah ja - predvčerajšnjim je prvič kakal v kahlo. Pa je bil ful zadovoljen, vendar pa se zdaj spet boji kahle ko vrag križa user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
8.5.2008 16:28:20   
majas
Vidim da vse uživate in maksimalno iskoriščate lepo vreme, ker ni nikjer nobene. saj prav tako.
Jaz pa še v službi do 18ih, še ena pedikura potem pa domov.

dopoldan pa sve bile zunaj, kaja je spala danes od 20-9.30... sem ze hodila ledat če je vse ok. zaspanka mala je ja.

Lepo bodite..

pa user posted image  dogovorimo se že za srečanje no user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
8.5.2008 16:30:01   
majas
mi smo tudi že kar nekajkrat kakali v kahljo... se tako naprez ko jo dam gor ptem pa je va vesela ko vidi da je kakeca nardila pa si ploskauser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
8.5.2008 20:12:28   
Zamima
Večer,...

jaz sem pa rezervirala tisti vikend na morju user posted image user posted image , da izkoristimo to nagrado, ki sem jo dobila tukaj na RR user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
8.5.2008 21:35:43   
atanja
Muca maca-moje sožalje.

Mi smo pa končno v celotni postavi. JE pa ted bil ful slabe volje k ga ni blo in je sam tečkal. danes pa sva šla ga iskat in mi je za pol urce zaspal. Pol k vsa čakala je bil tud še slabe volje-ma k ga je zagledu... stiskat se pa sam pri očitu. cel dan ni nič spal pa se sploh ni videl. Tok je bil dobre volje.  Upam da se bo jutri v vrtcu nehal jokat...

zdaj se rgem pa stiskat k je pršu moj...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
8.5.2008 22:20:28   
Nogavica
Danes so me klicali, da imam razgovor naslednji četrtek ob 12h.

Jaz bi tudi šla na morje, pa slabo kaže. No, pred septembrom skoraj zagotovo ne bomo šli. Razen mogoče na kak krajši izlet. user posted image  Upam, da bo do takrat vse o.k. (finance, tašča), da bomo lahko šli. Se pa nekaj dogovarjamo spet s kolegi, s katerimi smo bili lani. Maladva sta kar navdušena en nad drugim - njihov Tjaš se dere Biiibaaa (tako imenuje Živo) vsakič, ko grejo mimo naše hiše. Zdaj, ko še nimamo ograje, navadno kar zavije not na dvorišče preverit, če je Živa doma. user posted image  Živa ga pa tudi nonstop omenja, pa parkrat ga je že v spanju klicala (Tas, Tas). Sicer je pa že nekaj malih fantkov preimenovala v Tjaše. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
9.5.2008 8:31:13   
Zamima
jutro,...

lep pozdrav iz delavnic user posted image , danes je še zadnji dan v tem tednu,... jupijaaaa user posted image .
Naj se samo vreme obdrži user posted image

no, lepo se imejte, meni se čez pol urce začne, do takrart bom pa še malo tukaj visela user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
9.5.2008 20:00:52   
Aja1
V celem dnevu se je uspelo oglasit le Zamimi zjutraj?  user posted image  Kje ste babnce?

No, pa dober večer.

Neja je zaspala. Smo premaknili uro za spanje na 19.30, ker ob 18ih je bilo pa res prezgodaj. No, zdaj, ko je lepo vreme, je šlo to brez težav, ker smo bili skoz zunaj.

Zdaj pa če ne bo nobene na čvek, bom šla pa kar malo BB pokukat.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
9.5.2008 23:15:12   
krfjolca
Jah, kot kaže, novemberke razpadamo user posted image
Šmrc, pa tako fino smo se mele user posted image

Je pa res, da je krivo bolj ali manj vreme, ker smo cele dneve zunaj. Danes sem prav opečena od sonca. Včeraj sva šla z mulcem kolesarit, sva se do Gibigiba zapeljala, pa je ful užival. Vsaj eno uporabno otroško igrišče v mestu. Edino mulo je bil čisto šokiran, ker ga je ena bejba napadla. A si morete mislit! Da ti pride blond 16mesečnica zraven in si drzne Anžeta objet in kušnit. user posted image Meni je šlo ful na smeh, ker sta bila res kjut! Frajer pa v jok pa šibal mamici v naročje! user posted image   Se je že začelo ... user posted image

Zdaj nas pa spet čaka deloven vikend, ker bo treba kar veliko narest na podstrehi. Zdajle je res treba pospešit zadevo, ko imamo spet zagon.

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 9.5.2008 23:16:00 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
10.5.2008 6:43:38   
max81
jutro drage novembrke, kam ste poniknile.....jest pa vsa vesela kolk bom mela za prebat pa ničuser posted image

no jest sem že pokonc, ker je moj tko celo noč smrčal da je bilo grozauser posted image , itak se mi pa ne splača it nazaj spat, ker grem čez eno urco do frizerke....pol pa šibamo v kranj, tamala gre k mamici, junior gre pa z nama.........tko da nas ne bo spet cel dan doma, upam da bo tamvček priden, ker se morva z mojim oblečt za na krst...men tenutno itak nobene hlače ta boljše niso pravuser posted image  ne manjka veliko ravno toliko, da ne morem normalno sedetuser posted image

madona pa še kofeta si ne morem skuhat, ker mi ga je včeri zmanjkal, kapučin mi pa trenutno ne potegneuser posted image

jah nč babnce lepo se mejte in uživejte

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
10.5.2008 7:09:38   
Aja1
Jutro.

Neja na kahli, oči v postli, mami na računalniku user posted image

Max, fajn se uštimaj pri frizerki. Pa uživaj.

Krfjolca, ja zgleda, da se je res že začelo....zgodnja puberteta user posted image
Danes bo spet tako lep dan. Sonček že sije user posted image .

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
10.5.2008 7:20:54   
Nogavica
Jutro!

Jaz sem se včeraj tudi skoraj razjokala, ko sem videla, da se je čez dan samo Zamima javila. user posted image
Potem sem napisala cel spis, pa me je ven vrglo in sem se skoraj še 1x razjokala. Ko sem hotela še enkrat začet pisat, je pa računalnik ugasnil. Pol sem pa pop***ila in šla pred tv.

Včeraj sem izvedela, da je v Mjanmaru izginil en Mariborčan. Me je kar zmrazilo, ker ga poznam, smo se pred leti družili. Ravno sem prebrala, da je pogrešan že 17 dni. Šit, upam, da je o.k. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
10.5.2008 7:45:14   
Zamima
krfjolca, face so ti tamali ja... Zala ima baje tud enga osvajalca v vrtcu, user posted image , on jo boža in objema, ona pa tuli user posted image ,... te že ni njen tip user posted image ,.... Aja1, ma kaka puberteta, to je pomlad user posted image ...

Nogavica, ajoj, tega pa nisem vedla, pa so rekli, da kao ni slovencev tam user posted image ,... upam, da bo vse ok s pogrešanim user posted image .

Tak,  mi smo budni že kako uro user posted image , ampak bo že, počasi se privajam user posted image .

lep dan vsem

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
10.5.2008 8:05:56   
Aja1
Joj, jaz sploh ne vem, kaj naj z našim otrokom naredim. Začela se je afnat...trenutno sedi v stolčku in grize jabolko - ko ga odgrizne, prežveči in pljune ven (po možnosti na tla) in se smeji...grrrrrrrr user posted image .

Nogavica, upam, da najdejo pogrešanega.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
10.5.2008 8:11:01   
Zamima
Aja1, naša to dela s čajem user posted image , pije in pije, potem pa ko ni več žejna kar ven pljuva user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
10.5.2008 8:24:16   
Aja1
So res že pravi user posted image  tile naši tamali. user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
10.5.2008 20:10:01   
krfjolca
Dobila dohodnino user posted image
Plačam 330 € user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
10.5.2008 20:26:58   
Zamima
Mi smo pa danes meli piknik, smo malo meseka na roštilj vrgli, pa fuuuul delali okoli hiše user posted image , me vse peče od te trave user posted image , pa zvrnila sem se dol po bregu user posted image ,...
eno cipreso smo porezali, pa travo pokosili. Me je pa soseda s katero smo se fajn razumeli totalno razpizdla danes user posted image user posted image user posted image , zadnjič so porezali ene smreke na meji brez, da bi mi povedali, da majo namen posadit nove ciprese user posted image in je zdaj hotla kar polovico denarja za ciprese od mene user posted image , sem ji rekla, da ga nimam in da mam jaz svojo živo mejo!
No, zdaj mi je zamerila, kaj pa delajo nekaj po svoje brez kakršnekoli pogodbe in dogovora glede vsega user posted image in kaj se je danes zgodilo? Pred mojo bajto, pred zelenico (kot že neštetokrat so parkirali njihovi podnajemniki in šravfali svoj avto user posted image ), jaz sem sicer bla tiho, moj foter, pa jim je lepo rekel, da ne morejo tukaj parkirat,... pol se je pa ona začela pizdit, da je to javna cesta, da to ni moja last in da lahko tja vsak postavi user posted image user posted image user posted image , a direkt pred bajto se lahko po novem parkira?? Res, da niso ovirali nobenega dovoza ali pa kaj, ampak vseeno, pogledaš ven pri oknu in njihovi podnajemniki parkirajo pred MOJO bajto user posted image . Pa ok, tud če je res tista cesta javna, a nimajo niti malo kulture? Jaz ne bi mogla se kar pred eno bajto sparkirat user posted image . Se nočem kregat, ampak v isti sapi, pa je rekla, da jim bo rekla, da naj tja ne parkirajo več user posted image user posted image .
Tadrug sosed in njegova žena, s katerimi smo imeli spore v preteklosti, pa sta danes, kot da bi bila druga človeka user posted image , sta se normalno pogovarjala z nami in celo dala Zali neko kanglico user posted image . Kr nekaj, kam gre ta svet user posted image .

No, sem se mogla malo spihat po dolgem času user posted image . Pa vsaj malo več bo napisano tukaj user posted image

No, drugače smo se imeli lepo, pa delavno obenem, tamala spančka, jaz grem pa počasi pod tuš. user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 10.5.2008 20:29:07 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
10.5.2008 20:29:56   
Zamima
Ojej krfjola user posted image user posted image user posted image a tolk maš za plačat? user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
10.5.2008 23:00:12   
ircica
Oni Mariborčan je moj sosed, upam, da je samo poniknil in se čimprej javi. Nekak se tolažim, da če kdo, potem on obvlada preživetje tam.

Kostja pa si je premaknil spanje na 21, 21.30, da še pričaka atija. Sploh sta ata in babica ta veliki zvezdi, uboga stara mati pa je samo še nošenje, grizenje in brcanje. Je pa mali faca, večino časa dobre volje, in vedno vedno v gibanju. Mogoče mi zvečer, tik pred spanjem, prinese kakšno knjigico za gledat, ves ostali čas pa sva na sprehodu, igrišču, obiskih... Ni zapečkarstvauser posted image

Ima pa novo ljubezen oz. strast - po goveji juhi in grozdju še ... Poli klobaso. Če bi dobil celo mini Poli, bi pojedel celo. Če jo vidi v trgovini, spleza iz voziučka in jo prinese. Ko smo že pri vozičku, rabim nasvet. Privezovat se ne spusti. Če mu v PP Pliko skrajšam sedež, stopi na stopalke in se skanja prek ograjice. Če ga vozim normalno, vstane sredi vožnje. Videla sem, da je viv že ukinila vozek, jaz pa ga še nisem pripravljena, ker to pomeni nošnja torb, vrečk + mulc.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
11.5.2008 11:50:42   
Zamima
Spet nikjer nobene,....

ircica, lepo, da si se javila user posted image , Ajo1, sem tud vidla firbcat zjutraj tukaj, pa ni nič napisala user posted image ,... Zala spi,... babica pa je danes tak sitna user posted image user posted image ,... kr nekaj no.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
11.5.2008 12:05:34   
krfjolca
ircica, nimam nasveta glede vozička - ko je meni to začel delat, smo ga pač ukinili. Ker je tulil že, ko ga je videl. Pa je tega že več kot 4 mesece. user posted image  Ja, bistveno lagodneje je za mamo, če se otrok hoče vozit. Jaz sem pač prisiljena, da ga lovim oziroma na vsake 2 metra oštevam, ker me noče držat za roko, ko hodiva. Daljših sprehodov že dolgo ne delamo več. Je nemogoče. V trgovini pa preživimo samo, če ga prej nekaj ur stradamo, da se potem zamoti z žemljo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
11.5.2008 12:06:11   
krfjolca
Ja, dohodnine imem za plačat, ker sem bila samo do septembra študent in sem zaslužila preveč ...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......