nana35
|
Intruder,tudi meni je svetovala P naj mu dam gor kamilične obkladke,če nastane rdečina,sem mu dala,pa ni sprememb,dala sem mu tudi fiziološko r.na gazico danes 2x,zdaj jo ima tudi na bedrci,sem ga dala tako spat.Rdečina še vedno je,vročine nima,lepo spi,jedel mi je pa danes zelo malo,pred spanjem pa je pojedel 130ml.Tako da za nekaj časa bo.Svečke mu preventivno nisem dajala,sem mu jo dala šele ko je imel vročino,sem jih pa dobila pri 1.cepljenju,to so svečke proti vročini,se uporabljajo tudi po cepljenju.Tako piše,če pride do kakšne reakcije. Od kod pa je tvoja tašča.da pride v Slovenijo? Otroški dodatek dobiš vsakega 14.v mesecu. IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Sem bila do zdaj brez računalnika in sem že čisto preč...sem se skoraj tresla. Meni se je to ravno zdaj dogajalo sem se vsa tresla,ko sem se prijavila in hočem odgovoriti,pa ne gre in ne gre,se ponovno prijavim že vsa potna in tresoča in mi uspe.Kamen se mi je odvalil iz srca,da je kar zaropotalo,je prišla tašča vprašat,kaj je padlo... sunny m.,če imaš Aptamil immunofortis,potem je dober do 6 meseca starosti,prejšnji comfort pa je bil le do 4.meseca,tako da je enka še vedno ok. karatina, za nov avatar!!Moja prijateljica dela v Aladinu že od začetka,pa sem jo zadnjič vprašala,zakaj jih nimajo(kartic mislim),pa je rekla,da ne ve.Dela pa v Mercator centru,v tistem Aladinu.Jo bom ponovno vprašala,mogoče je prišlo do sprememb. mala pikica,upam,da te je v Okaidiju opozorila na to,da imajo manjše številke od običajnih,meni to vedno govori,ko sem tam. mml, za bodoče napredovanje!!In za boljšo plačo seveda,saj zato hodimo v službo,kajne?! Jaz pa s svojo taščo preživljam dneve in dneve...no,ona spodaj jaz pa zgoraj,pa se včasih niti vidimo ne.Imam pa super taščo,tako da nisem v skrbeh. martinca,BB je konec,Jeanine pa doma...in je šla romanca po gobe.Jaz pa sem šla iz BB na RR! vaney,upam,da bo tvojega G.minilo to letanje okrog,po moje če ne prej pa takrat,ko si bo lahko z Anžetom kaj dobrega začel.Držim pesti da prej! Meni so nakazali iz CSD za nazaj,le da sem jaz oddala nekoliko prej kot ti in sem dobila za 2 meseca skupaj,malo jih pokliči. katee, za novo frizurco,si pa bila že prej lepa. IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Nana, a si prilepljena pred TV-jem? Normalno!!!Kot vsak petek! Sunny m.a ti imaš tudi jožice za na balkon,kot Anchikaa??A so to kake posebne rože... Že včeraj jih je omenjala,zdaj pa ne vem,začenjam sumiti,da sem jaz smešna in da tele jožice res obstajajo... triš,ti pa vsekaš ko ti je,sem se nasmejala zaradi dragega WC papirja.No,si vsaj enkrat z užitkom obrišeš tazadnjo... Poskusi vsak listič vsaj 2x uporabit,da se bo izšlo. Jaz pa nimam printerja ,je prazen že 100 let.A bi mi mogoče Intruder ali pa martinca sprintala kak bon za H&M???
< Sporočilo je popravil nana35 -- 9.5.2008 22:39:02 >