![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:05:47
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica če zdaj pokličeš dobiš še eno zastonj kle se na glas smejim...moj pa : kaj je kaj je? pol ti pa pošljem eno paa ti si zakon. No saj če se bo tvoj hoto savnat, ne rabiš pošiljat. Veš kak bi dobro zgledlo, skupaj na kavču pred TV - pa oba hujšata Kar za še eno reklamo posnet moj? no sej vid da ga še nisi vidla ...k je suh k poper nič se ti bat, ti ga pošljem pol bova pa obe doma savnale pa RRjale ...a nisem prijazna ful tvojemu se pa opravičujem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:09:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica če zdaj pokličeš dobiš še eno zastonj kle se na glas smejim...moj pa : kaj je kaj je? pol ti pa pošljem eno paa ti si zakon. No saj če se bo tvoj hoto savnat, ne rabiš pošiljat. Veš kak bi dobro zgledlo, skupaj na kavču pred TV - pa oba hujšata Kar za še eno reklamo posnet moj? no sej vid da ga še nisi vidla ...k je suh k poper nič se ti bat, ti ga pošljem pol bova pa obe doma savnale pa RRjale ...a nisem prijazna ful tvojemu se pa opravičujem ti je oprostil kdo ti pa ne bi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:16:35
|
|
|
|
Talika19
|
Sem prišla na RR pa nisem vedela ali gledam BB ali Top Shop reklame.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:17:09
|
|
|
|
birdy
|
Poopsi in Kawasakica, vidve sta smajlikisepotlehvaljaincrkavaodsmeha
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:17:59
|
|
|
|
Talika19
|
Sadje je zelo delikatno, ker vsebuje zelo veliko sladkorja (vsaj večine) in ni tako dietno kot bi človek mislil. Raje malo manj, pa zvečer ne pozno jest. Pa ta škodljivih stvari čim manj, kot je Poopsika napisala. Pa ful vode spit.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:18:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Sem prišla na RR pa nisem vedela ali gledam BB ali Top Shop reklame. talika kljub temu da nimaš Akanala si na tekočem z BBjem, to je pa tud nekaj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:19:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Sadje je zelo delikatno, ker vsebuje zelo veliko sladkorja (vsaj večine) in ni tako dietno kot bi človek mislil. Raje malo manj, pa zvečer ne pozno jest. Pa ta škodljivih stvari čim manj, kot je Poopsika napisala. Pa ful vode spit. ja se strinjam s teboj, sadje ima fuuul sladkorja in ga je najbolje jesti zjutraj in pa dopoldne do 14 ure.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:19:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Poopsi in Kawasakica, vidve sta smajlikisepotlehvaljaincrkavaodsmeha birdy me veseli, da se zabavaš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:19:53
|
|
|
|
Talika19
|
Saj ne vem, če bodo opazile tale post med komentatorskimi posti BB-ja. PIKNIK Punce, dejte si napisat mojo mobitel številko (imate jo na Zalenkinem seznamu), če bo katera imela težave na poti, da ne bo vedela kod in kam.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:20:54
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Sem prišla na RR pa nisem vedela ali gledam BB ali Top Shop reklame. talika kljub temu da nimaš Akanala si na tekočem z BBjem, to je pa tud nekaj točno tako, potem pa me moj čudno gleda od kje kakšno stvar vem npr. zadnjič una koda za brezplačni ogled
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:21:26
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Sadje je zelo delikatno, ker vsebuje zelo veliko sladkorja (vsaj večine) in ni tako dietno kot bi človek mislil. Raje malo manj, pa zvečer ne pozno jest. Pa ta škodljivih stvari čim manj, kot je Poopsika napisala. Pa ful vode spit. Ni čist tko, določen sadje pa res ni za hujšanje. To zdej obvladam, glih Montignac o tem piše. "Slab" sadje so pa recimo banane in , kdo bi si mislil, lubenica, pa še nekaj je takega sadja.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:21:36
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sem tko hujšala...nič slanega, sladkega( razen sladoleda), fuul vode sem pila, sadje sem jedla samo zjutraj...kosilo čist občičajno, meso + OH + zelenjave..., za pozno malico in solato kak prepečenec in je blo fino. Pa sem shujšala za 20 kg
< Sporočilo je popravil poopsika -- 9.5.2008 21:23:43 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:22:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Saj ne vem, če bodo opazile tale post med komentatorskimi posti BB-ja. PIKNIK Punce, dejte si napisat mojo mobitel številko (imate jo na Zalenkinem seznamu), če bo katera imela težave na poti, da ne bo vedela kod in kam. res nisem opazila bomo si zapisale
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:23:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Sadje je zelo delikatno, ker vsebuje zelo veliko sladkorja (vsaj večine) in ni tako dietno kot bi človek mislil. Raje malo manj, pa zvečer ne pozno jest. Pa ta škodljivih stvari čim manj, kot je Poopsika napisala. Pa ful vode spit. Ni čist tko, določen sadje pa res ni za hujšanje. To zdej obvladam, glih Montignac o tem piše. "Slab" sadje so pa recimo banane in , kdo bi si mislil, lubenica, pa še nekaj je takega sadja. za lubenico sem pa tudi jst vedela ja...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:24:15
|
|
|
|
birdy
|
Hmmmmm, pogledam tlele na RRu gor k se reklame vrtijo in zagledam..................................................................................................... Leg magic Prosim komentatorke(i)
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:25:38
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Sadje je zelo delikatno, ker vsebuje zelo veliko sladkorja (vsaj večine) in ni tako dietno kot bi človek mislil. Raje malo manj, pa zvečer ne pozno jest. Pa ta škodljivih stvari čim manj, kot je Poopsika napisala. Pa ful vode spit. Ni čist tko, določen sadje pa res ni za hujšanje. To zdej obvladam, glih Montignac o tem piše. "Slab" sadje so pa recimo banane in , kdo bi si mislil, lubenica, pa še nekaj je takega sadja. za lubenico sem pa tudi jst vedela ja... Jst tud ne. Mi je pa ratal mal bolj jasen zakaj sem v nosečnosti pridelala 35kil......
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:26:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Sadje je zelo delikatno, ker vsebuje zelo veliko sladkorja (vsaj večine) in ni tako dietno kot bi človek mislil. Raje malo manj, pa zvečer ne pozno jest. Pa ta škodljivih stvari čim manj, kot je Poopsika napisala. Pa ful vode spit. Ni čist tko, določen sadje pa res ni za hujšanje. To zdej obvladam, glih Montignac o tem piše. "Slab" sadje so pa recimo banane in , kdo bi si mislil, lubenica, pa še nekaj je takega sadja. za lubenico sem pa tudi jst vedela ja... Jst tud ne. Mi je pa ratal mal bolj jasen zakaj sem v nosečnosti pridelala 35kil...... birdy jst sem vedela za lubenico
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:26:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hmmmmm, pogledam tlele na RRu gor k se reklame vrtijo in zagledam..................................................................................................... Leg magic Prosim komentatorke(i) nimamo več uradnih ur jutr poklič
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:29:31
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Sadje je zelo delikatno, ker vsebuje zelo veliko sladkorja (vsaj večine) in ni tako dietno kot bi človek mislil. Raje malo manj, pa zvečer ne pozno jest. Pa ta škodljivih stvari čim manj, kot je Poopsika napisala. Pa ful vode spit. Ni čist tko, določen sadje pa res ni za hujšanje. To zdej obvladam, glih Montignac o tem piše. "Slab" sadje so pa recimo banane in , kdo bi si mislil, lubenica, pa še nekaj je takega sadja. za lubenico sem pa tudi jst vedela ja... Jst tud ne. Mi je pa ratal mal bolj jasen zakaj sem v nosečnosti pridelala 35kil...... birdy jst sem vedela za lubenico Upsi dejzi. Možgani so se skisal
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:30:27
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika nimamo več uradnih ur jutr poklič Barabe, sej k pa rabš folk so pa zaprti
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:30:35
|
|
|
|
JORJA
|
Punce uživajte v komentiranju BB ....jaz grem spat. Se še zjutraj oglasim tle gor da vidim če je vse ok. Lahko noč!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:32:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika nimamo več uradnih ur jutr poklič Barabe, sej k pa rabš folk so pa zaprti ja, ampak res, banda
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:32:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Punce uživajte v komentiranju BB ....jaz grem spat. Se še zjutraj oglasim tle gor da vidim če je vse ok. Lahko noč!! nočko jutriiiiiiiii se pa vidimo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:33:52
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika nimamo več uradnih ur jutr poklič Barabe, sej k pa rabš folk so pa zaprti ja, ampak res, banda Mah, to so pa te uradniki...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:44:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Sem prišla na RR pa nisem vedela ali gledam BB ali Top Shop reklame. enako sem mislila napisat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.