![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika jst sem tko hujšala...nič slanega, sladkega( razen sladoleda), fuul vode sem pila, sadje sem jedla samo zjutraj...kosilo čist občičajno, meso + OH + zelenjave..., za pozno malico in solato kak prepečenec in je blo fino. Pa sem shujšala za 20 kg Ahaaaaa.................**** sam kva k mene večerje zjebajo.**** bo zvezdic
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:46:54
|
|
|
|
Talika19
|
****, kako je Maša? A ste bili kaj pri zdravniku?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:47:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest pa full banane natepavam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 ****, kako je Maša? A ste bili kaj pri zdravniku? Ne,sej vročine nima več,samo še kašlja in z nosa ji teče.tisa je pa mal hripava
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:48:26
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Pa sem shujšala za 20 kg Vsaka čast. To je pa veliko!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:49:28
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jest pa full banane natepavam jest pa po banani ali jabolku ful lačna postanem, tudi, če prej nisem bila
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:50:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Pa sem shujšala za 20 kg Vsaka čast. To je pa veliko! hvala sem ponosna na to, ker sem zdravo shujšala in od takrat držim težo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:51:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: **** Jest pa full banane natepavam jest pa po banani ali jabolku ful lačna postanem, tudi, če prej nisem bila jabolka so ful težka za prebavt tko da jih ni fajn zvečer jest
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:52:39
|
|
|
|
Petjana
|
v glavnem glede zobov še enkrat popravljam-imamo obe dvojki Matr vsakič ko v usta pogledam ima več zob se je meni delo da bodo to dvojke
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:52:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: **** Jest pa full banane natepavam jest pa po banani ali jabolku ful lačna postanem, tudi, če prej nisem bila Pismoooo sam to je pa res
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:53:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Pa sem shujšala za 20 kg Vsaka čast. To je pa veliko! Res ja Men je 20 dek podvig
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:56:11
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Sadje je zelo delikatno, ker vsebuje zelo veliko sladkorja (vsaj večine) in ni tako dietno kot bi človek mislil. Raje malo manj, pa zvečer ne pozno jest. Pa ta škodljivih stvari čim manj, kot je Poopsika napisala. Pa ful vode spit. Ni čist tko, določen sadje pa res ni za hujšanje. To zdej obvladam, glih Montignac o tem piše. "Slab" sadje so pa recimo banane in , kdo bi si mislil, lubenica, pa še nekaj je takega sadja. jaz pa ful banan pojem....samo ponoči eno ali dve....pa se sploh ne morem zredit.verjetno ker še veliiko dojim.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:58:44
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Sadje je zelo delikatno, ker vsebuje zelo veliko sladkorja (vsaj večine) in ni tako dietno kot bi človek mislil. Raje malo manj, pa zvečer ne pozno jest. Pa ta škodljivih stvari čim manj, kot je Poopsika napisala. Pa ful vode spit. Ni čist tko, določen sadje pa res ni za hujšanje. To zdej obvladam, glih Montignac o tem piše. "Slab" sadje so pa recimo banane in , kdo bi si mislil, lubenica, pa še nekaj je takega sadja. jaz pa ful banan pojem....samo ponoči eno ali dve....pa se sploh ne morem zredit.verjetno ker še veliiko dojim. zelo veliko je odvisno kar od telesa samega, kako reagira na določeno živilo, nismo vsi enaki, dejansko lahko eni ful pojedo, pa se ne zredijo, drugi pa malo, pa se redijo, to je menda dokazano; na to menda lahko vpliva tudi ščitnica
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 21:59:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Sadje je zelo delikatno, ker vsebuje zelo veliko sladkorja (vsaj večine) in ni tako dietno kot bi človek mislil. Raje malo manj, pa zvečer ne pozno jest. Pa ta škodljivih stvari čim manj, kot je Poopsika napisala. Pa ful vode spit. Ni čist tko, določen sadje pa res ni za hujšanje. To zdej obvladam, glih Montignac o tem piše. "Slab" sadje so pa recimo banane in , kdo bi si mislil, lubenica, pa še nekaj je takega sadja. jaz pa ful banan pojem....samo ponoči eno ali dve....pa se sploh ne morem zredit.verjetno ker še veliiko dojim. zelo veliko je odvisno kar od telesa samega, kako reagira na določeno živilo, nismo vsi enaki, dejansko lahko eni ful pojedo, pa se ne zredijo, drugi pa malo, pa se redijo, to je menda dokazano; na to menda lahko vpliva tudi ščitnica ja, ščitnica ful na to vpliva oz. delovanje le-te.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 22:02:59
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Sadje je zelo delikatno, ker vsebuje zelo veliko sladkorja (vsaj večine) in ni tako dietno kot bi človek mislil. Raje malo manj, pa zvečer ne pozno jest. Pa ta škodljivih stvari čim manj, kot je Poopsika napisala. Pa ful vode spit. Ni čist tko, določen sadje pa res ni za hujšanje. To zdej obvladam, glih Montignac o tem piše. "Slab" sadje so pa recimo banane in , kdo bi si mislil, lubenica, pa še nekaj je takega sadja. ja jaz dokler nisem imela otrok nisem nikoli imela tok malo kil,kvečjemu kakšno preveč.ko neham dojit in če se ne zredim si bom pa res dala pregledat ščitnico. jaz pa ful banan pojem....samo ponoči eno ali dve....pa se sploh ne morem zredit.verjetno ker še veliiko dojim. zelo veliko je odvisno kar od telesa samega, kako reagira na določeno živilo, nismo vsi enaki, dejansko lahko eni ful pojedo, pa se ne zredijo, drugi pa malo, pa se redijo, to je menda dokazano; na to menda lahko vpliva tudi ščitnica
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 22:03:32
|
|
|
|
Talika19
|
No jaz grem pa pančkat, da bo čimprej jutri in piknik. Lahko noč.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 22:03:45
|
|
|
|
saskija
|
talika to da eni lahko ful pojedo in se ne zredijo je tam nekje do 30 leta , potem se vsi zredijo, če jejo kolikor želijo- jaz sem živi primer, če bi jedla pizze ponoči, pa beli kruh, pa sladkarije bi imela komot 60,65 kg,včasih pa sem jedla pa se nisem nič zredila . je pa res da sem po vsakem porodu hitro shujšala, zdaj me baše ta špeh na trebuhu
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 22:04:45
|
|
|
|
Petjana
|
a kera ve na kateri strani je bila opisana pot za jutri...tisti zalenkin načrt poti?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 22:06:27
|
|
|
|
Petjana
|
je pa res da sem po vsakem porodu hitro shujšala, zdaj me baše ta špeh na trebuhu hvala enako
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 22:07:22
|
|
|
|
Talika19
|
Jaz pa odkar pomnim sem morala pazit na to kaj jem, ker se ful hitro zredim. Edino nekaj mesecev po porodu sem lahko jedla neomejeno (še ponoči) pa so šle kile kar dol. Zdej gredo pa spet gor. Pa čeprav še vedno dojim, no malo manj že kot prej.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 22:08:11
|
|
|
|
pajac
|
čveke!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 22:09:02
|
|
|
|
pajac
|
Če šteje ob pogledu z lupo... IMAMO JO!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 22:11:40
|
|
|
|
tikca
|
Mene je pa spet žolč napadu, sam mislim, da sem zaustavla najhujše. Sej sem čist nafilana zdele s tableti, sam SPasmex pa Naklofen nista nardila NČ. Sem mogla vzet še ob 9. in ob 10. Analgin, da mi zdej popušča Tko da jutri, upam, da bom v redu in odstopim svoj prebranac, solato komur pač paše Aja krivec je pa verjetno solata al pa dva koščka hruške, k sm jo v usta dala, k sm Lovrotu malco delala
< Sporočilo je popravil tikca -- 9.5.2008 22:12:44 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 22:12:23
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Mene je pa spet žolč napadu, sam mislim, da sem zaustavla najhujše. Sej sem čist nafilana zdele s tableti, sam SPasmex pa Naklofen nista nardila NČ. Sem mogla vzet še ob 9. in ob 10. Analgin, da mi zdej popušča Tko da jutri, upam, da bom v redu in odstopim svoj prebranac, solato komur pač paše
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 22:12:47
|
|
|
|
Rivi
|
Hej punce, jutri se vidimo. ****, škoda, ker ne pridete. A zaradi Tise? Jaz sem pa avto posesala!!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.