![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:34:51
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sisy reklam je konc vidm ja...evo šibam aja una ta nova je pa tut samo nekaj šinfa...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:35:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sisy reklam je konc vidm ja...evo šibam aja una ta nova je pa tut jst sem pa multitasking bejba...RR-jam in BBjam meni tudi una nova
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:35:18
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kva je pa ta Marcelo en pusič res, ne morem drgač rečt... , ta sara je pa katastrofa od ženske res aja o BBju jst govorim ane...kt da ne more rečt JA, Janine bi uzeu s sabo!!!!! desc pa tak res podn od deca ..sem bla tok šokirana...No če bi bila Sara kej za kej ženska bi lepo odstopila nagrado če ve, da je Janine čist nora nanj...res grdo od nje jst sploh neb hotla it z njim...sploh zarad vse te situacije....Če mene vprašaš on sploh ni neki ful zakurjen za Janine.... jst tud ne. ja sva se lih s simonom pogovarjala da jo hoče samo dol dat, to je pa vse...prašič ma ja itak...una je pa tut podlegla ta prmu k je mem pršou....jst mislm da ko bo šla ven bo te "ljubezni" takoj konc....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:35:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kva je pa ta Marcelo en pusič res, ne morem drgač rečt... , ta sara je pa katastrofa od ženske res aja o BBju jst govorim ane...kt da ne more rečt JA, Janine bi uzeu s sabo!!!!! desc pa tak res podn od deca ..sem bla tok šokirana...No če bi bila Sara kej za kej ženska bi lepo odstopila nagrado če ve, da je Janine čist nora nanj...res grdo od nje to se pa strinjam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:35:49
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sisy reklam je konc vidm ja...evo šibam aja una ta nova je pa tut samo nekaj šinfa... ma ja to me je najbl zmotl....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:36:22
|
|
|
|
kawasakica
|
ej me bi mogle bit na onem belem kavču v studiu
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:36:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ma ja itak...una je pa tut podlegla ta prmu k je mem pršou....jst mislm da ko bo šla ven bo te "ljubezni" takoj konc.... ja še preden se bo začela jo bo konec, sploh, ker je Marcelo "malo" zaljubljen.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:37:27
|
|
|
|
kawasakica
|
to ko so se cel teden igrali človek ne jezi se, se mi je ful frajersko zdelo...jaz bi se tud to šla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:37:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica ej me bi mogle bit na onem belem kavču v studiu pa kawasakica, ti si zakon to bi ble tri sexi komentatorke pa predvsem pametne k strela kak faca si ej
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:38:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica to ko so se cel teden igrali človek ne jezi se, se mi je ful frajersko zdelo...jaz bi se tud to šla če bi prišla na piknik bi se lohk šli ... meni je pa res žal da ne pridete...sem to že ene 100x rekla ne
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:39:07
|
|
|
|
kawasakica
|
blond, rjava pa rdeča...pa kaj še hočeš...pa ena bolj pametna ko druga
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica blond, rjava pa rdeča...pa kaj še hočeš...pa ena bolj pametna ko druga to bi bla gledanost ... pa tistle kavček tolk luštkan zgleda, lih za naše ritke
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:41:11
|
|
|
|
Anonimen
|
un gačanovič čist nč ne paše tja na sedežno mislm
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:41:20
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica to ko so se cel teden igrali človek ne jezi se, se mi je ful frajersko zdelo...jaz bi se tud to šla če bi prišla na piknik bi se lohk šli ... meni je pa res žal da ne pridete...sem to že ene 100x rekla ne hvala , veš kak mi jutri ni, ker bom cel čas stregla, vse te ženske, ki pridejo se vedno tak pustijo strečt, ampak zdaj pa mam še Lukca, že vidim, da bom crknjena
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:42:19
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica blond, rjava pa rdeča...pa kaj še hočeš...pa ena bolj pametna ko druga to bi bla gledanost ... pa tistle kavček tolk luštkan zgleda, lih za naše ritke ja ful
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:43:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica to ko so se cel teden igrali človek ne jezi se, se mi je ful frajersko zdelo...jaz bi se tud to šla če bi prišla na piknik bi se lohk šli ... meni je pa res žal da ne pridete...sem to že ene 100x rekla ne hvala , veš kak mi jutri ni, ker bom cel čas stregla, vse te ženske, ki pridejo se vedno tak pustijo strečt, ampak zdaj pa mam še Lukca, že vidim, da bom crknjena joj bogica ..poznam take ja k si pustijo strežt ...Pa sej ti bo verjetno kdo pomagal? Kaj pa tvoj?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
sisyyyyyy reklame
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:44:37
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica to ko so se cel teden igrali človek ne jezi se, se mi je ful frajersko zdelo...jaz bi se tud to šla če bi prišla na piknik bi se lohk šli ... meni je pa res žal da ne pridete...sem to že ene 100x rekla ne hvala , veš kak mi jutri ni, ker bom cel čas stregla, vse te ženske, ki pridejo se vedno tak pustijo strečt, ampak zdaj pa mam še Lukca, že vidim, da bom crknjena joj bogica ..poznam take ja k si pustijo strežt ...Pa sej ti bo verjetno kdo pomagal? Kaj pa tvoj? moj je mojster žara, ostalo pa mam jaz. Kar napila se ga bom, pol pa naj čakajo na postrežbo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:45:11
|
|
|
|
kawasakica
|
sisy komentar prosim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:45:40
|
|
|
|
Anonimen
|
kawasakica Pol si pa nej damice, ki pridejo k vam same postrežejo ...Ti se ga pa zatouč do amena
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:46:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica sisy komentar prosim jst predlagam, da smo me virtualne komentatorke BB-ja..
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:46:18
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kawasakica Pol si pa nej damice, ki pridejo k vam same postrežejo ...Ti se ga pa zatouč do amena samo res, pa pobruham pol vse, pa kar tam na klopi zaspim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:47:37
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica sisy komentar prosim jst predlagam, da smo me virtualne komentatorke BB-ja.. tak kot Vida
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:47:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kawasakica Pol si pa nej damice, ki pridejo k vam same postrežejo ...Ti se ga pa zatouč do amena samo res, pa pobruham pol vse, pa kar tam na klopi zaspim pa mau še kej prevrn pa razbij, mau zatež pol pa zaspi k klada, vmes še mal pobruhi...veš kako se bojo spokale domov
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:48:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica sisy komentar prosim jst predlagam, da smo me virtualne komentatorke BB-ja.. tak kot Vida kako nam bo pa ime?
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.