![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:36:57
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Kaj boste imele jutri za tamale za jesti? Jst razmišljam, da bi cvetačno juho vzela in pa rižek. A to lahko dam v termosko?Dobr juhco vem da lahko dam, kaj pa kuhan riž? jaz bom naredila eno riži biži varianto, pa bom tam rekla, da mi dajo malo vroče vode, kot za čaj in dam zraven, da se malo ogreje za tisti 2 žlici, ki jih poje, bo to že dobro no pa kakšno skutko, piškote, vodo bomo imeli s seboj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:37:33
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: janana antigona...katere pujse pepe že imate? Med dvema ognjema in Spuščamo zmaja o čem to vidve? O risankah. A še nisi slišala za Pujso Pepo? No, to te vse še čaka menda jo imajo otroci ful radi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:38:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Kaj boste imele jutri za tamale za jesti? Jst razmišljam, da bi cvetačno juho vzela in pa rižek. A to lahko dam v termosko?Dobr juhco vem da lahko dam, kaj pa kuhan riž? jaz bom naredila eno riži biži varianto, pa bom tam rekla, da mi dajo malo vroče vode, kot za čaj in dam zraven, da se malo ogreje za tisti 2 žlici, ki jih poje, bo to že dobro no pa kakšno skutko, piškote, vodo bomo imeli s seboj ja sej jst bi tud nekaj v uizi...kruhka , skutke to itak. potem lahko dam kuhan riž tud not v juhco in vse zlijem v termosko? ..spet moja neumna vprašanja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:39:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst grem konec maja na dekliščino ..dejte mi povedat kaj se kupi bodočoi nevesti ? Tiste ki ste poročene, ideje prosim . A lahko kako za*ebancijo ...kak vibratorček al pa bič in te variante
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:40:11
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: janana antigona...katere pujse pepe že imate? Med dvema ognjema in Spuščamo zmaja o čem to vidve? O risankah. A še nisi slišala za Pujso Pepo? No, to te vse še čaka menda jo imajo otroci ful radi ja res je, Žan jo ful rad gleda.... sploh uvoden del, ko pujsa predstavlja svojo družino...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:40:19
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Kaj boste imele jutri za tamale za jesti? Jst razmišljam, da bi cvetačno juho vzela in pa rižek. A to lahko dam v termosko?Dobr juhco vem da lahko dam, kaj pa kuhan riž? jaz bom naredila eno riži biži varianto, pa bom tam rekla, da mi dajo malo vroče vode, kot za čaj in dam zraven, da se malo ogreje za tisti 2 žlici, ki jih poje, bo to že dobro no pa kakšno skutko, piškote, vodo bomo imeli s seboj ja sej jst bi tud nekaj v uizi...kruhka , skutke to itak. potem lahko dam kuhan riž tud not v juhco in vse zlijem v termosko? ..spet moja neumna vprašanja jaz bi že tako naredila a veste, da sem jaz izgubila mojo termovsko vrečko, nazadnje sem jo imela v Supernovi, ko smo bile na kavi očitno mi je tam kje nekje na tla padla pa tolk je bila lepa
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:40:56
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Čestitke Mihiju za 10. mesecev!!!!! Čestitke Nitki za 9. mesecev!!!! še od naju!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:41:10
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jst grem konec maja na dekliščino ..dejte mi povedat kaj se kupi bodočoi nevesti ? Tiste ki ste poročene, ideje prosim . A lahko kako za*ebancijo ...kak vibratorček al pa bič in te variante meni so kupile sexi rdeče spodnje perilo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:41:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Kaj boste imele jutri za tamale za jesti? Jst razmišljam, da bi cvetačno juho vzela in pa rižek. A to lahko dam v termosko?Dobr juhco vem da lahko dam, kaj pa kuhan riž? jaz bom naredila eno riži biži varianto, pa bom tam rekla, da mi dajo malo vroče vode, kot za čaj in dam zraven, da se malo ogreje za tisti 2 žlici, ki jih poje, bo to že dobro no pa kakšno skutko, piškote, vodo bomo imeli s seboj ja sej jst bi tud nekaj v uizi...kruhka , skutke to itak. potem lahko dam kuhan riž tud not v juhco in vse zlijem v termosko? ..spet moja neumna vprašanja jaz bi že tako naredila a veste, da sem jaz izgubila mojo termovsko vrečko, nazadnje sem jo imela v Supernovi, ko smo bile na kavi očitno mi je tam kje nekje na tla padla pa tolk je bila lepa jst sem že 2 termoski razbila ..non stop nove kupujemo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jst grem konec maja na dekliščino ..dejte mi povedat kaj se kupi bodočoi nevesti ? Tiste ki ste poročene, ideje prosim . A lahko kako za*ebancijo ...kak vibratorček al pa bič in te variante meni so kupile sexi rdeče spodnje perilo ja ja al pa perilo!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:43:05
|
|
|
|
Sisy
|
jst pa razmišljam da bom tamali dala kr mal piščančka iz žara pa mal kruhka....pa še najbolj sveže bo....Talika-sej piščanček bo tut ne?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:43:12
|
|
|
|
Anonimen
|
v sex sjopu sem vidla ene ful dobre tangice, ki imajo namesto blaga bonbončke in potem seveda moški te bonbončke poje s hlačk
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:43:42
|
|
|
|
pajac
|
jaz zdaj klepetam z Antigono, Peter pa.... pozorni bodite na posodo s potpurijem na omari... no v ustih ni imel..... greva midva zrihtat dnevno in naju za ven..
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:43:45
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy jst pa razmišljam da bom tamali dala kr mal piščančka iz žara pa mal kruhka....pa še najbolj sveže bo....Talika-sej piščanček bo tut ne? po mojem da ja, saj to je skoraj obvezno, kajne?
< Sporočilo je popravil Talika19 -- 9.5.2008 9:45:02 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:44:13
|
|
|
|
Sisy
|
Kako date hrano v termosko? Si nekak ne predstaulam kako bi hrano stlačla not kaj šele kako bi jo ven dobila
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:44:15
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona ja res je, Žan jo ful rad gleda.... sploh uvoden del, ko pujsa predstavlja svojo družino... ma to še naš Valentin gleda. ......živ žav, no pa tudi ninja želve in transformerje ( saj ne vem če sem prav napisala)
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:44:30
|
|
|
|
Antigona
|
Ena je včeraj pisala da je kupila nove copatke (shoo shoos), no tud jst sem jih, dobila sem jih pa že včeraj in sicer take, sam da niso tolk svetlo modre ampak precej temnejše modre...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:44:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac jaz zdaj klepetam z Antigono, Peter pa.... pozorni bodite na posodo s potpurijem na omari... no v ustih ni imel..... greva midva zrihtat dnevno in naju za ven.. pajac sem že večkrat opazila, ko daješ slikce gor pa zmerj pozabm rečt...ful imata lepo stanovanje oz. urejeno Res lepo!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:46:06
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Ena je včeraj pisala da je kupila nove copatke (shoo shoos), no tud jst sem jih, dobila sem jih pa že včeraj in sicer take, sam da niso tolk svetlo modre ampak precej temnejše modre... kolk ojrotov?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:46:33
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Ena je včeraj pisala da je kupila nove copatke (shoo shoos), no tud jst sem jih, dobila sem jih pa že včeraj in sicer take, sam da niso tolk svetlo modre ampak precej temnejše modre... jaz sem jih, samo te supergice dej povej katero številko si vzela?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:46:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Ena je včeraj pisala da je kupila nove copatke (shoo shoos), no tud jst sem jih, dobila sem jih pa že včeraj in sicer take, sam da niso tolk svetlo modre ampak precej temnejše modre... ful so luštni..kje jih lahko kupim?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:47:40
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Ena je včeraj pisala da je kupila nove copatke (shoo shoos), no tud jst sem jih, dobila sem jih pa že včeraj in sicer take, sam da niso tolk svetlo modre ampak precej temnejše modre... ful so luštni..kje jih lahko kupim? cena 20 eur tukaj http://www.mojskratek.si./ShooShoos.htm
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:48:07
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika pajac sem že večkrat opazila, ko daješ slikce gor pa zmerj pozabm rečt...ful imata lepo stanovanje oz. urejeno Res lepo! a to razdejanje... saj vidiš samo dnevno sobo.. Petra ne spustim drugam
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 9:48:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Ena je včeraj pisala da je kupila nove copatke (shoo shoos), no tud jst sem jih, dobila sem jih pa že včeraj in sicer take, sam da niso tolk svetlo modre ampak precej temnejše modre... ful so luštni..kje jih lahko kupim? cena 20 eur tukaj http://www.mojskratek.si./ShooShoos.htm hvala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.