![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:10:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Poopsika, krasna oblekica! Jaz bi v njej po mojem zgledala ko iz Dachau-a a dej nehi no ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:11:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jst grem konec maja na dekliščino ..dejte mi povedat kaj se kupi bodočoi nevesti ? Tiste ki ste poročene, ideje prosim . A lahko kako za*ebancijo ...kak vibratorček al pa bič in te variante jaz sem ji kupla sexi spodnje perilo no pol bom jst tud to moje ideje so očitnpo preveč drastične
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:12:56
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Poopsika, krasna oblekica! Jaz bi v njej po mojem zgledala ko iz Dachau-a a dej nehi no ... Ja, res. Za to moraš imeti oprsje. Jaz ga imam pa zelo malo, oz. lahko rečem, da ga sploh nimam. Meni je še A košarica prevelika. Skorej.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:13:05
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac jaz zdaj klepetam z Antigono, Peter pa.... pozorni bodite na posodo s potpurijem na omari... no v ustih ni imel..... greva midva zrihtat dnevno in naju za ven.. frajerček kak je žleht
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:13:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Poopsika, krasna oblekica! Jaz bi v njej po mojem zgledala ko iz Dachau-a a dej nehi no ... Ja, res. Za to moraš imeti oprsje. Jaz ga imam pa zelo malo, oz. lahko rečem, da ga sploh nimam. Meni je še A košarica prevelika. Skorej. jst ti z veseljem odstopim pol mojega, pa bova obe zadovoljni
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:15:15
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jst grem konec maja na dekliščino ..dejte mi povedat kaj se kupi bodočoi nevesti ? Tiste ki ste poročene, ideje prosim . A lahko kako za*ebancijo ...kak vibratorček al pa bič in te variante jaz sem ji kupla sexi spodnje perilo no pol bom jst tud to moje ideje so očitnpo preveč drastične Ne vem, kakšna je Tvoja prijateljica. Tudi kakšna podvezica je kul, samo vprašat jo je treba, če jo že ima za poroko. Je pa res, da si greš težko kupit lisice v sex šop, če pa ti jih prinese nekdo drug, pa čeprav za hec,.... znajo prav prit kdaj pa kdaj.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:15:46
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Ja, res. Za to moraš imeti oprsje. Jaz ga imam pa zelo malo, oz. lahko rečem, da ga sploh nimam. Meni je še A košarica prevelika. Skorej. sma že dve!! Sicer zdaj ko še dojim je košarica B in sem zelo srečna če bi tako tudi ostalo!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:15:48
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Mi gremo danes po Sarinem prvem spanju kupit avtosedež ....Komi čakam,ker tole prevažanje v lupinici nas vse že nervozne dela...Čist je živčna ker skos gleda nazaj...Tko da upam da bo zdej vožnja kaj bolj prijetna...No potem pa šibamo na "testno" vožno na Zbilje,na ribico...Tam imajo najboljše postrvi daleč naokoli....Če boste kaj na tistem koncu morate obvezno probat Zbilje pa poznam, sam baje majo najboljše ribe pa v Dragočajni. Sisy, jst bom živela na tistem koncu, Smlednik je 10 minut stran in to peške. Z avtom pa dve minute.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:17:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jst grem konec maja na dekliščino ..dejte mi povedat kaj se kupi bodočoi nevesti ? Tiste ki ste poročene, ideje prosim . A lahko kako za*ebancijo ...kak vibratorček al pa bič in te variante jaz sem ji kupla sexi spodnje perilo no pol bom jst tud to moje ideje so očitnpo preveč drastične Ne vem, kakšna je Tvoja prijateljica. Tudi kakšna podvezica je kul, samo vprašat jo je treba, če jo že ima za poroko. Je pa res, da si greš težko kupit lisice v sex šop, če pa ti jih prinese nekdo drug, pa čeprav za hec,.... znajo prav prit kdaj pa kdaj. aha podvezica, super hm..pa lisice ...jumpy razmišljaš podobno kot jst
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:17:55
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jst grem konec maja na dekliščino ..dejte mi povedat kaj se kupi bodočoi nevesti ? Tiste ki ste poročene, ideje prosim . A lahko kako za*ebancijo ...kak vibratorček al pa bič in te variante jaz sem ji kupla sexi spodnje perilo no pol bom jst tud to moje ideje so očitnpo preveč drastične Ne vem, kakšna je Tvoja prijateljica. Tudi kakšna podvezica je kul, samo vprašat jo je treba, če jo že ima za poroko. Je pa res, da si greš težko kupit lisice v sex šop, če pa ti jih prinese nekdo drug, pa čeprav za hec,.... znajo prav prit kdaj pa kdaj. Jumpy, lisice Poopsi, pa tvoja ideja o biču je tud ful huda Vibratorčka pa jst glih ne bi. To ji daš pa za 20 obletnico poroke Al pa že deseto, lohk že peto...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:18:13
|
|
|
|
JORJA
|
Nič ve lepo klepetajte naprej, midva se grema malo posončit.....na sprehod da ne bo pomote!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:18:44
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Ja, res. Za to moraš imeti oprsje. Jaz ga imam pa zelo malo, oz. lahko rečem, da ga sploh nimam. Meni je še A košarica prevelika. Skorej. sma že dve!! Sicer zdaj ko še dojim je košarica B in sem zelo srečna če bi tako tudi ostalo!!! Jest bi mela še enga otročka sam zato, da bi mela spet velike joške. Joke!!!!! Po koncu dojenja so se v dveh tednih drastično zmanjšale. Sam moram rečt, da sem kar vesela, da so take kot so, ker mi povzročajo zelo malo težav. Veeeeelikih sploh ne bi želela imet. Pa brez zamere tiste, ki to bogastvo imate. Poopsika, za en krog mi jih lahko posodiš.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:20:07
|
|
|
|
birdy
|
Jst pa zdele mojga otroka učim spat. Madona se dere. Mam še dve minute časa pol grem pa k njej. Včer je omagala po 25 minuti. Grem pa po uni knjigi, Spi, dete spi. Ker tole z spanjem je pri nas ratal mora
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:20:43
|
|
|
|
tikca
|
Za dekliščino po moje, je odvisno koliko in kako se poznata s punco. Če se ful štekata, je tut vibrator fora. Mi smo ji ga kupile, pa torto naročile v obliki moškega od popka do stegen, pa GA je mogla pol z usti pokonc postavt . Pa še eno rožo v loncu in jo je morala fulll zalivat, ene par litrov. Notri so bili pa kondomi in šumeča tableta na koncu in ko je voda začela topit tabletko, so kondomi začeli rast zraven rožice, smo se ful nasmejale. Samo ne vem pa kje so to nabavle.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:20:54
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jst grem konec maja na dekliščino ..dejte mi povedat kaj se kupi bodočoi nevesti ? Tiste ki ste poročene, ideje prosim . A lahko kako za*ebancijo ...kak vibratorček al pa bič in te variante jaz sem ji kupla sexi spodnje perilo no pol bom jst tud to moje ideje so očitnpo preveč drastične Ne vem, kakšna je Tvoja prijateljica. Tudi kakšna podvezica je kul, samo vprašat jo je treba, če jo že ima za poroko. Je pa res, da si greš težko kupit lisice v sex šop, če pa ti jih prinese nekdo drug, pa čeprav za hec,.... znajo prav prit kdaj pa kdaj. aha podvezica, super hm..pa lisice ...jumpy razmišljaš podobno kot jst Same neumnosti nama hodijo po glavi!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:21:53
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jst grem konec maja na dekliščino ..dejte mi povedat kaj se kupi bodočoi nevesti ? Tiste ki ste poročene, ideje prosim . A lahko kako za*ebancijo ...kak vibratorček al pa bič in te variante jaz sem ji kupla sexi spodnje perilo no pol bom jst tud to moje ideje so očitnpo preveč drastične jaz bi bla bolj vesela vibratorja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:23:02
|
|
|
|
Jumpy
|
Moram it. Greva z mihijem k dr. merit kisik v krvi. Čao, lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:23:32
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jst grem konec maja na dekliščino ..dejte mi povedat kaj se kupi bodočoi nevesti ? Tiste ki ste poročene, ideje prosim . A lahko kako za*ebancijo ...kak vibratorček al pa bič in te variante jaz sem ji kupla sexi spodnje perilo no pol bom jst tud to moje ideje so očitnpo preveč drastične jaz bi bla bolj vesela vibratorja Hmmmmm.....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 10:23:42
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Moram it. Greva z mihijem k dr. merit kisik v krvi. Čao, lepo se imejte! Good luck
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 13:24:42
|
|
|
|
Talika19
|
Jaz pa sem dobila copatke in so res fuuul preveliki. Bodo pa počakali, zdej bom pa kar še ene manjše naročila. Itak sem se med dvema modeloma odločala.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 13:46:19
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Jaz pa sem dobila copatke in so res fuuul preveliki. Bodo pa počakali, zdej bom pa kar še ene manjše naročila. Itak sem se med dvema modeloma odločala. Talika dej jih vseen jutr prinesi, da če bo še katera v dilemi katero št. vzet da bo lahko vidla razliko... Midva sva pa že s sprehoda in sva se tud prov lepo posončla... No jst sem se, Luka se je pa bolj v senčki držal
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 14:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene je pa moj dragi presenetil danes...ker sem tak bošček( to so njegove besede ) mi je za malo lepši dan prinesel parfum, ki sem si ga že dolgo želela . Zdej je šel pa s Tjašo ven, jst pa malo počivam
< Sporočilo je popravil poopsika -- 9.5.2008 14:26:33 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 14:29:10
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Mene je pa moj dragi presenetil danes...ker sem tak bošček( to so njegove besede ) mi je za malo lepši dan prinesel parfum, ki sem si ga že dolgo želela . Zdej je šel pa s Tjašo ven, jst pa malo počivam No tale tvoj možek te pa prav fino razvaja!!! Priden, ni kaj!!! In kateri je to??
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 14:32:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Mene je pa moj dragi presenetil danes...ker sem tak bošček( to so njegove besede ) mi je za malo lepši dan prinesel parfum, ki sem si ga že dolgo želela . Zdej je šel pa s Tjašo ven, jst pa malo počivam No tale tvoj možek te pa prav fino razvaja!!! Priden, ni kaj!!! In kateri je to?? Ja JORJA prov res http://www.insolence.com/ diši pa omamno , vsaj meni!
< Sporočilo je popravil poopsika -- 9.5.2008 14:37:35 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.