caligula
|
Jaz imam pa spet nova vprašanja, ki se mi porajajo. Danes sem namreč pomagala v lokalu polnit hladilnike, kar je sistematsko prineslo tudi prekladanje gajb. To počnem že nekaj časa tud ko še nisem vedela, da sem . Zaenkrat je vse ok, me pa zanima, če obstaja kakšno obdobje, ko se je potrebno takšnim stvarem izogibat. Zdaj sem v 13.tednu. Poleg tega me morijo umazana okna... Imamo namreč 7 vratnih kril, 3 okna, ker živimo v atriju, in so POTREBNA PRANJA! Zasledila pa sem, da nosečka lahko dela vse samo oken ne sme pucat, ker se kao preteguje in ni dobro, da se pikica ne odtrga. Spet me zanima, do kdaj to velja, ker mi je čistoča na prvem mestu in če ne bo šlo drugač bom pač čistilko najela. Glede kajenja, na začetku, ko sem seznala sem čist nehala potem sem zaradi faxa postala rahlo živčna in to tud povedala G, katera mi je rekla naj zmanjšam do konca junija torej do konc izpitov, potem pa preneham, zjutraj in dop sem totalno opustila, nit mi ne paše, pop me pa neznosno prime in bi kar škatlico pojedla tako da mimo 7 na dan ne gre. A katera, ko že ima od prej otročka ve, kako hudo to lahko vpliva na dojenčka? Mene je zelo strah posledic ampak enostavno me raztrga če si ga ne prižgem... Zdaj mislim, da me spet popušča, in mi začenja smrdeti. Kako naj čisto neham? Pa pri tem ostanem nasmejana kot sem zdaj . Tale nosečnost mi je pa prinesla ZELOOO polno smeha. Za čiščenje in tele zadeve me pa res zanima. Saj vem, da energije več ni toliko, da bi lahko cel dan glancala ampak sem res perfekcionist na tem področju in me kar boli če kje zagledam prah ali drobtinco na kavču, brrr. Glede sobice, mi2 imava dvosobno stanovanje ampak takšen neumen razpored, da sem kar v skrbeh kam naj dava pojstlco. spalnica je dolga pa ozka po dolžini so omare, na koncu postelja počez, ostane ravno za prehod. Predprostor je totalno prevelik ampak neuporaben za sobico, dnevna se drži kuhinje ki je ločena s šankcom in najpomembneje, živiva v pritličju in kamorkoli v dnevni bi odredila prostor za sobico, bi bil otroček med oknoma ali vrati, ker imava 4 izhode za v atrij. Res ne vem kaj naj. Edina vidna rešitev je prenosna posteljica ampak to ni za dalj časa. Oh kakšne skrbi me dajejo in to me je vse danes prijelo. Kot, da grem jutri že v porodnišnico. Čudne stvari se dogajajo v moji glavi . Zdaj pa še ena zaskrbljujoča tema. Ko dvignem levo roko me pod pazduho zaboli, na otip ne najdem ničesar je pa boleče. Moja mati je imela že dvakrat gnojne ciste in so ji spraznili zdaj pa mene skrbi da sem podedvala kaj takšnega, a je možno? A je sploh dedna ta stvar? Poklicala bi mati, pa me skrbi, da jo spravim v paniko, ker so ji prvič napačno presodili in so rekli da so maligni tumorji. Hum... G imam pa šele 26.5. redni pregled
|