|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
8.5.2008 18:41:16   
mihi78
Ojla punce!
Danes sem imela pregled pri svojem G. Pregledal me je vaginalno, vse bp. Nato je naredil še UZ, je rekel, da bo probal zmerit NS. Najprej sem morala še enkrat lulat, ker sem imela poln mehur. Pol je pa gledal pa začel govorit, da se mu zdi da je premalo plodovnice, da je nosna kost OK, kar je dober znak. Srček je OK, tudi velikost je primerna. NS ni mogel zmerit, ker je bil user posted image v nerodnem položaju oz. nekje čisto nizko. Potem pa je kar nekaj začel o kromosomskih nepravilnostih, pa o DS, v naslednjem stavku pa da G-ji včasih kaj vidijo, česar sploh ni oz. da bi znala biti situacija popolnoma drugačna že naslednji dan ali pa čez en mesec. V glavnem, tako me je zmedel, da sem domov prijokala! Jutri imam NS pri zasebniku, bomo videli. Do zdaj se nisem preveč obremenjevala zdaj pa me je grozno strah, da bi bilo kaj narobe. Pa tako dolgo sva se trudila za user posted image . Čisto sem mimouser posted image . Upam, da imate ve boljši dan. LP

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
8.5.2008 19:01:09   
bobika1
hej
MIHI lej ne obremenjuj se prehitro, boš jutri videla kako pa kaj.Včasih ginekologi govorijo kej pa še sami ne vejo kaj bi radi povedali. Kr pomir se, boš jutri videla kakšna je res situacija. Jz upam na vse najbolše. Sporoči kako je bilo.
Povejte mi neki, jz zjutri ko se zbudim nimam skoraj nič trebuha koker pa kej pojem me tako napihne ko žabouser posted image . A je vas tud?Pol že prav mislim kot da je nosečniški trebušček, sam sej pravim zjutri pa ni nič.  user posted image . hehe. Upam da znate brati za mano, ker vidim da nekatere besede pišem čist tak ko jih izgovarjam (kr po domače:))
ja nič pišite še kej punce

byby

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
8.5.2008 19:11:05   
orka
Drage klepetule
Zivijo, me prav veseli da tako rade čvekate, mi ni treba knjige brat mam tle kar dovolj čtiva.Kdaj pa mate sploh čas??
Čestitke novim NSjevkam
Na dopust bomo šli v avgustu destinacija neznana vsekakor pa blizu,ker nikoli ne veš..
Soba moja dva, sin 9let, hči 4 leta, sta skupaj v sobi , sedaj pa bomo počakali, kaj se nam rodi in bomo potem naredli dve sobi , eno za dvauser posted image ,user posted image in eno za enegauser posted image  ali pa obratno?????
Pa še to, slabosti ni večuser posted image , se mi vrača energija in apetit.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
8.5.2008 19:36:07   
caligula
Jaz imam pa spet nova vprašanja, ki se mi porajajo. Danes sem namreč pomagala v lokalu polnit hladilnike, kar je sistematsko prineslo tudi prekladanje gajb. To počnem že nekaj časa tud ko še nisem vedela, da sem user posted image . Zaenkrat je vse ok, me pa zanima, če obstaja kakšno obdobje, ko se je potrebno takšnim stvarem izogibat. Zdaj sem v 13.tednu.
Poleg tega me morijo umazana okna... Imamo namreč 7 vratnih kril, 3 okna, ker živimo v atriju, in so POTREBNA PRANJA! Zasledila pa sem, da nosečka lahko dela vse samo oken ne sme pucat, ker se kao preteguje in ni dobro, da se pikica ne odtrga. Spet me zanima, do kdaj to velja, ker mi je čistoča na prvem mestu in če ne bo šlo drugač bom pač čistilko najela.

Glede kajenja, na začetku, ko sem seznala sem čist nehala potem sem zaradi faxa postala rahlo živčna in  to tud povedala G, katera mi je rekla naj zmanjšam do konca junija torej do konc izpitov, potem pa preneham, zjutraj in dop sem totalno opustila, nit mi ne paše, pop me pa neznosno prime in bi kar škatlico pojedla tako da mimo 7 na dan ne gre. A katera, ko že ima od prej otročka ve, kako hudo to lahko vpliva na dojenčka? Mene je zelo strah posledic ampak enostavno me raztrga če si ga ne prižgem...
Zdaj mislim, da me spet popušča, in mi začenja smrdeti. Kako naj čisto neham? Pa pri tem ostanem nasmejana kot sem zdaj user posted image . Tale nosečnost mi je pa prinesla ZELOOO polno smeha.

Za čiščenje in tele zadeve me pa res zanima. Saj vem, da energije več ni toliko, da bi lahko cel dan glancala ampak sem res perfekcionist na tem področju in me kar boli če kje zagledam prah ali drobtinco na kavču, brrr.
Glede sobice, mi2 imava dvosobno stanovanje ampak takšen neumen razpored, da sem kar v skrbeh kam naj dava pojstlco. spalnica je dolga pa ozka po dolžini so omare, na koncu postelja počez, ostane ravno za prehod. Predprostor je totalno prevelik ampak neuporaben za sobico, dnevna se drži kuhinje ki je ločena s šankcom in najpomembneje, živiva v pritličju in kamorkoli v dnevni bi odredila prostor za sobico, bi bil otroček med oknoma ali vrati, ker imava 4 izhode za v atrij. Res ne vem kaj naj. Edina vidna rešitev je prenosna posteljica ampak to ni za dalj časa. Oh kakšne skrbi me dajejo in to me je vse danes prijelo.
Kot, da grem jutri že v porodnišnico. user posted image Čudne stvari se dogajajo v moji glavi user posted image .

Zdaj pa še ena zaskrbljujoča tema. Ko dvignem levo roko me pod pazduho zaboli, na otip ne najdem ničesar je pa boleče. Moja mati je imela že dvakrat gnojne ciste in so ji spraznili zdaj pa mene skrbi da sem podedvala kaj takšnega, a je možno? A je sploh dedna ta stvar? Poklicala bi mati, pa me skrbi, da jo spravim v paniko, ker so ji prvič napačno presodili in so rekli da so maligni tumorji. Hum... G imam pa šele 26.5. redni pregled

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
8.5.2008 20:08:29   
Peny
Ojla. Sem nova v forumu novembrčice 2008. Nikoli nisem brskala po forumih, zdaj ko sem doma na bolniški pa vse probam. Sem po IVF-u in ratalo je v prvouser posted image . Rok imam 25.11., NS pa 14.5. Že zdaj me je malo strah rezultatov. No pa lep pozdrav vsem novembrčicamuser posted image .

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
8.5.2008 20:11:07   
lyra*
Dobrodošle vse noveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In čestitke vsem,ki ste se vrnile iz današnjih pregledov!

Nosečkice,sem ful vesela,da toliko klepetate,še en mesec pa se vam prizdružim z dušo in telesomuser posted image user posted image

Sem bila danes pri Mitji...user posted image Zdaj si pa grem jagode in kivi zmiksat...pol pa počasi že spat....naša user posted image user posted image  me kar utrujatauser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Peny)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
8.5.2008 20:12:47   
spelka12
jelka123 počutje kar o.k. Špika me nonstop ampak to ni nič proti slabostim prejšnjega mesecauser posted image .
Zredila sem se samo za 1kg, ampak sem jih v 1 mesecu izgubila 7, tko da še 6 do normalne teže. Spol pa tak - za enega je skoraj sigurna, da je punčka, drugi se je pa sramežljivo skrival, sigurno je dedecuser posted image .
peny dobrodošla med nami.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
8.5.2008 20:34:41   
orka
jaz sem tudi v 13 tednu in sem 3 tedne nazaj vsa okna doma pomila. Sem stopila na stol in se mi ni bilo potrebno stegovati, kar je pa okvirja še ostalo malo višje , je moral pa user posted image  pomagat,k je skor do stropa visok. Pa zavese sem tudi snela, je šlo laži dol k gor, ki jih je spetuser posted image   moral nazaj nataknt. Saj ga moram kr pohvalit je zelo priden v gospodinjstvu razen kuhe, pa ravno to k bi mi najbolj prou pršlo.
Kaj pa vaši user posted image , a kej delajo domača opravila, ženska seveda??

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
8.5.2008 21:16:01   
nixie
živjo, dekleta. jaz sem v 14.t in me ful skrbi, ker mam tako velik trebuh kot sem ga prvič imela v 6mesecu. a ma kera tud take probleme? sicer se nisem velik zredila-2kg, ampak ta trebuh.. nosečniške hlače so mi čist prav!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
8.5.2008 21:16:44   
caligula
moj večkrat večerjo skuha, kosilo imava pa itak zunaj, ker sva oba terenska pa se dobiva v času kosila. Glede pucanja je pa katastrofa, ampak vsaj kuha dobro :D. OH pa smeti tud odnese enkrat na mesec:D. Nekaj je...
Hvala za odgovor za okna... jutri grem v akcijo, danes je že mal prepozno user posted image sam če me bo nehala roka bolet. Grem zjutraj k zdravniku. Mati je zavohala da nekaj ni v redu in me je poklicala ene pol ure nazaj. In v kakšnem čustvenem stanju sem, je bil razumljivo prviizliv, da imam bolečine pod pazduho in v jok. Kr tko, brez veze. In sva se zmenili, da grem jutri obvezno k zdravniku, da ni res kaj hujšega. Upam, da bo vse kul. Zdaj grem pa na sprehod in pančat, ko se bo spet vsul plaz joka iz mene. Ah kakšna huda čustvena preobrazba. Prej sploh nisem vedela, kaj je jok...

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
8.5.2008 21:24:48   
caligula
2kg pa nosečniške hlače??????? Jaz sem se 6 kg pa se spravim še v vse hlače skor. sam tiste ta res ozke 34ke ne. 36 mi je še čist kul. Kakšna pa si bila prej? Po moje še ene 2 meseca sigurno ne bom potrebovala nosečniških oblačil. Zaenkrat vse obvladujemuser posted image , tolk kolk sem se zredila od začetka tolk držim že mesec in pol skoz isto. Sej bušek raste, opazno in občutno ampak kilaža ostaja ista. 

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
8.5.2008 21:35:51   
nixie
ma nisem debeluhinja! mi gre pa vse v trebuh in ne prenesem, da me kaj tišči, zato mam raje udobne hlače. pa pravjo, da se v drugo vse bolj pozna

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
8.5.2008 21:43:23   
konina
nixie jaz imam tudi zelo velik trebuh. Kot prvič tam nekje v 5. mesecu. Pravijo, da je v drugo to normalno. So trebušne mišice in vse skupaj tam notri že malo raztegnjeno in se prej pozna. Tudi meni ni več nič prav, pa sem v 12.t Zredila se pa nisem še nič.

caligula, jaz imam tudi povečane bezgavke pod pazduho. Ampak po moje zaradi povečanih prsi in vseh hormonskih sprememb v telesu. Pa tudi občutljive so na dotik. Če nisi sigurna, pojdi pokazat. Ampak mene zaenkrat nič ne skrbi. SEm imela v 1.user posted image  tudi, ko sem rodila sem pa še isti dan dobila prsi skoz pod pazduho zaradi mleka. user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
8.5.2008 22:06:35   
Andromeda
Ahoj, smo spet pridno klepetale...Jaz pa cel dan letam okrog. Kupila sem si obleko na naramnice iz jeansa. Sicer ni originalno nosečniška, je pa tak model, da je pod joški malo širša, pa tud cena je bila normalna. Vsem novim novembrkam želim dobrodošlico in lepo user posted image . Sem bolj na hitro preletela današnje poste, pa sem videla, da vas je nekaj imelo danes preglede. Bravo za rezultate. Mihi78, pomiri se in ne obremenjuj se. Ima tale G sploh licenco ali je kar nekaj nabijal??? Verjamem, da boš jutri poročala o lepih rezultatih.
Caligula... rodila bom v LJ, pa ti? A imaš G v ZD za študente? Jaz mam dr. Novakovo in je super. Glede podpazduhe se pa ne sekiraj, mogoče gre za navaden tur, če boli ko hudič. No, zdravnik bo najbolje vedel kaj je, zato kar pogumno k njemu. Glede kajenja pa sem brez nasveta. Jaz sem takoj, ko sem zvedela da sem user posted image nehala in mi čiki ogabno smrdijo. Sicer tud prej nisem ful kadila. Če te ful prime, je bolje, da prižgeš. Je za plodek manj stresno kot če se živciraš, še v šoli so nas to učili. Ne pa pretiravat. Največ 3 na dan!
Ok, zdaj grem pa spat. Jutri delam zadnji dan in se bom nato lahko bolje posvetila študiju in čudovitemu nosečniškemu obdobju...Lahko noč!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
8.5.2008 22:29:11   
caligula
Jaz sem kr obdržala staro G., ker mi je ogromno dobrega naredila, ko sem imela hude težave z M. Po pol leta sem bila " na suhem", pa mi je jajčnike čistla in redno ultrazvok delala da res ne bi bilo kaj narobe. Tle v Lj so me zdravniki že razočarali. V štud. zd. so mi po 5sekundnem pregledu dosodli gripo in naj si grem domov kuhat čaj, čez 3 dni sem pa komaj do urgence prišla, sem imela pljučnico. To je bilo 2 leti nazaj in ne grem več tja. Rajš se v omači kraj zapeljem pa čeprav samo po  recept. 

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
9.5.2008 6:23:08   
Lakšmi
Pozdravljene moje drage sonosečke!

Spet se javljam po dolgem času user posted image . Tako pridno klepetate, da vam je kar težko slediti user posted image . Moram priznati, da mi vas uspe pridet pogledat bolj poredko, tako da nisem najbolj na tekočem z aktualnim dogajanjem na RR.
Resnično mi je žal za vsa dekleta, ki so se v tem času od nas poslovila user posted image user posted image user posted image .
No, mi smo v torek imeli pregled pri g. in smo super zdravi user posted image . Zvečer smo imeli še NS in tudi tam je šlo vse OK. Z user posted image  sva si kar močno oddahnila. Srček lepo bije, tveganje za kromosomske napake je zelo majhno in vsi prstki so na mestu user posted image user posted image . Smo pa videli nekaj, kar bi lahko bil lulček user posted image . Ampak seveda še nismo prepričani. Bo že čas pokazal.

Zdi se mi, kot da šele zdaj zares začenjam dojemati, da bom mamica. Kot da si dokler nisem dobila potrditve, da je z user posted image  vse v redu, kar nisem upala verjeti...

Vidim, da se nam je pridružilo veliko novih nosečk. Jupi user posted image user posted image user posted image !

Zdaj pa šibam se oblečt in pridno v službo.

Uživajte v tem čudovitem sončnem dnevu, ki je pred nami!

P.S. ANIME, ko boš spet kaj dopolnjevala - opazila sem da na spisku pri meni manjkajo še leta. Stara sem 30 let.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
9.5.2008 7:12:23   
pomar*ANČA*
juuuuutro!!
caligula, jaz imam tudi bulco, poročaj kaj je zdtavnica rekla, da vidim če moram narediti paniko, ker do zdaj me ni skbelo...

(odgovor članu Lakšmi)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
9.5.2008 7:43:45   
vejicica
Dobro jutro!
Ful me muči eno vprašanje, pa me zanima, če je kakšni poznano-že tri dni me neverjetno boli glava, ampak ta glavobol je bolj pekoč, kot pri PMS. Traja cel dan in je prou grozno. Do 15 tedna me enkrat ni bolela, zdej pa skoz. Se kateri sanja kaj naresti?

Lep začetek dneva vam želimuser posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
9.5.2008 8:20:48   
saba
dobro jutro dober dan!

Kako smo? Ste pa ble pridne včeraj popoldne-zvečer...do zdaj sem vas brala a imam tako gužvo v službi...samo kaj ko ste me pa pritegnile k branju.
Jaz sem o.k., včeraj jedla pizzo za kosilo in cel dan in noč mi je delalo tako slabouser posted image , tako da se bom pizzi kar malo izogibala.
Caligula, jaz tudi kadim in sem tudi pri Živi, zelo zmanjšano...3-4 cigarete na dan. Pravijo da kadilke nosečnice rodijo manjšega otroka....no koliko je to res ne vem, Živa je bila težka 4025g in 59cm.............ne prašaj, vse babice v porodni sobi so se smejale, ker je bila tako dolga.
Vejicica, glavoboli in migrene so normalne( do ene mere mislim), ker imaš povečano količino krvi v telesu. Brez straha, tkao je,treba potrpet
Kaj še...aja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse preglede in zdrave user posted image

Doma imam katastrofo, me prav prime paranoja ko stopim čez vrata. Povsod 10cm prah in vse belo. Ker mi delavci zidajo sobo in hodnik, so mi sneli vrata za v dnevno........no naprej vam ne bom govorila. Ko stopim iz hiše za it v službo se moram z roko mal počistit ker sem vsa bela.

no grem nazaj delat, danes skrajšan urnik, ker imamo v firmi čistilno akcijo okoli stavbe....

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu vejicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
9.5.2008 8:55:39   
Peny
Živ. Pozabila sem na podatek o starosti-še malo pa jih bo 33. Kar se tiče glavobola v nosečnosti je povsem normalno. Pri enih je prisoten pri drugih pa ne. Nič se ne da naredit proti temu. Bo minilo. Jaz imam srečo do zdaj (12 tedna) nisem imela enega nosečniškega znakauser posted image . Imam občutek da sploh nisem noseča. Samo kilogrami me izdajajo- 3 kg več. Po moje bom že prav kmalu morala oblečt kakšne nosečniške hlače, ker nobene več ne zaprem. A se vam ne zdi da je to prekmalu za prvorojenko? LP

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
9.5.2008 9:40:29   
carly
Ojla dobr jutr.
glede nosečniških hlač, jaz imam dvojne, ene kavbojke in ene lanene ta tenke in obojne že nosim.Pa nimam tako ogromnega trebuha, samo me pa pri navadnih hlačah ravno pod popkom tišči in je zelo neprijeten občutek, še posebej kadar sedim.je pa res da pri tistih lanenih ta širok pas dol zaviham, pri kavbojkah sem si pa itak take kupla da se pod popkom nosijo.prevelike mi pa niso nobene, so po klačnicah pa čez rit itak narejene kot normalne hlače, edino spredaj v predelu trebuha pa v pasu so drugačne. glede trebuha je pa tako, da ga jaz takoj zjutraj ko se zbudim tudi nimam, čez par minut se pa kar pojavi, eglede na to al kaj pojem ali ne.tako da ga lahko skrivam samo še pod širokimi športnimi puloverji.
Ena je spraševala kako je glede čiščenja oken.Se je treba pazit zato, ker ko se steguješ se lahko popkovnica zateguje, rezultata vam ne bom govorila, je pa res da se to bolj redko zgodi,ampak jaz imam raje še celo leto umazana okna, kot pa da bi se mi po svoji neumnosti kaj tekaga zgodilo.Tako da raje svojega prepričaj ali pa prosi mamo ali pa prijateljico.
Je pa pri nas tako, da moj tudi ni za gospodinjska dela, ga je mati tako razvadla da mu ni bilo treba narediti čisto nič, no pri meni je pa tako, da si mora vsaj zlikane cunje sam v omaro pospravt, pa kdaj pa kdaj smeti nese pa iz mize po kosilu posprav, pa če imam res srečo še iz pomivalca posodo posprav potlej se pa kar neha.je pa res, da odkar sem noseča mi več pomaga, vsaj s kakšnimi malenkostmi.

(odgovor članu Peny)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
9.5.2008 9:45:45   
carly
Aja še glede glavobola, mojo prijateljico ful migrena daje in ji nobeni tableti ne pomagajo, pa je enkrat ugotovila, da ji ful ne paše hrana, ki ima veliko E-jev notri.Pa je rabla kaki dve leti da je to pogruntala.Je še kot študentka imela v študentski sobi večinoma jogurte- Vitalinejo( no ne napiše se ravno tako) in jih je ful pojedla, pa tudi ful predavanj zaradi migrene izpustila.Pa je potem njena mami brala en člank o tem in sta probali in je res takoj ko je tisti jogutr z veliko E-ji spila dobila glavobol.Tako da če so te pestili glavoboli že pred nosečnostjo je lahko tudi to vzrok, sicer pa je med nosečnostjo to kar pogosto.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
9.5.2008 10:05:56   
Peny
Ojuser posted image . Kar se tiče pomivanja oken in obešanja perila na višja mesta se mi zdi da je kar nevarno, ker poznam eno punco, ki je pri tem opravilu začela krvaveti in je šlo naprejuser posted image . Ne vem če je bil to glavni razlog, vendar se nesplača tvegati. To lahko ob "nazdorovanju" naredijo tudiuser posted image . V sredo imam NS, aki se bo že kaj videlo? Čist sm neučakana. Že kaj razmišljate o vozičkih? LP

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
9.5.2008 10:14:57   
nagajiva
Ojla user posted image

Ste pa ble pridne včeraj......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar nisem nehala brat in sem porabla ene pol ure.
Najprej čestitke za uspešne preglede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , in seveda držim pesti za tiste, ki jih imate danesuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, ti glavoboli...............Jaz si pomagam z masažo okoli senc. Znebit pa se jih verjetno ne bom pogla, zaradi povečane količine krvi, ki jo imamo sedaj. Če pa so glavoboli res neznosni, pa mislim da se je najbolje posvetovat z G.................bo že znala kaj svetovat.
Prostor; trenutno živiva v stanovanju in se bomo mogli vsi trije stiskat kar v eni sobi. Sva že vzela meter v roke in premerila, kje bo stala posteljca. Sva pa v fazi gradnje hiše in upava, da bomo drugo leto taki čas, ali upam prej, že v hiši, kjer bo imel user posted image  svojo sobico. Če ga bom do takrat razvadila spanja pri naju..........................ne morem pomagat. Ga bom pa mogla odvadit..........Otroci so tako fleksibilni, malo trmoglavijo pa pol popustijo. Bo že. Je pa to prvi in ga je malo že treba razvaditi, ne?
Uh, kako je lep sonček.....................tiste v službi-saj bo hitro minlo. Pol pa jupi in na sončka......................

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
9.5.2008 10:20:00   
nagajiva
Peny, brez skrbi. Na NS bo videla svojega user posted image  delat same vragolije. Moj je prav presal in se razkazoval. Res je čudovit občutek. Verjamem, da si neučakana, sama sem bila cet tedn pred ns vsa na trnih..................
Aja, glede oken................sem tud slišala, da ni ravno priporočljivo. Meni bo user posted image  pomagal. Živiva v mestu in so okna po vsakem dežju user posted image ...............

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.