|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
8.5.2008 11:00:10   
saba
 joj punce, lih kar od direktorjeve pisarne....sem povedala da sem user posted image , na srečo in moje presenečenje je sprejel full lepo in mi zaželel vse lepo in zdravo....uh sem si dala eno veliko breme iz ramen, sem mislila da bo drugače sprejel..............no po tihem sem upala da bo o.k., saj ima sam 5 otrok.

zdaj pa semuser posted image user posted image user posted image user posted image

jelka isti dan imava NS.

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
8.5.2008 11:18:31   
soncek2008
Ojla.

Glede na to, da sem v službi in nimam prav veliko časa vas le lepo pozdravljam in želim lep sončen dan.

user posted image  vsem

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
8.5.2008 11:18:35   
luna8
živjo,

sem iz okolice lj, stara sem 27 let, 1 nosečnost in seveda še nič otrok, NS pa sem imela 28.5. in je bilo vse lepo. Glede mojega urina pa sem se že za jutri naročila pri ginekologu - bom poročala.

(odgovor članu vejicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
8.5.2008 11:26:30   
konina
Uf, jaz imam pa NS šele 16.5. Sem tudi že vsa nestrpna. Me drži za angel sound, da bi vsaj srčke poslušala. Pa se bojim, da bi sama pri sebi paniko zganjala, če jih ne bi ujela.

No, perilo je zloženo. Sedaj me pa drži, da bi šla kabinet pospravljat. Ker ga bomo s časoma spremenili v sobico. Pa ne vem, al čva z možem skupaj, al naj kar sama napadem nered notri.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
8.5.2008 11:42:14   
vejicica
ojla,
spet sem tukaj-mam tok za fax za delat, pa se mi ne da, k je tok lep dan. Bom rajši kakšno dobro kosilce skuhala..
Sem se hotla oglasit glede cigaret-jest sem bla ful strastna kadilka. Pa sem nehala, ko sem zanosila. Ful mi je pomagal, da sem skoz okol hodila s plastenko vode in se nalivala, da sem imela občutek polnega želodca. Pa zjutraj obvezno kava in popoldanska tud še dons pade-mi je reku ginekolog da jih komot pijem, sam ne na prazen želodec. In sm se do dons (konec 15. tedna) zredla za 1kg, ko sem pa lani poskušala nehat kadit pa za 6. Aja, pa še to, kriza je bla sam ta prvi tedn, takrt sm pa kšno prjatlo prosila, če loh mal pihne prot men, pa  je blo za dušo.
Dons sm pa ful vesela, da tud pomislim ne več (tud ob jutranji kavi!!!) na cigaret. Aja, pa žvečilke rulsuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
8.5.2008 11:47:19   
carly
Oj evo sem spet nazaj.Kaj sem še hotla povedat?Aja glede spola še ne vem, nisem na ns potlej nič vprašala, ker je imel ful probleme k se pikec ni hotel prav obrnit in se je ful matral, da je lohk svetlino izmeril.Sem pa ujela vmes ko se je sam pri sebi pizdil, da je nekaj omnil na fanta samo ne vem al se je samo sam pri sebi tako izražal al je res videl da je fant.Nč bomo počakal do naslednjič, če se bo kej vidl.
Drgač pa zadnje dni tudi mene nekam špika.
Aja pa veliki smo že 74mm.
Kaj sem še misla, aja glede telovadbe, sem prebrala da prve tri mesece ne priporočajo kej dosti, še posebej če se že prej nisi ukvarjala s telovadbo, potlej pa priporočajo predvsem sobno kolo, vodno tel.za nosečke pa sprehode.Vse ostalo pa odvisno od počutja pa predvsem od tega koliko ste se s tem ukvarjale prej.Jest se drugače tudi kar malo bojim, da se ne bom ful zredila.Sem že čez zimo nabrala enih pet kg preveč pa potlej sem zanosila in seveda nisem začela hujšati.Pa se zdej nisem še prov dosti zredila, mogoče za 1 kg vse skupaj.Pa sem kar malo jezna nase ker na prvem pregledu so imeli ful gužvo in me niso nič vagali niti merili pritiska pa sem jim povedala kg še od prej preden sem se čez zimo zredila, no zdej ko me bodo zvagali bo pa zgledalo kot da sem se zredila pet kg ne pa eno.Mah pa sej ni važno, glavno da sama pri sebi vem da ni tako.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
8.5.2008 11:56:10   
carly
Aja konina imam tud jaz eno tako sobo za pospravt, k se je vsa leta vanjo samo šara nosila, pa tašča ma notri cunje k jih že deset let ni nosila, pa ji z mojmu že cel let govoriva naj svoje stvari počas posprav iz tiste sbe, ker sem ful jezna, ker vem da jih ima sam zato, da ima en uržah da lohk kadarkol v najin stanovanje hod.Pa sva se zmenila, da počakava zdej še na rezultate, če bo vse ok, potlej ji bova pa kr en rok postavla da bo tisto pospravla, ker je soba tudi namenjena za otroško sobo, tako da naju še čaka pospravlanje pa urejanje.Pa je soba sicer kar velika in opremljena kot soba za goste v kateri prespita od mojga nečaka kadar prideta na obisk, tako da si lahko predstavljaš koliko šare se je v njej nabralo poleg dveh postelj, nočnih omarc, omare.Pa vse bova ven zmetala ker je pohištvo že itak ful staro, pa treba je poden naredit pa prebelt vse skupaj.No ja dolgčas nama ne bo.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
8.5.2008 12:06:28   
konina
Ja, te sobe so vrag. midva sva jo namenila za otroško. No, sedaj ko bosta dva, greva pa midva vanjo in dojenčki v spalnico, ker je malo večja. Je pa ta soba postala kabinet z vso mogočo šaro. Od mojih šolskih pripomočkov in likovnih stvari, pa do fotoalbumov, starih oblačil, stvari, ki so spravljene za... ah že za kaj. user posted image  Bi pa rada kmalu pospravila, da potem počasi opremljava, pa poslikava stene... Konec poletja bom že tako obilna, da vprašanje kaj bom še lahko. user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
8.5.2008 12:46:33   
pomar*ANČA*
jaz bi tudi urejala sobico za bebiko....ampak se bomo verjetno vsi trje stiskali v eni sobici... dobr da se mamo radi, pa da se ni problem stiskatuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
8.5.2008 13:05:25   
carly
Pomar*anča* nč se sekirat sej bomo mi na začetku tudi v eni sobi.Bo otroška soba čisto na drugem koncu hiše kot je spalnica pa si kar ne predstavljam, da bi desetkrat na noč mogla vstat pa it čez celo hišo gledat kaj se dogaja v otroški sobi.Ko bo pa enkrat vsaj ene 4 ure spal skupaj poj ga bova pa najbrž tja preselila, računam da tja nekje do 6 meseca.So pa to itak samo ogibanja, bomo potlej videli kako bo.Itak bo to moj prvi otrok, pa nimam še nobenih izkušenj s tem.moja mami skos prav da sta starejšega brata ful preveč razvadla pa predolgo pri sebi imela in sta imela ponoč probleme z njemu ker ni hotel spat, mene so pa dali v svojo sobo takoj ko sem imela tri mesece in nisem delala nobenih problemov.No ja bomo videli kako bo, nas še vse čaka.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
8.5.2008 13:28:50   
pomar*ANČA*
ja, kaj vse nas čaka... jaz tudi nočem preveč razvadit bebike glede sobe, zato upam, da bova lahko čim prej uredila otroško sobo- malce bo krize z prostorom, ker si bomo z njegovim starši delili kuhinjo in kopalnico...vsaj na začetku, dokler si onadva ne uredita vsega v štuku niži... jima pa itak ne bo uspelo do rojstva, zato bo malce kriza z prostori. 

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
8.5.2008 13:50:35   
carly
No midva mava na srečo že vse poštimano, samo še otroška soba čaka.Imava pa tudi samo eno, jaz bi pa rada vsaj dva ali pa tri otroke.pa je na srečo ta soba toliko velika,da bi se tri še dalo notri spravt, je pa res da če se bova odločila za toliko otrok jih bova mogla imet kar kmalu enega za drugim, ker si kar ne predstavljam da bi bli trije v eni sobi pa med vsakim recimo štiri pet let razlike.No pa o tem bova razmišljala potem, ko bova vidla kako bo s prvim.

Neposredna povezava do sporočila: 1337
8.5.2008 14:04:11   
mojsoncek
Mene pa danes tako rit boli, da sploh ne morem vec sedet in bom glihkar znorela. Kot da sem shujsala in mi sedaj se bolj kosti ven strlijo user posted image . Najraje bi sla ze kar domov ali pa vsaj na en sprehod, da malo krake razmigam.

sobica - no, s prostorom nimamo problema, ampak bosta pa sprva imela otrocka skupaj sobo. Ko pride starejsi v tista bolj delikatna leta, jih bomo pa dali "narazen". No to so najine "zelje" kako pa bo izpadlo, bomo pa videli cez par let. No tista soba, ki je trenutno se fraj, pa zaenkrat sluzi kot ropotarnica in soba za goste. No, nas mali moz ima zaenkrat v sobici samo posteljo, omaro in mizo, na katero zlagamo... vse. Na jesen pa bova kupila eno eajn otrosko sobico, z omarami, posteljami, mizico, stolcki, zabojniki...

spanje - tamali je zacel spati celo noc tam okrog drugega meseca. No, v svojo sobico je sel s petimi meseci, ker se je zacel zbujati zjutraj, ko je mozek vstal za v sluzbo. Prej se mi je zdel pa tudi se cisto premajhen, da bi bil sam. Jaz sem se dostikrat zbudila in poslusala ce se diha, ko je bil majhen in si sploh nisem mogla predstavljati, da tega ne bi slisala.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
8.5.2008 14:04:43   
pomar*ANČA*
cary, ker si želim veliko družino,sem ravno danes razmišljala, da bo potrebno hitro naročiti še enega..no, najprej bo treba to bebiko rodit, potem pa kar v akcijo user posted image

ravnokar sem gledala vozičke na kikiwelt.de in imajo full ugodne cene tako da resno razmišlam, da bi ga naročila pri njih. pa sploh nisem vedla za njih, če nebi ena punca odprla teme, kako različne cene so za isti vozoček. hvala bogu, da obstaja ringarajauser posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
8.5.2008 14:18:30   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*
ravnokar sem gledala vozičke na kikiwelt.de in imajo full ugodne cene tako da resno razmišlam, da bi ga naročila pri njih. pa sploh nisem vedla za njih, če nebi ena punca odprla teme, kako različne cene so za isti vozoček. hvala bogu, da obstaja ringarajauser posted image

Midva sva pri njih narocila vozicek, pa sva skupaj s stroski transporta in provizijo banke za nakazilo prisparala cca. 35.000 SIT, v primerjavi s ceno pri nas. Se splaca, pa se ful so prijazni in hitri.

Neposredna povezava do sporočila: 1340
8.5.2008 14:24:49   
pomar*ANČA*
kar sem našla na forumu, so tudi same pohvale. me pa malce skrbi glede garancije, rezervnih delov... sem pa itak navdušena nad njmi, tako da bom verjetno naročila... samo odločit se moram kateri voziček bi imela... 

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
8.5.2008 14:30:55   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

kar sem našla na forumu, so tudi same pohvale. me pa malce skrbi glede garancije, rezervnih delov... sem pa itak navdušena nad njmi, tako da bom verjetno naročila... samo odločit se moram kateri voziček bi imela... 

Rezervne dele dobis tudi pri nas, garancija je pa itak zavezujoca. Bi znalo biti celo tako, da velja euro garancija, kar pomeni, da ni vazno kje kupis in kje uveljavljas garancijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1342
8.5.2008 14:33:06   
pomar*ANČA*
mojsonček, full ti hvala za te informacije. ziher bom naročila pri njih, vsak prišparan evro v denarnici se mi bo poznal user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
8.5.2008 14:43:13   
mojsoncek
malenkost... a ves koliko lustnih cotk lahko kupis za tisto prisparano razliko v ceni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1344
8.5.2008 15:43:01   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ         MF 16.06.(NS) user posted image ,user posted image

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         UZ 03.06 (NS)

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE         pregled (NS)

02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB         UZ 12.05.(NS) user posted image

03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj        MF 09.06.(NS)user posted image

05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ          pregled (NS) 

05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj        pregled (NS)

06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ          pregled

06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ          UZ 30.05.(NS)

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.     pregled

10.11.   zara13                 (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice    pregled (NS)

10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          pregled (NS)user posted image

10.11.    mihi78                  (4user posted image ,0user posted image )    29 let     Ptuj         NS 09.05.

11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj         pregled    

11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled (NS) 

11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )       ?? let  Domžale     pregled (NS)

12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ         UZ 04.06. (NS)    

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          UZ 10.06.(NS)

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO          pregled

13.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice     UZ 20.05. (NS) 

13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled (NS)

13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.      UZ 26.05.(NS)

14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR          UZ 14.05.

15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška     pregled (NS)

15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale     pregled 

16.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ           NS 16.05. 

18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR           NS 08.05.

18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     ?? let      LJ           pregled

20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          NS 12.05.

21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           NS 13.05.

22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 12.05.

22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM           NS 16.05.

23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

24.11.    saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP       UZ+NS 12.05 

25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 20.05.

25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško        NS 15.05.

26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          NS 12.05. 

26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          NS 22.05  user posted image

26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           NS  20.05.   

27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         UZ 09.05. 

28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      UZ 08.05.

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO      
NS 28.04.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj      UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj      pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
8.5.2008 16:30:49   
pomar*ANČA*
anime, pri meni samo dodaj, da sem prvič noseča in nimam še nobene bebe. pa kar user posted image daj, ker sva pozabila vprašati... pa zdaj verjetno spoloh ne bova vprašala. ko se preselim v mengeš pa še sporočim, da mi boš tudi to popravila.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
8.5.2008 16:35:29   
spelka12
Evo nas iz nuhalne. Otroka sta pridna, rezultati pa odlični. Oba imata 1:6752.
Eden je velik 50,6 drugi pa 58,2. Sem se mal zasekirala, ker je eden tolko manjši ampak bojda ni panike, lahko da je bil samo bolj skrčen.
Zdej bom pa lahko imela bolj mirno nosečnost. Uf mi je odleglo.
vsem novinkam en lep pozdrav - uživajte v nosečnosti.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
8.5.2008 17:47:48   
jelka123
super spelkauser posted image user posted image user posted image
kako pa kaj drugače počutje,kile,ali za spol tudi veš?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
8.5.2008 18:23:11   
šema
Pozdravljene klepetuljeuser posted image !
Danes sem imela pravi športni dan. Sem šla h kolegici v Kamnik (rodila je lani in se ji porodniška izteka, tko da je takele volje: user posted image ), ki mi je posodila svoje nosečniške obleke, prejšnji dan mi je moja sodelavka prinesla svoje in izjavla, da ima še ena druga dvoje hlače zame, tko, da mi ne bo treba kupovat (razen za dušouser posted image ), pa še od Peg perego lupinico in globoko košaro so mi ponudili, tko da razmišljam, da bi nabavla le še športni del pliko p3 in bi mela z vozičkom poštimanouser posted image .  
Sem pa v Baby centru nabavla olje Avent (proti strijam), zaenkrat se pa mažem z mlekom, ki vsebuje vitamin E in olivno olje.
Še vedno jemljem Fidivit B kompleks, ker so se mi nohti ful popravili po njih, tako da jih bom jemala še naprej.

Ena je spraševala glede slabših rezultatov pri NS- tudi jaz še čakam rezultate DHT, bo pa verjetno še trajalo, ker bodo najprej poslali v Dravlje, kjer sem delala NS, šele potem bodo rezultati priromali k meni (kri sem pa dala 29.4.). Sem se pa nehala sekirat, ker sem primerjala s sestro, ki je tri leta mlajša kot jaz (rok ima julija) in sem ugotovila, da imava enako povprečjeuser posted image user posted image user posted image .

dopust- bomo letos izkoristli prikolco- dosedaj smo vedno plačevali južnim sosedom in bili razočarani nad gostoljubjem po različnih hotelih- od PP polP in ALLinclusive ponudbe (je pa res, da ne hodimo v Dalmacijo ampak smo se držali v Istri), bomo videli kako se bo obneslouser posted image

Še mal pa bo ponedeljek in grem delat!! Sem klicala v službo, kam so me vtaknili in kdaj delam, pa sem kr mal cmok požrla, ker bom kr takoj dežuralauser posted image - pa sej bo, sam da lohk brez slabe vesti hodm na faks, pa je vse OK. Aja, tazadn izpit ki sem ga delala in mislila, da bom ruknla, sem naredila z 8 user posted image (povprečje je blo 7,3).

Zdej bom pa počas zaključla, ker bi blo fajn it kej jest (dosedaj sem najprej 3kg zgubila, zdej sm se pa 1kg zredila).

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
8.5.2008 18:25:08   
šema
ANIME- pozabla sem napisat (kljub prejšnjemu romanu), da imam ponovni pregled pri G 14.5. (na hčerin 13.rd), ne vem pa ali mi bo naredila ponovno UZ ali me bo le vaginalno pregledala???

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.