Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 12:37:53
|
|
|
|
Februarka08
|
Uf, čvekate... Pa kje mate čas Midve sva se dons že neki navozičkale, mami se je načvekala , zdej sem pa tamalo gor prnesla, je neki jokcala, sem ji dala dudo in spi naprej. Ah, se že oglaša, sem se prehit pohvalila. No sej, kosilo bom mela hit narjeno, danes bo čežana in pire krompir, je bla včer taka pojedina, da je dons bolj lahka hrana. Je pa dons spala dobrih 8 ur , pojedla joško (totalno nabito), še mal dremala naprej, tako da sva vstale šele po 8 uri, potem se je pa zgovarjala sama s sabo, da sem se jaz lahko v miru uštimala ipd. Zdej jo grem pa k men v kuhinjo prnest, da še krompir nalupim, pol greva pa papat. Popoldne pa na teren, ji morm oblekco kupit/izposodit za krst. Upam, da bom dobila. A ni lepo k je tak sončkek zdaj? Prav super je. Smo skoz lahko zunaj...
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 13:20:08
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pa k Pinči na šparoge, če bo dvignila GSM halo.kdaj se pa Pina ni javla naGSM. MAter ga s sabo vlečim kot mačka mlade Šparoge te čakajo. So že zblanširane in samo v kozičko jih vržem. A boš z jajčki jedla ali z rižkom ali oboje? Pa tvojga bova naterale eno zadnjo taco od prasca malo očedit. Da bodo jedi boljše . Mojga žal ne bo doma, ker ma vaje.... KDaj približno se primajate? Midve sva šli danes oebno delat in hudiči sploh niso meli uradnih ur, čeprav majo na spletu napisano da so. Bova jutri šli ponvno na UE. Grem sedaj malo likat, pa hišo v red spravit, da ne bo dolenjko jutri kap.
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 14:44:40
|
|
|
|
larisa
|
Evo, mi smo s telovadbe. Punce to je pa tak zakon, da priporočam vsaki, ki ima možnost, voljo, željo, čas, denar, itd... Sem totalno navdušena! Zdej grem pa mal pospravljat, ker mam popoldne spet polno bajto Se ''vidimo'' zvečer
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 14:58:09
|
|
|
|
itata
|
larisa: mene ful zanima dej še kako besedo na temo te telovadbe povej! kje kolk kaj delate??
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 15:16:37
|
|
|
|
ella79
|
mene tudi zanima ta telovadba sicer bi bolj na jesen, k zdej se mi zdi vseeno bolje biti zunaj na sončku je tok luštn zunaj, sva se potepali zdej pa kako urco doma, potem pa spet vn
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 15:19:33
|
|
|
|
ella79
|
sem hotla ene slikce pripopat, pa ne pokaže potem pa nič
< Sporočilo je popravil ella79 -- 8.5.2008 15:23:07 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 16:00:01
|
|
|
|
ELMA
|
itata Nemorem verjet kakšno kožo ima naša ,še dons zjutraj sem jo namazala , in ni vidit niti ene pikice , enostavno je koža se spucala , pa tiste pikice in fleki , ki kot pravijo da naj bi se dojenčkom koža čistila ,,,so izginile ,,.Enostavno take ličke do zdej ni imela ....Mazilo dobiš le na recept in ti ga v lekarni pripravijo , na škatli pa piše ADVANTAN 10,0 , UNG.EMOLIENS od 50,0 Upam da sem prav napisala...
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 16:19:20
|
|
|
|
buči
|
mery_lou, mislim, da je remicka moja bivša dohtarca, ker jo bom definitivno zamenjala! Kdaj boste pile? Jaz tudi pridem! Pa čike prinesem. Bom kupila Eve 120. S temi smo se na žurkah vedno preseravale. Samo problem jih je prižgat, ker so tako dolgi ... Danes sem se pa toliko nahodila, ker sem brez avta, da sem čisto fertik. Jutri pa po mirenco! Malo me je strah, ampak upam, da bo vsaj delovala, da ne bo kakšnega pacanja v nedogled.
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 17:30:35
|
|
|
|
mary_lou
|
Men je pa vedno dala remicka kar sm hotla, men je res kul ona
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 18:29:50
|
|
|
|
anandrej
|
Hello! Se po dolgem cajtu spet oglašam. Enih 14 dni nisem sploh pogledal ringaraje, sem pa sedaj naredil domačo nalogo in preletel enih 30 strani nazaj, da vidim, kaj se kaj dogaja. Jaz od začetka meseca koristim dopust za nego otroka in imam sedaj še manj časa kot prej Nekaj še za službo delam, pa še ene stare fotografije sem se spravil rihtat, za praznike smo pa tak skoz zunaj bili. Aja pa za potni list smo se slikali. Je kar v prvem uspelo, čeprav je potem na UE nekaj težila, da ji sporoča, da je z ozadjem nekaj narobe (še dobro da ni rekla, da je s Sebastianom kaj narobe ), ampak do sedaj še ni klicala, da je treba popravit, tak da upam, da bodo le naredili. Včeraj je naš tamali imel 3. mini RD, danes pa so ga za darilo cepili Je prenesel prav po moško in ni nič zajokal. Edino potem je bil malo zaspan, nad čemer pa se sploh ne bi pritoževal . Sedaj meri 63 cm in je 6100g težek. Dohtarca ga je dvakrat merila, ker se ji je zdelo, da je preveč zrasel. Malo jo je zmedlo, ker so ga pred enim mesecem namerili 56,5 cm, ampak se mi zdi, da so takrat malo premalo namerili. Drugače pa vse v redu. Nova fora, ki jo ima ta mali sedaj je, da si nonstop liže roko . Pa igrače bi tudi že kar v uste nesel. Evo, mnde sem vse povedal, kar sem hotel. Tak, sedaj bom pa malo bolj redno bral, da mi ne bo treba tolk za nazaj
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 18:32:30
|
|
|
|
itata
|
elma: men je za tiste pikice k se koža puca že ena lekarnipka krema za dojenlke pomagala... to zdej so pa drugačne pikice.... bom jutr poklicala še enkrat
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 18:42:07
|
|
|
|
nizy
|
mi smo naše preglede opravili ,.... kolki so uredu ,izvid dobimo po pošti,.... naša srednja punca je dobila cel kup zdravil za zaščito za dihala ,pa napotnico za alergološko ambulanto ,... mami pa fasala cenesten tavelko škatlo vaginalete +kremca ,... anandrej- za mini rd
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 19:21:58
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata elma: men je za tiste pikice k se koža puca že ena lekarnipka krema za dojenlke pomagala... to zdej so pa drugačne pikice.... bom jutr poklicala še enkrat itata naša je imela tudi nekaj podobnega kot tvoj ,Jakob , ampak pravim da so stemi flekami šle tudi tiste prejšne pikice ki je imela na sebi .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 19:31:36
|
|
|
|
itata
|
elma: aha ok. zdej razumem bom jutr še mal potelefonirala zdravnici, ker je men dala pač sam za lasišče mazat - to je bolš. za pikice pa kao dieta... lišaje po telesu ima pa itak še zmeri, to pa ni nič bolš...
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 19:49:33
|
|
|
|
itata
|
jakob je lepo spal dop, pol pa pop sam mal podremal 2x po pol urce... da nadaljujem zgodbo z vozičkom. ko smo bili na zbiljah je sicer jamral v lupinci (ne jokal, sam mal težil), ampak se je po ene pol ure vdal in zaspal, ampak seveda samo dokler se z mamo nisva dol vsedle in pijačo naročile zloba mala. pol smo šli nazaj in sem popoldne spet probala, ko sem ocenila, da je zaspan in sem ga vozila v košari pred hišo pa je 15 min se pogovarjal in brcal igračke na loku, pol pa mal dudo potegnil pojamral in v 10 min zaspal - kar dobr za en dan. sicer je spet spal sam pol ure, ampak ni pa jokal in ni ga blo treba ven vzet! sej mogoče pa še bo kej iz tega otroka al je pa bolj od mene in moje vztrajnosti odvisno no zdej mi pa komira klele na kavču... tamle ga pa že topla banja čaka, ker mi je moj že vodo naštimal, ker sem mislila, da se zbuja pa nič od tega. ga bom po mojem kar mal "porukala", da se zbudi.. že tko ma uro za zaspat pozn naštelano na 21:45... če ga pustim bo pa do jutr pokonc al kako?
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 20:17:28
|
|
|
|
buči
|
Drage moje, mene bo menstra ubila, sem čisto fuč, sem vas samo prebrala in vam želim lahko nočko!
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 21:31:37
|
|
|
|
ella79
|
anandrej za sebastianov 3. mini roj dan in njegove cm in kg buči, a tok te je zdelala tale M sem tole našla, sam ne vem a je že ena enkrat ta članek pripopala http://med.over.net/klinicne_stroke/dojenje/index.php?pcat=185&stran=1&n=14137 jaz si morm še čas vzet in prebrat, tako da upam da nisem kako neumnost vam dala a katera pride na večerni čvek
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 21:44:54
|
|
|
|
Februarka08
|
Ojla. Moja princeska tud danes že nekaj časa pridno pančka, to noč mi je spala dobrih 8 ur, prejšnjo 6, bomo videli kaj bo danes. Če bo nekje vmes, ne bom mela nič proti. Smo pa danes mal lutali naokoli, sem šla tud krstno oblekico izbrat za mojo Larisko, si jo bom kar izposodila in to tam kjer sem si tud poročno, se mi zdi najbolj pametno, ker je itak ne bo nikol več oblekla. Bo pa tako lepa kot sam angelček. Zdaj grem pa še jaz pod tuška, potem pa v mižule mažule. Pridno pančkajte. Nočko!!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 21:44:56
|
|
|
|
pina-1
|
evo ella jaz sem tu.. Kaj je blo dobrga danes buči ti se miprov smiliš s tole hudičevko. itatia, bravo za jakobov npredek v vozičku. Ana je že v mižulah, mia bo upam kmalu. JAz sem pa končno našla triminute mira da pojem marmelado in kruh kje je pa dolenjka danes??? je še ni blo na čvek.
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 21:47:38
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dober večer! ELMA in ITATA, sem v zadnjem postu napisala, da ima tudi moj atopični dermatitis. Najbolj se mu pozna na obrazu in glavici. Elma ADVANTAN mazilo je kortikosteroid, ki res zelo pomaga, vendar pa žal dela tudi veliko škodo, saj kožo zelo tanjša, zato se ga sme uporabljati res kratek čas. Jaz se tega mazila izogibam. Sem pa šla jaz takoj, ko so se znaki alergije pojavili na strogo dieto brez KM, jajc in pšenice, saj so le te alergije najpogostejše. Koža se mu je res lepo popravila, za obraz uporabljam hladilno mazilo 5% olivno olje v belobazi, za telo in nego pa sem v lekarni kupila ADERMO saj mu le ta najbolj odgovarja. Obstaja pa še AVENE. Jaz mojega kopam sedaj le 1x tedensko v mlačni vodi, ne uporabljam nobenega mehčalca, za pranje pa uporabljam pralni prašek Persil Sensitive. Pa se mu je kožica res lepo popravila. Sem pa se naročila na testiranje, pa je ful zasedeno. ITATA rada bi te opozorila, da lahko traja tudi od 2 do 3 tedne, da določena alergena snov popolnoma izgine iz telesa. Pa tudi s sojinim mlekom ni dobro pretiravati, saj je tudi le to poznano kot močan alergen. Najboljše in 100% varno je le riževo mleko. Upam, da mi ne zamerita, ker sem se vmešala. Lp
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 21:50:24
|
|
|
|
ella79
|
februarka danes bo Larisa spančkala 10 ur ooo pina a še dolenjko počakamo jaz sem pa ravno palačinke s skuto in sladoledek zravn povečerjala bo to mela Zoja za zajtrk
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 21:53:23
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ooo pina a še dolenjko počakamo jaz sem pa ravno palačinke s skuto in sladoledek zravn povečerjala bo to mela Zoja za zajtrk jah po moje ona z lubijem proslavlja dobre izvide MV. MI kar po eni dolenjski joti diši joj jaz bi tudi zdej eno palačinko s skuto.... pa sladoled.... grem po kozarec mleka
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 22:01:21
|
|
|
|
ella79
|
sej to se pa ja splača proslavljat z eno fajn joto a kozarc mleka te je zanikal, k si prebrala palačinke in sladoled
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 22:03:07
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a kozarc mleka te je zanikal, k si prebrala palačinke in sladoled ne sej bi raje palačinke, pa jih trenutno ni. Edino kar sem našla pametno v hladilniku je bil kozarec mleka in korenček Uff, kaka kombinacija
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 22:13:11
|
|
|
|
pina-1
|
ella kam si zdej šla? zopet na palačinke in sladoled. KEr ni nibene grem jaz k mojmu možeku na kavč... avtomobile gledat. Kot da me to zanima.... dolenjka no javi kdaj vas jutri lahko pričakujem. nočko
|
Ustava RSlotoskaSte že kdaj prebrali Ustavo RS?Da, vsakodnevno se srečujem z njo. (
8%)
Da, v šoli oz. na fakulteti (
25%)
Enkrat, tako mimogrede (
12%)
Ne, še nikoli (
55%)
Število vseh glasov: 392Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!