|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
8.5.2008 12:37:53   
Februarka08
Uf, čvekate... Pa kje mate časuser posted image
Midve sva se dons že neki navozičkale, mami se je načvekalauser posted image , zdej sem pa tamalo gor prnesla, je neki jokcala, sem ji dala dudo in spi naprej. Ah, se že oglaša, sem se prehit pohvalila.user posted image No sej, kosilo bom mela hit narjeno, danes bo čežana in pire krompir, je bla včer taka pojedina, da je dons bolj lahka hrana.user posted image
Je pa dons spala dobrih 8 uruser posted image , pojedla joško (totalno nabito), še mal dremala naprej, tako da sva vstale šele po 8 uri, potem se je pa zgovarjala sama s sabo, da sem se jaz lahko v miru uštimala ipd.
Zdej jo grem pa k men v kuhinjo prnest, da še krompir nalupim, pol greva pa papat. Popoldne pa na teren, ji morm oblekco kupit/izposodit za krst. Upam, da bom dobila.

A ni lepo k je tak sončkek zdaj? Prav super je. Smo skoz lahko zunaj...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
8.5.2008 13:20:08   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

pa k Pinči na šparoge, če bo dvignila GSM user posted image  user posted image

halo.kdaj se pa Pina ni javla naGSM. MAter ga s sabo vlečim kot mačka mladeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Šparoge te čakajo. So že zblanširane in samo v kozičko jih vržem. A boš z jajčki jedla ali z rižkom ali oboje?user posted image user posted image user posted image  Pa tvojga bova naterale eno zadnjo taco od prasca malo očedit. Da bodo jedi boljšeuser posted image . Mojga žal ne bo doma, ker ma vaje....

KDaj približno se primajate?

Midve sva šli danes oebno delat in hudiči sploh niso meli uradnih ur, čeprav majo na spletu napisano da so. Bova jutri šli ponvno na UE.

Grem sedaj malo likat, pa hišo v red spravit, da ne bo dolenjko jutri kap.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
8.5.2008 14:44:40   
larisa
Evo, mi smo s telovadbe. Punce to je pa tak zakon, da priporočam vsaki, ki ima možnost, voljo, željo, čas, denar, itd... Sem totalno navdušena!

Zdej grem pa mal pospravljat, ker mam popoldne spet polno bajtouser posted image

Se ''vidimo'' zvečeruser posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
8.5.2008 14:58:09   
itata
larisa: mene ful zanima dej še kako besedo na temo te telovadbe povej! kje kolk kaj delate??

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
8.5.2008 15:16:37   
ella79
mene tudi zanima ta telovadba user posted image sicer bi bolj na jesen, k zdej se mi zdi vseeno bolje biti zunaj na sončku user posted image

je tok luštn zunaj, sva se potepali user posted image zdej pa kako urco doma, potem pa spet vn user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
8.5.2008 15:19:33   
ella79
sem hotla ene slikce pripopat, pa ne pokaže user posted image
potem pa nič

< Sporočilo je popravil ella79 -- 8.5.2008 15:23:07 >

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
8.5.2008 16:00:01   
ELMA
itata Nemorem verjet kakšno kožo ima naša user posted image  ,še dons zjutraj sem jo namazala , in ni vidit niti ene pikice , enostavno je koža se spucala , pa tiste pikice in fleki , ki kot pravijo da naj bi se dojenčkom koža čistila ,,,so izginile ,,.Enostavno take ličke do zdej ni imela ....Mazilo dobiš le na recept in ti ga v lekarni pripravijo , na škatli pa piše 
ADVANTAN  10,0  ,   UNG.EMOLIENS od 50,0 

Upam da sem prav napisala...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
8.5.2008 16:19:20   
buči
mery_lou, mislim, da je remicka moja bivša dohtarca, ker jo bom definitivno zamenjala!

Kdaj boste pile? Jaz tudi pridem! Pa čike prinesem. Bom kupila Eve 120. S temi smo se na žurkah vedno preseravale. Samo problem jih je prižgat, ker so tako dolgi ... user posted image

Danes sem se pa toliko nahodila, ker sem brez avta, da sem čisto fertik. Jutri pa po mirenco! Malo me je strah, ampak upam, da bo vsaj delovala, da ne bo kakšnega pacanja v nedogled.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
8.5.2008 17:30:35   
mary_lou
Men je pa vedno dala remicka kar sm hotla, men je res kul ona

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
8.5.2008 18:29:50   
anandrej
Hello!

Se po dolgem cajtu spet oglašam. Enih 14 dni nisem sploh pogledal ringaraje, sem pa sedaj naredil domačo nalogo in preletel enih 30 strani nazaj, da vidim, kaj se kaj dogaja. Jaz od začetka meseca koristim dopust za nego otroka in imam sedaj še manj časa kot prej user posted image Nekaj še za službo delam, pa še ene stare fotografije sem se spravil rihtat, za praznike smo pa tak skoz zunaj bili. Aja pa za potni list smo se slikali. Je kar v prvem uspelo, čeprav je potem na UE nekaj težila, da ji sporoča, da je z ozadjem nekaj narobe (še dobro da ni rekla, da je s Sebastianom kaj narobe user posted image ), ampak do sedaj še ni klicala, da je treba popravit, tak da upam, da bodo le naredili.

Včeraj je naš tamali imel 3. mini RD, danes pa so ga za darilo cepili user posted image Je prenesel prav po moško in ni nič zajokal. Edino potem je bil malo zaspan, nad čemer pa se sploh ne bi pritoževal user posted image . Sedaj meri 63 cm in je 6100g težek. Dohtarca ga je dvakrat merila, ker se ji je zdelo, da je preveč zrasel. Malo jo je zmedlo, ker so ga pred enim mesecem namerili 56,5 cm, ampak se mi zdi, da so takrat malo premalo namerili. Drugače pa vse v redu. Nova fora, ki jo ima ta mali sedaj je, da si nonstop liže roko user posted image . Pa igrače bi tudi že kar v uste nesel.

Evo, mnde sem vse povedal, kar sem hotel. Tak, sedaj bom pa malo bolj redno bral, da mi ne bo treba tolk za nazaj user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
8.5.2008 18:32:30   
itata
elma: men je za tiste pikice k se koža puca že ena lekarnipka krema za dojenlke pomagala... to zdej so pa drugačne pikice.... bom jutr poklicala še enkrat

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
8.5.2008 18:42:07   
nizy
mi smo naše preglede opravili ,.... kolki so uredu ,izvid dobimo po pošti,.... naša srednja punca je dobila cel kup zdravil za zaščito za dihala ,pa napotnico za alergološko ambulanto ,... mami pa fasala cenesten tavelko škatlo vaginalete +kremca ,...

anandrej- user posted image  user posted image  user posted image   za mini  rd

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
8.5.2008 19:21:58   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: itata

elma: men je za tiste pikice k se koža puca že ena lekarnipka krema za dojenlke pomagala... to zdej so pa drugačne pikice.... bom jutr poklicala še enkrat

itata naša je imela tudi nekaj podobnega kot tvoj ,Jakob , ampak pravim  da so stemi flekami šle tudi tiste prejšne pikice ki je imela na sebi .

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
8.5.2008 19:31:36   
itata
elma: aha ok. zdej razumemuser posted image  bom jutr še mal potelefonirala zdravnici, ker je men dala pač sam za lasišče mazat - to je bolš. za pikice pa kao dieta... lišaje po telesu ima pa itak še zmeri, to pa ni nič bolš...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
8.5.2008 19:49:33   
itata
jakob je lepo spal dop, pol pa pop sam mal podremal 2x po pol urce... da nadaljujem zgodbo z vozičkom. ko smo bili na zbiljah je sicer jamral v lupinci (ne jokal, sam mal težil), ampak se je po ene pol ure vdal in zaspal, ampak seveda samo dokler se z mamo nisva dol vsedle in pijačo naročileuser posted image  zloba mala. pol smo šli nazaj in sem popoldne spet probala, ko sem ocenila, da je zaspan in sem ga vozila v košari pred hišo pa je 15 min se pogovarjal in brcal igračke na loku, pol pa mal dudo potegnil pojamral in v 10 min zaspal - kar dobr za en dan. sicer je spet spal sam pol ure, ampak ni pa jokal in ni ga blo treba ven vzet! sej mogoče pa še bo kej iz tega otrokauser posted image  al je pa bolj od mene in moje vztrajnosti odvisnouser posted image

no zdej mi pa komira klele na kavču... tamle ga pa že topla banja čaka, ker mi je moj že vodo naštimal, ker sem mislila, da se zbujauser posted image  pa nič od tega. ga bom po mojem kar mal "porukala", da se zbudi.. že tko ma uro za zaspat pozn naštelano na 21:45... če ga pustim bo pa do jutr pokonc al kako?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
8.5.2008 20:17:28   
buči
Drage moje, mene bo menstra ubila, sem čisto fuč, sem vas samo prebrala in vam želim lahko nočko!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
8.5.2008 21:31:37   
ella79
anandrej user posted image user posted image za sebastianov 3. mini roj dan in njegove cm in kg user posted image  user posted image

buči, a tok te je zdelala tale M user posted image

sem tole našla, sam ne vem a je že ena enkrat ta članek pripopala user posted image
http://med.over.net/klinicne_stroke/dojenje/index.php?pcat=185&stran=1&n=14137

jaz si morm še čas vzet in prebrat, tako da upam da nisem kako neumnost vam dala user posted image user posted image

a katera pride na večerni čvek user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
8.5.2008 21:44:54   
Februarka08
Ojla.

Moja princeska tud danes že nekaj časa pridno pančka, to noč mi je spala dobrih 8 ur, prejšnjo 6, bomo videli kaj bo danes. user posted image Če bo nekje vmes, ne bom mela nič proti. user posted image Smo pa danes mal lutali naokoli, sem šla tud krstno oblekico izbrat za mojo Larisko, si jo bom kar izposodila in to tam kjer sem si tud poročno, se mi zdi najbolj pametno, ker je itak ne bo nikol več oblekla. Bo pa tako lepa kot sam angelček. user posted image
Zdaj grem pa še jaz pod tuška, potem pa v mižule mažule. Pridno pančkajte.
Nočko!!! 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
8.5.2008 21:44:56   
pina-1
evo ella jaz sem tu.. Kaj je blo dobrga danesuser posted image user posted image user posted image

buči ti se miprov smiliš s tole hudičevko.

itatia, bravo za jakobov npredek v vozičku.

Ana je že v mižulah, mia bo upam kmalu. JAz sem pa končno našla triminute mira da pojem marmelado in kruhuser posted image

kje je pa dolenjka danes??? je še ni blo na čvek.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
8.5.2008 21:47:38   
mala_pikica
Dober večer!

ELMA in ITATA, sem v zadnjem postu napisala, da ima tudi moj user posted image  atopični dermatitis. Najbolj se mu pozna na obrazu in glavici. Elma ADVANTAN mazilo je kortikosteroid, ki res zelo pomaga, vendar pa žal dela tudi veliko škodo, saj kožo zelo tanjša, zato se ga sme uporabljati res kratek čas. Jaz se tega mazila izogibam.
Sem pa šla jaz takoj, ko so se znaki alergije pojavili na strogo dieto brez KM, jajc in pšenice, saj so le te alergije najpogostejše. Koža se mu je res lepo popravila, za obraz uporabljam hladilno mazilo 5% olivno olje v belobazi, za telo in nego pa sem v lekarni kupila ADERMO saj mu le ta najbolj odgovarja. Obstaja pa še AVENE. Jaz mojega user posted image  kopam sedaj le 1x tedensko v mlačni vodi, ne uporabljam nobenega mehčalca, za pranje pa uporabljam pralni prašek Persil Sensitive. Pa se mu je kožica res lepo popravila. Sem pa se naročila na testiranje, pa je ful zasedeno.
ITATA rada bi te opozorila, da lahko traja tudi od 2 do 3 tedne, da določena alergena snov popolnoma izgine iz telesa. Pa tudi s sojinim mlekom ni dobro pretiravati, saj je tudi le to poznano kot močan alergen. Najboljše in 100% varno je le riževo mleko. Upam, da mi ne zamerita, ker sem se vmešala. Lp

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
8.5.2008 21:50:24   
ella79
februarka danes bo Larisa spančkala 10 ur user posted image user posted image user posted image

ooo pina user posted image a še dolenjko počakamo user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa ravno palačinke s skuto in sladoledek zravn povečerjala user posted image user posted image user posted image bo to mela Zoja za zajtrk user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
8.5.2008 21:53:23   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ooo pina user posted image a še dolenjko počakamo user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa ravno palačinke s skuto in sladoledek zravn povečerjala user posted image user posted image user posted image bo to mela Zoja za zajtrk user posted image user posted image

jah po moje ona z lubijem proslavlja dobre izvide MV. MI kar po eni dolenjski joti dišiuser posted image user posted image user posted image

joj jaz bi tudi zdej eno palačinko s skuto.... pa sladoled.... grem po kozarec mlekauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
8.5.2008 22:01:21   
ella79
sej to se pa ja splača proslavljat z eno fajn joto user posted image user posted image  user posted image user posted image

a kozarc mleka te je zanikal, k si prebrala palačinke in sladoled user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
8.5.2008 22:03:07   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

a kozarc mleka te je zanikal, k si prebrala palačinke in sladoled user posted image

ne sej bi raje palačinke, pa jih trenutno ni. Edino kar sem našla pametno v hladilniku je bil kozarec mleka in korenčekuser posted image  Uff, kaka kombinacijauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
8.5.2008 22:13:11   
pina-1
ella kam si zdej šla? zopet na palačinke in sladoled.

KEr ni nibene grem jaz k mojmu možeku na kavč... avtomobile gledat. Kot da me to zanima....user posted image

dolenjka no javi kdaj vas jutri lahko pričakujem.user posted image

nočko

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ustava RS
lotoska

Ste že kdaj prebrali Ustavo RS?

Da, vsakodnevno se srečujem z njo. (8%)

Da, v šoli oz. na fakulteti (25%)

Enkrat, tako mimogrede (12%)

Ne, še nikoli (55%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!