|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
8.5.2008 15:19:18   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

NaILa te vidim!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A pol vidiš kako pridno se učim statistikouser posted image

Helena ma jest sm skoz priklopljena, ampak večino od tega me ni za računalnikom. Še ko grem v Lj. dostikrat pustim računalnik prižgan.

Sem dans kar malo razočarana. Sem mislila, da bova s fantom kupila eno parcelo pa je najbrž ne bova. Sva na ogled poklicala še sestro in njenega moža, ki se ukvarjata z nepremičninami in sta tolk enih p... odkrila, da je ajoj. No, se že prej se mi je zdel, da ni vse čisto, ampak sem vseeno upala. user posted image  Pa še en kre...  agent je bil in kar neki težil, da je vse možno. Da lahko mal manj kot po vodi hodiš, če hočeš.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
8.5.2008 15:24:03   
andreja32
evo mere za sedmi mesec: 9790dkg, 72cm.pa danes smo dobili četrti zobek,.....juhuuuhuuuu bomo bolje spaliuser posted image .je pa jokala samo da je zagledala zdravnika, ko ji je dal pa še inekcijo jo pa nisem mogla umirit ene 15 min.preberem za nazaj pa se oglasim še kaj.FAJN BODITEuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
8.5.2008 16:20:15   
Anonimen
Ojla.
Madona je vroče a. Jaz sem ga prej nesla malce na teraso kar v samem bodiju, in v hlačkah seveda.

Helenav, škoda. Ampak jaz vem, da bo še priložnosti, da se spoznamo. Upam no. Taka gužva praviš, da je? Hmm, potem pa je tudi mene malo minilo.

Andreja, user posted image  za zobek.

NaILa, škoda. Upam, da kmalu najdeta svojo parcelo. user posted image

Sem kaj pozabla? user posted image

Mišek spi drugo rundo, jaz pa likam. user posted image  Ponavadi rada likam, ampak danes ne, ker je takooo vroče. Ampak moram.

(odgovor članu andreja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2203
8.5.2008 17:26:57   
LINA31
Danes je pa res en vroč dan, ampak meni je to superuser posted image user posted image .

tianna...ponoči mu dam od Hippa mleko. Ga spije 220 mluser posted image .

guppy....sigurno je migrena. Jo imam tudi jaz. Ravno prejšnji ponedeljek sem jo imela...bruhala kot vidrauser posted image user posted image . Meni pomaga Aspirin migran in dveurni počitek in sem kot nova.
Kako si kaj zdaj, te je že minil?

Žan je še zunaj z mojo sestrico, jaz pa na RR-ju.user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
8.5.2008 17:33:12   
uska

Ciao punce,

Mi smo spet OK. In kot se je izkazalo, Jure ni imel vnetega ušesa, ampak je prebolel 6. otroško bolezen. Tako, da smo sedaj zdravi in pikasti. Wow, sam da je mimo. Sandra, pa si le imela prav. Ti to tko na daljavo diagnosticiraš? user posted image

Annela, na www.adriatica.net boš našla marsikaj za morje.

Guppy, kaj pa če je na poti še en user posted image  al pa user posted image user posted image ?

Aja pa še mere za 8mesecev. 9,1Kg in 74,5cm.
pa, pa

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
8.5.2008 20:42:43   
lemavrica
Ojla,

mi smo se danes cel dan potepali, malo po Tivoliju, malo po Mengšu. Je tako pasalo, JAka je bil ful priden. Tile lepi dnevi so tko fini.

Guppy user posted image upam da te danes ne bo bolela glava. Mene je predvčerajšnjim zvečer tako bolela da sem mislila da me bo poralo. Kako je bio pri P?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
8.5.2008 21:28:52   
Anonimen
Dober večer.
A ni nobene? user posted image  Jaz sem ga dala spat. Prej sem pustila likanje (oz. ga preložila na jutri) in sva šibala ven. Sva šla na kavico, pa malo pohajat... Pasalo je. user posted image

Uska super, da ste dali skozi. Nas še čaka. user posted image

Guppy, kako si? Upam, da se glavobol ne ponovi. user posted image

Sandra, se vidi, da je dragi na dopustu. user posted image  Saj prav. Uživajte! user posted image

No, mene še čaka posoda za pospravit... Pa malo RR seveda. user posted image  Potem pa spat.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2207
8.5.2008 21:46:53   
nena80
Bok!

Danes imam tako naporen dan za sabo, da je jojuser posted image ... Z malim sva razbila avto, sva parkirala "rikverc" in zadela v škarpouser posted image user posted image  in kar fajn razbila avto... Pol mi je pa za piko na i še mali padel za sedežuser posted image , tako sem se ustrašila, da je joj, čisto sem bila zgubljena, da ne povem kako so se mi tresle roke, jaooo...pa sem mu hotla samo bodi preobleči, ker je bil moker po hrbtu in sem se samo obrnila k torbi, da vzamem svežega ven, pa se mi je prekotalil pod sedež, še sedaj mi je fajn hudo in me skrbi, če si ni kaj narediluser posted image , drugače ima malo rdečo na lički, ampak drugje ni nič videti in jokal je samo eno 2 minuti, vendar me vseno skrbi in ne vem ali naj grem zjutraj do P ali ne....Pravi mojuser posted image , da se mi bojo smejali, ker če bi ga kaj bolelo bi sigurno jokaluser posted image ...Ful me skrbi in imam fajn slabo vest kako slaba mama semuser posted image , sem bila še pod vplivom nesreče, pol pa še touser posted image ...

joj sem napisala celo klobaso brez repa in glave, vendar sem morala dati to ven...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
8.5.2008 21:56:12   
helenav
nena80 user posted image user posted image user posted image user posted image ..itak, da mu ni bilo nič....ampak ti,za bit mirna kar pokliči Ppa naj ga malček pogleda.....ti bo lažje....ne stoj pa si mislit,da si zaradi tega slaba mama!!!! Kaj takega niti pomislit ne smeš..buške bojo še in še....zaradi takšnihuser posted image in drugačnih padcev....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
8.5.2008 21:59:58   
nena80
Sandra a potrebuješ še vzorec vabila za krst ali ne več, čakam na naslov, seveda če nisem že prepozna...

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
8.5.2008 22:04:31   
nena80

nena80 user posted image user posted image user posted image user posted image ..itak, da mu ni bilo nič....ampak ti,za bit mirna kar pokliči Ppa naj ga malček pogleda.....ti bo lažje....ne stoj pa si mislit,da si zaradi tega slaba mama!!!! Kaj takega niti pomislit ne smeš..buške bojo še in še....zaradi takšnihuser posted image in drugačnih padcev....

hvalauser posted image ,
še sedaj sem čisto adijo, bolj zaradi padcauser posted image , kot pa zaradi nesreče, bom pa res zjutraj kar skočila z njim do P,... ker morava itak iti ocenit škodo na avtuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
8.5.2008 22:05:08   
Anonimen
Nena80, se pridružujem temu, kar je napisala Helenav. Nisi slaba mama!!! To se lahko vsakomur zgodi. Opazuj ga kako se obnaša; če je odsoten in se ne odziva, če bruha, če je zaspan itd. Pediatra pa vseeno pokliči. Za svojo dušo. Jaz mislim, da je ok. Držim pesti. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu nena80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2212
8.5.2008 22:05:38   
lemavrica
nena user posted image  pa res nisi slaba mama zaradi tega. Kar se pa avta tiče, pleh je pleh, važno da sta vidva ok.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
8.5.2008 22:09:05   
Naty 76
Nena80 če se mali normalno obnaša, ne bruha, ne spi več kot ponavadi in je na sploh dobro razpoložen potem mislim, da se nimaš kaj bat. Se pa strinjam s Helenov, da pokličeš P, da boš bolj mirna. En velik user posted image  za oba. Si predstavlajaš kaj vse bo lahko pri nas, ko bom lovila dva. Raje ne pomislim.

Mi smo se šli pokazat prababici, ki je v domu za ostarele. Zelo je bila vesela, ampak ta trenutek pa ne ve več, da smo bili pri njej. Kako so krute te bolezni.

Grem še malo možeka pogledat. Zdaj ga dva dni ne bo, v nedeljo bo pa tako utrujen, da bo tako kot da ga ni.

Dobro spančkajte.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
8.5.2008 22:24:01   
Anonimen
AAAA Helena ima nov avatar. user posted image

Naty, te bolezni so res krute. Žal. Sigurna pa sem, da se je takrat, ko ste bili tam, imela lepo in vas je bila vesela, kajne? Koliko pa je stara, če smem vprašati?
Lepo se imejta z dragim. user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
8.5.2008 23:42:19   
sandra85
dorotea user posted image user posted image user posted image bravo za hiško-pa lepo porihtajteuser posted image škoda da te ne bo na srečanje
nena80 user posted image user posted image user posted image vrjamem, da si bila zmedena zarad "karambola" nisi slaba mamica zaradi tega!!!!!!!!!!vrjemi pa, da ni to zadnji padec in buška user posted image
pa hvala za pomoč-sva glih zdaj z dragim 3 ure sestavljala vabilo in nama je le uspelo. problem je bil samo v tem, da nisva imela nobenega pametnega programa za to naredit.
IZVIRNO SPOROČILO: uska

Sandra, pa si le imela prav. Ti to tko na daljavo diagnosticiraš? user posted image

user posted image user posted image user posted image samo da je mimouser posted image zdaj pa uživajte

NaILa škoda za parcelo. upam da najdeta v kratkem kej lepega in ugodnega sevedauser posted image
guppy upam, da si kej bolje!!! user posted image kaj pa pravi kej vaša P za M&M user posted image
helena lep avatar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naty prababica vas je bila sigurno ful vesela uni trenutek, če pa je že pozabila, pa jo le razveselte večkratuser posted image

tianna ja se vidi, da je dragi domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enej se je danes dojil samo ponoči, 1x čisto malo pozno popoldan in ob 19h30 pred spanjem. sem imela cel dan tak pritisk v prsih...tako da je bila danes kr čez cel dan GH na jedilniku in mu tako kr paše, čeprav ima še vedno rad mleko (zizo)
kar pa je pri nas novo je to, da se je začel pred parimi dnevi "sprehajat" po stajici-seveda tako, da se drži in počasi dela korake...
je pa tudi začel sam dajat hrano v usta in to tako lepo z pincetnim prijemom, da je prav lepo gledatuser posted image
in začel je hodit tako da ga js držim za rokice

zdaj pa se grem še malo pocartat, itak ni nobene več gor...
lepo in mirno noč vam želim

aja še nekaj:
če ste opazile, da sem kero septembrko izbrisala in še bom izbrisala iz seznamčka, je bila to njihova želja

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
9.5.2008 0:02:54   
nena80
punce hvla za tolažbo in lepe besedeuser posted image user posted image user posted image  zlate ste...

lahko noč

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
9.5.2008 6:45:08   
ana b
Jutro!
I'm back! user posted image user posted image
Pa gre spet vse po starem, tudi spanje. Nejc je včeraj, ko smo prišli iz bolnice že hotel na igriščeuser posted image .
dorotea user posted image user posted image user posted image bravo za hiško
nena80 user posted image user posted image user posted image   Kaka slaba mama neki! Mislim, da jih je zelo malo, ki se jim kaj takega ni zgodilo. In seveda prva buška najbolj boli, predvsem nas mamice user posted image . Mi se pri našem tavelikem fantu samo še smejimo, ko gledamo modrice povsod o telesu user posted image  Avto pa user posted image , ampak se da vse popravit, samo da sta vidva O.K.

NaILa škoda za parcelo. upam da najdeta v kratkem kej lepega in ugodnega sevedauser posted image
guppy upam, da si kej bolje!!! user posted image  . Po opisu sodeč pa je najverjetneje migrena. In še enkrat hvala za vse sms, mi je prav pasalo, da nekdo misli name.
helena lep avatar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naty prababica vas je bila sigurno ful vesela

Sandra: super za Enejevo napredovanje

Mi pa še vedno puzamo v rikverc in se zelo trudi postavit na vse 4 user posted image .

In seveda vsem  bubančkom user posted image , in user posted image user posted image  za vse zobke,....

Zdaj pa nujno rabim user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
9.5.2008 7:49:27   
NalLa
Dobro jutro

Ana a sva same?

Nena80 nisi slaba mama. Pa ne se sekirat, sigurno ni blo nič hudega. Je pa meni Lan zadnjič skor iz previjalne padu, pa sem ga držala. Še zdej ne vem kako se mu je ratal izvi iz rok. Sem se tresla potem ko hudič. Ga sploh nism mogla naprej na previjalni preoblačit, ampak sm ga kar na pojstli. Tako da te čist razumem. Za avto se pa ne sekiri, res je pleh samo pleh.

Guppy moja sestra ima tud migrene in njej pomagajo ene tablete (bom jo vprašala katere), ki se na Hrvaškem kupijo brez recepta, pri nas pa ti jih predpiše samo zdravnik. Traja pa pri njej migrena kar ene 3 dni. Kadar pa je res huda, pa gre kar na urgenco po inekcijo, ker tud tablete ne pomagajo več. Upam, da pri tebi ne bo tako.
Mene pa po porodu ful manjkrat boli glava, hvala bogu.

Naty tud moja nona je bla sklerozna. Sej včasih je blo mal hecno, ampak v resnici je pa hudo. Je imela take fore, da se je javla na telefon, ko je klical moj fant in rekla, da gre pome, potem je pa pozabla in je čakal tud po 15 min. dokler ni ugotovil, da je pozabila. Pa meni je govorila, da sem njena mama in take. Lahko samo upamo, da nas ne doleti kaj takega. Ste jo pa sigurno razveselili z obiskom

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
9.5.2008 7:59:22   
helenav
niste same...jaz rogovilim po hiši že od 7huser posted image user posted image

NaILa kje pa sedaj živite? a bi radi zidali.....ufff....jaz samo da pomislim, da dve leti nazaj,ko smo samo obnavljali....user posted image user posted image user posted image ni to zame...enega kažinauser posted image .....da bi pa mogla celo bajto...ufff...ko se vlečejo in vlečejo določene stvari bi pa znorela....jaz bi kar poklicala, da mi montažno v enem dnevu zmontirajo..če bi po moje bilo.....

sandra bravo za GH in za hojo po nogicahuser posted image user posted image

ana b čau čau.....wellcome..te je čakal stolček pri jutranji kaviciuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
9.5.2008 8:05:03   
helenav
NaILa še nekaj......nekaj skupnega imava...statistikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz jo delam že štiri leta..le ta izpit me loči od diplomeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
9.5.2008 8:15:12   
NalLa

NaILa še nekaj......nekaj skupnega imava...statistikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz jo delam že štiri leta..le ta izpit me loči od diplomeuser posted image user posted image user posted image

mene pa od magistrske user posted image . Ma sej bova naredile še to.

Sedaj živimo pri starših od fanta. Sicer imava svojo dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico in spalnico, ampak so vsi te prostori nametani po bajti. Dnevna soba je npr. zraven delovne sobe od tasta in tako naprej. In potem ni nobene zasebnosti, vsi mim hodjo. Mene pa to ful moti. Tako, da je treba čim prej na svoje.

Grem zdaj žulit statistiko. Bljak!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
9.5.2008 8:17:23   
helenav
pridna ti kar žuli....mene je že trikrat vrgel in me je pasala voljauser posted image user posted image ...gledam v smer, da bi se prepisala...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
9.5.2008 8:17:35   
LINA31
Jutro,

tudi jaz sem tukajuser posted image . Žan je že ob 5.oo vstaluser posted image , ampak sva šla oba nazaj spat ob 5.45 in se zbudila par minut nazaj. Tolk križ boliuser posted image , od tega nošenja najbrž. Noči so nekaj srednjega oz. boljše kot so bile. je 2x, ampak se vmes še kwžej zbudi. Upam, da bo s časoma bolje.

user posted image Adaje katera že navadno mlekouser posted image   ?Katero? zvezd ...men se zdi, da si ti nekaj na to temo pisala. Kaj pa rumenjak - ste že probale?

nena80...user posted image vse bo cool. Se zgodi.
helenav....kolk lep avator.user posted image

sandra...super za Enejauser posted image .

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
9.5.2008 8:55:20   
123a
Dobro jutro...

No pa,da se še mi malo javimouser posted image Zoja spi prvo rundo,saj je bila nočuser posted image ,ko pa sva se zjutraj zbudile je bila zelo čudna  in sem takoj vedela da jo daje vročina.Sedaj ima trenutno 37.8 ...joj kaj me čaka zvečeruser posted image user posted image .Čudno mi je samo to,ker nič ne smrka in kašljauser posted image Je pa res,da se nekaj vleče za ušeska in me sedaj skrbi,da jo bolijo.Hmmm sem v dvomih naj jo grem pokazat P,ker je jutri potem samo dežurni in so včasih tam prav čudni zdravniki.

dorotea-user posted image user posted image za hiško

sandra85-user posted image user posted image za Eneja...še malo pa bo že letal za puncamuser posted image

naila-držim pesti za statistiko

helenav-ti kar bodi vztrajna...saj veš,da tebi vedno uspe(pa javi se kaj)

nena80-pa kakšna slaba mama...ah daj no se zgodi in veš kaj nas vse še čaka

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.