|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
7.5.2008 22:21:02   
Anonimen
Jaz nisem bla še nikoli na Internautici. A taka velika gužva pride, da ni fajn it z vozičkom oz. user posted image  ? Hmmm... user posted image  Potem pa ne vem. Najraje bi mu rekla naj gre s kakšnim frendom. user posted image  

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
7.5.2008 22:29:30   
Anonimen
Grem jaz. Še pod tuš. Moj pride ob 23h iz službe. Ah, ta urnik... user posted image  

Mirno noč vam želim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
8.5.2008 7:02:20   
Pikica pokica
Jutro!
Sem že pri user posted image . Zoja še spi, jaz sem mogla pa Nika za v vrtec oblečt, ker je mož moral danes malo bolj zgodaj v službo.
Današnja noč je bila katastrofa od katastrofe  user posted image user posted image .Zbudila se je vsaj 10x - pravzaprav je jokala v spanju. Včeraj zvečer je imela spet nekaj čez 38 vročine. Ampak to zgleda tako, da ji kar naenkrat naraste in čez pol urce sama od sebe pade. Zobkov še tudi ni na spregled ( no, danes še nisem gledala), bodo pa verjetno kar 3. Spodaj je črtica, zgoraj pa ima enkico in dvojkico čisto rdečo in prepredeno dlesen z žilicami ter seveda zelo nabreklo. DAJMO, DAJMO ZOBKI, PRIDITE ŽE VEN!!! Upam, da bomo potem vsaj nekaj časa spet spali po starem, sicer se mi bo zmešalo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
8.5.2008 7:33:28   
LINA31
Jutro,

Pikica Pokica....danes si pa ti prvauser posted image . Jaz pa moram povedat, da se nočno stanje nekoliko izboljšuje, ampak ne bom prehitro hvalila. Vse kaže na to, da je bil ponoči lačen, ali pa da se je na moji zizi samo crkljaluser posted image .

Zdajle pijemuser posted image . Ob pol 11 imam zobarja, groza!

tianna....ja ta Teja res deluje bolj možača, ampak je tako prijazna, komunikaativna, odprta...fajn. Drugače je res ta BB letos mal poseben, ampak saj lani mi je bil tud čist "f.." zaradi tiste Jagode in njenega loverja....

Zdaj pa grem...me Žan že kličeuser posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
8.5.2008 8:22:18   
sandra85
dobro jutro!
js sem se že navadila, da slabo spimo...danes je velikooo boljše, ampak še vedno mi manjka mal spanca
zaspal je ob 19h30, pol se je do polnoči 3x zbudil z jokom, tako da ga je dragi samo za 1 minutko v naročje prijel in je nazaj zaspal, ob 24h se je dojil, ob 2h je jokal, sem ga pobožala in je nazaj zaspal, ob 4h se je dojil, ob 7h30 sva že ustala

no, sej bo. js sem spet gledala malo dlesni in ni nič nabreklo, belo ni več,....tako da ne kaže da bo kak zobek ven pogledal. sej se ne mudi, ker kasneje prikukajo, bolj zdravi zobki so, ampak vsaj da bi vedela kaj je razlog, da ne spi več celo noč

tianna, ma danes in jutri dopoldan ne bo gužve. daj pridi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne išči izgovorov zdaj!!!user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
8.5.2008 8:24:52   
helenav
Jutroooo, lepo sončno..a nenaspano.....žal.....

tianna se boste nagužvali na internautici..Lani sem bila noseča in je bilo takoooooooo vroče, pa gužva, noben se ne odmika ne nosečnicam, ne nobenemu....in ko sem gledalakakšne izjeme z vozički, sem si rekla, da mene ziher ne bo drugo leto...
Predlagam, da se dobite na kavici z Sandro..tvoj pa naj pase oči na internauticiuser posted image user posted image , tebi bo bolj fajn v senci in na čveku.....in morda se vam pridružim še jazuser posted image

Komaj čakam srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image btw,jaz pridem z dragim....upam, da ne bo ediniuser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
8.5.2008 8:34:01   
Naty 76
Jutro. Tak lep sonček. Ko se maladva zbudita jo takoj popihamo ven.

Včeraj smo bili na NFT in nas je pogledala druga terapevtka. Oba je pohvalila in pravi, da za njuno starost (nam vedno odštejejo en mesecuser posted image ) delata vse kar naj bi. Pokazala nam je še vaje za vsedanje, pa kakšno za med igro ... to da Žan že samostojno sedi pa ji ni bilo všeč. Najprej na vse štiri, potem pa sedenje pravi.
Pa saj ima prav, ampak ne vem kako naj ga prilimam da ne bi sedel. Očitno bo isti kot je bil Jan, pa mu nič ne manjka.

Lina31 dobro opravi pri zobozdravniku. Jaz ga imam naslednji teden. Komaj čakam če verjamešuser posted image .

Anab super da se je dobro izteklo. Si bila po operaciji z njim? Mi je ravno ena mamica rekla, da mamice pošiljajo domov, da menda tam niso zaželjene.

Prva sirena ...

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
8.5.2008 8:36:16   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Jutroooo, lepo sončno..a nenaspano.....žal.....

tianna se boste nagužvali na internautici..Lani sem bila noseča in je bilo takoooooooo vroče, pa gužva, noben se ne odmika ne nosečnicam, ne nobenemu....in ko sem gledalakakšne izjeme z vozički, sem si rekla, da mene ziher ne bo drugo leto...
Predlagam, da se dobite na kavici z Sandro..tvoj pa naj pase oči na internauticiuser posted image user posted image , tebi bo bolj fajn v senci in na čveku.....in morda se vam pridružim še jazuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image helena ti si super!!!!!!!! evo, pa imamo lahko spet eno mini srečanjeuser posted image user posted image user posted image daj tianna!!!!!!!!!!!!!! tvoj dragi gre lahko z mojim! pa še kakega kolega nej vzame, da ga ne bo sramuser posted image moj bo z enim kolegom
helena, pridi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
8.5.2008 9:35:33   
guppy
helena, jaz bom tudi z možem prišla, drugače težko nadziram svoja lumpka.

Jaz imam že drugo NOČ zapored tak hud glavobol... kot še nikoli do zdaj. Danes sem se zbudila ob 4h od bolečin v glavi in letela 2x bruhat :(. Kaj bi lahko bilo? Izčrpanost?

Popoldan imamo periatra, sporočim nove mere!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
8.5.2008 9:51:13   
Rožica*
Guppy MIGRENA.
Tudi jaz jo imam zdaj po porodu. najbolj jezi pa me to bruhanje.
Sploh zdaj, ko smo bili na morju me je ta user posted image  prijel, je veliko laže če si doma, čeprav še vedno neprijetno.
meni je zdarvnica predpisala svečke, ker pač v takem primeru vse zbruham.
So mi rekli po porodu, da je zaradi neravnovesja hormonov, pa še vedno ni bolje. user posted image
Sumim pa da bi mogoče bil vzrok vsemu anestezija, čeprav zdravniki zanikajo. Sem pa že takoj po porodu doživljala enake napade, zato sem bila vse dni v bolnišnici na kapalni.
Sestre pa so vse samo zmajavale z glavo in komentirale, da svojim hčerkam nebi nikoli dovolile anestezije v spinačlnm bloku.
Kakšno anestezijo si dobila ti?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
8.5.2008 9:57:52   
Rožica*
A ja nove mere:

9.mesecev:
        8830g   73cm

Samo je to bolj okvirno, čeprav sva bila v posvetovalnici. Se je jokal ko ga je želela v tistem boxu zmeriti, tehtanje pa je tudi bilo z oblačili, semo brez plenic.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
8.5.2008 10:13:27   
dorotea
Pozdravček punce!
Oooo, vidim da ste full pridne in kar čvekate...naša malo spi, spravila sem, možek bere knjigo, pa vam še jaz kaj napišem...ob takih lepih dnevih, se človeku kar smeji, sploh ko te naše angelčke pogleda...pa sem mislila da je sam moja tak srček...hi, hi...pol pa pogledam vaše slikce in vidim kaki srčki so vaši malčki...res je bil fajn ta september, je vplival na lepoto al smo se pa sami lepi starši na kupu zbrali...hi, hi.
Mi tud bolj tako tako spimo...in zobkov še ni...nima še orožja za se branit pred sestrično, pa dolge laske ima naša,ki so tudi slabost, ko se dobijo skupaj s starejšo sestrično...pa ji ne more vračat, ker nima lask. Hi, hi!
Kako vam grejo kaj diete? Jst sem na tej ločevalni 3 tedne, pa še kar vztrajam...upam, da bom za poletje že prava mačka...če ne bo vse preveč mlahavo, pa bo treba še mal mišic gor dat.
No, lepo vas vse pozdravljam, uživajte na srečanju, mene ne bo...ne morem, ...pa zidat začnemo kmalu...sem podedovala eno vrstno hišico...tako da bomo šli iz stanovanja, končno bom vsaj košček travnika in mini vrtiček imela...juhuhu...

Objemčke vsem septembrkam in malčkom!

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
8.5.2008 10:14:40   
dorotea
A še eno vprašanje...KAJ SOJINO MLEKO JI LOHKO DAM ZA PIT?

...ker me ves čas tko milo gleda ko ga pijem...

< Sporočilo je popravil dorotea -- 8.5.2008 10:21:35 >

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
8.5.2008 10:19:37   
guppy
doroteaaaa, pa daj pridi na vseslovensko!!! Tako dolgo smo tu čvekale in se spoznavale, res bi bilo fajn, da se vidimo.

Rožica, pri porodu sem imela splošno anestezijo in sem se kar težko pobrala po CR (bruhanje ob ustajanju, huda vrtoglavica) in popolnoma enako doživetje januarja letos, ko sem imela operacijo... ob vsakem ustajanju sem se po nekaj korakih sesedla in bruhala.
Glavobol je pa tako hud, da bi z glavo ob zid butala. Boli MOČNO za očmi in se širi v zgornji del glave. Včeraj na desni strani, danes na levi strani. Celo noč sem preležala z mokro krpo na glavi in tistim ice-packom, dokler se ni segrel. Svašta, res... Mogoče je pa res migrena...

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
8.5.2008 10:39:52   
Rožica*
Gupy pri meni enako. takoj ko vstanem je slabost še večja in navadno bruham....

jaz sem jezna ko ris na prodajalko. me je po domače povedano nategnila.
Kot sem že omenjala, sem se veselila novega Zappa za v šoping,...
No ne bo ga user posted image user posted image user posted image user posted image
Barva, oblika,.... vse mi je bilo zelo všeč na tem modrem, ki je bil v akciji v BC.
Ko sva se v ponedeljek namenila v Bc, da ga kupiva ga niso imeli na zalogi in prodajalaka je rekala, da akcijske izdelke dobijo v sredo in zagotovila da bo med njimi.
Ko sem včeraj klicala pa so me neredili največjo budalo od budale. Akcija je bila do predvčerajšnjem. In prodajalka mi zagotovo ni obljubila, da bodo dobili tega in da sem jo narobe razumela....
Ko bi mi vsaj to omenila, bi ga pa sama naročila po netu. user posted image

No zdaj spet brskam na netu za čem ugodnim in gledam vse drugo.
ta mi je všeč. zanimiv, če imaš dva otročka.
Si moram shranit, mogoče ga bomo kmalu potrebovali. user posted image user posted image user posted image user posted image  joke!
user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
8.5.2008 11:17:52   
_annela_
ola punce,res je nimam časa nič se javit,ravno smo se preselili mali je zivahen,končujm solo,tko da res nimam časa se veckrat javit !no pri na novega je to da je mali se dvigniv na noge:)user posted image pa smo pa ze stoji sam s tem da se drzi ob mizi ne!prav bojim se za njega zdaj samo gledam kako bo padel!na poti je tretji zobek:)user posted image zanima pa me kdaj ste svojim ponudile kaj pecenega na olju in pa goveje meso naprimez govej golaž ali pa goveji zrezki?kam grete kam na morje,ter kdaj bote sle,in ce katera ve za kak poceni apartma avgusta na hrvaškem bi lepo prosila ce mi katera kej pove?no zdaj cakam da se mali zbudi potem pa greva na sprehod!lep sončen pozdrav vsem

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
8.5.2008 11:32:47   
Anonimen
Ojla punce.
Moj spi prvo rundo, jaz pa počasi pripravljam kosilo. Sva šibala ven že ob 8:30h in sva bila zunaj celi dve uri. Prav paše mi. In njemu tudi, seveda. Če bi imela več kondicije, bi blo še boljše. user posted image  Noč je bila ok. Dala sem ga spat ob 21h in prvič je jedel ob 4:30h. No, sej potem se je zbujal bolj pogosto, ma ta runda je bla ok. V vozičku pa mi sploh ne spi več. Sem mislila, da ga bo zdaj na sprehodu pobralo, pa je bla okolica preveč zanimiva.

Pikica Pokica upam, da zobki čimprej pokukajo! Tudi mi jih čakamo.

Lina, kakšno mleko mu daješ ponoči?

Internautica: Sej jaz bi prišla danes al jutri, ma moj je fraj glih sob in ned. user posted image  Največja gužva torej. user posted image  Je pa super ideja, da ga pošljem tja, jaz pa se dobim z vama. user posted image  Če pridem/o, sporočim sigurno en dan prej. Va bene?

Naty, user posted image  za NFT. Vse super torej!

Guppy, user posted image .

Doroteaaaa, user posted image . Bravo za hiško!

Rožica* lepa marela!! Koliko je cena? Kje se jo naroči?

_annela_ user posted image  za dvig na noge. Mi nismo še pri tem.

(odgovor članu _annela_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2192
8.5.2008 11:35:34   
_annela_
mere za 7 mesecov:10kg25g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
8.5.2008 11:36:00   
_annela_
ubistvu 7 mescev in 16 dni

(odgovor članu _annela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
8.5.2008 11:56:27   
Lilly_21
ojla

Po dolgem času se malo javim...
Enostavno ni več časa, da bi sedela in tipkala, maladva me priganjata 25ur na dan, no povečini smo tk zunaj na sončku...
Sedaj spita, jaz pa mal forum preletavamuser posted image

Vsem ki ste danes dopolnili 8 mescev vse naj naj! Naš Teodor jih je ravno danes, pa mi je tako hitr minilo, da sem včeri študirala, da sem še le rodila, pa bo že počas shodiluser posted image  

Teodor že sam sedi, se že tudi postavlja na noge, sicer sam še ne vstane, pa bo počasi, mu ne manjka velikouser posted image  pa full rad hodi v hojici tak da za nas je hojica trenutno no.1! Pa tudi ko ga primem pod roke, bi kr poletel, ful lepo že prestopauser posted image

sedaj pa bežim za štedilnik, da bom gotova dokler da vstanetauser posted image

lep dan še naprej
lp

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
8.5.2008 13:01:28   
Naty 76
Guppy to sigurno migrena. Moja mami dobi napad 3x na mesec. Njej pomagajo samo svečke in to, da leži v temi. Ti si z malima to težko privoščiš. Kruto in samo upam, da ne bi kaj takega podedovala. Držimo pesti, da kmalu mine.

Naš očka bo jutri in soboto spremljevalec kolegu, ki gre vozit tisti 48urni maraton al neki takega. Zapeljali se bomo na Bled ali pa do Tivolija. Z mano bo šla sestrična, da malo počvekava ker se že tako dolgo nisva videli.

Lilly res gredo meseci hitro mino. Mi smo pa stari danes 9 mesecev.

Danes pa kuham kosilo samo za maladva. Mi bomo pa jedli pri babi. Tako bomo šli spet ven, takoj ko pride Jan iz vrtca.

Ati pa je kupil še en stolček za hranjenje. Končno. Takoj ko se skuha ga sporobamo.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Lilly_21)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
8.5.2008 13:45:50   
Lilly_21
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Lilly res gredo meseci hitro mino. Mi smo pa stari danes 9 mesecev.

Tudi vam čestitke za 9.mesecev!!!

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
8.5.2008 13:46:57   
Lilly_21
Pa še naše nove mere...merjeno doma: 74cm, 9000g in pa 46cm obseg glavice...zobkov pa še vedno nimamouser posted image

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

(odgovor članu Lilly_21)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
8.5.2008 13:47:16   
helenav
škoda tianna ampak mi imamo v soboto en rojstni dan.....ob nedeljah,pa niti slučajno ne greva proti Portorožu in Luciji..ta vikend pa sploh, ko bo še dodatna gužva....preveč časa za parking poiskat, pa preveč gužve..na cesti za nazaj,pa rabiva do Izole, namesto 10 minut,kar 45 ali pa večuser posted image user posted image ...škoda...

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
8.5.2008 14:48:27   
helenav
NaILa te vidim!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.