|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
7.5.2008 13:14:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Tianna tebi user posted image

Aha. Super. Hvala za povabilo. user posted image  Situacija je takšna: Če bomo šli, bomo šli v sredo al pa četrtek. Takrat je dragi fraj. Itak ti bom sporočila en dan prej, da se bova organizirali. Upam, da nam bo čas dopuščal, da se ustavimo za eno kavico. user posted image  Namen imava it sama (no, z user posted image ), in če bo le šlo, se z veseljem dobimo z vami. Če spet ne bo kaj prišlo vmes. user posted image  Zadnje čase mi vse kar načrtujem, na koncu pade v vodo. Tako da... Ne smem načrtovati, pa bo se lepo in prav. user posted image  Se dogovoriva preko ZS. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2151
7.5.2008 14:09:34   
helenav
guppy sam na hitro..jaz sem za Volčji potok....ker ostale lokacije so kar daleč..al se motim?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
7.5.2008 15:51:42   
Anonimen
Ojla.
Ste vse zunaj? Moj je zaspal. Bova šla potem ven.

Eno vprašanje za Primorke:

Glede na to, da je Internautica v Portorožu... Je katera bila? Gre katera?

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 2153
7.5.2008 16:10:08   
NalLa
Evo se samo na hitro javljam. Mi je Lan v ponedeljek zbolel. Sicer danes ima samo še malo temperature, ostalo je skoraj o.k.. Samo spi mi pa ne in ga zato skoz nosim. Samo da ga odložim, je halo. No, tud to bomo preživeli..

Aja srečanje (vseh) septemberk. Meni bi bolj odgovarjalo konec junija, ampak bom probala pridt kadarkoli. Lokacija bi mi seveda najbolj odgovarjala v okolici Lj. al v Lj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
7.5.2008 16:11:41   
NalLa
aja, še neki. Guppy vem, da si že enkrat prilimala link od termometra, ki ga imate vi za merit vročino, ampak ga ne najdem. A bi ga lahko prosim, prosim, še enkrat?

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
7.5.2008 16:18:13   
Anonimen
NaILa, user posted image  za Lana.
Termometer ima tudi Sandra (takega kot Guppy). Če je dosegljiva na MSN, jo vprašaj. Jaz se ne spomnem kakšen je (bil).

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2156
7.5.2008 17:13:08   
guppy
VSESLOVENSKO SREČANJE SEPTEMBRK
31.05. ob 13h

VOLČJI POTOK / MOSTEC
Imajo sonce/senco, imajo klopce, igrala, parking, ni potrebna rezervacija...

Do sedaj prijavljene na ta datum: zvezda71, helenav, LINA31, lemavrica, PikicaPokica, aljab, anab, 123a, buškica, december06, sandra85, nena80, Mokka1, andreja32, CUKRČEK, Carmy, NaILa, guppy

Lahko pridete same z otročki, lahko s partnerjem, ...

----------------------------------------------------

SREČANJE SEPTEMBRK V LJUBLJANI 
10.05. ob 20h

Sporočite namero o udeležbi čim prej, da lahko uredimo rezervacijo na pravo število ljudi.

Dobimo se v Kavalu.
Več: http://www.bid.si/kaval/gostilnica/

Do sedaj prijavljene: zvezda71, Tatty, lemavrica, buškica, nana27, anab, 1A, septembrkax, CUKRČEK, guppy

Pišite ZS zvezdi71 za podatke o rezervaciji mize

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
7.5.2008 17:15:42   
guppy
Glede srečanja - vseslovensko:
mislim, da večina navija za Mostec (to je v bližini živalskega vrta) ali Volčji potok. A lahko katera pove, kako je v volčjem potoku - ali je kakšna vstopnina za plačat (koliko?), ali so tam klopce za sedet, tako kot v Mostecu (da ne bomo sedeli vsi na tleh/travi) ?

Termometer:
Braun Thermoscan
http://www.ceneje.si/braun-termometer-irt4520-thermoscan

< Sporočilo je popravil guppy -- 7.5.2008 17:17:06 >

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
7.5.2008 17:20:15   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

kaj imaš kremo la roche-posay anthelios dermo kids????

ja...točno to..in je super...predvsem je ful naravna...kolegica dela v lekarni in mi jo je ona priporočala...

Koliko stane?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
7.5.2008 17:21:50   
lemavrica
Meni se zdi Volčji potok boljši saj predvidevam da je več sonca kot v Mostecu, je pa res da že dolgo nisem bila tam in ne vem točno.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
7.5.2008 18:21:42   
NalLa
HVALA GUPPY! Vidim da ga še naši prodajajo in ga lahko dobim še ceneje.

Neposredna povezava do sporočila: 2161
7.5.2008 19:27:29   
lemavrica
Tianna jaz uporabljam to zobno pasto in moram rečt da se Jaka prav nič ne buni ko mu umivam zobke. Vsaj nekaj. Glede kavice naslednji teden pa mi sporoči na ZS, bi te res rada spoznala in tvojega čmrlja tudi user posted image

Mi smo bili danes na dolgem sprehodu po LJ in Tivoliju, je bilo tako fino vreme. Zdaj pa spi in upam da se kmalu zbudi da še poje, ga skopam in potem počasi pripravim na nočno spanje. ful ne more zbečer zaspatiče je še svetlo zunaj.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
7.5.2008 19:28:59   
aljab
Vstopnina za Volčji potok je 4,50 evra. Je kar sončno, nisem pa bila na igralih, tko da ne vem.... Bo nana 27 več vedela povedat, ker je od tam.....

Tianna je blo kar fajn. Same mamice z dojenčki. Trenutno cvetijo tulipani, tko da je luštno, ampak naslednji teden ne vem, če jih bo še kaj....

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
7.5.2008 20:15:47   
LINA31
Hy,

tudi mi smo bili danes na dolgem sprehodu v Tivoliju. Sem se full načvekala user posted image . Moja sodelavka je dobila podaljšanje porodniške in je častilauser posted image . Joj, kako čas beži, še malo pa bomo šle me v službo.
Žan že spi oz. se je enkrat že zbudiluser posted image . Upam, da bo noč kej boljša.

Jaz najbolj navijam za Mostec, ker mi je blizuuser posted image .

NaiLA..upam, da se Lan kmalu pozdraviuser posted image .
zvezda71....itak, da nimam varstva, zato me v soboto ne bouser posted image . Če boš kej drug teden po LJ se sprehajala, se lahko dobimo na kakšni kavi in sprehodu z user posted image .
Za srčka sem že večerjo skuhala, da ne bo lačen, ko pride iz službeuser posted image .

Grem zdaj BB gledat.Ta nova Tejči mi je kar faca...full sproščena in komunikativna.
user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
7.5.2008 20:15:55   
ana b
Evo mene punce.

Najprej en velik hvala za vse dobre želje. Nejc je operacijo dobro prestal in bi se popoldan že igral. Jutri pride domov, če bo čez noč vse v redu.

Spanje: še vedno slabo, GH nekoliko boljše, v bistvu zelo dobro, ker se več ne davi, ampak količinsko pa poje zelo malo npr. 100g je veliko. user posted image
Lulček: pri previjanju malo potegnem, ampak ima tako ozko, da skoraj nič ne gre in mislim, da bo treba do urologa. Bomo malo počakali in potem peljali oba skupaj, ker pri Nejcu tudi ne gre še.

Vsi bubani:user posted image user posted image

Grem spat, ker me jutri čaka še en naporen dan

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
7.5.2008 20:32:00   
lemavrica
Ana b user posted image  za Nejca, upam da bo noč ok in da pride jutri domov.

Lina škoda ker ne moreš priti na srečanje.

BB meni je pa letos dosti nezanimiv, ga gledam samo ob petkih.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
7.5.2008 21:03:07   
Anonimen
Ojla punce!
Evo, tudi jaz sem ga dala spat. Je bil kar siten ta večer. Nov zobek mu gre. Je že čisto belo, ampak sigurno bo trajalo kakšen teden, da prebije dlesen. Torej še dober teden neprespanih noči. user posted image  Sva pa cel dan pohajala in je blo super. Samo mene zdaj noge takooo bolijo, da kriza.

Ana b super, da je bla operacija ok. user posted image

Lemavrica, a imaš tudi tisto za na prst? Jaz bi vaju tudi zelo rada spoznala. user posted image

Aljab, hvala za "poročilo". user posted image  JOJ, jaz imam veliko željo, da gremo tja. Komaj čakam.

NaILa, kako je Lan?

Hmmm, kje pa je danes SANDRA?

BB: Tudi meni je letos nezanimiv. A ta Teja je faca, Lina? Moj user posted image  pravi, da je zelo moška - možača. Vsaj takšna je bla v službi, privat je ne pozna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2167
7.5.2008 21:05:22   
lemavrica
Tianna ja tudi tisto za na prst imam. Je fajn za zobke pucat, počasi bom pa začela z zobno krtačko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
7.5.2008 21:06:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Tianna ja tudi tisto za na prst imam. Je fajn za zobke pucat, počasi bom pa začela z zobno krtačko.

Kakšno zobno krtačko? Jaz tega za na prst nisem še stestirala. Ma kaj lahko prekuhaš ta naprstnik, kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 2169
7.5.2008 21:14:39   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

ja, sa še ne vemo-ali jutri ali v petek dopoldan, ker pol pa bo taka gužva, da ne bo niti za hodit. če boš šla, mi javi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bomo pa šli brez eneja
uska hvala za mail user posted image super ste imeli, samo js imam v mislih bolj preprosto vabilo in samo kak kratek verz in vabilo
NaILa user posted image user posted image user posted image user posted image za Lana!!!!
rožica una krema stane 18€
anab super da si lepo prestsla operacijo-zdaj pa le počivaj!!! user posted image

tianna evo meuser posted image smo imeli zdaj 2 dni totalno popolno generalko stanovanja-kot da bi se na novo vselili, vse smo premikali in pucali za om,arami, pod posteljo,........kažin! zdaj imam samo že en ogromen kup za likat, pol pa mir.
BB mi je letos takoooo brezvezen, da sploh nevem več kaj se dogaja

user posted image user posted image user posted image za vse zobke in podvige
grem likat, mirno noč vam želim-naša vem da ne bo

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
7.5.2008 21:17:03   
sandra85
guppy kje je ta mostec?user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
7.5.2008 21:30:45   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

.......................

user posted image  (za likanje) user posted image user posted image user posted image
pa želim ti čimbolj mirno noč...

grem pobrskati za vabilo od krsta, pa ti lahko pošljem, če želiš, samo naslov mi sporoči na ZS.

Vsem bubančkom pošiljam en velik zdravilenuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
7.5.2008 21:31:21   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

ja, sa še ne vemo-ali jutri ali v petek dopoldan, ker pol pa bo taka gužva, da ne bo niti za hodit. če boš šla, mi javi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bomo pa šli brez eneja

Zakaj brez Eneja? Mi verjetno pridemo vsi 3. user posted image  Moj je nor na jahte in podobno, jaz pa prav nič. user posted image  Zame bo ta Internautica user posted image user posted image user posted image . Kot zanj Volčji Potok. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2173
7.5.2008 22:06:41   
guppy
Mostec je zelo blizu Živalskega vrta. Je v gozdičku, tako da moraš najprej peš po gozdni poti in potem prideš do "parka" sredi gozda.

A za Volčji potok vstopnina se tudi za dojenčke plačuje? Ima katera info?

Pa še nekaj:
KAJ PA, ČE BO DEŽEVALO???
Backup, backup ???

A potem zasedemo en Kratochwil (?)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
7.5.2008 22:14:29   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

.......................

user posted image  (za likanje) user posted image user posted image user posted image
pa želim ti čimbolj mirno noč...

grem pobrskati za vabilo od krsta, pa ti lahko pošljem, če želiš, samo naslov mi sporoči na ZS.

Vsem bubančkom pošiljam en velik zdravilenuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tianna
, brez eneja ker bo gužva. če pa pridete vi 3 in se dobimo, pol prideva z enejem, da se z tvojim čmrljem spoznatauser posted image
guppy pol je nam vseeno za lokacijo, samo da je lepo za naše malčke. vsaka bo prinesla eno dekico in bouser posted image če bo dež, pa nič drugega, kot da pridemo vsi k tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image ne, hecam se-nič bomo šli skupi na kako pizzo in pivo, pa bouser posted image
grem naprej likat

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.