![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 15:05:36
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Sem mislila, da bom imela kaj za prebrat ko sem prišla spet noter, pa vidim, da ni nič. Izvedela sem ceno hrane na pikniku: Mešano na žaru, solate, kruh, prebranec: 14 EUR/osebo Cena je !!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 15:07:20
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: srursa Talika, a ti bi šla na dm-ov tek za ženske? Kaj pa vem, mogoče, če bi bila še katera za akcijo. Da imam en motiv za trenirat. Jaz se pripravljam na Ljubljanski maraton!!! To je pa še daleč!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 15:22:20
|
|
|
|
Talika19
|
Joj Zalenka, meni se že zdej sline cedijo. Glej da to najprej skriješ, drugače bo meso ostalo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 16:13:51
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Joj Zalenka, meni se že zdej sline cedijo. Glej da to najprej skriješ, drugače bo meso ostalo. ravno zato kažem, da se boste v slaščice zapodili, jaz pa navalli narode na meso
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 16:23:16
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Joj Zalenka, meni se že zdej sline cedijo. Glej da to najprej skriješ, drugače bo meso ostalo. ravno zato kažem, da se boste v slaščice zapodili, jaz pa navalli narode na meso moj je rekel, če bo toliko sladic, da ga lahko kar od mesa odjavim pa drugače meso ful je, ampak sladice pa še bolj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 16:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla jst sem pa čisto fertik, prehlajena u iber
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 16:44:21
|
|
|
|
Sisy
|
o bogica a je ful hudo? mene je pa migrena popustila...sm čist drug človk
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 16:45:30
|
|
|
|
Anonimen
|
drugače je bil pa tolk luškan dan danes, sem bila na kavicah, pa na sprehodu pa ofkors sem v H&M zapravlala . Sem bila s sodelavko ki ima čez tri dni rok in gre jutri v PO na pregled in držimo pesti, da čimprej rodi in čimlažje seveda
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 16:46:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy o bogica a je ful hudo? mene je pa migrena popustila...sm čist drug človk ja kr tok mi teče iz nosu da kr verjetn ne morm grlo boli, glava uglavnem nisem za nikamor ...in resnično upam, da bo do sobote ok.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 16:47:15
|
|
|
|
Sisy
|
a pol nisi šla v bivšo službo?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 16:50:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy a pol nisi šla v bivšo službo? ne sta dve bivši sodelavki prišli k tej nosečki( ki je tudi njuna sodelavka) in smo na vrtu sedele in čvekale . Nataši se ni ljubila it v službo, jst pa nisem hotla neki forsirat k že komaj trebuh nosi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 16:50:58
|
|
|
|
Sisy
|
kaj pa bo imela,fantka al punčko?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 16:52:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy kaj pa bo imela,fantka al punčko? punčko, Izo . Ma pa že enega sinkota 5 let starga.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 16:53:46
|
|
|
|
Sisy
|
o hudo,parček pa zelo lepo ime sta izbrala.....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 17:02:34
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy o bogica a je ful hudo? mene je pa migrena popustila...sm čist drug človk To ti pa verjamam!!! No samo da je mimo!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 17:05:46
|
|
|
|
Sisy
|
Jorja a maš ti tut migrene? Ma jst bom kr pop ... zadne cajte me že skor vsak teden zagrabi in potem sem lahko boga tut par dni...k sreči me je zdej v enem dnevu popustila...pa za povrh jo je imel še moj včeraj...sva bila kot dva zombija....včasih sem jemala Ketonal, pa mi ga je zdravnica predpisala in mi zabičala da ga moram imet za dolg časa...od nosečnosti naprej pa sem se navadila na Lekadol ki je pa žal blažev žegen....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 17:24:46
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Talika, a ti bi šla na dm-ov tek za ženske? JAZ BI TO ŠLA, KDAJ PA JE KOLIKO JE TREBA PRETEČT, ups zadj pa še evlike črke, sem ful v cajtlupi, pa sama z svemi tremi danes, Jka se na noge postavlja ob sedežni pa na glavo pikira, bi morala malinovo torto spečt pa mne najdem recepta.. je katera tako rpijazna pa mis amo napiše sestavine hvala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 17:57:56
|
|
|
|
LadyB
|
Talika, a v soboto še lohk skenslaš osebo, če bo slučajn mogu moj it delat, k bi mi bilo mal preveč dat 28 eur, pa da bi sama prišla?? Sploh še ne ve
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 18:29:25
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Jorja a maš ti tut migrene? Ma jst bom kr pop ... zadne cajte me že skor vsak teden zagrabi in potem sem lahko boga tut par dni...k sreči me je zdej v enem dnevu popustila...pa za povrh jo je imel še moj včeraj...sva bila kot dva zombija....včasih sem jemala Ketonal, pa mi ga je zdravnica predpisala in mi zabičala da ga moram imet za dolg časa...od nosečnosti naprej pa sem se navadila na Lekadol ki je pa žal blažev žegen.... Ja imam Sisy . ....na žalost kar močne...ko me prime sem boga da je joj. Takrat se me vsi na veliko izogibajo, ker že vejo da sem nula. Meni Lakadol čisto nič ne pomaga, moram vzeti Kafetin, če pa je fejst hudo pa Imigran (seveda še pravočasno)....sem pa že bila tudi na inekcijah.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 18:29:44
|
|
|
|
srursa
|
Evo Saskija. Zmešaj 200 g zdrobljenih keksov (še vedno so najboljši alberti) in 50 g orehov, nato stopiš 90 g masla, zliješ v maso in pregneteš, vtisneš v dno pekača(ki ga obložiš s peki papirjem) in pustiš v hladilniku počivati pol ure. Medtem stisneš sok ene limone v pol kilograma vipavske pasirane skute in dodaš 120g sladkorja v prahu. Trdo stepeš 150 g sladke smetane in 1 vanilin sladkor. Smetano previdno in počasi dodaš skuti in zmešaš. Odmrznjene maline (en vrečka 450g) v skodelici posipaš s 40g sladkorja v prahu ter iz vsega narediš pire. Sledi znanstveni del: v hladni vodi namočiš in potem v vodni kopeli raztopiš 4 lističe želatine, raztopino vmešaš v skuto in to hitro, sicer se vse sprime. Skuto položiš na dno iz keksov. Potem ponoviš- v hladni vodi namočiš in potem v vodni kopeli raztopiš 4 lističe želatine, raztopino vmešaš v maline, polžiš na skuto, poravnaš in daš najmanj za 4h v hladilnik. Nagradiš se z kozarčkom amareta, ker ti od torte ne bo kaj dosti ostalo- praviloma namreč izgine 7 minut po tem , ko si jo dal na mizo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 18:34:45
|
|
|
|
srursa
|
Dm tek je za ženske. Poteka v parku Tivolju 7.junija. Razdalja teka je 5km, 10 km ali 15 km. Več si preberi na: http://www.tekzazenske.si/
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 18:35:52
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: srursa Talika, a ti bi šla na dm-ov tek za ženske? Kaj pa vem, mogoče, če bi bila še katera za akcijo. Da imam en motiv za trenirat. Jaz se pripravljam na Ljubljanski maraton!!! To je pa še daleč! Super. Na koliko km boš pa šla?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 18:44:57
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Super. Na koliko km boš pa šla? na takratko progo 21.km
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 18:51:28
|
|
|
|
tikca
|
O đizuščk kolk ste naklofale. Mi smo bli dva dni v Lj. mal smo HM oropal pa tko.. Nisem še vsega pregledala, ampak Sisy luškane slikice , Poopsika huda oblekca in sandali Sem pa zasledila, da se ne sme mazati s kremo s faktorjem Tell me more please. Js sm jo pa glih kupila od Garneia za otročke, s faktorjem 50
< Sporočilo je popravil tikca -- 8.5.2008 18:56:00 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 18:52:01
|
|
|
|
tikca
|
Aja pa Zalenka, kapo dol, da si se tolk potrudila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.