![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 9:09:39
|
|
|
|
Sisy
|
SŽ-ni problema...Ti si že meni tako veliko uslugo z vozičkom naredila...veš da ti z veseljem vrnem.... A imaš moj naslov? Pošlj pa bom drug teden ziher kej do tja skočila...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 9:10:51
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Imam pa eno vprašanje---- A BO KATERA DRUGI tEDEN KAJ ŠLA V ARIEL TRGOVINO V BTC-JU ???? Imam njihov bon (sicer za 14€), pa bi bila zelo vesela,če bi mi katera hotla kaj vzet.......Mah zakaj bi jim človek pustil to....... Prosim, prosim...... jaz bom šla enkrat, pa še ne vem kdaj imam tudi bon za 28 eur potem se pa lahko drug teden kaj v BTC-ju zmenimo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 9:14:22
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy SŽ-ni problema...Ti si že meni tako veliko uslugo z vozičkom naredila...veš da ti z veseljem vrnem.... A imaš moj naslov? Pošlj pa bom drug teden ziher kej do tja skočila... Hvala ti Dej mi prosim na ZS tvoj naslov, pa ti pošljem. Veš ni sile, ker se mora bon izkoristit do 30.6.. Če bi slučajno dobila kopalni plašček do velikosti 2let (večjega ne).....če ne, pa kot sem napisala kakšne nogavičke, hlačne nogavice-štramplčke, mogoče slinček na ježka........pa izberi takšno kot bi za Saro-nič me spraševat o barvi. Če bo kaj več, pa ti seveda nakažem. Hvala še enkrat!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 9:16:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Rivi-a bomo šle lahko me s tabo? Če bodo zdrave seveda
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 9:17:35
|
|
|
|
Sisy
|
zmenjeno! Bom malo prebrskala...Čeprav moram rečt da so imel izbiro oblačilc al pa kakšnih plaščkov in podobnih zadevc nazadnje ko sem bila tam zelo slabo....Bom pa poskusila kaj čim bolj lušnega in praktičnega zbrat...Najprej bom pogledala za kopalni plašček a prav.... ti pošljem naslov...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 9:20:22
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy zmenjeno! Bom malo prebrskala...Čeprav moram rečt da so imel izbiro oblačilc al pa kakšnih plaščkov in podobnih zadevc nazadnje ko sem bila tam zelo slabo....Bom pa poskusila kaj čim bolj lušnega in praktičnega zbrat...Najprej bom pogledala za kopalni plašček a prav.... ti pošljem naslov... Hvala še enkrat. Saj pravim nič ne kompliciram, kaj boš izbrala, bom zelo vesela.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 9:25:30
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Nič, grem skuhat kosilo......ko se Eva zbudi se najeva in letiva ven.........na zrak........sonce.......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 9:29:53
|
|
|
|
Anonimen
|
sisy, ja na celi črti te ignoriram ..dej nehi no, sem sem ti sms poslala...likam se že od pol osmih zjutraj ,s presledki seveda pa tamalo mam zravem pol se pa par minutk likam par minut igram in se je zavleklo da zdele. jst ne vem kaj naj naredim, moj otrok je čisto zaprt...sem ji dala slive zajest, sladkano vodo in nič...prej pa ful ful prtiska in jst cela vesela kako se je mogla pokakat, pa še smrdel je kr strela in odprem plenico in en malli bobek
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 9:32:04
|
|
|
|
Sisy
|
a veš da jst sploh tvojih sms-jev ne dobim? že zanč ga nisem...ful čudn.... O boga Tjaška...a zaprta je? Sej slive ne delujejo takoj....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 9:35:15
|
|
|
|
Antilopa
|
Talika, za kremo velja Če v kratkem ne bom prišla na kakšno srečanje (odvisno tudi, kdaj kremo dobim), ti jo bom pa kar po pošti poslala.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 9:36:50
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika antigona, hvala . Kako ste pa vi? Kaj bolje? Ja zdej smo že čist ok, če odštejemo izgled. Ampak hrastice bo mel še kar nekaj časa. So mu pa po ličkih tud že precej odpadle, tko da tud zgleda že mal boljš....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 9:36:52
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sisy, ja na celi črti te ignoriram ..dej nehi no, sem sem ti sms poslala...likam se že od pol osmih zjutraj ,s presledki seveda pa tamalo mam zravem pol se pa par minutk likam par minut igram in se je zavleklo da zdele. jst ne vem kaj naj naredim, moj otrok je čisto zaprt...sem ji dala slive zajest, sladkano vodo in nič...prej pa ful ful prtiska in jst cela vesela kako se je mogla pokakat, pa še smrdel je kr strela in odprem plenico in en malli bobek Ko je imel Luka tak, sem ga takrat ko sem vidla da se napenja dala na kahlo, pa je šlo veliko lažje ven. Predvsem zato, ker ima "klobasa" prostor da gre ven. Ne vem, v sedečem položaju spravt trdo klobaso ven verjetno res ni lahka...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 9:38:11
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy potem se pa lahko drug teden kaj v BTC-ju zmenimo jaz sem to mislila predlagat, ko sem videla kaj je SŽ napisala.... sam dejte se zmenit do 14. ker jaz nato grem v Sarajevo do konca maja....plizzzzzzzzzzzzzzz
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 9:48:34
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Imam pa eno vprašanje---- A BO KATERA DRUGI tEDEN KAJ ŠLA V ARIEL TRGOVINO V BTC-JU ???? Imam njihov bon (sicer za 14€), pa bi bila zelo vesela,če bi mi katera hotla kaj vzet.......Mah zakaj bi jim človek pustil to....... Prosim, prosim...... jaz bom šla enkrat, pa še ne vem kdaj imam tudi bon za 28 eur potem se pa lahko drug teden kaj v BTC-ju zmenimo Lahko bi se zmenile, ja. Saj najbolje, da grem čimprej zapravit bon, da ne bodo že vsega pobrali.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 9:50:27
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sisy, ja na celi črti te ignoriram ..dej nehi no, sem sem ti sms poslala...likam se že od pol osmih zjutraj ,s presledki seveda pa tamalo mam zravem pol se pa par minutk likam par minut igram in se je zavleklo da zdele. jst ne vem kaj naj naredim, moj otrok je čisto zaprt...sem ji dala slive zajest, sladkano vodo in nič...prej pa ful ful prtiska in jst cela vesela kako se je mogla pokakat, pa še smrdel je kr strela in odprem plenico in en malli bobek Pri nas najbolj pomaga, da takrat ko vidim, da se začne napenjat, greva na previjalno, kjer mu masiram trebušček in kolena pritiskam k trebušču in potem se oreng pokaka. Če tega ne narediva pa mogoče naredi eno malo kepico ali pa še to ne.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 9:51:55
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Talika, za kremo velja Če v kratkem ne bom prišla na kakšno srečanje (odvisno tudi, kdaj kremo dobim), ti jo bom pa kar po pošti poslala. Super, ful ti hvala. Napiši mi prosim na ZS številko računa kamor ti nakažem denar in koliko.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 9:56:32
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Talika, za kremo velja Če v kratkem ne bom prišla na kakšno srečanje (odvisno tudi, kdaj kremo dobim), ti jo bom pa kar po pošti poslala. Super, ful ti hvala. Napiši mi prosim na ZS številko računa kamor ti nakažem denar in koliko. Ti bom poslala, ko dobim kreme in zneske. Lahko, da imam zdaj že kaj višji popust
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 10:00:54
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Talika, za kremo velja Če v kratkem ne bom prišla na kakšno srečanje (odvisno tudi, kdaj kremo dobim), ti jo bom pa kar po pošti poslala. Super, ful ti hvala. Napiši mi prosim na ZS številko računa kamor ti nakažem denar in koliko. Ti bom poslala, ko dobim kreme in zneske. Lahko, da imam zdaj že kaj višji popust ok, thanks lahko mi pa tudi vse skupaj pošlješ po povzetju, kar je še lažje in tudi jaz poštnino krijem no se bova zmenili, ok? ful ti hvala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 10:58:07
|
|
|
|
srursa
|
Dobro jutro oz. dober dan. Antigona za seznamček: Rok pri 8.m: 70cm in 7400g.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 10:58:46
|
|
|
|
srursa
|
Talika, a ti bi šla na dm-ov tek za ženske?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 11:20:13
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Talika, a ti bi šla na dm-ov tek za ženske? Kaj pa vem, mogoče, če bi bila še katera za akcijo. Da imam en motiv za trenirat.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 14:02:57
|
|
|
|
Talika19
|
Sem mislila, da bom imela kaj za prebrat ko sem prišla spet noter, pa vidim, da ni nič. Izvedela sem ceno hrane na pikniku: Mešano na žaru, solate, kruh, prebranec: 14 EUR/osebo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 15:01:00
|
|
|
|
zalenka
|
a bo ok? da se ob uni jutranji kavi mal posladkate - al pa za po kosilu sva ble ful zunej dones, zdej pa spi. jaz sem vmes ponovila vajo s piškoti in ti na sliki so že bolj užitni. pa še malo sem izboljšala recept, tako da bodo za naprej nest. zraven je pa kokosova salama
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 15:01:47
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Sem mislila, da bom imela kaj za prebrat ko sem prišla spet noter, pa vidim, da ni nič. Izvedela sem ceno hrane na pikniku: Mešano na žaru, solate, kruh, prebranec: 14 EUR/osebo njami, sm že lačna. hrana, ki jo obožujem cena se mi tudi zdi kul
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 15:04:43
|
|
|
|
JORJA
|
Lep sonček pozdravček! Smo bili danes cepljeni, nič jokali , na pregledu pa ni in ni hotel odpreti ust. Je zdravnico skoz udarjal po roki, prav smešno je zgledal, ampak meni je pa kar po hrbtu teklo tak sem bila nervozna. V glavnem vse je ok! April jaz bi te tudi rada pogledala.......prosim! Talika in Poopsika hitro se pozdravita!! Pajac dobrodošla nazaj!! Zalenka super.....če so še dobri tako kot izgledajo......enkratno!!! Ja prav imate Ariel trgovine zapirajo...v Celju so jo že!
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.