|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
8.5.2008 18:55:51   
tikca
Pa vidim, da ste se neki hvalile z bazenčki, no mi ga mamo pa že 10 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in je tkole zgledal Lovro notr na suhem user posted image
http://www4.slikomat.com/08/0508/uws-04.05..jpg

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
8.5.2008 19:12:01   
abc100
Jest sem bila pa zdele na najbolj žalostnem pogrebu v mojem življenju. user posted image user posted image user posted image   Tok je blo hudo, starši so tok bogi.user posted image user posted image user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
8.5.2008 19:14:07   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

O đizuščk kolk ste naklofale. Mi smo bli dva dni v Lj. mal smo HM oropal pa tko..user posted image  
Nisem še vsega pregledala, ampak Sisy luškane slikiceuser posted image user posted image , Poopsika huda oblekca in sandali user posted image user posted image

Sem pa zasledila, da se user posted image  ne sme mazati s kremo s faktorjem user posted image  Tell me more please. Js sm jo pa glih kupila od Garneia za otročke, s faktorjem 50user posted image

Dones smo bli pri pediatru in sem ga uprašala kako je s temi kremami. Rekel mi je, da se kožni rak nabira čez celo življenje in da se največ nesnage nabere prav v mladosti, ker premalo pazimo. Rekel mi je, da naj ga kar mažem s čim večjim faktorjem, pa čeprav je že rjav.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
8.5.2008 19:21:53   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Jest sem bila pa zdele na najbolj žalostnem pogrebu v mojem življenju. user posted image user posted image user posted image   Tok je blo hudo, starši so tok bogi.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Kaj pa je blo temu fantku? Kolk je bil pa star? user posted image

< Sporočilo je popravil Jumpy -- 8.5.2008 19:22:17 >

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
8.5.2008 19:27:38   
Jumpy
Naš Miha tudi že vstaja ob opori, ampak samo ob eni škatli za igrače.user posted image user posted image user posted image Sedažne še ni pogruntal.

Ima pa spet bronhiolitis. Bomo že preživeli. Samo par dni je čisto malo smrkal, potem pa čez noč ... Zdej pa že ves dan diha kot ena stara lokomotiva.user posted image  

VSEM bolanim (vidim, da vas je kar nekaj) želim, da čimprej okrevajo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
8.5.2008 19:28:49   
Jumpy
Tikca, luškan Lovro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
8.5.2008 19:32:16   
Anonimen
glede krem za otročke, ponovno kopiram iz sosednjega foruma

kremica, ki ima mineralno sestavo naredi filter na koži (se te snovi ne vpijejo in ne dražijo kože) in tako šćitijo.

Jst imam od Mustele 50 sf in je iz mineralnih snovi tko da je ok.

itak pa spet lahko iz tega diplomiraš..pri vsaki stvari je pro et contra

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
8.5.2008 19:35:42   
Anonimen
jst se sploh ne spomnim kdaj sem bla tok smrkava kot sem danes..glavo mi bo razneslouser posted image ...čist konec sem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1033
8.5.2008 19:40:30   
April
boga. a si se od tjaške nalezla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
8.5.2008 19:41:16   
tikca
poopsika nafili se z vitamini do onemoglosti, pa pokrit pa spat, da ozdraviš do sobote porkamotorka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
8.5.2008 19:47:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

boga. a si se od tjaške nalezla

verjetno ja.
ma res nisem navajena tega, ker sem redkokdaj bolna..zdej pa pravi šus, pomoje vse za nazajuser posted image ...
nos mam že skor čist znucan tolk se brišem, ker mi uliva.

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
8.5.2008 19:48:15   
JORJA
April ful si luštna!!! Da o nasmehu sploh ne govorim!user posted image user posted image  Se je izplačalo tole železje imeti gor kajne?

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
8.5.2008 19:49:01   
Anonimen

poopsika nafili se z vitamini do onemoglosti, pa pokrit pa spat, da ozdraviš do sobote porkamotorka user posted image user posted image user posted image

yes  siruser posted image !
Ne, ne, sej na piknik pridem...jutr bo že precej boljš pa tud LekadolC skoz pijem tko da more bit učinekuser posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1038
8.5.2008 19:49:56   
JORJA

Točno tako!!
Pojdi počivat, to ti bo najbolj pomagalo, pa pod nosom se s kremo namaži, če ne boš imele vse vneto!

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
8.5.2008 19:50:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

April ful si luštna!!! Da o nasmehu sploh ne govorim!user posted image user posted image  Se je izplačalo tole železje imeti gor kajne?

ja sej res, sem pozabla komentirat...men se zdiš tud fuuul luškana!!!user posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
8.5.2008 19:50:52   
Anonimen

Točno tako!!
Pojdi počivat, to ti bo najbolj pomagalo, pa pod nosom se s kremo namaži, če ne boš imele vse vneto!

sej se mažem z Bepanthenomuser posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
8.5.2008 19:54:29   
April

hvalauser posted image ..veš, da me sploh ni motil, kar se estetike tiče pa sploh ne. men je blo edino smotan, ker sem res skoz morala čistit zobe z vsemi mogočimi ščetkami. je pa fajn, ker sem še ene obveznosti frej. danes sem sam še folijo dobila, ki jo moram ponoč nosit.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
8.5.2008 19:55:01   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Naš Miha tudi že vstaja ob opori, ampak samo ob eni škatli za igrače.user posted image user posted image user posted image Sedažne še ni pogruntal.

Ima pa spet bronhiolitis. Bomo že preživeli. Samo par dni je čisto malo smrkal, potem pa čez noč ... Zdej pa že ves dan diha kot ena stara lokomotiva.user posted image  

VSEM bolanim (vidim, da vas je kar nekaj) želim, da čimprej okrevajo!!!user posted image user posted image user posted image

Ja Miha, ti si pa res že veliko pokasiral.user posted image user posted image  En velikuser posted image  da se čimprej pozdraviš!!!

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
8.5.2008 19:57:40   
April
joj, a bo že teh prehladov koncuser posted image  poopsika, če maš nos zabasan pa kar fiziološko not vlij. veš, da pomaga.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
8.5.2008 19:58:58   
JORJA

hvalauser posted image ..veš, da me sploh ni motil, kar se estetike tiče pa sploh ne. men je blo edino smotan, ker sem res skoz morala čistit zobe z vsemi mogočimi ščetkami. je pa fajn, ker sem še ene obveznosti frej. danes sem sam še folijo dobila, ki jo moram ponoč nosit.

Mene tudi nič ne moti..user posted image  pa me nekateri sprašujejo češ kako pa ješ...pa se vse da, sam na začetku je malo tiščalo zdaj ga pa spoh ne čutim več. Ja edini problem pri vsej stvari je umivanje zob, tu sem jaz kar picajzlasta, včasih si jih ščetkam  in nitkam tudi do 15 min.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
8.5.2008 20:00:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Ja Miha, ti si pa res že veliko pokasiral.user posted image user posted image  En velikuser posted image  da se čimprej pozdraviš!!!

ja bošček Mihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1046
8.5.2008 20:01:53   
Anonimen

joj, a bo že teh prehladov koncuser posted image  poopsika, če maš nos zabasan pa kar fiziološko not vlij. veš, da pomaga.

april, zaenkrat nimam zabasanega ampak mi uliva...sej ko sem bom pa ulegla se mi bo pa zabasaluser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 1047
8.5.2008 20:02:34   
April
jaz istouser posted image , vse v nulo očistim, ša ščetke sem menjala tud večkrat na mesec, ker sem jo tok hitr znucala. pa najboljše morajo bit-curaprox.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
8.5.2008 20:04:10   
LadyB
April, a lohk še jaz geslo please user posted image

Tikca, skoz pozabim napisat kok mi je tvoj otroček simpatičen, pa tak dobrovoljček je na vseh slikcah. Ma res je tak cuker, komi čakam da ga v živo vidim!!

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
8.5.2008 20:04:45   
April
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

april, zaenkrat nimam zabasanega ampak mi uliva...sej ko sem bom pa ulegla se mi bo pa zabasaluser posted image

bi morala prec, ko si začutla, da se te loteva mal šnopčka spti. pa česen pojest. tko pravjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.