![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:12:01
|
|
|
|
abc100
|
Jest sem bila pa zdele na najbolj žalostnem pogrebu v mojem življenju. Tok je blo hudo, starši so tok bogi.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:14:07
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca O đizuščk kolk ste naklofale. Mi smo bli dva dni v Lj. mal smo HM oropal pa tko.. Nisem še vsega pregledala, ampak Sisy luškane slikice , Poopsika huda oblekca in sandali Sem pa zasledila, da se ne sme mazati s kremo s faktorjem Tell me more please. Js sm jo pa glih kupila od Garneia za otročke, s faktorjem 50 Dones smo bli pri pediatru in sem ga uprašala kako je s temi kremami. Rekel mi je, da se kožni rak nabira čez celo življenje in da se največ nesnage nabere prav v mladosti, ker premalo pazimo. Rekel mi je, da naj ga kar mažem s čim večjim faktorjem, pa čeprav je že rjav.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:21:53
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Jest sem bila pa zdele na najbolj žalostnem pogrebu v mojem življenju. Tok je blo hudo, starši so tok bogi. Kaj pa je blo temu fantku? Kolk je bil pa star?
< Sporočilo je popravil Jumpy -- 8.5.2008 19:22:17 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:27:38
|
|
|
|
Jumpy
|
Naš Miha tudi že vstaja ob opori, ampak samo ob eni škatli za igrače. Sedažne še ni pogruntal. Ima pa spet bronhiolitis. Bomo že preživeli. Samo par dni je čisto malo smrkal, potem pa čez noč ... Zdej pa že ves dan diha kot ena stara lokomotiva. VSEM bolanim (vidim, da vas je kar nekaj) želim, da čimprej okrevajo!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:28:49
|
|
|
|
Jumpy
|
Tikca, luškan Lovro
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:32:16
|
|
|
|
Anonimen
|
glede krem za otročke, ponovno kopiram iz sosednjega foruma kremica, ki ima mineralno sestavo naredi filter na koži (se te snovi ne vpijejo in ne dražijo kože) in tako šćitijo. Jst imam od Mustele 50 sf in je iz mineralnih snovi tko da je ok. itak pa spet lahko iz tega diplomiraš..pri vsaki stvari je pro et contra
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:35:42
|
|
|
|
Anonimen
|
jst se sploh ne spomnim kdaj sem bla tok smrkava kot sem danes..glavo mi bo razneslo ...čist konec sem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:40:30
|
|
|
|
April
|
boga. a si se od tjaške nalezla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:41:16
|
|
|
|
tikca
|
poopsika nafili se z vitamini do onemoglosti, pa pokrit pa spat, da ozdraviš do sobote porkamotorka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:47:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April boga. a si se od tjaške nalezla verjetno ja. ma res nisem navajena tega, ker sem redkokdaj bolna..zdej pa pravi šus, pomoje vse za nazaj ... nos mam že skor čist znucan tolk se brišem, ker mi uliva.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:48:15
|
|
|
|
JORJA
|
April ful si luštna!!! Da o nasmehu sploh ne govorim! Se je izplačalo tole železje imeti gor kajne?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:49:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca poopsika nafili se z vitamini do onemoglosti, pa pokrit pa spat, da ozdraviš do sobote porkamotorka yes sir ! Ne, ne, sej na piknik pridem...jutr bo že precej boljš pa tud LekadolC skoz pijem tko da more bit učinek
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:49:56
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca poopsika nafili se z vitamini do onemoglosti, pa pokrit pa spat, da ozdraviš do sobote porkamotorka Točno tako!! Pojdi počivat, to ti bo najbolj pomagalo, pa pod nosom se s kremo namaži, če ne boš imele vse vneto!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:50:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA April ful si luštna!!! Da o nasmehu sploh ne govorim! Se je izplačalo tole železje imeti gor kajne? ja sej res, sem pozabla komentirat...men se zdiš tud fuuul luškana!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:50:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: tikca poopsika nafili se z vitamini do onemoglosti, pa pokrit pa spat, da ozdraviš do sobote porkamotorka Točno tako!! Pojdi počivat, to ti bo najbolj pomagalo, pa pod nosom se s kremo namaži, če ne boš imele vse vneto! sej se mažem z Bepanthenom
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:54:29
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA April ful si luštna!!! Da o nasmehu sploh ne govorim! Se je izplačalo tole železje imeti gor kajne? hvala ..veš, da me sploh ni motil, kar se estetike tiče pa sploh ne. men je blo edino smotan, ker sem res skoz morala čistit zobe z vsemi mogočimi ščetkami. je pa fajn, ker sem še ene obveznosti frej. danes sem sam še folijo dobila, ki jo moram ponoč nosit.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:55:01
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Naš Miha tudi že vstaja ob opori, ampak samo ob eni škatli za igrače. Sedažne še ni pogruntal. Ima pa spet bronhiolitis. Bomo že preživeli. Samo par dni je čisto malo smrkal, potem pa čez noč ... Zdej pa že ves dan diha kot ena stara lokomotiva. VSEM bolanim (vidim, da vas je kar nekaj) želim, da čimprej okrevajo!!! Ja Miha, ti si pa res že veliko pokasiral. En velik da se čimprej pozdraviš!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:57:40
|
|
|
|
April
|
joj, a bo že teh prehladov konc poopsika, če maš nos zabasan pa kar fiziološko not vlij. veš, da pomaga.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 19:58:58
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: April hvala ..veš, da me sploh ni motil, kar se estetike tiče pa sploh ne. men je blo edino smotan, ker sem res skoz morala čistit zobe z vsemi mogočimi ščetkami. je pa fajn, ker sem še ene obveznosti frej. danes sem sam še folijo dobila, ki jo moram ponoč nosit. Mene tudi nič ne moti.. pa me nekateri sprašujejo češ kako pa ješ...pa se vse da, sam na začetku je malo tiščalo zdaj ga pa spoh ne čutim več. Ja edini problem pri vsej stvari je umivanje zob, tu sem jaz kar picajzlasta, včasih si jih ščetkam in nitkam tudi do 15 min.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 20:00:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Naš Miha tudi že vstaja ob opori, ampak samo ob eni škatli za igrače. Sedažne še ni pogruntal. Ima pa spet bronhiolitis. Bomo že preživeli. Samo par dni je čisto malo smrkal, potem pa čez noč ... Zdej pa že ves dan diha kot ena stara lokomotiva. VSEM bolanim (vidim, da vas je kar nekaj) želim, da čimprej okrevajo!!! Ja Miha, ti si pa res že veliko pokasiral. En velik da se čimprej pozdraviš!!! ja bošček Miha
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 20:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April joj, a bo že teh prehladov konc poopsika, če maš nos zabasan pa kar fiziološko not vlij. veš, da pomaga. april, zaenkrat nimam zabasanega ampak mi uliva...sej ko sem bom pa ulegla se mi bo pa zabasal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 20:02:34
|
|
|
|
April
|
jaz isto , vse v nulo očistim, ša ščetke sem menjala tud večkrat na mesec, ker sem jo tok hitr znucala. pa najboljše morajo bit-curaprox.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 20:04:10
|
|
|
|
LadyB
|
April, a lohk še jaz geslo please Tikca, skoz pozabim napisat kok mi je tvoj otroček simpatičen, pa tak dobrovoljček je na vseh slikcah. Ma res je tak cuker, komi čakam da ga v živo vidim!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 20:04:45
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April joj, a bo že teh prehladov konc poopsika, če maš nos zabasan pa kar fiziološko not vlij. veš, da pomaga. april, zaenkrat nimam zabasanega ampak mi uliva...sej ko sem bom pa ulegla se mi bo pa zabasal bi morala prec, ko si začutla, da se te loteva mal šnopčka spti. pa česen pojest. tko pravjo.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.