|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
8.5.2008 11:08:49   
anita goitan
ozzebiouser posted image  za opravljen pregled!
lana777 ti se čimprej pojdi k dr.pokazat, magari na urgenco, sam da te pomirijo, ni potrebe da se sekiraš!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
8.5.2008 11:16:07   
ozziebo
Buhtlčk, ne spasmex ampak Buscopan, sorry sem šla zdajle preverit.
Sandra123, user posted image , drži se, saj zato nam jemljejo izvide, da  bo z našimi user posted image  vse v redu. In zato mora biti tudi z nami!! Pa še čestitke za user posted image  user posted image ! Ubogi ata!user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
8.5.2008 11:17:19   
gajka
Vidim, da na veliko nakupujete za user posted image  in polnite omare! user posted image  Uf, kaj še vse to mene čaka... user posted image  Nimam še prav ničesar in mislim, da najbolje, da naredim seznam vsega, kar rabim in potem bi skoraj najraje v enem dnevu vse nabavila, ker je zame sicer šoping ful stresno opravilo. user posted image

Maja T. - še vedno kombiniram teren in pa potem čim večkrat namesto pisarne kar delo doma. Zaenkrat me šef pri tem čisto podpira, meni pa tudi paše, da vsaj takrat, ko delam doma, malo bolj počivam... Pst, pa ne šefu povedat! user posted image  Danes sem doma in sem upala, da bom nadoknadila pomanjkanje včerajšnjega spanca (sem včeraj vstala ob 3:20 user posted image  in ob 3:45 že šibala z avtom v službo, ker je bilo mogoče samo zgodaj zjutraj opraviti neke meritve), pa je danes ob 7h zjutraj že parketar prišel brusit parket in je pri nas že cel dopoldan precej glasno. user posted image  Mah, samo, da se še tole urejanje gnezdeca konča, pa sva potem na konju! Aja, no, potem pa sledi šoping za user posted image ... user posted image

sandra123 - mah, se mi zdi, da imajo vsi starši kdaj kakšne prebliske, da bi jih človek najrajš oklofutal! user posted image  Mene je tudi moja mama že danes zjutraj razkurila, ker včasih sliši samo to, kar hoče slišat, ostala dejstva pa zignorira in na koncu jaz izpadem najslabše... Je pa res, da so nas hormoni očitno naredili ful ranljive in dovzetne za vsako stvar. Kar glavo pokonci in se čim manj po nepotrebnem sekirat! user posted image  Aja, pa seveda user posted image  za dve pupiki!

Erin - čim prej se nam javi z dobrimi novičkami! user posted image

Mah, saj vem, da bi še mogla vsaj kaj pokomentirat, pa še dobro, da imam nosečniško pozabljivost za izgovor! user posted image  V glavnem, uživajte v sončku!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
8.5.2008 11:21:52   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sandra user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image  in user posted image . A tina ve, da bo dobila dve sestriciuser posted image

Ne, Tina ne ve, da bo dobila dve sestrici...je bila G na pregledu zelo diskretna, ker sem ji že v naprej rekla, da naj mi potem prišepne kaj pričakujemouser posted image ...Ampak, ko je G Tino vprašala, kaj si želi, je spet rekla "samo dve user posted image user posted image ne!!!" pa jo je potem malo G prepričevala, da to sploh ne bi bilo tako slabo, da bi lahko ona potem oblekce zbirala, pa ji je na koncu rekla naša princeska " ja, veste, saj kar bo pa bo, samo, da sta oba lepa in zdrava"...smo kar debelo pogledali vsi trijeuser posted image sem bila pa spet v šoku, ko je tako prepričljivo rekla, da tako ne sme biti user posted image ...je pa zanimivo, ko sva šli v šoping, je pa samo male dekliške oblekce gledala...user posted image Je bila pa čisto blažena, ko ji je G sprintala slikico UZ-ja, kjer sta oba dojenčka gor...jo je danes vsa ponosna nesla v šolo pokazatiuser posted image ....

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
8.5.2008 11:29:45   
gajka
Sem brskala za nazaj in upam, da sem našla ta zadnjo verzijo seznama za srečanje v Celju.

Srečanje: nedelja, 18.5.2008, City center Celje

- tejkazuser posted image + user posted image + user posted image
- bambi14user posted image + user posted image
- Zoja Mišauser posted image + user posted image
-Gajkauser posted image + user posted image
-Aranyuser posted image   + user posted image
-Ryssauser posted image + user posted image
-Košutauser posted image + user posted image
-PABLOuser posted image + user posted image + user posted image
-
misheluser posted image
-K_a_t_j_auser posted image
-Barbarinhauser posted image
-Nelluser posted image
-misheluser posted image
-majaTuser posted image

Koliko je še to srečanje aktualno? A uro smo dorekle? Ker nekako se meni zdi, da se CC zapre ob 15h. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.5.2008 11:30:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 2830
8.5.2008 11:33:35   
naty13
Samo za dve uri sem šla počivat, pa ste tolk načvekale. Je kar pasalo, pa še mal sem vmes zadremala, pol sem pa še pikca zbudila, da je mal pobrcal. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej bo pa treba kosilo skup spravit, pa še mal pospravt, potem pa še mal počit. Pa bo ura že za v vrtec. user posted image

Tejka ti pa ne veš kaj bi delala doma, če bi koristla dopustuser posted image  Mal bi dopoldne počila, da bi nafilala baterije za popoldne, ko bo Eva doma, mal pospravla in skuhala. Če to delaš vse tko na izi počas, se hitro obrne ura in je hitro ura 15 ali 16 popoldan. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2831
8.5.2008 11:37:18   
naty13
Srečanje Kranj 24. maj ob 17h

- Naty13
- Erin
- Anita goitan
- Miškolinček
- Julija 08
- Tejkaz
- iva77

Katero sem pozabila, sem šla še enkrat seznam delat , KER PREVEČ ČVEKAMO PA SE IZGUBI. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj tista, ki sem jo izpustila kar pove, da jo dopišem na seznam. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
8.5.2008 11:49:46   
košuta
Gajka - Jaz imam ta datum napisan v rokovniku, tako da jaz pridem, pa čeprav bom sama šla na sladoled ali/in tortico.user posted image Mislim, da smo se menile za 11. uro.
Pa čimveč naj vas pride v "naših" majčkah - jaz sem jo tudi včeraj dobila. user posted image
Za mojega dragega pa ne vem, če ga bom lahko zraven zvlekla - mu ni glih za po trgovinah hodit...

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
8.5.2008 11:53:10   
košuta
Sandra - Tale vaša Tina bo pa res vzorna starejša sestra! Že kaže občutek odgovornosti in se zaveda pomembnosti zdravja. Očitno sta jo dobro vzgojila. Bravo!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
8.5.2008 11:55:07   
Zoja Miša
Gajka, pridna, si našla seznam. Zakaj sem pa jaz skos mislila, da je 18. sobota?!user posted image  
No, nema veze, bom že nakako. Glede na to da pa CP zaprejo ob 15h, hm ne vem, po mojem najbolje, da se dobimo prej, dopoldne, okoli 11h?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
8.5.2008 12:00:02   
sandra123
Ja, Košuta, zgleda, da se je Tina malo po mamici vrgla (med.sestra)...user posted image , kar se pa dobre vzgoje tiče...ima ravno obdobje, ko mi ugovarja...kot, da bi bila v pubertetiuser posted image user posted image user posted image ...jaz sem pa že mislila, da jo je trma minilauser posted image

Glede srečanja v Celju pa...jaz bi z veseljem prišla, ampak ravno 18.5.praznujemo 80-letnico stare mameuser posted image , tako, da tisti dan ne bo šlo - razen, če za 1 dan prej prestavimouser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
8.5.2008 12:14:57   
gajka
Evo, sem po dolgem času ovekovečila svoje ''veličanstvo'' user posted image , ki ima obsega že celih 107 cm, pa se še sama sebi ne zdim tako okrogla! user posted image  Očitno me malo višina rešuje. user posted image

Moj buši pri 28t torej izgleda nekako takole:
user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.5.2008 12:16:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 2837
8.5.2008 12:19:44   
gajka
Pa še tole: a ima katera od vas že tudi nekaj časa občutek, da če ne sedi ful ravno in se pri tem drži zelo nazaj, da ji prsa že skoraj kar na trebuhu počivajo? Vedno, ko to opazim, dobim asociacijo na tiste dedce z velikimi domovinami, ki kar s sabo nosijo svoj šank za pir gor postavit! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
8.5.2008 12:22:00   
anita goitan
gajka res je, men se joške kr na trebuh naslonijouser posted image , jao in se res morm lepo držat tuki v službi, no pa tud doma je lepo da nisi puklast

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
8.5.2008 12:22:22   
Zoja Miša
Gajka suhica! Sploh mi ne kaži, ker jez sem cela okrogla, okoli in okoli!user posted image  No, lep trebušček, malo sem ti samo nevoščljiva, ampak v simpatičnem smislu!user posted image  Jaz sem kot en user posted image .

Sayuri, sicer ne vem kje si, ampak ko boš utegnila, k mojim 8,5 kg, pripiši + 1,5. Skupaj sem se zredila za 10kg!user posted image  In moj tako kot Dojenčin dragi pravi, če pa rada papaš!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
8.5.2008 12:35:04   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Gajka suhica! Sploh mi ne kaži, ker jez sem cela okrogla, okoli in okoli!user posted image  No, lep trebušček, malo sem ti samo nevoščljiva, ampak v simpatičnem smislu!user posted image  Jaz sem kot en user posted image .

Hvala enako, Zoja Mišauser posted image , Gajka, tvoj buši je pa res luškanuser posted image ...Saj res, Sayuri, kje pa ti danes žuraš???

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 8.5.2008 12:36:42 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
8.5.2008 12:36:26   
lana777
Hvala
vam za vse odgovore in nasvete,
stanje na rokah ni nič bolše user posted image , bom pa, kot je reku moj zdravnik, vzela klaritin, takoj
ko pridem do njega ...

Posebej hvala bambi14 za link in nasveteuser posted image  ...

Berem, da imate tud druge raznovrstne  težave in težavice, amak se
tolažim, da bo po avgustu vse minilo ... Bo res?!?!

Aja, komplimenti gajka - res manekenska postava! Bom
tud jst prpopala mojga bušija, zvečer, k pridem domov!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

Neposredna povezava do sporočila: 2842
8.5.2008 12:38:54   
soncek3
Sandra , tvoja Tina pa je to tako lepo reklauser posted image user posted image user posted image ! Prav vzorno za 7 letnico. Samo da bosta zdrava!!!

Gajka, zelo simpatičen nosečniški trebušček, ti bi tudi bila lahko top model nosečnice, kot Sayuri! Bravo!

Neposredna povezava do sporočila: 2843
8.5.2008 12:39:44   
naty13
Gajka user posted image user posted image user posted image user posted image  za bušija. Res je luštkan. Tvoja bebica je že zdej lahko ponosna na mamico. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
8.5.2008 12:42:59   
matejchi
Jaz sem pa včeraj našega malega peljala k zdravniku in ker njegov zdravnik ni delal, sva šla pa k nadomestnemu. In čakava v čakalnici, po novem se je treba tudi pri otroškem naročit, a sva imela srečo, ker ni bilo žive duše... no in pol se prigunca "dohtar". Sem kar mal "čukast" pogledala, mislim da jih ni imel več kot 30, da nisem vedla al naj še jaz rečem da me kaj boli in da me naj mal pretipa (sej se mal hecam).

No tako, če želite mladega zdravnika, vam ga svetujem. Samo je pa čist en čuden občutek.
Zdaj sem še izvedela, da se nam obetajo norice, ker so eno punčko iz vrtca domov poslali. A katera kaj več ve o tej zadevi v tej fazi? (nosečnost in to)

Uživajte dan, zdaj grem pa mal študirat kdaj bom dopust koristila....

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2845
8.5.2008 12:52:25   
dojenč
GAJKA-joj kak si lepa, štel pa se vedno imaš user posted image , jaz sem tud taka kot user posted image bom nahecala mojega da me zvecer slika, pa vam bom pokazala svoje premozenje.
ZOJA MIŠA-imama sreco da imava tako razumljive dedce, ceprav kaj te ves kaj se jim plete po glavi.user posted image
jaz sem se vedno sekirala, kaka bom ko bom noseca sedaj pa mi je vseeno samo da bo pupa zdrava.
koliko pa tehtajo vasi user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 2846
8.5.2008 13:01:39   
Neža7
DOJENČ........ NA TVOJ MAIL SEM TI POSLALA NOVI NASLOV, KJER BOŠ LAHKO POSLALA MAJČKO :)

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
8.5.2008 13:13:55   
tejkaz
Hvala vsem za nasvete. Sem bila zdaj na malici in sem si res kupila pol litra Donata. Po parih požirkih je bilo bolje. Sem enkrat brala nekaj o tem, da ko nosečnico peče zgaga, dojenčku laski rastejo. Eva je bila skoraj brez las in me ni nič zgaga pekla.

Gajka, luštkan trebušček. Zelo lepo kožo imaš.  Jaz sem se tudi včeraj slikala, vendar je potem baterije zmanjkalo. Bom danes pokazala še moje veličanstvo.

Lana777, jaz za alergijo jemljem Claretin in mi vedno full pomaga.

Srečanje - zmenjene smo 18.5. ob 11.00 ampak punce, jaz na žalost ne morem. Moja starša imata ravno na ta dan 40.obletnico poroke. Gremo na kosilo in potem bo sledila še feštica. Lahko prestavimo na soboto 17.5 ali pa boste na srečanju brez mene.

Naty, sem se v parih dneh čisto sprijaznila s tem da grem čez dober mesec na dopust in moram priznati da se ga veselim. Imam že kar nekaj planov kako preurediti naše stanovanje itd. Jaz mislim da mi ne bo hudega. Če mi bo pa dolgčas se bom pa k tebi na en kofe pripeljala user posted image

Proti krčem je baje buscopan. Jaz sem ga dobila 2 škatlici na začetku nosečnosti in sta še vedno polni. Upam da jih ne bom potrebovala.

Košuta, jaz sem ravno danes prvič oblekla nosečniške hlače. In mi je mož rekel da zdaj pa izgledam noseča, da prej sem bila takšna kot da bi se malo preveč najedla user posted image Majčke in puloverje imam pa še vse navadne.

Erin user posted image

In en lep dan vsem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
8.5.2008 13:14:39   
bella02
matejchi, sicer nočem biti pametna, sam norice niso šala!
Če jih še nisi prebolela, bi jaz na tvojem mestu malega TAKOJ vzela domov, da ti jih ne prinese. Sicer pa počakaj na nasvete drugih, mislim na bambi in še katero, ki ima vezo z medicino.
Pa upam, da jih ne poberete! Srečno!!!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
8.5.2008 13:39:24   
sayuri
Oj punce. user posted image  Ni bilo nič časa prej za računalnik. user posted image Pa zdajle se mi tudi obiski obetajo, tko da bom bolj kratka.user posted image

Jaz sem mislila, da bom ponoči mogla it že rodit user posted image . Iz trdega spanca me je prebudila tako huda bolečina v križu, da me je skor u luft odneslouser posted image . Mi ni blo nič jasno.user posted image  Nekaj časa sem mirno ležala, nato pa zopet hud sunek zadaj, ki se je nato prenesel naprej na zgornji del trebuha v tisto pekočo bolečino, ki sem jo že opisovala user posted image . Gledala sem na uro, kaj zdaj to pomeni - al bo še kaj - al naj zbudim mojega user posted image , al ne user posted image  Koga naj sredi noči kličem za Filipa pazit, če se konkrteno še nismo zmenili user posted image  Bolečina je popustila in mala dva sta začela tko brcat, da sem resnično zvezde vidla. user posted image  Komaj sem prišla do wcja user posted image . Seveda sem bila potem skoz budna user posted image  in čakala, eč bo še kaj.... PA se je vse umirilo. TAko da sem danes spet čisto neprespana in vsa polomljena. Sem pa dopoldne preživela na ležalniku na terasi s knjigo v rokah. user posted image  Danes počivam v nulo user posted image . Mogoče sem bila včeraj preveč pokonci user posted image  Ma, sploh ne zastopim čisto nič več user posted image .
sandra mi je šla kar kurja polt po rokah, ko sem brala tvoje doživetje UZja user posted image . Lepo, da je vse ok. user posted image  NAm boš kakšno slikico pokazala? PA Tina je že prava velika punca in res razmišlja kot odrasla starejša sestrica user posted image . No, vidiš, kako se že vidi podobnost? user posted image  JAz resnično nisem mogla verjet. user posted image

Sem mislila, da bom še kaj lahko komentirala, pa je prišla prijateljica. Se beremo kasneje...ali pa jutri. user posted image

Včeraj sem uživala na vrtu, moja dva fanta sta igrala nogomet.... Ena slikica našega velikega fanta user posted image
user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.