gajka
|
Vidim, da na veliko nakupujete za in polnite omare! Uf, kaj še vse to mene čaka... Nimam še prav ničesar in mislim, da najbolje, da naredim seznam vsega, kar rabim in potem bi skoraj najraje v enem dnevu vse nabavila, ker je zame sicer šoping ful stresno opravilo. Maja T. - še vedno kombiniram teren in pa potem čim večkrat namesto pisarne kar delo doma. Zaenkrat me šef pri tem čisto podpira, meni pa tudi paše, da vsaj takrat, ko delam doma, malo bolj počivam... Pst, pa ne šefu povedat! Danes sem doma in sem upala, da bom nadoknadila pomanjkanje včerajšnjega spanca (sem včeraj vstala ob 3:20 in ob 3:45 že šibala z avtom v službo, ker je bilo mogoče samo zgodaj zjutraj opraviti neke meritve), pa je danes ob 7h zjutraj že parketar prišel brusit parket in je pri nas že cel dopoldan precej glasno. Mah, samo, da se še tole urejanje gnezdeca konča, pa sva potem na konju! Aja, no, potem pa sledi šoping za ... sandra123 - mah, se mi zdi, da imajo vsi starši kdaj kakšne prebliske, da bi jih človek najrajš oklofutal! Mene je tudi moja mama že danes zjutraj razkurila, ker včasih sliši samo to, kar hoče slišat, ostala dejstva pa zignorira in na koncu jaz izpadem najslabše... Je pa res, da so nas hormoni očitno naredili ful ranljive in dovzetne za vsako stvar. Kar glavo pokonci in se čim manj po nepotrebnem sekirat! Aja, pa seveda za dve pupiki! Erin - čim prej se nam javi z dobrimi novičkami! Mah, saj vem, da bi še mogla vsaj kaj pokomentirat, pa še dobro, da imam nosečniško pozabljivost za izgovor! V glavnem, uživajte v sončku!
|