|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
7.5.2008 17:28:01   
sliva10
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

user posted image

Nemrak tudi od meneuser posted image user posted image user posted image

Mi smo pa dobili norice. Moja 3 hcera, ki ni v vrtcu, je dobila norice. Danes sva imela z Anžetom cepljenje,

pa so ga prestavili za v petek. Če bodo pikice pa šele čez en mesec.

srečanje - ŽAL ME NE BOuser posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 imava datum za čiščenje solznih kanalov na Očesni kliniki. Že sedaj nič ne spim.user posted image
14 in 15 pa tudi ne morem, verjetno bo imel pa tudi on že takrat norice.
Pa še ta najstarejšo moram v pon  peljati k zobozdravniku izruvat 2x štirici stalni ker ima premajhno čeljust. user posted image

No zdaj pa že sam ''jambram''

DEBELUŠKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem bila mal odklopljena z neta ker so nekaj kao posodabljaluser posted image

JOOLY user posted image  HVALA, še nisem prišla do pošteuser posted image user posted image user posted image

Uživajte

TAJuser posted image vse najboljše (6 m kaj je hitro šlo)

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
7.5.2008 19:36:54   
martita
Pozdravček z glavnega trga v Sieni!!!!!!! Toscana je čudovita, še posebej v tem letnem času. Vsekakor priporočam! Lepo se imejte in lep sončen pozdravček!!!!user posted image

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
7.5.2008 19:50:14   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: martita

Pozdravček z glavnega trga v Sieni!!!!!!! Toscana je čudovita, še posebej v tem letnem času. Vsekakor priporočam! Lepo se imejte in lep sončen pozdravček!!!!user posted image

A nam lušte delaš, ta vam bomo fouš user posted image ......... Vi kar uživajte!!!!

Jaz grem zdaj otroke skopat (šeleuser posted image ), pa pridem pol še kej nazaj....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
7.5.2008 19:56:05   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Mamuška,tudi tvoji družini želim vse dobro,hkrati pa imam še eno vprašanje za našo RR pediatrinjo...
Jaz sem ugotovila vsaj nekaj,no zdi se mi...ko,sem mu dajala te mlečne kašice,sem ugotovila,da če je notr ovsena moka je cel hudič,če je pa riževa moka je pa ok...a misliš,da je lahko kej v zvezi s tem?Sem klicala svojo p.Pa jo ne morem dobit....
Hvala za odg......Verjamem,da mi boš kaj fajnga znala svetovat.Na testih nam ni nč pokazal,ko smo pa pil pregomin al pa allernovo se stanje ni izboljšalo..
Si pa fajn napisala,da samo čas pozdrav vs ta hudič...

Ovsena moka vsebuje GLUTEN, riževa pa ne.

RR pediatrinjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jap, tape a l'oei je to. Kljub2 letoma francoščine sem nucala 20 min, da sem skontala, kako se to prebereuser posted image Vsaj za moj okus imaj res FULL luštne stavri. deca mi čaka večerjo, jazsem pa tko na prafaktorje hin, da nč ne morem. Jest ne vem, zakwa ma naša mat tko VELIIIIIIIIIIIIIIIK vrtuser posted image user posted image ?!!!!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
7.5.2008 20:19:00   
Tanayya29
Ja,res ma lepe stvari,še zdj pa ne vem,kako se izgovori...

Hvala,mogoče je pa kaj v zvezi z glutenom,ma ne vem,nisem pametnauser posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
7.5.2008 20:20:26   
Tanayya29

bravo,bravo,uživajteuser posted image user posted image user posted image .

Moj mož ma spet migrenski napad,pa ga hodm v sobo sprašvat kako je,on pa sm pst psssst govori....user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
7.5.2008 20:21:46   
Laubica

Moj mož ma spet migrenski napad,pa ga hodm v sobo sprašvat kako je,on pa sm pst psssst govori....user posted image

Ja revež veš da ga moti vsak šum in svetloba

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 4857
7.5.2008 20:34:51   
nicolina

user posted image user posted image user posted image  uživajte......

Moj Tin ga pa spet neki sračka, se je prej ful jokal, sem ga zrihtala v pižamico, podojila in ko sem ga položila v posteljico, oči kot čukec in ne spat. user posted image  Zdej leži v posteljci, se na veliko pogavarja, pluva....user posted image user posted image  bom vidla, kako dolgo bo zdržal, morda pa sam zaspi nazaj.... najbrž, da bo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nicolina -- 7.5.2008 20:37:37 >

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
7.5.2008 20:45:49   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Ja revež veš da ga moti vsak šum in svetloba

vem,vem samo malo pa moram preverituser posted image .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
7.5.2008 21:15:08   
gruška
Jaz grem pa kar spat ... mam tok močno user posted image , da mi gre že na živce ... saj me nič ne boli, sam teče za znoret ....

Uživajte,

NOČKO!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 4860
7.5.2008 21:16:20   
barika
tannaya, te bom jst okol kepe, če ne boš svojga pustila namiru...nej sam z migreno uživa, pa ju ne mot...sej bo kmalu šlauser posted image

a mi nardite eno uslugo???? ono www stran bi imela od dunajskega zoo-ja..se mi ne da nazaj gledat (je preveč strani), tintin ima pa to v leven rokavu shranjeno..pliissss

a vam pokažm sebe v najlepših letih ..>http://matjaz.naspletu.com/Corfu2005/photos/photo84.html

Neposredna povezava do sporočila: 4861
7.5.2008 21:24:31   
mamuška

O kwa sem vam fovš, 2 leti nazaj sem bla jaz glih tam in res je čarobno!!!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
7.5.2008 21:28:18   
potepinka
barika-ful dobro barvo las si imela

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
7.5.2008 21:29:30   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

barika-ful dobro barvo las si imela

jle, men je bila tud fulll nora, na poglej me zdej..grahasto rdeča... je pa res, da sem si takrat prvič (in zadnjič) lase barvala pri frizerju
hvalauser posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
7.5.2008 21:30:57   
tintin
http://www.zoovienna.at/
barika, to mogoče?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
7.5.2008 21:40:21   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Jaz grem pa kar spat ... mam tok močno user posted image , da mi gre že na živce ... saj me nič ne boli, sam teče za znoret ....

Uživajte,

NOČKO!!!!

bogica....prvič full lije....,no le naspi se....naj čimprej mine...

barika super si blauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
7.5.2008 21:41:12   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

http://www.zoovienna.at/
barika, to mogoče?

aha, aha, hvala!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
7.5.2008 21:50:50   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika
a vam pokažm sebe v najlepših letih ..>http://matjaz.naspletu.com/Corfu2005/photos/photo84.html

user posted image , zakaj pa v najlepsih letih??? A niso zdej tvoja najlepsa leta user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
7.5.2008 22:10:34   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Uživajte,

NOČKO!!!!

O, ti bošček, kar spočij se... user posted image user posted image  Jaz je HB še nimam.

Barika ful si bla dobra...user posted image user posted image

Jaz grem tud spat, sem tolk utrujena.... NOČKO VSEM

Aha še tole, Debeluška mislim na vas, celo noč bom stiskala pestke za Erno, da bodo izvidi jutri najboljši, pa sej morajo bit, takoj jutr sporoči... a prav? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
7.5.2008 22:16:14   
Tanayya29
Erna in debeluškauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
7.5.2008 22:17:30   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

user posted image , zakaj pa v najlepsih letih??? A niso zdej tvoja najlepsa leta user posted image

neee, poglej me zdej ,debela pa smotanauser posted image

a potem danes ne bomo zaklenle N.L 2 del??user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
7.5.2008 22:19:04   
ajtak
barika bod srce pa mi povej kje si kupla tisto mrezo proti komarjem, ker iscem po ikeini strani pa ne najdem...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
7.5.2008 22:20:58   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Aha še tole, Debeluška mislim na vas, celo noč bom stiskala pestke za Erno, da bodo izvidi jutri najboljši, pa sej morajo bit, takoj jutr sporoči... a prav? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

HVALA tebi in vsem, ki stiskate pestke za nas!!!
Najraj bi kar prebedela noč, sam da bo že četrtek user posted image user posted image user posted image , pa da vemo na čem smo!!

Tanayya, veš da sem šla v trgovino, kartico sem pa itak pozabila user posted image , saj ne vem kje se me glava drži?!

TinTin, hvala (še tu) za informacije!!

Pa lahko noč.....

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
7.5.2008 22:27:01   
Tanayya29
Tanayya, veš da sem šla v trgovino, kartico sem pa itak pozabila , saj ne vem kje se me glava drži?!

no,jaz pa sem šla danes v trg.pa mi EUC ni potegnu,še dobr da je bla prodajalka diskretna,jaz pa spet rdeča v ksihtuser posted image user posted image ...tako pa je,če preveč zapravljaš!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
7.5.2008 22:29:56   
Nana Liza

Barika sem prepričana, da tvoja najllepša leta še pridejo!!! Saj te materinstvo pomladi.  user posted image

Si pa huda bejba na slikci, lepa ognjena barva las.user posted image

Midva sva bila danes pri alergologu. Ni atopični dermatitis, ampak intertrigo. To je diagnoza, ker so predvsem izpostavljeni debeli dojenčki pri kožnih pregibih. Potrebno mu je večkrat na dan obrisati in fajn sušiti kožne pregibe. Jest sem ga pa kopala do sedaj pa samo mazala z mastno kremo brez da bi ga brisala z brisačko. Kože tudi nima več suhe, razen nogice. Alergologinja je celo rekla, da so te kreme zanjga premastne, ampak če mu pa ustrezajo pa tudi ok. Vsi testi pa so tudi bili negativni.user posted image

Pozdravček z glavnega trga v Sieni!!!!!!! Toscana je čudovita, še posebej v tem letnem času. Vsekakor priporočam! Lepo se imejte in lep sončen pozdravček!!!!
Uživajte še za nas!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

gruška - A posodo si slučajno že kaj dobila? Eno mislim dati za darilo.

sliva - user posted image za tvoje sončke!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?