Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 17:28:01
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Nemrak tudi od mene Mi smo pa dobili norice. Moja 3 hcera, ki ni v vrtcu, je dobila norice. Danes sva imela z Anžetom cepljenje, pa so ga prestavili za v petek. Če bodo pikice pa šele čez en mesec. srečanje - ŽAL ME NE BO 13.5 imava datum za čiščenje solznih kanalov na Očesni kliniki. Že sedaj nič ne spim. 14 in 15 pa tudi ne morem, verjetno bo imel pa tudi on že takrat norice. Pa še ta najstarejšo moram v pon peljati k zobozdravniku izruvat 2x štirici stalni ker ima premajhno čeljust. No zdaj pa že sam ''jambram'' DEBELUŠKA Sem bila mal odklopljena z neta ker so nekaj kao posodabljal JOOLY HVALA, še nisem prišla do pošte Uživajte TAJ vse najboljše (6 m kaj je hitro šlo)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 19:36:54
|
|
|
|
martita
|
Pozdravček z glavnega trga v Sieni!!!!!!! Toscana je čudovita, še posebej v tem letnem času. Vsekakor priporočam! Lepo se imejte in lep sončen pozdravček!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 19:50:14
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita Pozdravček z glavnega trga v Sieni!!!!!!! Toscana je čudovita, še posebej v tem letnem času. Vsekakor priporočam! Lepo se imejte in lep sončen pozdravček!!!! A nam lušte delaš, ta vam bomo fouš ......... Vi kar uživajte!!!! Jaz grem zdaj otroke skopat (šele ), pa pridem pol še kej nazaj....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 19:56:05
|
|
|
|
mamuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Mamuška,tudi tvoji družini želim vse dobro,hkrati pa imam še eno vprašanje za našo RR pediatrinjo... Jaz sem ugotovila vsaj nekaj,no zdi se mi...ko,sem mu dajala te mlečne kašice,sem ugotovila,da če je notr ovsena moka je cel hudič,če je pa riževa moka je pa ok...a misliš,da je lahko kej v zvezi s tem?Sem klicala svojo p.Pa jo ne morem dobit.... Hvala za odg......Verjamem,da mi boš kaj fajnga znala svetovat.Na testih nam ni nč pokazal,ko smo pa pil pregomin al pa allernovo se stanje ni izboljšalo.. Si pa fajn napisala,da samo čas pozdrav vs ta hudič... Ovsena moka vsebuje GLUTEN, riževa pa ne. RR pediatrinja Jap, tape a l'oei je to. Kljub2 letoma francoščine sem nucala 20 min, da sem skontala, kako se to prebere Vsaj za moj okus imaj res FULL luštne stavri. deca mi čaka večerjo, jazsem pa tko na prafaktorje hin, da nč ne morem. Jest ne vem, zakwa ma naša mat tko VELIIIIIIIIIIIIIIIK vrt ?!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 20:19:00
|
|
|
|
Tanayya29
|
Ja,res ma lepe stvari,še zdj pa ne vem,kako se izgovori... Hvala,mogoče je pa kaj v zvezi z glutenom,ma ne vem,nisem pametna
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 20:20:26
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita Pozdravček z glavnega trga v Sieni!!!!!!! Toscana je čudovita, še posebej v tem letnem času. Vsekakor priporočam! Lepo se imejte in lep sončen pozdravček!!!! bravo,bravo,uživajte . Moj mož ma spet migrenski napad,pa ga hodm v sobo sprašvat kako je,on pa sm pst psssst govori....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 20:21:46
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: martita Pozdravček z glavnega trga v Sieni!!!!!!! Toscana je čudovita, še posebej v tem letnem času. Vsekakor priporočam! Lepo se imejte in lep sončen pozdravček!!!! bravo,bravo,uživajte . Moj mož ma spet migrenski napad,pa ga hodm v sobo sprašvat kako je,on pa sm pst psssst govori.... Ja revež veš da ga moti vsak šum in svetloba
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 20:34:51
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita Pozdravček z glavnega trga v Sieni!!!!!!! Toscana je čudovita, še posebej v tem letnem času. Vsekakor priporočam! Lepo se imejte in lep sončen pozdravček!!!! uživajte...... Moj Tin ga pa spet neki sračka, se je prej ful jokal, sem ga zrihtala v pižamico, podojila in ko sem ga položila v posteljico, oči kot čukec in ne spat. Zdej leži v posteljci, se na veliko pogavarja, pluva.... bom vidla, kako dolgo bo zdržal, morda pa sam zaspi nazaj.... najbrž, da bo
< Sporočilo je popravil nicolina -- 7.5.2008 20:37:37 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 20:45:49
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: martita Pozdravček z glavnega trga v Sieni!!!!!!! Toscana je čudovita, še posebej v tem letnem času. Vsekakor priporočam! Lepo se imejte in lep sončen pozdravček!!!! bravo,bravo,uživajte . Moj mož ma spet migrenski napad,pa ga hodm v sobo sprašvat kako je,on pa sm pst psssst govori.... Ja revež veš da ga moti vsak šum in svetloba vem,vem samo malo pa moram preverit .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 21:15:08
|
|
|
|
gruška
|
Jaz grem pa kar spat ... mam tok močno , da mi gre že na živce ... saj me nič ne boli, sam teče za znoret .... Uživajte, NOČKO!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 21:16:20
|
|
|
|
barika
|
tannaya, te bom jst okol kepe, če ne boš svojga pustila namiru...nej sam z migreno uživa, pa ju ne mot...sej bo kmalu šla a mi nardite eno uslugo???? ono www stran bi imela od dunajskega zoo-ja..se mi ne da nazaj gledat (je preveč strani), tintin ima pa to v leven rokavu shranjeno..pliissss a vam pokažm sebe v najlepših letih ..>http://matjaz.naspletu.com/Corfu2005/photos/photo84.html
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 21:24:31
|
|
|
|
mamuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita Pozdravček z glavnega trga v Sieni!!!!!!! Toscana je čudovita, še posebej v tem letnem času. Vsekakor priporočam! Lepo se imejte in lep sončen pozdravček!!!! O kwa sem vam fovš, 2 leti nazaj sem bla jaz glih tam in res je čarobno!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 21:28:18
|
|
|
|
potepinka
|
barika-ful dobro barvo las si imela
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 21:29:30
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka barika-ful dobro barvo las si imela jle, men je bila tud fulll nora, na poglej me zdej..grahasto rdeča... je pa res, da sem si takrat prvič (in zadnjič) lase barvala pri frizerju hvala
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 21:40:21
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Jaz grem pa kar spat ... mam tok močno , da mi gre že na živce ... saj me nič ne boli, sam teče za znoret .... Uživajte, NOČKO!!!! bogica....prvič full lije....,no le naspi se....naj čimprej mine... barika super si bla
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 21:41:12
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin http://www.zoovienna.at/ barika, to mogoče? aha, aha, hvala!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 21:50:50
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika a vam pokažm sebe v najlepših letih ..>http://matjaz.naspletu.com/Corfu2005/photos/photo84.html , zakaj pa v najlepsih letih??? A niso zdej tvoja najlepsa leta
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 22:10:34
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Jaz grem pa kar spat ... mam tok močno , da mi gre že na živce ... saj me nič ne boli, sam teče za znoret .... Uživajte, NOČKO!!!! O, ti bošček, kar spočij se... Jaz je HB še nimam. Barika ful si bla dobra... Jaz grem tud spat, sem tolk utrujena.... NOČKO VSEM Aha še tole, Debeluška mislim na vas, celo noč bom stiskala pestke za Erno, da bodo izvidi jutri najboljši, pa sej morajo bit, takoj jutr sporoči... a prav?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 22:16:14
|
|
|
|
Tanayya29
|
Erna in debeluška
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 22:17:30
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak IZVIRNO SPOROČILO: barika a vam pokažm sebe v najlepših letih ..>http://matjaz.naspletu.com/Corfu2005/photos/photo84.html , zakaj pa v najlepsih letih??? A niso zdej tvoja najlepsa leta neee, poglej me zdej ,debela pa smotana a potem danes ne bomo zaklenle N.L 2 del??
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 22:19:04
|
|
|
|
ajtak
|
barika bod srce pa mi povej kje si kupla tisto mrezo proti komarjem, ker iscem po ikeini strani pa ne najdem...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 22:20:58
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Aha še tole, Debeluška mislim na vas, celo noč bom stiskala pestke za Erno, da bodo izvidi jutri najboljši, pa sej morajo bit, takoj jutr sporoči... a prav? HVALA tebi in vsem, ki stiskate pestke za nas!!! Najraj bi kar prebedela noč, sam da bo že četrtek , pa da vemo na čem smo!! Tanayya, veš da sem šla v trgovino, kartico sem pa itak pozabila , saj ne vem kje se me glava drži?! TinTin, hvala (še tu) za informacije!! Pa lahko noč.....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 22:27:01
|
|
|
|
Tanayya29
|
Tanayya, veš da sem šla v trgovino, kartico sem pa itak pozabila , saj ne vem kje se me glava drži?! no,jaz pa sem šla danes v trg.pa mi EUC ni potegnu,še dobr da je bla prodajalka diskretna,jaz pa spet rdeča v ksiht ...tako pa je,če preveč zapravljaš!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.5.2008 22:29:56
|
|
|
|
Nana Liza
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika a vam pokažm sebe v najlepših letih ..>http://matjaz.naspletu.com/Corfu2005/photos/photo84.html , zakaj pa v najlepsih letih??? A niso zdej tvoja najlepsa leta Barika sem prepričana, da tvoja najllepša leta še pridejo!!! Saj te materinstvo pomladi. Si pa huda bejba na slikci, lepa ognjena barva las. Midva sva bila danes pri alergologu. Ni atopični dermatitis, ampak intertrigo. To je diagnoza, ker so predvsem izpostavljeni debeli dojenčki pri kožnih pregibih. Potrebno mu je večkrat na dan obrisati in fajn sušiti kožne pregibe. Jest sem ga pa kopala do sedaj pa samo mazala z mastno kremo brez da bi ga brisala z brisačko. Kože tudi nima več suhe, razen nogice. Alergologinja je celo rekla, da so te kreme zanjga premastne, ampak če mu pa ustrezajo pa tudi ok. Vsi testi pa so tudi bili negativni. IZVIRNO SPOROČILO: martita Pozdravček z glavnega trga v Sieni!!!!!!! Toscana je čudovita, še posebej v tem letnem času. Vsekakor priporočam! Lepo se imejte in lep sončen pozdravček!!!! Uživajte še za nas!!!!!!!!!!!! gruška - A posodo si slučajno že kaj dobila? Eno mislim dati za darilo. sliva - za tvoje sončke!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?