DEBELUŠKA30
|
JOJ kolk ste ZLATE , res mi veliko pomeni, da mislite na nas , HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA,HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA........................ IZVIRNO SPOROČILO: barika debeluška, ti si ČVEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAA!!!! za Erno, bomo pa še naprej pesti držale Pa sem res ČVEKAAAAAAAA, pa 4 sem dobila ! Ja za Erno pa še pestke potrebujemo , jutri po deveti moram spet klicat! Barika, če te tvoje kile toliko motijo pa shujšaj ! Nicolina, bi se pa umaknila, da nebi "butnil" vate (šala), sam da tebi ni nič, ku** gleda pleh (veš kolk bi te pogrešala, koga bi pa pol hecala ), bo že porihtan, v Lj. pa moraš priti, si pa avto sposodi, od mame, sestre, tašče.... Ajtak, danes si pa ti dežurna za samogovore Mi smo se pa danes cel dan potepal, da nisem mislila na jutrišnji izvid, tko kot včeraj in sem bla fulll zoprna , tko da mi je že mož reku, zdaj pa nehaj , k pa človek ne more iz svoje kože!