![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 9:54:16
|
|
|
|
rumba
|
Uau, Manca!!!!! Joj, mi spomin neki štrajka , koliko naših julijčkov že hodi?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 10:00:26
|
|
|
|
Rožica82
|
Živijo! Punce saj bi kaj napisala, ampak preden preberem je naš škratek že pokonci. Lana je zeloooo živahna, po glavi ji rojijo same neumnosti tako da mi ne preostane dosti časa za internet. Velika je že 74 cm ma 9300g pa 8.zobkov.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 10:02:00
|
|
|
|
Rožica82
|
Pa seveda vsem julijkam in julijčkom čestitke za obmesečnice , zobke, prve korake...
< Sporočilo je popravil Rožica82 -- 6.5.2008 10:09:06 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 10:37:12
|
|
|
|
tejči77
|
corfu, to pa je novica, da Manca že hodi. Frajla mala. Čestitke.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 10:40:27
|
|
|
|
tejči77
|
mi smo še daleč od hoje, samo ob kavču naredi sem ter tja kakšen korak, drugače pa na vse štiri . Da bi jo pa jaz za rokce prijela pa sploh noče.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 10:40:38
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Corfu hvala za kavo! Manci pa čestitke za prve korake! Ne morm verjet, da že hodijo! Rožica lepo, da si se javila! Sem vpisala zobke. Samo teža mi nekaj ne štima. Mam za 8. mesec napisano 9500. A je shujšala? Kapica jaz bi tud šla v igralno skupino na tvojem mestu in v tvojem stanju.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 10:54:33
|
|
|
|
kapica
|
Rumba, ja monologe mava midve dans izmenicno . Dino ne krici v spanju, ampak cez dan. Prej me je tud ob zivce spravil, kr naenkrat no. Pa zraven njega sem se igrala, ni prav, grem vstran, tud ni prav, tako da... Eh, saj bo. Manca cestiiitke, vau, kak je brzinska . Corfu, ne, pira nocem, mogoc kak dober coctajl . Hvala za odgovore punce, bova pa sla v igralno skupino, ce ste tako rekle . Z spanjem bomo ze nekako uredili.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 10:55:28
|
|
|
|
julij
|
Oj! Da se vam na hitro javim malo. Me že dolgo ni bilo. Smo se čez prvomajske počitnice potepali po Bledu. Naužili smo se gorenjskih lepot, odpočili možgančke, se družili s prijatelji, skratka imeli smo se izredno lepo. Ana je bila pridna, nobenega dela nisem imela z njo. Ker so bile otroci, ki so malo starejši od naše, z nami, se je ful zamotila z njimi. In dobila je še spodnje dvojke, tako, da ima že 8 zobkov! Drugače mi mala ne da dihat, zato sem kar dva dni rabla, da sem prebrala kaj ste načvekale. Pridne ste bile... Ana je pa ravnokar šla z babico na sprehod (babica ima dopust), jaz pa sem malo izkoristila čas in sem priletela. Zdaj pa morem še malo kuhno poramat. Je bomba padla. Nič, punce, uživajte, se kasneje še kaj javim!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 13:52:38
|
|
|
|
pupi
|
Manca za korake! No vidite Rumba zdaj pa nas šibate, ker naša Naja pa še vedno ne šiba po stanovanju, S kom pa se naj zdaj tolžim . Mislim, da sma kar same negibne ostale. No rikverc gre počasi to pa je tudi to , niti približno to ni šibanju po stanovanju podobno. Mama v četrtek nevrofiziatrinjo, pa bomo vidli kaj bo rekla!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 13:57:14
|
|
|
|
madejka
|
Pupi no pol pa počakaj do četrtka s sekiranjem Babike uživajte, jaz grem delat
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 13:58:52
|
|
|
|
pupi
|
Joj Rumba pa da ne bo zdaj to tak izpadlo, da Juliji ne privoščim, sem fuuuuuul vesela za njo!!! Madejka saj sekiram se ravno ne, zdaj sem bolj upat začela da bo kaj iz nje. Upanje umre zadnje .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 14:38:51
|
|
|
|
kapica
|
Evo, midva nazaj iz sprehoda, je bilo kr lusno, ceprav je tak vetrovno. Dino se zdaj zadovoljno igra na tleh, upam da ostane tak, dokler moz ne pride . Ja pupi, tak kak si rekla, upanje umre zadnje . Punce, a sem ze rekla da pride moja mama drug teden sem ?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 14:42:07
|
|
|
|
poldy
|
kapica, ne nisi rekla da tvoja mama pride. Fajn, a ne?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 14:58:25
|
|
|
|
rumba
|
Iiiii, kapica, super, da pride tvoja mama! pupi, ne se sekirat! Julija ima pa prav poseben način premikanja. Ni to kobacanje, je kot kak ranjenec, se vleče po trebuhu (začela prejšnji teden), včeraj v RA jo je pa zdravnica dala na hladna tla, Julija je bila samo v plenički, pa jo je tako zazeblo v trebuh, da ga je pač morala dvigniti. No, tako je pogruntala, da se da tudi po kolenih, samo na rokice se pa še ne upre. Plazi kot vojak, po komolcih. Je pa rabila hudo vspodbudo. Tudi Naji se bo odprlo. Pa poročaj, kaj vama bo rekla fizioterapevtka.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 17:08:42
|
|
|
|
rumba
|
Zdaj mi je pa skoraj pokrov dvignilo!!!!! Sem ravnokar izvedela, da je hči od enih znancev sprejeta v vrtec, kjer so mi zavrnili Julijo. Pa je to njihov prvi otrok, ne živijo v bližini vrtca, niti tam nimajo služb, nič! Deklica je prav tako letnik 2007. Kako za vraga so vzeli njo, Julije pa ne? Pa mi je kapnilo. Nista poročena. Očitno je ona kao samohranilka in so dobili tistih 8 dodatnih točk. Le koliko je še takih???? Ne morem vam pocedat, kako sem jezna in žalostna. Ne splača se nam biti več pošten! Hudo mi je to napisati, ker sem bila vedno poštena, a je žal, čista resnica. Najbolje da se ločiva, bom dobila vrtec, pa veliko višje otroške dodatke, plačevala manj vrtca...... Mogoče je res bolje, da dam odpoved, kot pa da delam s krajšim delovnim časom. Res ne maram izigravati zakonov, zato ga pa nasrkam. Sej sem si sama kriva............... Se opravičujem, sem morala dati iz sebe.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 17:37:31
|
|
|
|
poldy
|
rumba ti kar povej......jaz se tud strinjam s tabo!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 19:31:49
|
|
|
|
corfu
|
Rumba in ne, v naši državi se ne splača biti več pošten, pa zaradi tega ne rabiš imeti slabe vesti, takole imamo.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 19:58:01
|
|
|
|
zvesta
|
Pozdravljene, punce! Se me še spomnite? No, sporočam, da sem se pri Freychi prijavila za piknik (no, vse tri sem prijavila). Da vas ne pustim čisto na cedilu. Bom pa očitno morala začet vas spet spremljat, da bom na tekočem z informacijami glede piknika. Ker vem samo za datum, za kraj in ostalo pa še ne (upam, da ni glih na drugem koncu Slovenije ) No, pa malo sem vas vseeno pogrešala. Nazaj vas pa ne bom brala, ker bom šla verjetno prej nazaj v službo, kot bi bila fertik. 6. del... Čveke. Lep večer želim!
< Sporočilo je popravil zvesta -- 6.5.2008 19:59:01 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 20:10:36
|
|
|
|
madejka
|
Ooooooooo zvesta Ke fajn! DOBRODOŠLA NAZAJ!!!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 20:35:52
|
|
|
|
Češnca
|
zvesta Manca ti si faca!!!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 20:42:48
|
|
|
|
madejka
|
Češnca ti maš tud marinca? Dajte mi povedat babike, a vaši otroci tud tak norijo? Naš je full razbojnik - grize, ščipa, krampa, se dere, vrešči, maha po žlici, brca na previjalni, da ga še previt ne morm normalno Dojit že skor ne upam več, ker me kljub "Boli, ne smeš" ipd. grize non-stop Dans me je tak vkrampnil, da mam črto čez pol čela A je to normalno??? Ker meni se full preveč agresiven zdi Sem pazla že dost otročkov, ampak noben ni bil taki divjak... Se mi zdi, da cele dneve samo "Pusti, Ne smeš, Ne" ponavljam
< Sporočilo je popravil madejka -- 6.5.2008 20:43:26 >
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 21:18:19
|
|
|
|
Freycha
|
Madejka slabo si ti službo opravljala, da si obveščala zvesto za piknik, če pa nič ne ve. Sedi 1!! Mi smo ravnokar prišli iz LJ in ker je mala skoraj celo pot spala, je sedaj naspana in ji ni za spat.... groza... zdej sediva in čakava, da se zmatra sem pa jo danes poškodovala Sem ji hotela na bodi zapet štrikec z dudo, pa sem ji ne vem kako še kožo zapela zraven in je bil valda tak krik in jok in stok, da je bilo kar grozno smo ji dajali gor mrzle obkladke, pa se je potem še bolj drla...... zdej pa samo upam, da ne bo jutri preveč plavo in boleče.... Zvesta piknik je na Šmartinskem jezeru pri Celju. Ura še ni točno določena, tudi vse ostale podrobnosti uredimo z lastnikom čolnarne jutri. Tak da pričakujem da bomo jutri imeli vse podatke.... Punce a bi vam bilo ok, da se piknik začne ob 12h? al prej, al kasneje, al kva?!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 21:39:29
|
|
|
|
madejka
|
Povedala sem ji za datum (se mi zdi, al ne zvesta? ), se pa že res dolgo nisva pogovarjali, da bi še kaj več povedala
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 22:05:55
|
|
|
|
rumba
|
Ćer! Kje ste danes? zvesta, iiiiiiiiiiiiiii kako sem te vesela!!!!!!!!!!! Češnca, fantastična fotka! Kje ste to bili? madejka, kako mi je znano to norenje na previjalni. Jaz že počasi živce izgublja, saj je previjanje postalo pravi podvig.... Ja, pa ščipanje je redno na sporedu, sem cela v modricah. Grize pa še ne, še ni zob.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.