Anonimen
|
ja materinska je od 9.30... jaz jo imam naslednji teden v torek prvič. 13.5. je pa to v zdravstvenem domu, ginekološke ambulante, mislim da so čisto ta prva vrata. za plačat nimam pojma, verjetno je zastonj. me pa zanima a dobimo kak seznam po pošti , katera predavanja bodo, ker bi blo fino vedet. moj fant namreč si lahko tisti teden vzame en dan dopusta samo, pa da zbereva najboljša predavanja za njega, kar bo najbolj potreboval. morm rečt, da je tale celjska materinska šola krneki, na horuk, bolj zarad materinske šole same, ne pa zaradi staršev. totalno zgrešena ura, zjutraj imajo, mislim da so v celi Sloveniji edini, ki se ne prilagajajo temu, da mamice in očki delajo zjutraj, tako da je treba vzet dopust. in če se to ne da, mamica tam sedi sama... da ne omenjam, da se lahko naročiš samo eno uro dnevno, kot da smo v srednjem veku... in tistih 4, 5 ur skupaj dnevno nas stišijo notri, namesto da bi malo razporedli čas. jaz imam materinsko šolo skoraj v 34 tednu (to je spet ena stvar, da naročajo tik pred porodom kot da prej ne gre)... in kaj naj potem 5 ur me boli križ od sedenja, lakota, slab zrak... plus da nič ne dobiš domov kakih seznamov pred začetkom katera predavanja bodo (al dobiš?) ma sem se razjezila, ampak niso normalni... sicr pa lepo se mejte
|