metuLJchy
|
Joj Andreja, pošiljam ti en resnično velik . mi je tako hudo zate, za tvojo mami in družino. Se še predobro spomnim kako mi je bilo par mesecev nazaj ko je bil moj nono zelo bolan, srčno upam da se bo pri vas vseeno srečneje izteklo. Sama si takrat nisem znala pomagati, bilo mi je hudo za umret in mislila sem da mi bo počilo srce, ko sem gledala človeka ki mi je bil ena ljubših oseb na tem svetu kako je ves ubogi, nekoč je bil tako močan in v mojih (nekoč) otroških očeh junak. Življenje nam včasih izredno težke situacije postavi na pot - lahko ti rečem le, da poskušaj biti močna, me punce ti bomo kadarkoli prisluhnile in se ti trudile stati ob strani. Mislim nate!! Yuliah tudi nate mislim, in stiskam pesti da v ponedeljek izveš novico leta!! Ja, obe imava ponedeljek za dan D. Jaz sem bila včeraj pri moji osebni ginekologinji v Gorici, dobila sem napotnico za 1 leto za Leonišče v LJ, nato sva z mojim izkoristila priložnost in šla v goriška brda, kjer junija organizirava eno kolesarsko tekmo. In zdaj imava kup dela, organizirat morava vse (spanje, hrana, traso določit), tako da sva včeraj popoldne prenočišča in hrano uredila in takšne malenkosti. Pa prespala sva gor, joj kako lepo se je bilo zbuditi v sončno jutro, s pogledom na neštete cvetoče češnje. Ob 13 pa sva morala biti v LJ, ker sem imala pregled v leonišču, z G. sva se dogovorili da počakamo da dobim izvide od magnetne resonance, pa da moj v začetku junija opravi androloga. Nato moram sredi junija z vsemi izvidi k njej in če bo vse štimalo gremo v IVF. Sem po dolgem času danes imela občutek in slutnjo spet, da gredo stvari glede spet v pravo smer, če vam priznam zadnje čase nisem bila več tako pozitivna glede zanositve (odkar se trudiva je skoraj 3 leta!). Tudi moj je zelo vesel, on non stop fantazira da bi mi imeli dvojčke. No, morda je tako malo več možnosti zanje. Skratka punce, še 2 meseca potem upam da gre pa čisto zares in da ne bo predolgo za čakat! Baje da so se čakalne dobe zmanjšale, upam da res. Joj, pa še to, danes sva z mojim non stop fantazirala da ko bova stara bova pa v brdih eno hiško imela, pa vinograd, pa bova vino delala, pa tako...moj nono je bil bric, srček moj očitno še vedno ve kje je lepo.... Tudi vsem ostalim puncam en velik in pozdarv, vesela sem da se poznamo in družimo na RR! Sončka...
|