|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozitivne misli pomagajo
5.4.2008 19:58:20   
andreja2000
YULIAH Tudi tebi iz srca hvala za vse lepe željeuser posted image user posted image user posted image .

Ja,naša Eva je pa sonček našega doma in vedno ko me pogleda z svojimi iskrivimi očkami in se nasmeji,mi da novih moči in moje srce takrat v sreči zadrhti.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 951
6.4.2008 18:18:03   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: YULIAH

Andreja user posted image user posted image user posted image user posted image , saj ne vem kaj sploh naj ti rečem na vse to, kar preživljaš. Občudujem te , da si kjub temu še nasmejana ko te včasih srečam. Srčno si želim, da se tvoji mami zdravstveno stanje izboljša, ter da so tvoji sestri uspešno odstranili VSE, kar ni bilo vredu. Zate pa, pojdi čim več v naravo, veseli se vsakega dne s svojo malo Evo....V mislih sem s tabo in verjamem da bo nad tabo zopet posijalo sonce sreče.
Pošiljam ti user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!

Andreja, tole ti je Yuliah tako lepo napisala, da se kar podpišem...

Yuliah,počivaj in pazi nase,pa razveseli nas z lepo novičko!!

MetuLJchy,ti si že tako aktivnauser posted image ,pridna...Ja,tole vreme mi ni glih po godu, res, a se zato toliko bolj razveselim sončnega dne..,res ni enako, je pa bilo kar dovolj 14 dni sončka...zdaj pa back to reality, ne?user posted image O postopkih pa trenutno sploh ne razmišljam, ne vem, kar izogibam se tej temi...izgleda res rabim pavzo,in tale dopust je bil odličen začetek...

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 952
6.4.2008 21:18:50   
andreja2000
citrončica hvala!

Mi smo se pa danes potepali in se prav lušno imeli pri naši rr-ejevki monikap!user posted image user posted image user posted image
monikap hvala za tako lep dan !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eva je danes napolnila 4 mesece in nekaj njenih slikic si lahko pogledate v mojem albumu,slikala pa je naša monikap!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 953
7.4.2008 18:34:25   
metuLJchy
andreja tudi mene je prav pretreslo, ko sem prebrala kaj vse preživlja tvoja družina. Usoda res ni mila z vami, in res je občudovanja vredno da greš tako  močna skozi to, da si sonce za nas punce na RR, predvsem pa za tvojo Evo, ki je (pogledala sem fotke) tak sonček, resnično lepa punčka user posted image  

Yuliah, kako se počutiš? Čez teden dni bomo že vedeli kako kaže user posted image user posted image  Stiskam pesti!

V sredo imam tudi jaz ginekologinjo, da se domenimo za postopke za naprej, jutri pa greva z mojim na primorsko user posted image . Punce enega sončka vsem in pozdrav vsem ki jih nisem omenila!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 954
7.4.2008 18:57:14   
monikap
Andreja tudi jaz sem uživala ob vašem obisku in ob cartanju Eve je takšen sonček,da ti kar srček zaigra,ko jo vidišuser posted image user posted image user posted image .
MetuLJchi ti pa jutri uživaj v sredo bom pa stiskala pestke za uspešen dogovor.
YULIAH še 7 dni in že se bomo veselile z tabo.Sedaj pa le lepo počivaj in se pusti dragemu razvajat.
citrončica vsakemu kdaj paše kakšna pavza in prav je,da si  si jo vzela.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 955
7.4.2008 20:31:06   
pike
Pozdravljene pozitivke,
jaz sem zdaj bivša klomifenka in spadam med decembrčice. Danes sem nosečka točno 5 tednov. Drug teden v ponedeljek - 6 tednov imam prvi pregled. Upam, da se bo že kaj vidlo. Prišla sem vas malce pozdravit, saj ste vse punce tukaj res prave pozitivke in ko vas berem še jaz verjamem da bo vse o.k.
Obenem pa navijam zate Yulliah in seveda vse ostale, ki bodo sigurno zagledaleuser posted image . Lep pozdravčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 956
8.4.2008 8:36:43   
metuLJchy
monikap hvala za želje, tudi jaz upam da me dajo s postopki naprej, ker zdaj se to že skoraj 3 leta vleče in je že kar dolgo...

pike, lepo da si nas prišla pogledat user posted image  Upam, da se oglasiš še kdaj - in seveda, čestitam za tvojo nosečnost! Tvoji pikici lepo vsak dan povej da mora pridno rast, da bo velika, močna in zdrava user posted image .

Bolj na hitro se vam oglašam, ker moram zdaj na hitro letet v gorico, ker imam tam še ležečo ginekologinjo, da mi da napotnico za leonišče za naslednjega pol leta

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 957
8.4.2008 12:34:56   
YULIAH
Pozdravljene punce. Malo sem vas prišla pozdravit.
Pike, čestitke za user posted image , čimmanj težav in čim bojše počutje ti želim.
Andreja, kako si? Pa tvoja Eva?
Monika user posted image user posted image user posted image , hvala da me vsak dan spodbujaš!
Metuljchy, pošiljam ti pozdravčke, v ponedeljek pa bova obe v pričakovanju novičk, kajne?
Jaz sem še vedno doma, mi je že tako tečno. Jutri imam preiskave krvi, v zvezi s hiperstimulacijo. Potem pa bom najbrž šla počasi v službo. Počutje je ok.

Neposredna povezava do sporočila: 958
9.4.2008 17:29:43   
andreja2000
Drage moje pozitivke

Se mi nekako zdi,da trenutno ne pašem najbolj na to temo,saj sem tako user posted image user posted image user posted image ....
Pa vendar še moram napisati nekaj besed.....
Moja mami je iz dneva v dan šibkejšauser posted image  in danes smo tudi izvedeli,da so to njeni zadnji dnevi, morda meseci,ne vedo...počasi odhaja....user posted image ,ne,saj ne morem vrjet,ko pa sem tako zelo upala,da bo lahko še Evo stisnila v svojem naročju.....ja,saj ne vedo kako dolgo še .....zEvo sva vsak dan pri njej.....

Punce moje,vsem vam,ki ste tukaj želim vse lepo in dobro in tiste ,ki še čakate na user posted image ,želim,da se to čim prej zgodi.

YULIAH  Mislim nate in stiskam pesti za user posted image .user posted image user posted image user posted image

rada vas imam in hvala za vso podporo,ki ste mi jo vedno dajale,zlate ste!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 959
9.4.2008 18:36:18   
YULIAH
Andreja zlata, rečem ti lahko samo to, da mi je tako hudo, da preživljaš tako težke trenutke. Večkrat se spomnim nate, pomislim kako si. Pošiljam ti veliko  notranje moči, ki jo ob tako težkih renutkih zelo potrebuješ. Bodi močna, pokaži svoji mami, da jo imaš neizmerno rada, bodi ob njej. Sem v mislih s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostalim pa želim veliko sončka.
Jaz sem tudi bolj slabo, se je rjavi izcedek povečal, si že menjujem vložke user posted image , ne vem kako se bo to izteklo.

Neposredna povezava do sporočila: 960
9.4.2008 18:37:19   
metuLJchy
Joj Andreja, pošiljam ti en resnično velik user posted image user posted image . mi je tako hudo zate, za tvojo mami in družino. Se še predobro spomnim kako mi je bilo par mesecev nazaj ko je bil moj nono zelo bolan, srčno upam da se bo pri vas vseeno srečneje izteklo. Sama si takrat nisem znala pomagati, bilo mi je hudo za umret in mislila sem da mi bo počilo srce, ko sem gledala človeka ki mi je bil ena ljubših oseb na tem svetu kako je ves ubogi, nekoč je bil tako močan in v mojih (nekoč) otroških očeh junak. Življenje nam včasih izredno težke situacije postavi na pot - lahko ti rečem le, da poskušaj biti močna, me punce ti bomo kadarkoli prisluhnile in se ti trudile stati ob strani. Mislim nate!! user posted image user posted image user posted image

Yuliah tudi nate mislim, in stiskam pesti da v ponedeljek izveš novico leta!! Ja, obe imava ponedeljek za dan D. Jaz sem bila včeraj pri moji osebni ginekologinji v Gorici, dobila sem napotnico za 1 leto za Leonišče v LJ, nato sva z mojim izkoristila priložnost in šla v goriška brda, kjer junija organizirava eno kolesarsko tekmo. In zdaj imava kup dela, organizirat morava vse (spanje, hrana, traso določit), tako da sva včeraj popoldne prenočišča in hrano uredila in takšne malenkosti. Pa prespala sva gor, joj kako lepo se je bilo zbuditi v sončno jutro, s pogledom na neštete cvetoče češnje. Ob 13 pa sva morala biti v LJ, ker sem imala pregled v leonišču, z G. sva se dogovorili da počakamo da dobim izvide od magnetne resonance, pa da moj v začetku junija opravi androloga. Nato moram sredi junija z vsemi izvidi k njej in če bo vse štimalo gremo v IVF. Sem po dolgem času danes imela občutek in slutnjo spet, da gredo stvari glede user posted image  spet v pravo smer, če vam priznam zadnje čase nisem bila več tako pozitivna glede zanositve (odkar se trudiva je skoraj 3 leta!). Tudi moj user posted image  je zelo vesel, on non stop fantazira da bi mi imeli dvojčke. No, morda je tako malo več možnosti zanje. Skratka punce, še 2 meseca potem upam da gre pa čisto zares in da ne bo predolgo za čakat! Baje da so se čakalne dobe zmanjšale, upam da res. Joj, pa še to, danes sva z mojim non stop fantazirala da ko bova stara bova pa v brdih eno hiško imela, pa vinograd, pa bova vino delala, pa tako...moj nono je bil bric, srček moj očitno še vedno ve kje je lepo....

Tudi vsem ostalim puncam en velik user posted image in pozdarv, vesela sem da se poznamo in družimo na RR!

Sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 961
9.4.2008 19:30:08   
citrončica
Andreja, ni besed, ki bi ti bile v tolažbo, le user posted image user posted image user posted image ,veliko moči in veliko pozitivne energije,ki jo boš zdaj potrebovala,bodi ob mami,kolikor boš lahko,vse ostalo bo prinesel čas.......tale misel mi je tako lepa:
"V vsakem življenju pridemo vedno sredi predstave in vedno odidemo sredi predstave. Ni pravega časa, ni napačnega časa. Je samo naš čas."

drži se!!!

Neposredna povezava do sporočila: 962
9.4.2008 19:41:13   
andreja2000
Punce,hvala vam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 963
9.4.2008 23:06:09   
polma
Oh, andreja....

Mislila bom nate, tvojo mami in ostale tvoje...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 964
13.4.2008 11:47:53   
andreja2000
Danes zjutraj se je za vedno ustavilo srce moje zlate mamice......o,kako boli....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 965
13.4.2008 11:55:51   
metuLJchy
Andreja.... user posted image user posted image user posted image  moje iskreno sožalje tebi in tvojim svojcem.

Neposredna povezava do sporočila: 966
13.4.2008 11:59:35   
metuLJchy
Božica ti, sem ostala brez besed, sem cel čas upala da se bo ta zgodba srečno končala. Boli in bo bolelo, a pusti solzam ven, stisni se k možeku in otrokom, tvojo mami pa naj čuvajo angeli.

Neposredna povezava do sporočila: 967
13.4.2008 11:59:58   
monikap
Draga Andreja ob izgubi tvoje mame ti izrekam iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image bodi močna.
Spomin je kot pesem,ki v srcih odzvanja.
Spomin je kot  cvet,ki nenehno poganja
Spomin je svetloba,ki dušo obliva.
Spomin je ljubezen,ki za vedno v srcu prebiva.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 968
13.4.2008 12:54:50   
YULIAH
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsako slovo je težko, najtežje pa je zadnje slovo od tistih, ki smo jih imeli radi, ki so bili vse življenje ali del življenja z nami. Nekateri se ob grobu poslavljamo od dragih pokojnikov s kratkim govorom, z molkom, s solzami, z rožami... Težko je najti besede, ki bi izrazile vso bolečino, ki jo čutimo ob poslavljanju od dragega pokojnika. Nekje globoko v sebi čutimo, da je njegov/njen duh tik ob nas, da nas vidi, sliši, da čuti našo bolečino in da se tudi on/ona z bolečino poslavlja od nas. 

Draga Andreja, iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , v mislih s tabo!

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 969
13.4.2008 15:07:25   
Fargesia
draga Andreja...iskreno sožalje...

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 970
13.4.2008 15:49:24   
snežinka7
draga Andreja iskreno sožalje tebi in vsem tvojim svojcem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 971
13.4.2008 16:02:47   
**NiNa**
Draga Andreja iskreno sožalje tebi in vsem tvojim user posted image .
Čeprav se ti danes zdi, da si izgubila del sebe, vedi da ni tako in da bo mama vedno s teboj.  Naj te pomiri misel, da je mogoče tako bolje zanjo. Meni je to pomagalo.
V mislih sem s teboj.

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 972
13.4.2008 22:10:44   
polma
Naj počiva v miru.

Enkrat bomo vsi skupaj tam nekje, kjer ni bolečin.
Ko vse nas noč zagrne, bomo vsi spomin.

Iskreno sožalje, draga andreja2000.

Polma

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 973
14.4.2008 15:42:02   
Rakica_80
user posted image Iskreno sožaljeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 974
14.4.2008 18:16:47   
citrončica
Draga Andreja,
iskreno soželje,tebi in vsem tvojim,user posted image
naj jo čuvajo angeli....
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil citrončica -- 14.4.2008 18:17:23 >

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......