Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 11:00:12
|
|
|
|
itata
|
elma: smotani so dohtarji sto na uro... mi nej jih pa nosmo cele noči al kaj? jim verjetno paše, če se ne dotikajo z lasiščem ničesar - kot npr na rami... men je tud babca rekla včeri, da je to za k dermatologu... se mi zdi da imta najina oba neko alergijo. sam smotan je k sem mu "preveč lepo" ta suho kožo spucala in ne zgleda nič grozn danes... no rdeče pikce so ostale, tko da upam da bo dijela. jih ima itak že do pol ksihta. sploh ga ne morem odložit takoj see mi zbudi, še v naročju se drgne ob mojo roko
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 11:01:28
|
|
|
|
itata
|
elma: kater mlek u bistvu? navadnem ki ga jaz pijem (pa še to samo v kavi in to že od poroda dalje praktično) ? ker jakob se samo doji...
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 11:05:49
|
|
|
|
ELMA
|
jaz pijem črno kavo , sicer pa pojem kakšen puding , mlek sploh ne pijem
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 11:06:55
|
|
|
|
ELMA
|
jaz Elmo samo dojim , nobenega dodatka ...
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 11:08:47
|
|
|
|
bamby
|
srečka nosečka, tisto pecivo pa res noro dobro izgleda . A je velik dela z njim? Bo treba enkrat probat spet, samo zdaj nimam nobene volje do takega dela, ker imam preveč za opravit z Anajo . Meni je zjutraj pa samo 90 pojedla, ob 6h sva začeli, ko se je zbudila. Samo jo je začelo spet napenjat, pa ji nisem vsiljevala za jest. Ob 9h sva pa ponovno jedli, je pa 140 pojedla, seveda z mojo vztrajnostjo , drugače bi ona verjetno tudi že pri 100 nehala. Zdaj pa spi na kavču. A vidve še nista imeli posvetovalnice za 3 mesece? larisa, za mireno. Jaz ne vem, kaj se pri meni dogaja . Še zdaj po M kar krvavim. Pred M mi je samo malo packalo, zdaj je pa kar konkretno krvavo. Me počasi že mineva . Itata, ubogi Jakob . Kolk mora revčka srbet. Nič ne čakaj, kar pelji ga v ambulanto. Mene je tudi mama prej klicala, da je sestra tamalo peljala ponoč k zdravniku, ker jo je toliko trebuh bolel in je imela visoko vročino, skoraj 40, včeraj popoldan sta bili pa že pri zdravniku. Zdaj so že v LJ in so jih poslali na infekcijsko. Upam, da ne bo treba spet tam ostat .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 11:12:44
|
|
|
|
bamby
|
elma, čestitke za mini rojstni dan ! Jaz pa kuham zdaj kosilo. Kuham le krompir, da naredim krompirjevo solato, pa da jo bo še možek imel za večerjo, ko bo prišel domov. Pa malo kuhanega zašinka zraven, pa bo. Zdaj si grem pa lase oprat. Že teče od njih tolk so mastni
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 11:23:40
|
|
|
|
itata
|
zdej sem ga uspela vsaj na kavč odložit k je zaspal bolj trdno pa gruntam a čem reskirat s prenašanjem v posteljo njegovo al ne bom ga založila s povštrom in šla kopalnico pomit k je zraven bamby: občudovanja vredna je tale tvoja vztrajnost glede hranjenja
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 11:31:35
|
|
|
|
ELMA
|
jaz sem že zjutraj spekla slane rogljiće ful so dobri, sam nimaju cajta da se shladijo direkt vtrebuhe ih zložimo Bambi tudi krompirjeva solata je dobra . itata dobra si da ti se da pucat , jaz bi najraje se usedla zraven ta male in jokala .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 11:32:32
|
|
|
|
ELMA
|
bambi hvala za čestitke
< Sporočilo je popravil ELMA -- 6.5.2008 11:34:05 >
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 11:47:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
elma - za mini RD bamby - za pecivo sem porabila 2,5 ure. Vse sem delala bolj počasi, pa nisem ravno spretna s pecivi. Se hočem pa malo poboljšat. Midve sva imele P pri 3M, je pridobila cca 820 g. Očitno ji hasne ta malenkost, ki jo poje. Pa en velik za nečakinjo.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 12:07:50
|
|
|
|
bamby
|
itata, mi ne ostane drugega, kot da vztrajam ob njej srečka nosečka, kar dolg traja tole pečenje tega peciva . Saj jaz s pecivi tudi nisem preveč spretna in mi ziher ne uide isti cajt. Sta bili pa kar pridni v tretjem mesecu, da sta čez 800 g pridobili . Jaz imam tudi občutek, da je zdaj pridobila malo več kot prejšnja dva meseca. No, bomo videli popoldan. Glede nečakinje je pa takole: so na infekcijski že ugotovili, da ima ubogica pljučnico . Zdaj bo ostala v bolnici nekaj dni. Sestra ima pa celo štalo s službo, pa ne more ravno te dni manjkati , pa še seminar je imela včeraj in danes tudi. Zdaj baje ostane on pri njej, zvečer gre sestra tja za čez noč, jutri zjutraj pa pride moja mama, da bo sestra šla lahko v službo. Ne morem pa razumet, da ji pediatrinja že včeraj ni ugotovila, kaj ji je, pa zdravnik ponoči tudi ne, pa v LJ nekje v kliničnem centru ravno tako ne . Šele na infekcijski so takoj ugotovili, za kaj gre. Anaja še vedno spi z dekco pokrito čez glavo
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 12:09:49
|
|
|
|
bamby
|
pina, ku-ku, vidim te
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 12:23:37
|
|
|
|
Februarka08
|
Že celo dopoldne študiram kaj naj naredim za kosilo, mi je dala pa Bamby idejo. Hvala Bamby. Bom jest tud nardila krompirjevo solato pa zraven pohan sir k ga moj obožuje... Grem hit delat, dokler tamala še nina, ker sva glih pršle iz vozičkanja...
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 12:37:34
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 12:38:44
|
|
|
|
pina-1
|
h he bamby evo me. tolko čvekate, da moramnajprej prebrat vse, pol pa mi časa zmanjka za kaj napisat. pa tudi pri volji glih nisem najbolj. mamo doma z Mio celo štalo in jaz sem že ob živce. Pol se gre pa še moj špila nekega frajerja, nasrkam pa jaz . Pojma nimam kako ti in ostale z dvemi folgate. MEni se počasi rola. Mia je postala tako divja, pa tako neodgovorna. Sem ji že dve vreči, od smeti, igrač vrgla kao v smeti in še vedno je njena soba kot bi dve atomski bombi padli. Pa smo uvedli sistem, da si delimo nalepke, za pridno opravljene obveznosti. Pa ma samo mama nalepke, Mia in tati pa se šmirglata na vse skupi . MAhhh Danes pa pri nas tako grozno piha.... Sva bli z Ano malo zuni pa sva kapo pozabli in sva se hitro vrnili. Sedaj v verandi pridno pančka. Jaz sem pa malo z leg magic prijateljevala. Sem si tako grda s to ritjo in trebuhom, da je skrajni čas kaj naredit zase. Pa raje z njim malo počvekam, kot da se vsem dobrotam odpovem Sedaj se mi pa noge tresejo Bom pa danes še likalnik peljala na sprehod, pa sesalec tudi... si moram hitro še eno nalepko prislužit, da bom čim prej prišla do nagrade Midve z Ano sva včeri meli UZ kolkov in je vse v redu. Ne rabimo več širokega povijanja. Itata, upam, da danes fajn rešite pri pediatru. Elma sem komaj sedaj zasledila, da mate tudi vi probleme s srbečico... Ubožci...
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 12:39:38
|
|
|
|
pina-1
|
o ella dan. a sta z zojo že nazaj z vozičkanja?
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 12:47:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o ella dan. a sta z zojo že nazaj z vozičkanja? sva nazaj ja skoraj dve uri vozičkali pri nas je še vedno sonce kam je sedaj dolenjka pobegnila pina kaj pa je za nagrado, k zbereš dovolj nalepk in za kolke elma pa kaj pomaga sedaj ta kremca?
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 12:56:48
|
|
|
|
Janey
|
Dan eno vprašanje: tiste ki nosite v kengurujih..jih nosite naprej obrnjene al 'proti sebi? Naš proti meni noče bit, naprej ga pa nisem upala obrnit, čeprav čisto sam drži glavico. tu pri nas je pa tako čudno vreme, malo sonček malo oblaki sploh ne veš kako bo. Mam doma tolko za nrdit da upam, da popoldan nebo deža, da pridemo malo ven.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 12:58:04
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o ella dan. a sta z zojo že nazaj z vozičkanja? sva nazaj ja skoraj dve uri vozičkali pri nas je še vedno sonce kam je sedaj dolenjka pobegnila pina kaj pa je za nagrado, k zbereš dovolj nalepk in za kolke elma pa kaj pomaga sedaj ta kremca? Ta kremica je za nego obraza .Pomaga en k... Jutri gremo na sistematski , bomo vidle kaj nam bojo rekli ... Boga , tolk se mi smili , vem kolk jo srbi ker sem jaz tudi alergik , sam da jaz imam tabletke ki mi pomagajo , ne pa kremco za nego telesa ...
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 13:05:43
|
|
|
|
pina-1
|
ella, si še nisem zbrala nagrade. ampak do 10 nalepke se bom kaj spomnila. kaka ideja?
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 13:06:38
|
|
|
|
ELMA
|
Ja Pina nas tudi srbi ... PINA mal sem pokukala v tvoj album, in mislim da je že čas da prilimaš kako slikico gor Rad bi samo vidla ta malo
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 13:09:26
|
|
|
|
mala_pikica
|
Pozdravljene! No mi smo doma. Smo se imeli super, pa tudi vreme je bilo kar vredu. Vidim, da vas je bilo kar nekaj na Bledu. ITATA, če je alergija, jo lahko dobi kadarkoli. To pomeni, da, je lahko postal alergičen na določeno stvar katero je do sedaj vredu prenašal. Moj je postal tudi naenkrat alergičen pri 2 mesecih. Sem pa šla jaz takoj, ko sem opazila znake alergije na strogo dieto brez mleka, jajc in pšenice. Pa se mu je koža ful popravila. Je pa to taka preventivna dieta, saj so največkrat alergični na te stvari ali pa eno od tega. Še pa čakamo na teste. Jaz res pazim in preberem na vsakem živilu sestavo. Ker je mleko v skoraj vseh paštetah, klobasah,..... Kruh si pa pečem sedaj sama, pa mehčalca ne uporabljam, pralni prašek pa tekoči Persil sensitive, pa kopam ga samo enkrat tedensko v mlačni vodi, pa kozmetiko( kreme za telo, milo) imam od ADERME za atopično kožo, mu ta najbolj odgovarja. Upam, da tvoj Jakob ni alergičen, ker je to res prava muka za in za starše. lp
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 13:20:12
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ella, si še nisem zbrala nagrade. ampak do 10 nalepke se bom kaj spomnila. kaka ideja? a zate al za Mio? Zate en popoldan brez obeh in popolno razvajanje za mio pa nimam pojma, k ne vem na kaj pali
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 13:24:24
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Ja Pina nas tudi srbi ... PINA mal sem pokukala v tvoj album, in mislim da je že čas da prilimaš kako slikico gor Rad bi samo vidla ta malo elma maš prov. bi blo dobro da dam kako mlajšo slikico... bom mogoče danes če ne jutri. OK. sedaj se je ančka zbudila pa se greva malo pogovarjat.
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 13:58:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ella, si še nisem zbrala nagrade. ampak do 10 nalepke se bom kaj spomnila. kaka ideja? a zate al za Mio? Zate en popoldan brez obeh in popolno razvajanje za mio pa nimam pojma, k ne vem na kaj pali V kolikor se spomnim, Mia pada na kiklce, ki se fejst vrtijo. Čakam, da se naša piška zbudi, upam, da bo tudi kaj pojedla. Potem pa šibava v BC po čebriček. Pa da vidimo zvečer, kako bo marala namakanje v vedru. A ve vašim vedno dajete kapico gor. Naša je ne mara preveč. Imava vedno borbe. Če je lep sonček in brez vetra, jo pustim brez nje. babmy - ubožčica mala. Se spmnim svoje Lane, ki je fasala pljučnico z rojstvom. Joooj, kako so ubogi. - da se čimprej pozdravi.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?