|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
6.5.2008 11:00:12   
itata
elma: smotani so dohtarji sto na uro... mi nej jih pa nosmo cele noči al kaj? jim verjetno paše, če se ne dotikajo z lasiščem ničesar - kot npr na rami... men je tud babca rekla včeri, da je to za k dermatologu... se mi zdi da imta najina user posted image  oba neko alergijo. sam smotan je k sem mu "preveč lepo" ta suho kožo spucala in ne zgleda  nič grozn danes... no rdeče pikce so ostale, tko da upam da bo dijela. jih ima itak že do pol ksihta. sploh ga ne morem odložituser posted image  takoj see mi zbudi, še v naročju se drgne ob mojo rokouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
6.5.2008 11:01:28   
itata
elma: kater mlek u bistvu? navadnem ki ga jaz pijem (pa še to samo v kavi in to že od poroda dalje praktično) ? ker jakob se samo doji...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
6.5.2008 11:05:49   
ELMA
jaz pijem črno kavo , sicer pa pojem kakšen puding , mlek sploh ne pijem user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
6.5.2008 11:06:55   
ELMA
jaz Elmo samo dojim , nobenega dodatka ...

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
6.5.2008 11:08:47   
bamby
srečka nosečka, tisto pecivo pa res noro dobro izgleda user posted image . A je velik dela z njim? Bo treba enkrat probat spet, samo zdaj nimam nobene volje do takega dela, ker imam preveč za opravit z Anajo user posted image .
Meni je zjutraj pa samo 90 pojedla, ob 6h sva začeli, ko se je zbudila. Samo jo je začelo spet napenjat, pa ji nisem vsiljevala za jest. Ob 9h sva pa ponovno jedli, je pa 140 pojedla, seveda z mojo vztrajnostjo user posted image , drugače bi ona verjetno tudi že pri 100 nehala. Zdaj pa spi na kavču.
A vidve še nista imeli posvetovalnice za 3 mesece?

larisa, user posted image  za mireno. Jaz ne vem, kaj se pri meni dogaja user posted image . Še zdaj po M kar krvavim. Pred M mi je samo malo packalo, zdaj je pa kar konkretno krvavo. Me počasi že mineva user posted image .

Itata, ubogi Jakob user posted image . Kolk mora revčka srbet. Nič ne čakaj, kar pelji ga v ambulanto.

Mene je tudi mama prej klicala, da je sestra tamalo peljala ponoč k zdravniku, ker jo je toliko trebuh bolel in je imela visoko vročino, skoraj 40, včeraj popoldan sta bili pa že pri zdravniku. Zdaj so že v LJ in so jih poslali na infekcijsko. Upam, da ne bo treba spet tam ostat user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
6.5.2008 11:12:44   
bamby
elma, čestitke za mini rojstni dan user posted image user posted image !

Jaz pa kuham zdaj kosilo. Kuham le krompir, da naredim krompirjevo solato, pa da jo bo še možek imel za večerjo, ko bo prišel domov. Pa malo kuhanega zašinka zraven, pa bo. Zdaj si grem pa lase oprat. Že teče od njih tolk so mastni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
6.5.2008 11:23:40   
itata
zdej sem ga uspela vsaj na kavč odložit k je zaspal bolj trdno pa gruntam a čem reskirat s prenašanjem v posteljo njegovo al neuser posted image  bom ga založila s povštrom in šla kopalnico pomit k je zravenuser posted image

bamby: občudovanja vredna je tale tvoja vztrajnost glede hranjenjauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
6.5.2008 11:31:35   
ELMA
jaz sem že zjutraj spekla slane rogljiće ful so dobri, sam nimaju cajta da se shladijo direkt vtrebuhe ih zložimo user posted image Bambi tudi krompirjeva solata je dobra .
itata dobra si da ti se da pucat , jaz bi najraje se usedla zraven ta male in jokala .user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
6.5.2008 11:32:32   
ELMA
bambi hvala za čestitkeuser posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 6.5.2008 11:34:05 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
6.5.2008 11:47:36   
srečka nosečka
elma - za mini RD user posted image

bamby - za pecivo sem porabila 2,5 ure. Vse sem delala bolj počasi, pa nisem ravno spretna s pecivi. Se hočem pa malo poboljšat.
Midve sva imele P pri 3M, je pridobila cca 820 g. Očitno ji hasne ta malenkost, ki jo poje. user posted image

Pa en velik user posted image za nečakinjo.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
6.5.2008 12:07:50   
bamby
itata, mi ne ostane drugega, kot da vztrajam ob njej user posted image

srečka nosečka, kar dolg traja tole pečenje tega peciva user posted image . Saj jaz s pecivi tudi nisem preveč spretna in mi  ziher ne uide isti cajt. Sta bili pa kar pridni v tretjem mesecu, da sta čez 800 g pridobili user posted image . Jaz imam tudi občutek, da je zdaj pridobila malo več kot prejšnja dva meseca. No, bomo videli popoldan.

Glede nečakinje je pa takole: so na infekcijski že ugotovili, da ima ubogica pljučnico user posted image . Zdaj bo ostala v bolnici nekaj dni. Sestra ima pa celo štalo s službo, pa ne more ravno te dni manjkati user posted image , pa še seminar je imela včeraj in danes tudi. Zdaj baje ostane on pri njej, zvečer gre sestra tja za čez noč, jutri zjutraj pa pride moja mama, da bo sestra šla lahko v službo.
Ne morem pa razumet, da ji pediatrinja že včeraj ni ugotovila, kaj ji je, pa zdravnik ponoči tudi ne, pa v LJ nekje v kliničnem centru ravno tako ne user posted image  user posted image  user posted image . Šele na infekcijski so takoj ugotovili, za kaj gre.

Anaja še vedno spi z dekco pokrito čez glavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
6.5.2008 12:09:49   
bamby
pina, ku-ku, vidim te user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
6.5.2008 12:23:37   
Februarka08
Že celo dopoldne študiram kaj naj naredim za kosilo, mi je dala pa Bamby idejo. Hvala Bamby.user posted image user posted image Bom jest tud nardila krompirjevo solato pa zraven pohan sir k ga moj obožuje...
Grem hit delat, dokler tamala še nina, ker sva glih pršle iz vozičkanja...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
6.5.2008 12:37:34   
ella79
dolenjka user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
6.5.2008 12:38:44   
pina-1
h he bamby evo me. tolko čvekate, da moramnajprej prebrat vse, pol pa mi časa zmanjka za kaj napisat.

pa tudi pri volji glih nisem najbolj. mamo doma z Mio celo štalo in jaz sem že ob živce. Pol se gre pa še moj špila nekega frajerja, nasrkam pa jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pojma nimam kako ti in ostale z dvemi folgate. MEni se počasi rola.
Mia je postala tako divja, pa tako neodgovorna. Sem ji že dve vreči, od smeti, igrač vrgla kao v smeti in še vedno je njena soba kot bi dve atomski bombi padli. Pa smo uvedli sistem, da si delimo nalepke, za pridno opravljene obveznosti. Pa ma samo mama nalepke, Mia in tati pa se šmirglata na vse skupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
MAhhh

Danes pa pri nas tako grozno piha.... Sva bli z Ano malo zuni pa sva kapo pozabli in sva se hitro vrnili. Sedaj v verandi pridno pančka. Jaz sem pa malo z leg magic prijateljevala. Sem si tako grda s to ritjo in trebuhom, da je skrajni čas kaj naredit zase. Pa raje z njim malo počvekam, kot da se vsem dobrotam odpovemuser posted image user posted image user posted image  Sedaj se mi pa noge tresejouser posted image

Bom pa danes še likalnik peljala na sprehod, pa sesalec tudi... si moram hitro še eno nalepko prislužit, da bom čim prej prišla do nagradeuser posted image user posted image user posted image

Midve z Ano sva včeri meli UZ kolkov in je vse v redu. Ne rabimo več širokega povijanja. user posted image user posted image user posted image

Itata, upam, da danes fajn rešite pri pediatru.
Elma sem komaj sedaj zasledila, da mate tudi vi probleme s srbečico... Ubožci...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
6.5.2008 12:39:38   
pina-1
o ella dan.
a  sta z zojo že nazaj z vozičkanja?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
6.5.2008 12:47:11   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

o ella dan.

sva nazaj ja user posted image skoraj dve uri vozičkali user posted image user posted image pri nas je še vedno sonce
kam je sedaj dolenjka pobegnila

pina kaj pa je za nagrado, k zbereš dovolj nalepk user posted image in user posted image user posted image za kolke

elma pa kaj pomaga sedaj ta kremca?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
6.5.2008 12:56:48   
Janey
Dan

eno vprašanje: tiste ki nosite user posted image v kengurujih..jih nosite naprej obrnjene al 'proti sebi? Naš proti meni noče bit, naprej ga pa nisem upala obrnit, čeprav čisto sam drži glavico.

tu pri nas je pa tako čudno vreme, malo sonček malo oblaki sploh ne veš kako bo. Mam doma tolko za nrdit da upam, da popoldan nebo deža, da pridemo malo ven.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
6.5.2008 12:58:04   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

o ella dan.

sva nazaj ja user posted image skoraj dve uri vozičkali user posted image user posted image pri nas je še vedno sonce
kam je sedaj dolenjka pobegnila

pina kaj pa je za nagrado, k zbereš dovolj nalepk user posted image in user posted image user posted image za kolke

elma pa kaj pomaga sedaj ta kremca?

Ta kremica je za nego obraza .Pomaga en k...
Jutri gremo na sistematski , bomo vidle kaj nam bojo rekli ...
user posted image Boga , tolk se mi smili , vem kolk jo srbi ker sem jaz tudi alergik , sam da jaz imam tabletke ki mi pomagajo , ne pa kremco za nego telesa ...user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
6.5.2008 13:05:43   
pina-1
ella, si še nisem zbrala nagrade. ampak do 10 nalepke se bom kaj spomnila. kaka ideja?

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
6.5.2008 13:06:38   
ELMA
Ja Pina nas tudi srbi ...user posted image
PINA mal sem pokukala v tvoj album, in mislim da je že čas da prilimaš kako slikico gor user posted image

Rad bi samo vidla ta malouser posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
6.5.2008 13:09:26   
mala_pikica
Pozdravljene!

No mi smo doma. Smo se imeli super, pa tudi vreme je bilo kar vredu. Vidim, da vas je bilo kar nekaj na Bledu.

ITATA, če je alergija, jo lahko dobi kadarkoli. To pomeni, da, je lahko postal alergičen na določeno stvar katero je do sedaj vredu prenašal. Moj user posted image  je postal tudi naenkrat alergičen pri 2 mesecih. Sem pa šla jaz takoj, ko sem opazila znake alergije na strogo dieto brez mleka, jajc in pšenice. Pa se mu je koža ful popravila. Je pa to taka preventivna dieta, saj so user posted image  največkrat alergični na te stvari ali pa eno od tega. Še pa čakamo na teste. Jaz res pazim in preberem na vsakem živilu sestavo. Ker je mleko v skoraj vseh paštetah, klobasah,.....  Kruh si pa pečem sedaj sama, pa mehčalca ne uporabljam, pralni prašek pa tekoči Persil sensitive, pa kopam ga samo enkrat tedensko v mlačni vodi, pa kozmetiko( kreme za telo, milo) imam od ADERME za atopično kožo, mu ta najbolj odgovarja.
Upam, da tvoj Jakob  ni alergičen, ker je to res prava muka za user posted image  in za starše. lp

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
6.5.2008 13:20:12   
ella79

ella, si še nisem zbrala nagrade. ampak do 10 nalepke se bom kaj spomnila. kaka ideja?

a zate al za Mio? Zate en popoldan brez obeh user posted image in popolno razvajanje user posted image user posted image
za mio pa nimam pojma, k ne vem na kaj pali user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
6.5.2008 13:24:24   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Ja Pina nas tudi srbi ...user posted image
PINA mal sem pokukala v tvoj album, in mislim da je že čas da prilimaš kako slikico gor user posted image

Rad bi samo vidla ta malouser posted image user posted image

elma maš prov. bi blo dobro da dam kako mlajšo slikico... bom mogoče danes če ne jutri. OK. sedaj se je ančka zbudila pa se greva malo pogovarjat. user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
6.5.2008 13:58:46   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

a zate al za Mio? Zate en popoldan brez obeh user posted image in popolno razvajanje user posted image user posted image
za mio pa nimam pojma, k ne vem na kaj pali user posted image user posted image

V kolikor se spomnim, Mia pada na kiklce, ki se fejst vrtijo. user posted image

Čakam, da se naša piška zbudi, upam, da bo tudi kaj pojedla. Potem pa šibava v BC po čebriček. Pa da vidimo zvečer, kako bo marala namakanje v vedru. user posted image

A ve vašim user posted image  vedno dajete kapico gor. Naša je ne mara preveč. Imava vedno borbe. Če je lep sonček in brez vetra, jo pustim brez nje.

babmy - ubožčica mala. Se spmnim svoje Lane, ki je fasala pljučnico z rojstvom. Joooj, kako so ubogi. user posted image  - da se čimprej pozdravi.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?