Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 24.4.2008 6:11:51
|
|
|
|
saskija
|
naš osem mesečnik in pol: zajtrk: dojenje dojenje, dojenje, dojenje malica:jabolko + riževi kosmiči z okusom jabolka in hruške, tri suhe slive in košček banane vse to posebej banano kar v kosu v roki dojenje, dojenje kosilo: zelenjavna omaka (korenje, brokoli, cvetača) polita čez riž lahko rečemo tudi zelenjavna rižota dojenje, dojenje popoldanska malica: kar je ostalo od kosila dojenje, dojenje večerja: griesbrei od milupe pred spanjem : spet dojenje p.s: to je jedilnik od včeraj
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 24.4.2008 11:55:04
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
to je jedilnik od včeraj bolj je videti od prejšnjega tedna včeraj: mleko, banane, bučke s sirom, pirina kaša, mleko danes: mleko, jaolko+hruška, za kosilo še ne vem, greva ven, preden se spet skisa vreme ...
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 25.4.2008 0:05:17
|
|
|
|
sandra85
|
dojenje dojenje dojenje dojenje dojenje dojenje dojenje ......... ker je imel vročino in se je skozi cartal... za kosilo mu je uspelo pojest 60ml kolerabe+korenčka+brokoli+polenta in pol spet 10x dojenje skori 8m
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 25.4.2008 13:52:57
|
|
|
|
Paštetka
|
kosilo včeraj: makarončki bolognese (omaka iz govejega mesa, korenčka, domačih pelatov in naravnih začimb) kosilo danes: v voku prepražena zelenjava z riževimi rezanci 8,5 mesecev, brezzoba
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 25.4.2008 22:21:17
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz sem danes naredila za kosilo špinačno lazanjo. Mnjam. Drugo kot običajno - sadje, mleko, pirina kaša. Stara je 9m in tud nima zob.
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 26.4.2008 12:44:11
|
|
|
|
sandra85
|
M:marelice+hruška K:zelenjavna rižota M: skutica ali jogurt V:grizek pa še najmanj 3x dojenje čez cel dan skori 8m
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 26.4.2008 12:58:01
|
|
|
|
Solero
|
6.00 dojenje 7.20 150ml AM 8.30 dojenje 10.15 7-žitna kašica s kuhanim sadjem in skuto 12.00 120ml AM 14.30 mineštra: krompir, korenček, bučka, cvetača, zelena, peteršilj, rožmarin, curry, k. smetana 16.30 dojenje+120ml AM 19.30 gris s sadjem 20.30 100ml AM Starost: 7 mesecev in dva zobka
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 26.4.2008 13:05:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Rižot za kosilo Star 9,5 mesecev
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 27.4.2008 10:25:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Dopoldanska malica: skuta + borovnice Za kosilo bo: por + grah + krompir + kisla smetana Vse ostalo dojenje.
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 29.4.2008 11:40:19
|
|
|
|
sandra85
|
8m Z:dojenje M:hruška+jabolko K:brokoli+krompirček+ribica M:dojenje+jogurtek V:dojenje in ponoči vsaj 1x dojenje
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 29.4.2008 13:35:18
|
|
|
|
babyrok
|
7,5 m Z: AM M: 3 manjša jabolka + ajdova kaša K: 2 manjša krompirja, bučka, ovseni kosmiči (za 10 min sem jih prevrela) + kuhan zajček (danes prvič - do sedaj je jedel purana in piščanca...meso dam vsak drugi dan) M: mlečna kašica (riž+koruza od Podravke) V: AM
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 30.4.2008 15:28:44
|
|
|
|
*lenc@*
|
8,5m dojenje jabolko, slive(par žlic) skuta s podloženim sadjem cvetača, brokoli, koleraba, piščanes +proseni kosmič jogurt s piškotom(še bomo) milupina kaša
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 30.4.2008 16:24:55
|
|
|
|
babyrok
|
7,5 Z: AM M: 2 jabolki+pol banane+pol kašice (breskva, jabolko) K: pire krompir s špinačo + bučka z ovsenimi kosmič M: mlečna kašica V: AM
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 1.5.2008 14:16:13
|
|
|
|
Anonimen
|
7 m Dopoldanska malica: skuta LM (ta mala) + borovnice Kosilo: ajdova kaša + jabolko Vse ostalo dojenje.
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 1.5.2008 20:08:19
|
|
|
|
sandra85
|
Z:dojenje M:mlečna kašica stracciatella K:polenta z brokolijem, korenčkom in bučko M:slive+hruške M2:dojenje V:dojenje 8m
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 1.5.2008 22:26:59
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
AM, jabolko+banana+jogurt, špinačna lazanja, pirina kaša, mleko. Danes je ogromno pojedla, se mi zdi. DOBRIH 9 mesecev.
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 1.5.2008 22:58:58
|
|
|
|
sandra85
|
enej je danes tudi ful pridno papal po dolgem času na obrok je pojedel cca 240ml
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 2.5.2008 9:17:08
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
u, mate novo slikco
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 2.5.2008 10:28:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Malica: 3 suhe slive + 3 suhe marelice + proseni kosmiči Za kosilo pa še ne vem. Verjetno špinača + krompir + smetana. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 2.5.2008 11:20:55
|
|
|
|
dreamz
|
8 mesecev: z: gres od hipp m: banana+hruška k bo: kuhan zajček z zelenjavo in kuskus m bo: skutica v. bo: kašica za lahko noč od hipp + flaška am
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 2.5.2008 11:42:32
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj u, mate novo slikco 8m M:suhe slive z hruško K:kus-kus z blitvo in cvetačo M:skutica ali jogurt ostalo še vedno dojenje
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 3.5.2008 12:41:38
|
|
|
|
MissLady
|
Pri nas imamo čisto pomešane obroke....ker se ne more odločit kdaj bo šel spat je cel dopoldne tečnaril, pa ni hotel zaspat. Ko se zbudi bo dobil: hruško+jabolko+ajdova kaša Potem greva na izlet in bova s sabo vzela: krompirček+bučko+kisla smetana Sabo bova vzela še skuto z borovnicami .... na te sadne skute je čist nor Včeraj sem mu dala prvič jogurt... in sicer navadno activio.... pa se je tako pačil, kot da bi mu ne vem kaj dajala ampak na koncu je pa skoraj vse pojedel.
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 4.5.2008 13:58:20
|
|
|
|
babyrok
|
Z: AM M: 1 žlička jogurta+3 suhe slive+jabolko K: krompir z mlekom (AM), bučka z ovsenimi kosmiči, zelena M: AM V: mlečna kašica
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 6.5.2008 11:01:06
|
|
|
|
MissLady
|
včeraj: Zjutraj: 1 hruška + pol jabolka + rižolino + pol activie za boljšo prebavo Popoldan: zelenjavna kašica - krompir + korenček + bučka popoldanska malica: skuta + pol jabolka not vmešanega Danes bo podobno.
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 6.5.2008 12:15:48
|
|
|
|
mateyka
|
zjutraj: mleko cartanje z babi (v malih količinah): vaflji z jabolčnim sokom, grozdje in ekspadirani riž s fruktozo malica: milupina kašica - Riž kosilo: (grobo mleto) krompir, bučke in 2 glavici brstičnega ohrovta + bananin fruhcverge (znam sam pišikaoštogovoriš napisat ) v planu pop. malica: suhe brusnice (sem našla v mecatroju - kanadske) + hruška v kompotu in keks za cartanje: mal mlečnega kruhka in mogoče kiri sirček zvečer: mleko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......