Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 21:59:37
|
|
|
|
smotka lonib
|
zdej pa vas zapuščam. Moj pride čez 10 minut iz službe in mu grem večerjo delat. Mogoče se jutri kej oglasim. Lahko in mirno noč vam želim !
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 22:05:34
|
|
|
|
Duškica
|
Sem pa zato jaz prišla. Saj vem, da je čudna ura in da vas gre večina spat,.... Mene še čaka stroj perila in gora umazane posode - bom že. Glavno da je minil današnji deževni dan.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 22:19:04
|
|
|
|
hanna1
|
jes sem še tud-sem moja dva dočakala-sta bila na tekmi v MB in to so igrali ob pol sedmi zvečer,sta prišla domov pred 15 minutami-sem rekla trenerju,da se bom ločla,me je pa čukasto gledal--kakšno uro si namislijo,pa še vožnja je bila ,dež pa luči,je moj čist zmozgan -za tekmo smo včeri zvečer zvedeli,ko smo prišli domov
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 22:22:42
|
|
|
|
Duškica
|
Pri nas na Železničarju so imeli tekmo??? Jaz sem cel dan bluzila tam okrog, ker je moj malček tudi imel tekmo, Žana pa do sedmih kondicijski trening. Drugič pa lahko prideš zraven, bova spile kavo.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 22:26:54
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 smotka lonib, lep palček,pa kolk maš ti dela z rožicam,je pa Zala Nejcu podobna,a ne -a pridno pomaga mamici Hvala! Nejc pa zelo težko povahta našo Zalo, ker se mu skoz mudi k sosedu. Sej drugače jo pa ima zelo rad. moram včasih doma zaropotat, če nič ne morem naredit. ... mu sploh ni za zamerit,ko pa je po duši le še otrok,čeprav je res že velik fant,pa tud tako odgovoren še ne more bit--kolker ti popazi nanjo,je pohvalno,marsikateri fant njedovih let-bi ga bilo kaj takega sram--kar se tega tiče,tud naš popazi nanjo,potem se pa tud naveliča,jo pelje na sprehod,jo animira,kadar mam jaz kaj nujnega za narest,...je Zala skoz nalimana pri meni. me tud iz oči ne izpusti...... .....
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 5.5.2008 22:27:29 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 22:29:39
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Pri nas na Železničarju so imeli tekmo???....ne v Ljudskem vrtu.. ....... Drugič pa lahko prideš zraven, bova spile kavo.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 22:29:41
|
|
|
|
Duškica
|
Kaj ste me vse zapustile.....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 22:30:22
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Pri nas na Železničarju so imeli tekmo???....ne v Ljudskem vrtu.. ....... Drugič pa lahko prideš zraven, bova spile kavo. Lahko kljub temu prideš zraven.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 22:30:38
|
|
|
|
Laubica
|
Midve se jutri vidiva zdaj grem spat-noč
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 22:34:03
|
|
|
|
Duškica
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 22:34:56
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Lahko kljub temu prideš zraven. v prtljažniku mogoče,ker pri nas sam dva al pa trije standardno vozijo na tekme za bohloni in še avtosedež da ven,kaj da bi imel dve slepi potnici poleg--bi pa z veseljem prišla--se mi je enkrat zgodlo,da sem prišla že do kluba,pol pa so me poslali domov,ker ni bilo dost placa...so mislim da šli tud v MB ali v Miklavž...sem bla
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 22:42:09
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Lahko kljub temu prideš zraven. v prtljažniku mogoče,ker pri nas sam dva al pa trije standardno vozijo na tekme za bohloni in še avtosedež da ven,kaj da bi imel dve slepi potnici poleg--bi pa z veseljem prišla--se mi je enkrat zgodlo,da sem prišla že do kluba,pol pa so me poslali domov,ker ni bilo dost placa...so mislim da šli tud v MB ali v Miklavž...sem bla Škoda!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.5.2008 7:38:06
|
|
|
|
majrim
|
dobro jutro zaspankeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.5.2008 7:55:38
|
|
|
|
majrim
|
hanna1....slike so
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.5.2008 7:57:09
|
|
|
|
hanna1
|
Dobro jutro Kako ste spali ,a je kaj novega,da je zopet dež
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.5.2008 8:05:14
|
|
|
|
mateyka
|
hanna1, kva maš "frenč" frizuro - a la paris zdej pa sofisticirana zgledaš na blagajni boš bolj avtoritativno zgledala jaz morma tud k frizerju naslednji teden - se morma mal pobarvat, mam narastek, ki se nevarno bliža besedi "prevelik"
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.5.2008 8:06:36
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Dobro jutro Kako ste spali ,a je kaj novega,da je zopet dež spali super , veliki in mali ...dež??? se hecaš al kaj???
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.5.2008 8:07:37
|
|
|
|
majrim
|
oooooo,tudi mateyka je že tle
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.5.2008 8:14:05
|
|
|
|
neli99
|
ku ku ... sam pozdravim, bo zihr kakšen alarm. ta veliki še spi, ta mala bo pa že spet zaspana. totalna bratska neusklajenost ... jst mam pa tako frej jutra in pijem kavo in berem rr. sej sem spet zadi ene par strani ... ... tko kot pri vaških čvekah. sem šla včeraj koooončno k eni sosedi na kofe, pa zvem da bo ena vsak čas rodila, da je ona že 3m noseča, da ... sem bla čist paf ... jst to nikoli nič ne vem. no pa bojo v naši mali vasi spet trije dojenčki v enem letu. naša rodnost je fenomenalna. 11 hiš z družinami, pa dve leti nazaj 3 otročki, lani 2, letos spet 3 ... (od tega 2 moja ). ja ja ... rodnost na selškem je najvišja v sloveniji, moramo tudi v vasi poskrbet za to ... mala protestira ... pa pa
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.5.2008 8:32:27
|
|
|
|
Duškica
|
Dobro jutro. Ve ste pa zgodnje. Jaz se tudi že bašem s toplimi sendviči in kavo. Malček pa razmetava po dnevni.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.5.2008 8:49:03
|
|
|
|
Duškica
|
Lumpa - vidim te!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.5.2008 11:05:33
|
|
|
|
makala
|
Dan tudi z dolenjskega konca. Pr nas dežuje, kot da ni že 2 meseca. Hanna super frizurca, res ti super paše. Hana mala pa je pravi cuker, iz njenih očk je ena sama sreča.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.5.2008 11:11:56
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Lumpa - vidim te! ja jaz tudi tebe no mi smo prišli domou v nedeljo zvečer, imeli smo se fenomenalno, kamp je super, ljudje prijazni, po večini ljubljančani, nekaj celjanou in mariborčanou, sami kul ljudje, no naša prikolica že stoji , otroci so dobili že nekaj barve, nova poznanstva
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.5.2008 11:34:50
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 sej sem spet zadi ene par strani ... ... tko kot pri vaških čvekah. sem šla včeraj koooončno k eni sosedi na kofe, pa zvem da bo ena vsak čas rodila, da je ona že 3m noseča, da ... sem bla čist paf ... jst to nikoli nič ne vem. no pa bojo v naši mali vasi spet trije dojenčki v enem letu. naša rodnost je fenomenalna. 11 hiš z družinami, pa dve leti nazaj 3 otročki, lani 2, letos spet 3 ... (od tega 2 moja ). ja ja ... rodnost na selškem je najvišja v sloveniji, moramo tudi v vasi poskrbet za to ... neli! to se men tud dogaja, da nič ne vem. ponavadi , ko kdo iz naše sosednje vasi (2,5, km stran) kdo umre izvem ponavadi, ko je pogreb že mimo. pa še to novico mi prinese svakinja, ki je poročena v Poljanski dolini . To pa so vaške čveke. Sem po dolgem času šla z vozičkom mimo sosede, pa me je povabila. Sem zvedla novice za pol leta nazaj. če je pa katera na nov noseča, pa tud šele pol izvem, ko je že v porodnišnici . Zdej pa moram iti kuhat kosilo, ker Zala je pred 5 minutami zaspala. Čao!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.5.2008 11:59:21
|
|
|
|
mateyka
|
muahaha, novga housa (House.S04E14.HDTV.XviD-NoTV) sem dol snela bom kasnej pogledala - morm vidt kaj se je zgodil s cut-throat bitch
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
IME NA M...MeliaKatero izmed naštetih imen za punčko vam je najbolj všeč?Mila (
25%)
Mina (
13%)
Minja (
5%)
Maša (
37%)
Meli (
5%)
Melani (
14%)
Število vseh glasov: 354Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!