|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
6.5.2008 20:34:01   
mateyka
aja, tiste k nimate velik časa - lahko vam hausa vse 3 sezone zapečem na dvd-je in pošljem, pa si poglejte kdaj mate cajt na računalniku (so avi fajli - torej kodeki+plejer). če kera če..

drugač pa julci - sej vem, sej vem. ko bo pa na nogah, bom pa jamrala, da se še obrnt ne morem user posted image že zdej je nadarjena - nam je že na švedskem našla redial gumb na enem fensi brezžičnem telefonu, k ni noben vedu kje je user posted image pa ustvarja nove profile na daljincu za digitatlno tv (k še jest ne znam - ok niti ne vem kaj zaen profil) itd. user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 6.5.2008 20:35:34 >

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
6.5.2008 20:46:47   
hanna1
...sem našla eno zgodbo mamice,ki mi je segla v dušo-uboga mamica....same si ustvarite mnenje user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2728314

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
6.5.2008 20:53:57   
julci
aja, tiste k nimate velik časa - lahko vam hausa vse 3 sezone zapečem na dvd-je in pošljem, pa si poglejte kdaj mate cajt na računalniku (so avi fajli - torej kodeki+plejer). če kera če..
O Mateykajaz te mam pa tk rada-a lahk dobim cduser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
6.5.2008 20:58:28   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Mateyka,zame ko sem bolj blond user posted image -a to je o teh zdravnikih-tega Hausa rada gledam,sam ga ponavadi zamudim,pa še tisto,ko je v oklepaju mi malo bolj podrobno razlož,ker sem antistručkouser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
6.5.2008 21:14:54   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

mateyka prosim, prosim še jaz user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
6.5.2008 21:30:27   
julci
Hana sem prebrala zgodbo.Me je kr kurja polt oblila.Mislim da je vse preveč zdravnikov,ki bi kr mučkali in mislijo da so bog in batina.Sem sama še prekleto dobro občutla na svoji koži.Pa  če mojga moža nebi bilo zraven,da se je ob sedmih zvečer moral  vredo razjezit in zahteval dr.(babica je ni hotla klicat) in so se po 13.5 urah umetnih popadkov na 2 min.opoldne me je še močna migrena zabasala.žalostno je pa najbolj to,da v odpustnem pismu tako lažejo,ko pes ščije.Sploh o dogajanju med samim CR,ko sem zaradi nekrčenja maternice močno krvavela in mi je pritisk nabilona 190/130.Zjutraj sem mela pa vse prste opacane od zasušene krvi.
Žalostno je da se sami zdravniki med sabo ne zastopijo in vsak vleče na svojo stran.Najhujši so starejši dr.ti mladi se super,se z njimi lahko vse zmeniš.Jaz pa smolo,da sem se nastavla zjutraj na starejšega dr.,popoldne pa na starejšo babico,ki dr.sploh ni hotla klicat.

Zato pa se strinjam z mamico,ki bo to dala v javnost.Pa mislim da bo mela ogromno podporo.

< Sporočilo je popravil julci -- 6.5.2008 21:31:32 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
6.5.2008 21:37:15   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...sem našla eno zgodbo mamice,ki mi je segla v dušo-uboga mamica....same si ustvarite mnenje user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
6.5.2008 21:37:30   
natasaom
tud jaz sem prebrala ne čvekarijahuser posted image user posted image   nimam besed.
no,da povem kaj se nam dogaja..brat me je včeraj zasledoval do vrtca-danes je pa mojga čakal ko je šel tankat.moj je šel mimo njega,sedaj je bil pa pri nas policaj,da bo dobil moj sodnika za prekrške,ker je unga kretena odriniluser posted image ..pa nalog za zapor imajo pa ga niso zaprli-še ovadbo je dal zoper mojga....ne vem če ne bomo šli mi tud v javnost..mater jim pa pravna država!!!!!!!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
6.5.2008 21:42:55   
KT

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
6.5.2008 21:46:29   
stephany
Hannauser posted image user posted image user posted image  si prava frajerka s to frizuro! Hana je pa pravi cukrček...

S Klemnom sva imala danes kontrolo pri P. Pravi, da so ušeska še malo pordela in mora jemati Hiconcil še en teden. Smrkati je nehal, občasno pa še malo kašlja. Od nedelje sem že kolikor toliko normalno je. Živahen je pa itak 100 na uro. Pravi mali user posted image ....

Zadnje čase je pogruntal nov način spanja

user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
6.5.2008 21:54:22   
hanna1
stephany,približno takole je prejle zaspala naša frčafela-ali pa sede zaspi z glavo med koleni user posted image --je posrečen,pa glavno,da je bolje-kako pa se je prilagodil že na mamino službo user posted image

natasaom-nimam besed!!!!To pa je naša pravna država in sodni sistem,ki ves čas melje in nič ne namelje,sam plače so pomembne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Sej vem,da tako kot povsod drugje,so tudi dobri sodniki in odvetniki,sam če pa pogledaš kako se določene stvari vlečejo,ljudje pa medtem živijo pod nenehnim pritiskom,ker so na prostosti ljudje,ki so brez slabe vesti zmožni najhujšega--za zbruhat no---sem v mislih s tabo,stiskam fige in ti pošiljam en velik user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
6.5.2008 21:56:10   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

no,da povem kaj se nam dogaja..brat me je včeraj zasledoval do vrtca-danes je pa mojga čakal ko je šel tankat.moj je šel mimo njega,sedaj je bil pa pri nas policaj,da bo dobil moj sodnika za prekrške,ker je unga kretena odriniluser posted image ..pa nalog za zapor imajo pa ga niso zaprli-še ovadbo je dal zoper mojga....ne vem če ne bomo šli mi tud v javnost..mater jim pa pravna država!!!!!!!
kaj si šele zdaj ugotovila,jaz sem že davno.Ja je pravna država -sam ne za poštene ljudi ampak za lumpe

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
6.5.2008 22:00:34   
julci
Stephany Klemen ma fajn pozo.user posted image user posted image user posted image user posted image pa super da ste boljš.

Jaz sem se danes ob pol 4 zjutraj zbudila,ker me je bradavica bolela.Naša mala lumpika si je naredla samostrežbo,se vlegla name in zizala,pol pa na meni zaspala,dokler se nisem zbudla.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
6.5.2008 22:03:57   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Jaz sem se danes ob pol 4 zjutraj zbudila,ker me je bradavica bolela.Naša mala lumpika si je naredla samostrežbo,se vlegla name in zizala,pol pa na meni zaspala,dokler se nisem zbudla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zala user posted image user posted image ,pa teb pa res ni dolgčasuser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
6.5.2008 22:04:51   
stephany
stephany,približno takole je prejle zaspala naša frčafela-ali pa sede zaspi z glavo med koleni user posted image --je posrečen,pa glavno,da je bolje-kako pa se je prilagodil že na mamino službo user posted image

V varstvu zaenkrat ni težav. Me je pa malo skrbelo včeraj, saj je bil sedaj dober teden doma. Zjutraj spet ni hotel od mene, se me je držal kot klop in jokal, potem je bil pa priden. Sta se pa baje potem, ko sta se zbudila, z enim dvoletnim fantkom skoraj pol ure "pogovarjala" in bila čisto pridna v posteljicah. To bi pa rada slišala in videla user posted image user posted image .

Ob taki porodni zgodbi se lahko pa samo zjočeš. user posted image user posted image  Živa groza. In zelo žalostno, da se še dogajajo takšne stvari...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
6.5.2008 22:21:37   
stephany

user posted image user posted image user posted image  ... tole mi je pa poznano. Naš lump tudi zadnje čase spleza name, se uleže čez trebuh, se priklopi, nekaj časa sesa in potem zaspi. Včasih ponovi vajo tudi večkrat na noč...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
6.5.2008 22:23:16   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

user posted image user posted image user posted image  ... tole mi je pa poznano. Naš lump tudi zadnje čase spleza name, se uleže čez trebuh, se priklopi, nekaj časa sesa in potem zaspi. Včasih ponovi vajo tudi večkrat na noč...
pa kaj sta si kaj v žlahtiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
6.5.2008 22:36:00   
stephany

.... mogoče pa še bosta user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
6.5.2008 22:57:05   
hanna1

.... mogoče pa še bosta user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image user posted image ...hja,kdo ve....
mirno nočko,pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
6.5.2008 22:58:31   
hanna1
user posted image user posted image user posted image stephany,julci,a nista vidve zjutra na šihtu user posted image --kdo bo pa gledike gr držu user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
6.5.2008 22:58:57   
hanna1
....grem......

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
7.5.2008 5:52:04   
julci

user posted image user posted image user posted image stephany,julci,a nista vidve zjutra na šihtu user posted image --kdo bo pa gledike gr držu user posted image user posted image
evo tolko da vas pozdravim ob kavici.Hana sem skor pozabla na uro,pase me je Zala usmilila inspalaod pol 12 pa do 5user posted image user posted image user posted image pol paitak morem vstat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
7.5.2008 7:56:07   
hanna1
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Dans pa je lepo jutro-greva s Hano zajtrkvat,pa kavica

user posted image

zanima me,če ma kera izkušnje s tem:

http://www.panakea.net/index.php?s=c&c=tickner&p=tickner&x=main

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 7.5.2008 7:57:49 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
7.5.2008 8:02:13   
majrim
user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
7.5.2008 8:03:28   
majrim
hanna1...to sem tudi jaz že študirala,da bi kupla,ker pri nas je te golazni vsako leto več...gor pri mami (pod Slavnikom)...bi blo dobro na kak forum pogledat malouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Očka, aktiviraj se!
Admin

Kakšno je vaše mnenje o medijski kampaniji "Očka, aktiviraj se".

Prvič slišim zanjo. (82%)

Ne bo bistveno pripomogla k spremembam v družini. (2%)

Pozdravljam njeno namero. (8%)

Zdi se mi fantastična (4%)

Ne bi se smela končati. (4%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!