|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
30.4.2008 15:14:22   
nf
tina naj te ne bo sram, sej smo vse firbci user posted image  Verjetno je bilo pa res še prezgodaj za kakšen bolj konkreten rezultat.
Kje ste babe danes???? Vse že na dopustu? grrr očitno samo še jaz delam. No potem pa uživajte!

(odgovor članu tina77)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
30.4.2008 15:20:45   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Kje ste babe danes???? Vse že na dopustu? grrr očitno samo še jaz delam. No potem pa uživajte!

delaš delaš delaaaaaš, delaš kot zamorc user posted image  

sorry, si nisem mogla pomagat user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
30.4.2008 15:46:43   
PENCA
Klomifenke moje za vas imam dve dobri novici:
1. kolegica, ki se je 5 let trudila, da bi zanosila in je dala že kar nekaj skozi je čisto nepričakovano in naravno postala user posted image .
2. znanka, ki se je trudila 10 let je tudi zagledala user posted image . Kaj vse je dala skozi ne vem. Po desetih letih ji je uspelo.
Tako, da ni hudič, da ne bi tudi nam! Upam samo, da prej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nf nisi edina, tud jaz sem ravno iz službe, samo jutr sm frej.user posted image
Lepe praznike

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
30.4.2008 16:59:56   
Hator
Čso punce, se že nekaj časa nisem javila, sploh nisem na tekočem, kaj dogaja tukaj.

Vam pa sporočam veselo novico; pred nekaj dnevu sem zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem v 2. ciklusus Klomifena, pa krvomočnico sem pila od O dalje (kakih 14 dni).

Upam, da bo vse ok, verjamem, da pridete kmalu za mano. Držim pesti za vas vse.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
30.4.2008 17:03:03   
andre3a
Pozdravljene!Naj se končno javim in povem kaj sem v nedeljo uredila na UZ.V desnem jajčniku je en folikel bil velik 13mm in v drugem 21mm,rekel mi je da bo O nekje tekom dneva ali noči in naj to izkoristima.Bil je to 14 dan in res me je okoli jajčnikov kar naprej nekaj zbadalo in sploh bolelo spodaj.Opazila sem tudi to vlečljivo sluz in res sva pridnouser posted image zdaj pa bomo videli.Ta mesec si ne merim BT kot prejšnje mesece  imam doma tudi test za ovulacijo pa ga nisem upala naredit,naj držijo zdravnikove besede,saj se zelo bojim razočaranja.Vse sem pustila ta mesec zdaj pa bomo videli.Če pa mi ne rata pa grem spet 2 ale 3 danuser posted image tja in se zmeniva kako naprej.Izvidov spermiograma pa še ni bilo in upam da so vsaj ti vredu.
Upam na najboljše ta mesec čeprav me je kar strah .
Detece čestitke še od mene in čuvaj to malo pikico!
Držim pesti za vse nas in uživajte med prazniki!

ANDREJA

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
30.4.2008 17:05:08   
andre3a
Hator čestitke in čuvaj to malo pikico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANDREJA

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
30.4.2008 17:06:23   
Arual
hator- čestike, srečno user posted image  ti želim.

Pri meni ovulacije še ni bilo, tako da bomo še morali biti par dni pridni. Folikli veliko 25 mm x 28 mm. Tako da zdaj je res upam, da je ne bo. Sma pa se skupaj z g odločila, da ne bom več na klomifenu, ker imam julija neplodnostno ambulanto, pa bodo tam naprej delali, je reko da bodo imeli vse čisto kaj se dogaja. Jaz upam, da do tja sploh ne bo treba it.

Aja pa glede krvomočnice, a je pametno to pit po ovulaciji, jaz mam ta čaj doma, pa me zanima če lahko pijem zdaj kak teden?

Lp

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
30.4.2008 17:16:04   
Hator
Arual,

hvala za čestitke. Glede krvomočnice - samo med M je ne smeš piti, sicer pa lahko. Jaz sem jo šele takrat kupila, imela sem slabo sluznico, krvomočnico pa naj bi jo pomagala odebelit. pa sem popila vsak dan eno šalčko (2-3 dl). Ne vem, kaj je pomagalo - čaj, Klomifen, noge v luft, dopust... ali pa vse skupaj.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
30.4.2008 21:22:37   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Naj te potolažim, draga moja nf - jaz sem pravkar prišla domov.....IZ SLUŽBE!!!! user posted image ...Tak, da nisi edina, nas je nekaj še hujših primerkov....

Hator - čestitam!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti mirno user posted image , čim manj user posted image in čez user posted image enega lepega user posted image !

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
1.5.2008 0:06:25   
lučka 25
Hator, čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa lepo uživaj v user posted image .

Arual, naj bodo napovedi G in lepi izvidi z UZ dovolj spodbudni in naj res napovejo, prinesejo z vajino pomočjo željeni user posted image user posted image . Jaz že držim pesti. user posted image user posted image user posted image

Vse, ki ste morale danes v službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mojo O pričakujem jutri ali pojutrišnjem, glede na UZ in O-teste. Tako, da pridno user posted image . Malo me je zamorila danes kratka krvavitev. Me je okoli 13h, ko sem kuhala kosilo, tako začelo špikati v levem jajčniku in sem bila vsa napihnjena, sem se komaj vsedla in pojedla kosilo. ko pa sem šla na WC pa je bila sluz čisto krvava. Potem se je vse umirilo, bolečina in tudi o krvavitvi ni bilo ne duha ne sluha. Gotovo so popokale ciste, ki jih je bilo kar nekaj pri levem jajčniku. Se pač tolažim s tem in še vseeno upam, da nama je namenjena O in možnost za user posted image user posted image . Jutri greva na dobust, da se malo sprostiva, nauživava, skratka greva na morje "pridelat" kakšnega pomorščaka. user posted image
Tako, da se beremo in pišemo v nedeljo. Uživajte med prazniki. ko pa v nedeljo pridem nazaj, pa upam, da bo polno veselih novic o user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
3.5.2008 18:29:42   
jenyj
Hej punce!

Danes je moj 35. dan ciklusa, ko bi naj prišla menstruacija, te pa še ni. Sem naredila test dopoldan in je bil seveda negativen, nobene sledi o kakšni drugi črtici. Predvidevam, da se mi bo ciklus ta 2. krog zamaknil še za nekaj dni. Če bo šlo tako naprej bom imela M po 4. krogu na 55 dni. To je grozno. Sploh pa mi ni jasno, kako lahko ta faza po ovulaciji traja 20 dni ali več!?
Prsi me bolijo za znoret že 10 dni in ker sedaj ni več upanja si želim, da bi prišla vsaj M v nekem razumnem roku.
Kakšni so bili vaši ciklusi med jemanjem K? Ste imele tudi takšen razpone in tako različne cikluse?

Lep preostanek vikenda vam želim!

Lp

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
3.5.2008 18:38:10   
Hator
dokler ni user posted image , je vedno upanje!

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
3.5.2008 18:49:34   
jenyj
Joj ko bi to bilo res. Vendar, roko na srce, če se ni pokazal + danes, ko je 35. dan, ni varijante, da sem noseča. V urinu bi moralo biti že toliko hormona, da bi črtica morala biti že kar močna, ali pa vsaj rahla.
Še vedno mi pa ostane varinta "da je bil test lažno negativen", čeprav je to samo tolažba.

Lp

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
4.5.2008 7:23:35   
jenyj
Dobro jutro!

Evo user posted image  je prišla danes zjutraj, tokrat 36. dan - z  malce zamude.

Lp

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
4.5.2008 11:31:24   
Lu33
jenyj!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
4.5.2008 16:26:34   
trinity22
user posted image user posted image user posted image jeny, pa pogumno naprej, saj bo, tudi nam bo uspelo .....  nekoč

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
4.5.2008 18:43:02   
jenyj
Hvala punce.

Saj vem, da bo! Je lažje, ko vidim, da nisem sama, čeprav bi si želela, da bi nas bilo manj takih, ki nam ne uspe. Sploh je grono, ker so tri prijateljice zanosile brez problemov nama pa ne uspe in ne uspe.
Ta ciklus se bom približno 16. dan naročila pri Rešu, da še on vidi kaj je s to pregrado. Klomifena imam še za 2 ciklusa in če nama vmes ne uspe bi po izračunih zadnjo M morala dobiti nekje na sredini julija.
Potem grem pa na morje za 10 dni in s terapijo verjetno ne bo nič. Tako da bomo potem videli kako naprej verjetno septembra - predvidevam, da je zaradi dopustov tudi pri Rešu delo malce "okrnjeno".
Me pa zanima, če mogoče veste, kakšne so možnosti, da nastopi ovulacija tudi brez Klomifena? Je katera to že kdaj vprašala? Namreč jaz po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet svoje O sploh nisem več dobila; prej predno sem pričela z jemanjem KT je pa bila redna. Bila bi vesela odgovora, če katera ve.  Jaz bom sedaj vprašala Reša, če je sploh možnost, da bom kdaj sploh imela svoje ovulacije brez kemije.

Držite se!!

Lp

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
5.5.2008 8:55:23   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • Efi - 5.ciklus (3.IUI)
  • maša82 - čaka na IUI(5.ciklus - 24 m)
  • lučka25 - 3.ciklus (drugače 6.ciklus) (36m)
  • PENCA - 5.ciklus
  • neela - čaka na laparo (22m)
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • waiting - 4.ciklus 
  • kitka1 - 1.ciklus (gonal F)-4.ciklus K
  • nf-8.7. laparo-4.ciklus(21m)
  • roth - 4.ciklus 
  • reby - 3. ciklus(laparo 7.3.)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 3.ciklus
  • bozza - 3.ciklus (5.5. laparo)
  • S1902 - 2.ciklus (drugače 4.ciklus)
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • biba77 -  IUI (2. ciklus K)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • snežinka7 - 3.ciklus IUI
  • stella81 - 3.ciklus
  • jazzz27 - 3.ciklus
  • Arual - 3.ciklus
  • Lu33 - 3.ciklus
  • naska - 3.ciklus
  • jenyj - 3.ciklus
  • pegas - 2.ciklus
  • METULJ1 - brez K (2.ciklus) (13m)
  • bayb77 - 2.ciklus
  • trinity22 - 2.ciklus - 10.5. test
  • andre3a - 2.ciklus
  • biba12 - 2.ciklus
  • Cari - 2.ciklus - 8.5. test
  • pa3cija - 1.ciklus
  • Mona Liza - 1.ciklus
  • inda1 - 1.ciklus
  • lunica85 - 1.ciklus
  • mimikimi - 1.ciklus
  • atina1 - 1.ciklus
  • sanna - 1.ciklus
  • s.k.. - 1.ciklus
  • tina77 - 1.ciklus

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE user posted image
  • stunfek - 4.ciklus (test 14.2.)user posted image
  • mmanca - 1.ciklususer posted image
  • nosečka maja - 5.ciklususer posted image
  • amor realuser posted image
  • Bety upauser posted image
  • Petra1111 - 5.ciklususer posted image
  • Janney - naravno user posted image
  • pike -1. ciklus user posted image
  • Bimba80user posted image
  • LUNA06user posted image
  • Vesny196 - naravnouser posted image
  • tasa.m - naravnouser posted image
  • Detece - 1.ciklususer posted image
  • Hator - 1.ciklususer posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)
  • bozza
  • biba77 (rodila fantka junij 2006)
  • S1902 (rodila punčko februar 2007)

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. maša82 (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. lunica85
12. Hator

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
5.5.2008 8:56:43   
Fargesia
jenyj...user posted image user posted image user posted image

Hator čestitke!!!

moje M še ni...user posted image   Kako ste ostale punce?!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
5.5.2008 9:33:31   
Anonimen
ojla, punce.

sem vas šele danes prebrala, ker cel teden ni bilo časa - se vidi, da nisem bila v službi. user posted image

skratka, kako ste? Upam, da ste vse ok.

da grem kar po vrsti:

Lu33 in nf, bom držala pesti za obe, da drug mesec ne bosta razočarani.user posted image
detece, ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!! To je blo pa res hitro. user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako je novico sprejel bodoči ati??
arual, držim pesti za dvojčke.user posted image

ledenka, tud jaz sem se danes spravila na dieto. Bi rada dala ene 5 kg dol, ne samo zaradi zanositve, ampak tudi zaradi lastnega počutja. Tako, da bom poskusila z Beljakovinsko dieto (beljakovine, mleko, sadje,..) Bomo videli.. upam, da nama obema rata.

lučka25, kaj pa so tisti 7mm veliki folikli? Samo ciste ali je možnost da nastane O?

tina77, te čist razumem. Tud mene daje firbec, tako, da potem naredim test, k je pa negativno si pa govorim, da je itak še prekmalu. user posted image

hator, ČESTITKE tudi tebi!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

jenyj, user posted image user posted image

maša, držim pesti, da je ne bo!! Kdaj delaš test?

no, danes je pa moj 11. dan ciklusa. Jutri imam UZ, da vidimo, če smo dobili kakšen folikel.

aja, pa še eno mogoče malo neumno vprašanje: zadnji dan jemanja K sem imela sluz, podobno kot zadnjič pri O. A je možno, da bi O že bila?? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
5.5.2008 14:56:39   
Detece
Hator user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj se nam pa pri januarčicam pridruži..

Biba 12 ja res je bilo na hitro. Moram povedat, da sem v tem zadnjem ciklusu nekako čutila, da sem user posted image , tako nekje v podzavesti sem imela, celo sanjalo se mi je...neverjetno....in pol sem 33 dan naredila test....sem bila full presenečena..tebi pa držim pesti, da si takoj v naslednji rundi z nami...
user posted image  je bil tudi full presenečen, skoraj mi ni verjel...hehe...je rabo nekaj časa preden je dojel kaj sem mu povedala...no zdaj ko je dojel je pa full vesel..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
5.5.2008 15:19:09   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

lučka25, kaj pa so tisti 7mm veliki folikli? Samo ciste ali je možnost da nastane O?

Jaz mislim, da so tisti 7mm bile ciste. Prava folikla sta bila le v desnem jajčniku. Vsaj tako mislim jaz. ker v desnem jajčniku me je v sredo začelo noro boleti in ko sem naredila en hiter gib in še skočila me je tako špiknilo, da mi je kar sapo vzelo. Čez 5 minut pa je ven priteklo malo krvi, in pritisk inbolečina na levi strani je izginila. tako, da so po moje popokale cistice.

Midva sva čez praznike pridno user posted image  in uživala na morju, je bil ravno čas O in upam, da nama je sedaj pa uspelo.

jenyj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
5.5.2008 15:24:40   
lučka 25
maša, upam da user posted image  ne bo (čeprav praviš, da brez kemije ne moreš zanositi - tako kot je meni rekel G za mene) , če pa že mora biti pa naj čim prej pride, da greš potem lahko na IUI. user posted image user posted image user posted image

biba12, naj bo prava O in potem pravi rezultat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PENCA, hvala za spodbudne informacije. user posted image

tina77, upam da ti test kmalu pokaže user posted image user posted image .

Vse ostale klomifenke pa user posted image user posted image user posted image , ker ste vedno tu za poslušati, brati,....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
5.5.2008 19:03:03   
Fargesia
Lučka, moja M se nakazuje...user posted image ja, naj čimprej pride, če že mora prit, da lahko kličem za IUI!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
5.5.2008 21:12:02   
lučka 25
No, maša, potem pa ti želim veliko foliklov, uspešen IUI in potem, kar je najbolj pomembno, naj že enkrat test pokaže user posted image user posted image . user posted image  Jaz že navijam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?