sbap
|
Pozdravljene klomifenke! Je že eno leto minilo, odkar sem se vam zadnjič javila. Ampak danes se vam MORAM, ker vam hočem dati upanje. Pred pol ure sem ponovno naredila test in pokazal je !!! Kar ne morem verjeti. Prvi test sem naredila že v sredo in mi je pokazal rahlo črtico. Sej sem nekako v sebi vedela, da je pokazal prav, ampak sem morala še danes preveriti. Punce, jaz sem čisto iz sebe. Po dveh letih upanja, po dveh letih vzponov in padcev, po terapiji s klomifenom, hudi hiperstimulaciji v konec leta 2006 (jemala sem 2 tableti od 5. do 9. dneva), ponovljeni terapiji točno pred enim letom (tokrat sem jemala le 1 tableto), ki sem jo sama prekinila, ker so se mi ponovno pojavile znaki hiperstimulacije, po HSG novembra lani sem že mislila da nama ne bo uspelo. Potem pa letos dolg izostanek , čez 60 dni, kar se mi še ni zgodilo, sem dolgo razmišljala, ali naj si sama predpišem klomifen (imela sem ga še od zadnje terapije). Odločitev je padla, saj sem menila, da bo pol tabletke na dan prava doza. 5.4. sem končno dobila , tabletke sem jedla od 5.-9. dne. Sicer z velikim strahom, ampak sem tvegala. No in po ovulaciji sem imela take čudne bolečine v spodnjem delu trebuha, prsi so postale občutljive, bazalna temperatura se mi v teh dveh letih nikoli ni dvignila na 37, ni bilo in sem 7.5. naredila prvi test. Tako da, moje drage punce, NE OBUPAT!!! NIKOLI!!! Pri meni se je očitno potrdilo načelo: Manj je več! V ponedeljek bom poklicala in se naročila na pregled. Mislim, da je bolje, da ginekologinji ne povem za to moje jemanje klomifena. Niti mi ga ni ona predpisala, ampak prejšnji ginekolog, ki pa sem ga zamenjala lani. Kaj mislite? Zdaj moram samo pozitivno misliti, ker me je ful strah, da bi šlo kaj narobe. Zdaj ko sem končno zagledala črtice. Punce, držite se in vedite, da upam z vami!!! Lp,
|