PENCA
|
Biba77 prej se nisem še zdravila zaradi neplodnosti, samo zaradi vnetij, ki sem jih imela kar naprej. Z bivšim sva delala na tem, ampak prav zares si pa nisem želela, vsaj podzavestno ne. Mislila sem, da bom potem, ko bom spoznala moškega, ki bo primeren zame in mojega otroka, bom pa takoj. Moškega sem našla, noseča pa še vedno nisem. Izbrala sem si tudi G v bolnišnici Trbovlje. Menda so znani, da so že velikim puncam pomagali. K njem hodim 2 leti. Drugače mi je G kar všeč,samo zdi se mi, da se dohtarji sploh ne ukvarjajo z nami ampak samo z našimi notranjimi organi.Pomoje bi moral pristopit k problemu bolj celostno. Lahko je problem tudi v ščitnici, endometriozi, policističnih jajčnikih...Z laparo pa odlaša, čeprav mu skoz govori, da bi šla.No, odvijalo se je takole. Najprej je samo gledal moje ovulacije, ki so bile menda uredu, potem HSG, ki je pokazal, da desni jajcevod verjetno ni prehoden(jaz mislim, da ni), ampak on pravi, da je vse relativno... Spermiogram je super. Potem mi je napisal K za 3 mesece, potem še za 2 in zdaj še za 2, torej za 7 ciklusov. Nisem še slišala, da bi kakšna punca jedla K več kot 6 mesecev skupaj. A ni to škodljivo? Pa sem vam napisala mojo zgodbo. Hvala za odgovore in vaše mnenje, lepo se mejte
|