|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
5.5.2008 12:36:29   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

No, pa dobro jutro!

Sem se vsaj približno pregrizla skoz. user posted image

Pri nas nič novega. Pada dež, pa po mesecu in pol sva z mihcem SAMA doma.user posted image  Kaka milina.user posted image

Moram povedat k mi je smešno:
Včeraj sta se Gašper in Erika kregala.
Pa je Gašper začel govorit: "Butasta si! Butasta si!"
In je mož rekel, da pri nas tega ne bomo govorili in naj se ji takoj opraviči.
No, po nekaj minutah se je odločil, da se ji bo opravičil.
A veste kaj ji je rekel? Pa saj ni vedel, da bo tako izpadlo.
Rekel je: "OPROSTI, ERIKA, K SI BUTASTA."user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 351
5.5.2008 12:38:09   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mi smo ji pa nazadnje trikolesnik kupil in ga ma tam pod stopnicami. In pride do njega in ga začne porivat: naprej, nazaj, naprej, nazaj... Pa mam svojih 15 minutuser posted image

a to un mali k ma palico za porivat? kdaj grejo loh sem not, men je kar še mal majhna ali pačuser posted image

Poglej Marka. Sicer še ne pride z obema nogicama čisto do teh plastičnih nastavkov za noge. Manjka mu kakšen cm.

user posted image

Pa ful uživa v njem.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 352
5.5.2008 12:47:18   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Mi smo ji pa nazadnje trikolesnik kupil in ga ma tam pod stopnicami. In pride do njega in ga začne porivat: naprej, nazaj, naprej, nazaj... Pa mam svojih 15 minutuser posted image

a to un mali k ma palico za porivat? kdaj grejo loh sem not, men je kar še mal majhna ali pačuser posted image

Poglej Marka. Sicer še ne pride z obema nogicama čisto do teh plastičnih nastavkov za noge. Manjka mu kakšen cm.

user posted image

Pa ful uživa v njem.

Zdej sem glih videla, da tukaj sploh ni tistih nastavkov, so jih zaradi Sare dali dol, sedaj smo jih pa spet nazaj namontirali. Fajn je, ker lahko stojijo na njih.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 353
5.5.2008 13:15:51   
zalenka

Sicer mamo pa mo "težave" z pasjimi zadevami... Nazadnje sem jo glih taprav čas še ujela, je glih briket (pasji) v usta dala, pa pasje skleda z hrano, podloga (za Artija, jo nimamo več hvalabogu)...
Zalenka, ti si enkrat spraševala glede mačjega stranišča. Ne vem, Neli gre najraj v take stvari.

ne me strašit no

nitka ej zaenkrat nepremičnina - razen rikverc ampak tko ne gre daleč user posted image user posted image user posted image , tako da je belkin wc na hodniku zaenkrat še varen.

razmišljam da bova kupla unega pokritega, čeprav je to verjetno ne bo odvrnilo, da en bi notr zlezla - pojma nimam, bomo sproti vidli.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 354
5.5.2008 13:15:58   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: April

jumpyuser posted image user posted image user posted image

zalenka, saj ti nimaš telebajskastega obraza..user posted image  teb se kile na obrazu ne poznajo, zato si kar privošči, kar ti paše.....
od lenče frizura je res fajn, in njej super paše, sam je zlo take delikatna...pa fajn je, če imaš pol bolj tak stil, da se rad urihtaš...da pol seksi zgleda, ne pa da si fantu podobenuser posted image

pol pa očitno ni zame, ker jaz se ne rihtam user posted image user posted image user posted image  sem najrajš ganz naturuser posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 355
5.5.2008 13:32:12   
saskija
Tudi mi smo se vrnili iz Legolanda in potepanja po Nemčiji.user posted image Bilo je super, res to je zabaviščni park prirejen otrokom od 0 let starosti dalje, previjalnica na vsakem koraku, baby hipp center, vozički na posodo, trakci okoli roke, če se otrok izgubi, vrtiljaki za najmlajše in največje. Hotel pravtako prilagojen otrokom- ogromna igralnica, previjalnica, ki nudi pleničke, vlažilne robčke, kremice, zajtrk kjer imajo otroci svoj mini ruski bife.

Živalski vrt v Munchnu pa poslastica, razkošje zelenja, živali in igral za otroke.

Se vam splača zavit v ta konec Evropeuser posted image

< Sporočilo je popravil saskija -- 5.5.2008 13:35:02 >

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 356
5.5.2008 13:34:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Tudi mi smo se vrnili iz Legolanda in potepanja po Nemčiji.user posted image Bilo je super, res to je zabaviščni park prirejen otrokom od 0 lets tarosti dalje, previjalnica na vsakem koraku, baby hipp center, vozični na posodo, trakci okoli roke, če se otrok izgubi, vrtiljaki za najmlajše in največje. Hotel pravtako prilagojen otrokom- ogromna igralnica, previjalnica, ki nudi pleničke, vlažilne robčke, kremice, zajtrk kjer imajo otroci svoj mini ruski bife.

Živalski vrt v Munchnu pa poslastica, razkošje zelenja, živali in igral za otroke.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
poznam Legoland, je bil naš nečak lani in je bil tudi ćisto navdušenuser posted image user posted image user posted image user posted image
Meni je Nemčija nasploh ful všeč in komaj čakam, da jo obiščem!

Super, da ste uživaliuser posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 5.5.2008 13:35:08 >

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
5.5.2008 13:40:21   
saskija
poopsika potem veš, da je to raj za otroke- naša dva sta bila tako navdušena, Jaka je tudi tako užival sploh ni bil problem, ker je vse zelo čisto, urejeno in kot sem že napisala prilagojeno tudi najmlajšim.

Smo že odločeni, da gremo naslednje prvomajske za en teden v Disnaylanduser posted image  

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 358
5.5.2008 13:44:17   
Anonimen

poopsika potem veš, da je to raj za otroke- naša dva sta bila tako navdušena, Jaka je tudi tako užival sploh ni bil problem, ker je vse zelo čisto, urejeno in kot sem že napisala prilagojeno tudi najmlajšim.

Smo že odločeni, da gremo naslednje prvomajske za en teden v Disnaylanduser posted image  

ja vem, sem videla slikce in tamau nečak je bil tolk navdušen. Jst pa tudi, ko sem videla kako luštn izgleda ..popolni raj za male in velike otrokeuser posted image .

V Disneylandu je bil pa isti nečak na Foridi in je tudi sanjsko.
Vi verjetno mislite iti v Pariz ane?user posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
5.5.2008 13:47:18   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

no ampak jst sem optimist

jaz tud k drgač bova sami doma v dežjuuser posted image user posted image user posted image user posted image pa rada bi vas vidla, so srečanja mal poniknla

lenča pridi kaj v lj pa gremo na kavouser posted image user posted image user posted image user posted image

ju3? lahko?

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 360
5.5.2008 13:50:13   
Anonimen

jaz tud k drgač bova sami doma v dežjuuser posted image user posted image user posted image user posted image pa rada bi vas vidla, so srečanja mal poniknla

lenča pridi kaj v lj pa gremo na kavouser posted image user posted image user posted image user posted image

ju3? lahko?

valda, jst sem za.
ampak se morava za prevoz zment,...sej veš, da mene sisy okol prevažauser posted image in če ona ne bo imela časa...bom tebe zagnjavilauser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
5.5.2008 13:58:17   
*lenc@*

ju3? lahko?

valda, jst sem za.
ampak se morava za prevoz zment,...sej veš, da mene sisy okol prevažauser posted image in če ona ne bo imela časa...bom tebe zagnjavilauser posted image

itak, no se bomo zmenileuser posted image user posted image   še kera??

< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 5.5.2008 13:59:03 >

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 362
5.5.2008 14:01:46   
Anonimen

ju3? lahko?

valda, jst sem za.

itak, no se bomo zmenileuser posted image user posted image   še kera??

superuser posted image user posted image user posted image

ja, naj še pride katerauser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 363
5.5.2008 14:11:34   
Antigona
No, midva sva od zdravnika. Sva sicer dobila napotnico za infekcijsko, ampak greva samo v primeru, če bi še bolj kašljal kot zdaj. Da zaenkrat ni panike in da tud verjetno ne bo treba it, ker je že šesti dan in naj nove pike niti ne bi nastajale...

Upam, da je to res tako in da smo ven iz ta hujšega....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 364
5.5.2008 14:19:49   
*lenc@*
Luka, želim da čimprej okrevaš na bolje!!

R. K.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 365
5.5.2008 14:32:58   
*lenc@*
Saskija, sam da ste užival...user posted image

Poopsie, čudn da se sissy nč ne javi na RR, jih še ni?user posted image no, vpraš jo za ju3 drgač pa ni problema te poberem, nazaj moram pa bit do pol2h k mam zobarja... bi šlo?

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 366
5.5.2008 14:38:55   
JORJA

Tudi mi smo se vrnili iz Legolanda in potepanja po Nemčiji.user posted image Bilo je super, res to je zabaviščni park prirejen otrokom od 0 let starosti dalje, previjalnica na vsakem koraku, baby hipp center, vozički na posodo, trakci okoli roke, če se otrok izgubi, vrtiljaki za najmlajše in največje. Hotel pravtako prilagojen otrokom- ogromna igralnica, previjalnica, ki nudi pleničke, vlažilne robčke, kremice, zajtrk kjer imajo otroci svoj mini ruski bife.

Mi smo tudi najprej mislili it  tja pogledat, pa se nam je zdelo malo predaleč, ampak vidim da se tudi z takšnim majhnim da iti.  Super!!!user posted image user posted image   V katerem hotelu ste pa bili?

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 367
5.5.2008 14:46:36   
Anonimen

Saskija, sam da ste užival...user posted image

Poopsie, čudn da se sissy nč ne javi na RR, jih še ni?user posted image no, vpraš jo za ju3 drgač pa ni problema te poberem, nazaj moram pa bit do pol2h k mam zobarja... bi šlo?

sisy pride danes domov. sva včeraj govorile, je bila taka gužva na meji, da so ostali še en dan.
jo bom vprašala, če se ji bo dalo jutri, glede na to, da mora vse razpakiratuser posted image ...

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
5.5.2008 14:47:33   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Mi smo tudi najprej mislili it  tja pogledat, pa se nam je zdelo malo predaleč, ampak vidim da se tudi z takšnim majhnim da iti.  Super!!!user posted image user posted image   V katerem hotelu ste pa bili?

Saskija, a ste šli z avtom?
Jaz si zaenkrat ne predstavljam kakšne daljše vožnje z Markom. Zdrži cca 2 h potem pa alarm.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 369
5.5.2008 14:56:51   
Anonimen

Luka, želim da čimprej okrevaš na bolje!!

tudi jaz¨!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
5.5.2008 15:10:45   
*lenc@*
jo bom vprašala, če se ji bo dalo jutri, glede na to, da mora vse razpakirat ...

ja, to je še slabš k pakiratuser posted image drgač lohk tud ker drug dan, lahko pa tudi ju3 ni problema, sem blizu

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
5.5.2008 15:12:08   
*lenc@*
sem dobila regres danes in sem že plačala nujno zlouser posted image user posted image user posted image dohodnino, da je čimprej mim

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 372
5.5.2008 15:26:23   
zalenka

kake lušte si nardila s temle opisom user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 373
5.5.2008 15:28:16   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Saskija, a ste šli z avtom?
Jaz si zaenkrat ne predstavljam kakšne daljše vožnje z Markom. Zdrži cca 2 h potem pa alarm.

ravno sem hotela vprašat kako je jaka prestajal dolgo vožnjo. mi mamo čez mesec in pol 6 urno vožnjo do morja. razmišljava da bomo šli ponoči in od tam pozno popoldne, da bo imela kao nočni spanec.
zvečer jo bom dala oblečeno spat in jo sredi noči (recimo okoli 2h) samo preložila v lupinico in v avto.

saskija, kako ste vi izvedli?

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 374
5.5.2008 15:31:16   
Petjana

IZVIRNO SPOROČILO: janana

jaz pa danes začnem telovadit...rabim malo mišic.....a  pozna  katera kašne dobre vaje za  zadnjico?

nekaj pilates vaj:
1. vležeš se na trebuh, glava počiva na rokah in nato dviguješ obe nogi, zgornji del telesa je fiksen, boki tudi, popek noter in nato dviguješ nogi navzgor, noge navzgor izdih, dol vdih
2. nato iztegneš roke naprej, glava je v podaljšku vrata, gledaš naprej in dviguješ izmenično ena roka, druga noga, ena roka,druga noga- gor vdih, dol izdih, popek ves čas noter
3. dvigneš obe roki in obe nogi , popek not in plavaš, dihaš petkrat vdih skozi nos, petkrat izdih skozi usta
4. glava spet počiva na rokah, noge daš skupaj v položaj žabice, trebuh not in izteguješ noge kot da plavaš, zgornji del telesa je fiksen, izteg izdih, ko potegneš noge k sebi vdih
5. obrneš se na trebuh, roke ležijo ob telesu in počasi dviguješ zadnjico vretence po vretence, ob tem paziš da je trebuh stisnjen in nazaj dol, mišice zadnjice so stisnjene
6. zadržiš zgoraj, mišice zadnji9ce so stisnjene, trebuh not in dviguješ eno nogo od kolena navzgor, nato ponoviš še z drugo nogo.

Ves čas paziš da je popek noter, trebuh stisnjen, telo fiksno, prsti na nogah špički ali položaj barbie (če seveda zmoreš).

Upam, da bo pomagalo. Vaqje preverjeneuser posted image

hvala....bom zdele ko petja spi  sprobala.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?